σε περιμένει στη γωνιά του δρόμου... (4 βίντεο και μια ταινία)

σε περιμένει στη γωνιά του δρόμου... (4 βίντεο και μια ταινία)

30 Δεκεμβρίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:195
Μοίρασέ το

 

 

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι πάντα είναι, πως η ζωή αγαπά αυτούς που την περιμένουν στη γωνιά του δρόμου, μ’ ένα χαμόγελο κι ένα λουλούδι στο χέρι.

Είναι φορές που θα γονατίσεις… φορές που θα ματώνεις και θα σέρνεσαι…

Θυμήσου πως μόνον τ’ αγάλματα δεν λυγίζουν, γιατί είναι άψυχα και δεν πονούν…. 

… οι άνθρωποι και λυγίζουν και πονούν κι έχουν ψυχή…

Είναι καιρός να σηκωθείς και να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου…  

Καλησπέρα… πάρε το χρόνο σου, για να κάνεις αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο… μόνο μην αργείς, γιατί η ζωή, δεν περιμένει τους… αργοπορημένους… 

 

Καλλιόπη

μεσημεριάτικες μουσικές νότες … εδώεδώεδώ… κι εδώ

η ταινία, εδώ… 

 

 

Προβολές : 195


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα