ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Προετοιμάζουν τον Ελληνικό λαό, να δεχθεί την μετατροπή της βορ.Ελλάδας σε τουρκική επαρχεία με πρωτεύουσα την Κομοτηνή & τζαμί στη Θεσ/νίκη ζήτησε ο Τούρκος ΥΦΥΠΕΞ

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Προετοιμάζουν τον Ελληνικό λαό, να δεχθεί την μετατροπή της βορ.Ελλάδας σε τουρκική επαρχεία με πρωτεύουσα την Κομοτηνή & τζαμί στη Θεσ/νίκη ζήτησε ο Τούρκος ΥΦΥΠΕΞ

6 Μαΐου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Προετοιμάζουν τον Ελληνικό λαό, να δεχθεί την μετατροπή της βορ.Ελλάδας σε τουρκική επαρχεία με πρωτεύουσα την Κομοτηνή & τζαμί στη Θεσ/νίκη ζήτησε ο Τούρκος ΥΦΥΠΕΞ

Με άδεια της ελληνικής κυβέρνησης ο Τούρκος ΥΦΥΠΕΞ Γιαβούζ Σελίμ Κιράν ζήτησε έμμεσα την μετατροπή της βορείου Ελλάδας σε τουρκική επαρχία.

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Προετοιμάζουν τον Ελληνικό λαό, να δεχθεί την μετατροπή της βορ.Ελλάδας σε τουρκική επαρχεία με πρωτεύουσα την Κομοτηνή & τζαμί στη Θεσ/νίκη ζήτησε ο Τούρκος ΥΦΥΠΕΞ

“Κρατάει χρόνια αυτή η … κολώνια”, με τα σχέδια των ξένων δυνάμεων δηλαδή των ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, να εφαρμόσουν το ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ, ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Μια ματιά στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί και είναι επιλογής μου, δείχνει ακριβώς τους ανίερους σκοπούς που εξυφαίνονται εδώ και δεκαετίες.

Αν δεν είχε την έγκριση των ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ και των ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, το ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ.

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΤ, ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Το σχέδιο διαμελισμού της Πατρίδας μας, έχει εξυφανθεί πολύ σατανικά.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ … ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

Άλλωστε τα γεννήματα των εχιδνών, θεωρούν ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Όταν κάποια χρόνια πριν, η αδελφομάνα του Κούλη, μίλαγε για ΕΟΖ στην ΘΡΑΚΗ, ήξερε πολύ καλά τι έλεγε η  εβραιοβαβυλώνεια.

Πρώτα επαρχία της Τουρκίας, και μετά ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ και  ΕΟΖ.

Ποιά είναι η συγγενική σχέση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΜΕ ΕΤΣΕΒΙΤ;;;

 

Υ.Γ.2. Πηγαίνετε ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ, ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ… ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ.

ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

 

«Κεντρική πόλη της τουρκικής μειονότητας της δυτικής Θράκης» χαρακτήρισε την Κομοτηνή ο Tούρκος υφυπουργός Εξωτερικών, Γιαβούζ Σελίμ Κιράν, ο οποίος εν συνεχεία ζήτησε και τζαμί στη Θεσσαλονίκη. 

Με τις δηλώσεις του ο Τούρκος ΥΠΥΠΕΞ ζήτησε έμμεσα να γίνει τουρκική επαρχεία η βόρεια Ελλάδα, δείχνοντας πως η Τουρκία είναι αποφασισμένη να μεταφέρει στο «πεδίο» τις αναθεωρητικές της έναντι της Συνθήκης της Λωζάνης εξαγγελίες.

Ο Σελίμ Κιράν, που λίγες μόνον ώρες αφού η επίσκεψή του ξεκίνησε έκανε πάνω από 10 αναρτήσεις στο twitter, είναι σαφές ότι έχει σκοπό να ανακινήσει ζήτημα «τουρκικής μειονότητας», «κουκουλώνοντας» με προκλητικό τρόπο τους μουσουλμάνους Έλληνες πολίτες με την τουρκική ταυτότητα – σκοπό που υπηρετεί εδώ και χρόνια το τουρκικό προξενείο της περιοχής, με την ανοχή των ελληνικών κυβερνήσεων.

Φυσικά, οι προκλήσεις δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο Τούρκος υφυπουργός θέλει ξεκάθαρα να καταστήσει τη χώρα μας «υπόλογη» για δήθεν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του, μετά τη συνάντησή του με εκπροσώπους της «τουρκικής κοινότητας» Θεσσαλονίκης, ο Κιράν έκανε λόγο για πιέσεις, περιορισμούς στην ελευθερία της γλώσσας, της θρησκείας και της λατρείας αυτών που χαρακτήρισε ως «ανθρώπους μας».

Ο Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών άφησε αιχμές για το γεγονός πως δεν υπάρχει τζαμί στην Θεσσαλονίκη,  λέγοντας πως: 

«Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στη Θεσσαλονίκη, είδα παλιές φωτογραφίες της πόλης. Είδα τους μιναρέδες που κοσμούσαν την πόλη εκείνη την εποχή από τις φωτογραφίες. Δυστυχώς, αυτή η εικόνα δεν υπάρχει σήμερα. Δεν υπάρχει καν τζαμί στη Θεσσαλονίκη σήμερα».

«Η μουσουλμανική μειονότητα, η οποία ευημερεί, αριθμεί περίπου 120.00 κατοίκους, Έλληνες πολίτες. Στην περιοχή αυτή λειτουργούν σήμερα 127 μειονοτικά σχολεία, καθώς και 260 τεμένη» φέρεται να είπε σύμφωνα με πηγές.

«Οποιαδήποτε προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και παραποίησης των στοιχείων αυτών, από όπου και αν προέρχεται, είναι αυτονόητα απορριπτέα και δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμού» κατέληξε.

Ενώ στη συνέχεια χαρακτήρισε την Κομοτηνή ως την «κεντρική πόλη της τουρκικής μειονότητας της δυτικής Θράκης».

 

«Ελπίζουμε ότι οι Έλληνες φίλοι μας θα λάβουν τα απαραίτητα μηνύματα για τη μειονότητα εδώ ώστε να λάβουν μέτρα που θα τους επιτρέψουν να ακολουθήσουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντά τους, όπως οι μειονότητες στην Τουρκία και να ζήσουν με τρόπο που να ταιριάζει στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια», είπε, μεταξύ άλλων, με θράσος ο Κιράν και πρόσθεσε: «Ζητήματα όπως η άρνηση της εθνικής ταυτότητας και ο περιορισμός των ελευθεριών επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών».

Δεν έμεινε εκεί, αλλά συναντήθηκε στο τουρκικό προξενείο και με τον ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε. Μάλιστα, σε υπαίθριο χώρο του Προξενείου δόθηκε και μια συνέντευξη Τύπου-διάγγελμα, χωρίς κανένα ελληνικό ΜΜΕ να έχει προσκληθεί.

Ο ισχυρισμός δε ότι  «η Τουρκία έχει ικανοποιήσει πολλές απαιτήσεις της ελληνικής μειονότητας της Κωνσταντινούπολης, να κάνει και η Ελλάδα το ίδιο», ήταν το αποκορύφωμα του τουρκικού θράσους!

Είχαν προηγηθεί βέβαια και οι δηλώσεις του στις οποίες έκανε λόγο για «καταπιεσμένους Τούρκους».

Tέλος, ο Τούρκος Υφυπουργός Εξωτερικών συμμετείχε σε γεύμα ιφτάρ που παρατέθηκε προς τιμήν του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κομοτηνής και στο οποίο έδωσαν το παρών ο Βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ (ΚΙΝΑΛ), οι Βουλευτές Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (ΣΥΡΙΖΑ) και Μπουρχάν Μπαράν (ΚΙΝΑΛ), Δήμαρχοι και βέβαια οι ψευτο- Μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Γιαβούζ Σελίμ Κιράν ολοκληρώνει σήμερα Πέμπτη 6 Μαΐου την επίσκεψή του σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Ξάνθη και Διδυμότειχο.

Φυσικά όλο αυτό με την ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης η οποία αφού τον άφησε να «αλωνίζει» στην Ελλάδα απολογήθηκε (!)  για την… ποιότητα ζωής της μουσουλμανικής μειονότητας!

 

Πηγή

Προβολές : 412


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα