Σε πνευματική καραντίνα έθεσε τους πρωτεργάτες της καραντίνας ο Αμβρόσιος. Ποιός είναι ο σύγχρονος σκοταδισμός …

18 Μαΐου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:324
Μοίρασέ το

 

Τα μαύρα φεγγάρια της πρόσφατης πολιτικής ποτέ κανείς δεν τόλμησε να τ΄αποκαλέσει σκοταδισμό από αυτούς που λιβανίζουν την εκάστοτε εξουσία.

 

Εξαπτέρυγα και λιβανωτούς έχει και η πολιτική εξουσία επί αδράς αμοιβής ……

Σε πνευματική καραντίνα έθεσε τους πρωτεργάτες της καραντίνας ο Αμβρόσιος…

 

Σε πνευματική απομόνωση κι αποκλεισμό γιατί αυτό εστί αφορισμός…

 

Μιλούν για σκοταδισμό αναφορικά με τον αφορισμό..

 

Αν μιλήσουμε για σκοταδισμό τότε

 

σκοταδισμός είναι η καραντίνα μεσαιωνικό μέσο του 13ου αιώνα αντιμέτωπισης λοιμών…

 

σκοταδισμός είναι η λογοκρισία μέσο της μεσαιωνικής Ιεράς Εξέτασης που υφίστανται όσοι διαφοροποιούνται από το politically correct στην blogoσφαιρα και εν γένει στο διαδίκτυο αλλά και σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής με αποκoρύφωση την περίπτωση Assange…

 

σκοταδισμός είναι ο στιγματισμός, η περιθωριοποίηση, ο απομονωτισμός των ασθενών, της 3ης ηλικίας π.χ από covid19..

 

σκοταδισμός και ρατσισμός είναι τα ηλεκτρονικά βραχιόλια και η ποινικοποίηση της ασθένειας

 

σκοταδισμός είναι οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου..

 

σκοταδισμός είναι η αναστολή του Συντάγματος μ΄εθνοσωτήρια σαλπίσματα….

 

σκοταδισμός είναι η αναστολή της αρχής του συνέρχεσθαι, η επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας και στρατιωτικού νόμου

 

σκοταδισμός είναι να μιλάς για αόρατο εχθρό..και για πόλεμο κατά αόρατου εχθρού….

 

σκοταδισμός ναζιστικής έκφανσης είναι το σύνθημα ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ προς πολίτες

 

σκοταδισμός είναι η εφαρμογή του ID ταυτοποίησης γεω-εντοπισμού και ιχνηλάτησης πολιτών, η παρακολούθηση και το φακέλωμα κάθε κίνησης του πολίτη

 

σκοταδισμός είναι η εφαρμογή του Πανοπτικού με κάμερες επιτήρησης και επιθεωρητισμού στα σχολεία…

 

σκοταδισμός είναι ο οργουελιανός εφιάλτης πους μας προτείνουν ως πρόοδο.

 

σκοταδισμός είναι να επιλέγουν οι Ευρωπαίοι στις ΜΕΘ ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει..

 

σκοταδισμός είναι οι πόλεμοι, ο αποικιοκρατισμός, ο υποσιτισμός ηπείρων, το εμπάργκο για να πεθάνουν από τη πείνα οι λαοί που ξεστράτισαν από την ηγεμονία….

 

σκοταδισμός είναι να ελέγχεται ο ΠΟΥ από το νο 2 πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο.

 

σκοταδισμός είναι να γίνονται οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι από τεχνητή οικονομική ύφεση και να κερδίζουν οι φαρμακοβιομηχανίες

 

σκοταδισμός είναι η ιδιωτικοποίηση δημόσιων αγαθών όπως της υγείας με τα πρόσφατα τραγικά αποτελέσματα…

 

σκοταδισμός είναι η αναστολή ατομικών και συλλογικών ελευθεριών κι αυτής ακόμη της θρησκευτικής ελευθερίας της ελευθερίας έκφρασης ……

 

σκοταδισμός είναι ο νεοφιλελευθερισμός που εξώθησε χιλιάδες συμπολίτες μας σε ομαδικές αυτοκτονίες κατά την α΄οικονομική κρίση…..

 

σκοταδισμός είναι να εγκαταλείπουμε για να πεθάνουν αβοήθητοι στα γηροκομεία σε Ισπανία, Γαλλία της ΕΕ οι υπερήλικες….αναγκαστική ευθανασία

 

σκοταδισμός είναι να πιστεύεις πως δεν είναι σκοταδισμός η κομματοκρατία

 

σκοταδιστές είναι αυτοί που κατ΄επιταγήν του ΝΑΤΟ υπερασπίζονται ως σήμερα τα συμφέροντα της τζιχαντιστικής ψευδεπίγραφης συριακής αντιπολίτευσης που εξέδωσε διαβατήρια για Παράδεισο που από σεκταριστικό μίσος αποκεφάλισε, σταύρωσε,απήγαγε, λεηλάτησε, τρομοκράτησε,ανατινάχθηκε, ακρωτηρίασε καπνιστές, πέταξε από ταράτσες ομοφυλόφιλους….

 

Όσο για τον αφορισμό είναι ένα επιτίμιο πνευματικό μέσο που διαχρονικά διαθέτει η Εκκλησία όπως τόσα άλλα.

 

Πολύ επώδυνο και με απόλυτη φειδώ θα πρέπει να εφαρμόζεται υπογραμμίζουν οι μελετητές….

 

Πόσοι πολίτες δεν μπήκαν στον Τειρεσία δεν αποβλήθηκαν από την χρηματοπιστωτική ζωή; Aυτός ο εξοστρακισμός γιατί δεν είναι σκοταδισμός;;

 

Η διαγραφή από κομματικό μηχανισμό γιατί δεν αναφέρεται ως σκοταδισμός;;;; ο σύγχρονος πολιτικός εξοστρακισμός;;;;;;

 

Πόσοι είναι κομμένοι από την πολιτική ζωή, τον πολιτισμό, την τέχνη, τις επιστήμες, τον ακαδημαϊσμό, τη δημοσιογραφία γιατί κάποια στιγμή δεν ευθυγραμμίστηκαν με την κυρίαρχη επιταγή;;;;; Αυτό δεν είναι σκοταδισμός;;;;;

 

Σκοταδισμός είναι η ερημοποίηση της ζωής που βίωσε η υφήλιος πρόσφατα…..

 

Σκοταδισμός είναι ν΄αντιμετωπίζεις τον πολίτη απροκάλυπτα ως πιόνι στο δικό του τετράγωνο…

 

Τα μαύρα φεγγάρια της πρόσφατης πολιτικής ποτέ κανείς δεν τόλμησε να τ΄αποκαλέσει σκοταδισμό από αυτούς που λιβανίζουν την εκάστοτε εξουσία.

 

Εξαπτέρυγα και λιβανωτούς έχει και η πολιτική εξουσία επί αδράς αμοιβής ……

 

 

Πηγή

Προβολές : 324


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα