Σημάδι “060606”: Ο Μπιλ Γκέιτς φέρνει τις ενσωματωμένες συναλλαγές

14 Μαΐου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:155
Μοίρασέ το

 

Η τεχνολογία με τον δυσοίωνο εξαψήφιο κωδικάριθμο, που περιλαμβάνει τρεις φορές το μηδέν και τρεις φορές το έξι, θα ελέγχει αν κάποιος εργάστηκε όπως έπρεπε και θα επιτρέπει ή θα αποτρέπει την πληρωμή του.

Μεγάλα συμφέροντα προωθούν την γενίκευση των ηλεκτρονικών συναλλαγών, γιατί τις ελέγχουν καλύτερα και με ελάχιστο κόστος. Αυτός που ελέγχει τις συναλλαγές, ελέγχει τους ανθρώπους.

 

 

 

 

Κι αν θέλουμε να γλυτώσουμε από τον εφιαλτικό, σατανικό και απόλυτα εξαρτώμενο απ’ αυτούς δυστοπικό κόσμο, θα πρέπει να επιστρέψουμε σε εποχές, που η αυτάρκεια, ήταν συνυφασμένη με την γη, την θάλασσα και τα προϊόντα τους…

Ή να εξεγερθούμε.

Πολύ φοβάμαι πως η πλειοψηφία των κοινωνιών, θα δεχθεί την αυτοδολοφονία της.

Ή τα βουνά λοιπόν, ή να βάλει ο Θεός το χέρι Του.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Η πατέντα με Αριθμό Δημοσίευσης WO/2020/060606 ανήκει στην MICROSOFT TECHNOLOGY LICENSING, LLC, την εταιρεία του Μπιλ Γκέιτς.

 

Στην καταχώρησή της από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας, διαβάζουμε πως πρόκειται για τεχνολογία ενσωματωμένων συναλλαγών σε κρυπτονόμισμα.

Η τεχνολογία με τον δυσοίωνο εξαψήφιο κωδικάριθμο, που περιλαμβάνει τρεις φορές το μηδέν και τρεις φορές το έξι, θα ελέγχει αν κάποιος εργάστηκε όπως έπρεπε και θα επιτρέπει ή θα αποτρέπει την πληρωμή του.

 

Η επίσημη τεχνική περιγραφή της τεχνολογίας σωματικού ελέγχου για πληρωμές με κρυπτονόμισμα φέρει τον τίτλο: “Σύστημα Κρυπτονομίσματος που Χρησιμοποιεί Σωματικά Στοιχεία” (CRYPTOCURRENCY SYSTEM USING BODY ACTIVITY DATA).

 

Με τα λόγια των ίδιων των εφευρετών της: “Η δραστηριότητα του ανθρώπινου σώματος που σχετίζεται με μια εργασία που παρέχεται σε έναν χρήστη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια διαδικασία εξόρυξης ενός συστήματος κρυπτογράφησης. Ένας διακομιστής μπορεί να παρέχει μια εργασία σε μια συσκευή ενός χρήστη που συνδέεται επικοινωνικά με τον διακομιστή. Ένας αισθητήρας που συνδέεται επικοινωνιακά με ή περιλαμβάνεται στη συσκευή του χρήστη μπορεί να αισθανθεί τη σωματική δραστηριότητα του χρήστη.

Τα δεδομένα δραστηριότητας σώματος μπορούν να δημιουργηθούν με βάση την ανιχνευμένη δραστηριότητα σώματος του χρήστη. Το σύστημα κρυπτογράφησης που συνδέεται επικοινωνιακά με τη συσκευή του χρήστη μπορεί να επαληθεύσει εάν τα δεδομένα δραστηριότητας σώματος πληρούν μία ή περισσότερες προϋποθέσεις που ορίζει το σύστημα κρυπτογράφησης και απονέμει κρυπτογράφηση στον χρήστη του οποίου τα δεδομένα δραστηριότητας σώματος επαληθεύονται”.

Σε απλή γλώσσα -και με την αναπόφευκτη απλούστευση- ένας server, ένας άνθρωπος και ένα εμφυτευμένο ή φερόμενο τσιπ θα βρίσκονται σε κύκλωμα.

Ο άνθρωπος θα ελέγχεται με καταγραφή της σωματικής τους δραστηριότητας για το αν έχει φέρει εις πέρας μια συμφωνημένη εργασία. Αν το σύστημα αξιολογήσει πως η εργασία έχει ολοκληρωθεί, ο άνθρωπος θα πληρώνεται με κρυπτονόμισμα.

 

Από τις ηλεκτρονικές, στις ενσωματωμένες συναλλαγές

 

Μεγάλα συμφέροντα προωθούν την γενίκευση των ηλεκτρονικών συναλλαγών, γιατί τις ελέγχουν καλύτερα και με ελάχιστο κόστος. Αυτός που ελέγχει τις συναλλαγές, ελέγχει τους ανθρώπους.

Ακόμα και ηλεκτρονικές, οι συναλλαγές δεν παύουν να γίνονται με την ονομαστική έστω ανταλλαγή προϊόντων, υπηρεσιών και φυσικών νομισμάτων. Η αύξουσα ηλεκτρονικοποίηση καθιστά την κυκλοφορία των υλικών νομισμάτων αχρείαστη.

Όταν η πλήρης ή γενικευμένη ψηφιοποίηση των χρηματικών συναλλαγών θα έχει επιτευχθεί, θα μπορούν να καταργηθούν τα κέρματα και τα χαρτονομίσματα. Η ψηφιοποίηση των οικονομικών συναλλαγών, των αγορών και των πωλήσεων θα καταστήσει το επίσημο κρατικό νόμισμα περιττό.

Με την γενικευμένη ψηφιοποίηση των οικονομικών συναλλαγών, θεμελιώδες δικαίωμα δεν θα είναι η δυνατότητα του ανθρώπου να έχει και να ανταλλάσσει χρήματα.

 

Θεμελιώδες δικαίωμα θα είναι να έχει πρόσβαση στο διαδικτυακό σύστημα ηλεκτρονικής εκκαθάρισης των συναλλαγών, χωρίς το οποίο καμιά δοσοληψία δεν θα μπορεί να γίνει.

 

Ένα μπλακ-άουτ του διαδικτύου θα σημαίνει μπλακ-αουτ κάθε οικονομικής δοσοληψίας.

 

Το δίκτυο 5G θα αντικαταστήσει το διαδίκτυο

 

Όσοι δεν επιθυμούν να περιορίζονται στο διαδίκτυο, προωθούν την ανάπτυξη του επικοινωνιακού δικτύου Πέμπτης Γενεάς, το 5G. Πυκνές διατάξεις πομποδεκτών στο κατοικημένο περιβάλλον θα μπορούν να εξυπηρετούν την αμεσότερη διακίνηση τεράστιων όγκων ψηφιακών δεδομένων.

Αν κάποιος αναπτύξει ένα σύστημα συναλλαγών, χωρίς να έχει ανάγκη το εν μέρει ενσύρματο διαδίκτυο και τα επίσημα κρατικά νομίσματα, αλλά έχοντας πλήρη, ασύρματη κάλυψη δικτύου 5G τουλάχιστον στις εστίες μεγάλης οικονομικής δραστηριότητας όπως οι πόλεις και δικής του εκδόσεως κρυπτονομίσματα, θα ελέγχει την οικονομία της Νέας Εποχής.

Όποιος δεν συνδέεται με την τεχνολογία αυτή, δεν θα μπορεί να συναλλάσσεται, να αγοράζει και να πωλεί.

 

Ο Αριθμός του Ανθρώπου

 

Στην Αποκάλυψή του ο Άγιος Ιωάννης έγραψε λίγα χρόνια μετά την Ανάστατη του Ιησού Χριστού, τον 1ο μ.Χ. αιώνα:

13-16 | Και υποχρεώνει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλούσιους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να δώσουν σ’ αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στα μέτωπά τους.

13-17 | Και να μη μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.

13-18 | Εδώ είναι η σοφία. Όποιος έχει νου ας λογαριάσει από τα ψηφία του, τον αριθμό του θηρίου, γιατί είναι αριθμός ανθρώπου· και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήντα έξι (666).

 

Πηγή

 Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα