Σιδηρούν Παραπέτασμα και στην Γαλλία. Αστυνομικοί, συνοδευόμενοι από εισαγγελέα, εισέβαλαν στα γραφεία του ινστιτούτου της Μασσαλίας που διευθύνεται από τον καθηγητή Λοιμωξιολόγο Didier Raoult έναν από τους πιο χαρισματικούς και διάσημους στον κόσμο.

Σιδηρούν Παραπέτασμα και στην Γαλλία. Αστυνομικοί, συνοδευόμενοι από εισαγγελέα, εισέβαλαν στα γραφεία του ινστιτούτου της Μασσαλίας που διευθύνεται από τον καθηγητή Λοιμωξιολόγο Didier Raoult έναν από τους πιο χαρισματικούς και διάσημους στον κόσμο.

16 Ιουνίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:664
Μοίρασέ το

Το σιδηρούν παραπέτασμα της Δύσης συντρίβει τους διαφωνούντες.

Έτσι θα επιβάλουν τη μια αλήθεια ως και στην επιστήμη, ό,τι πιο επικίνδυνο!!!!

Είναι το τέλος της επιστήμης…

Η Ιατρική Επιστήμη, τελείωσε 200 χρόνια σχεδόν πριν, με την επιβολή της …”επιστήμης ΕΒΡΑΙΟΥ-ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ.

Σε εποχές ζοφερές, όπως η δική μας, αν επιζήσουν οι σημερινές πολιτικές δυνάμεις εξουσίας, τότε η πλήρης καταστροφή όλων των κρατών και της Πατρίδας μας, είναι η μόνη βέβαιη προοπτική.

ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Έρευνα κατ΄οίκον σε εξέλιξη στο IHUL του Μεσογειακού Νοσοκομειακού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Μολυσματικών Νόσων στη Μασσαλία του καθηγητή Didier Raoult στη Μασσαλία τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Το IHU Mediterranean δέχεται επιδρομή των αρχών από το πρωί της Δευτέρας στις 9:30 π.μ.

Περίπου δέκα αστυνομικοί, συνοδευόμενοι από εισαγγελέα από τη Μασσαλία, εισέβαλαν στα γραφεία του ινστιτούτου της Μασσαλίας που διευθύνεται από τον καθηγητή Λοιμωξιολόγο Didier Raoult έναν από τους πιο χαρισματικούς και διάσημους στον κόσμο.

L'IHU Méditerranée près de l'hôpital de La Timone à Marseille.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Bleu Provence, μια δωδεκάδα αστυνομικοί κινητοποιούνται για αυτήν την έρευνα, “συνοδευόμενοι από εισαγγελέα”, σημειώνει μια δικαστική πηγή. Οι ερευνητές βρίσκονται στα γραφεία του IHU, “στον 4ο όροφο”, αναφέρει μια πηγή.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη τον σκοπό αυτής της συνεχιζόμενης έρευνας.

Το Ινστιτούτο βρίσκεται κοντά στο νοσοκομείο La Timone στο 5ο Διαμέρισμα της Μασσαλίας. francebleu

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του Didier Raoult, την κυρία Brice Grazzini, « αυτή η έρευνα δεν έχει σε τίποτα να κάνει με τον Didier Raoult,δεν κατηγορείται », μεταφέρει στο BFM TV.

Ωστόσο δεν παύει να είναι άσκηση πίεσης στον ίδιο και σπίλωση του ιδρύματος που είναι Διευθυντής.

Σύμφωνα με τον William Molinié, δημοσιογράφο του LCI, ο σκοπός αυτής της έρευνας ήταν «να επαληθεύσει / ή ν’ αντικρούσει τις υποψίες για παράνομη ανάληψη συμφέροντος και πιθανή υπεξαίρεση δημόσιων πόρων. “

Το σιδηρούν παραπέτασμα της Δύσης συντρίβει τους διαφωνούντες. Έτσι θα επιβάλουν τη μια αλήθεια ως και στην επιστήμη, ό,τι πιο επικίνδυνο!!!!Είναι το τέλος της επιστήμης…

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ Ο Raoult καταγγέλει την έλλειψη διαφάνειας στον εμβολιασμό και δημοσιοποιεί στοιχεία από τις κλινικές του δοκιμές.Στις 8/6/21 ο Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Ντιντιέ Ραούλ δηλώνει: ” άτομα μολύνονται από covid πολύ γρήγορα μετά τον εμβολιασμό τους. Tο εμβόλιο δεν προστατεύει από τις πιο σοβαρές μορφές-παρενέργειες του covid19!

Σύμφωνα με εισαγγελία της Μασσαλίας  η έρευνα στο IHU de Marseille ολοκληρώθηκε δεσμεύθηκαν στοιχεία κι αφορά έρευνα του 2019 σχετικά με τη χρήση δημόσιων πόρων για αδικαιολόγητα έξοδα.

Τις ίδιες διώξεις υπέστη και το site της France Soir σε αυτούς έκοψαν επιχορηγήσεις σε κορυφαίο καθηγητή Λοιμωξιολόγο Christian Perrone  Διευθυντή στο Τμήμα του σε Νοσοκομείο του Παρισιού τον απέλυσαν ενώ έβαλαν φυλακή τον ερευνητή επίσης Καθηγητή αφού τον πέρασαν από Ψυχιατρείο τον Jean-Bernard Fourtillan που πρώτος είπε πως ο covid19 διέφυγε από κρατικό βιολογικό εργαστήριο!!

Μεσαίωνας όπως τα μέτρα που πήραν της καραντίνας και του υποχρεωτικού εμβολιασμού πειραματικών κι αμφιλεγόμενων για ιατρική ακαδημαϊκή κοινότητα α΄σειράς ”εμβόλια” που δεν ολοκλήρωσαν κλινικές δοκιμές και πήραν έγκριση επισφαλή λόγω έκτακτης ανάγκης…

 

Πηγή

Προβολές : 664


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα