Σκοτείνος χειμώνας, Great Reset. «Δεν θα σας ανήκει τίποτε»!

Σκοτείνος χειμώνας, Great Reset. «Δεν θα σας ανήκει τίποτε»!

14 Νοεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,005
Μοίρασέ το

Ο Christian στην εκπομπή ice age farmer, ανακοινώνει τον ξεκάθαρο νικητή των εκλογών των ΗΠΑ του 2020: τους τεχνοκράτες και το σχέδιό τους για έναν σκοτεινό χειμώνα με lockdowns και ελλείψεις τροφίμων, επιτρέποντας στο Great Reset να προχωρήσει προς τον παγκόσμιο «Χαπιταλισμό- Happytalism».

 
Αυτά είναι τα σχέδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 2030.
ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΜΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.
 
Καλλιόπη Σουφλή
το βίντεο έχει ελληνικούς υπότιτλους
 
 

Ο Christian στην εκπομπή ice age farmer, ανακοινώνει τον ξεκάθαρο νικητή των εκλογών των ΗΠΑ του 2020: τους τεχνοκράτες και το σχέδιό τους για έναν σκοτεινό χειμώνα με lockdowns και ελλείψεις τροφίμων, επιτρέποντας στο Great Reset να προχωρήσει προς τον παγκόσμιο «Χαπιταλισμό- Happytalism».

Τώρα θα φανεί η αξία του καθενός μας ξεχωριστά.
 
*******
Η πρωτοβουλία « Πράσινη Συμφωνία και Τοπική Δράση » αποτελεί νέα πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών που έχει ως στόχο να τεθούν οι δήμοι και οι περιφέρειες στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας και να εξασφαλιστεί ότι τόσο η πολιτική βιώσιμης ανάπτυξης της ΕΕ όσο και τα σχέδια ανάκαμψης από την πανδημία COVID-19 θα μετουσιωθούν σε απευθείας χρηματοδότηση των δήμων και των περιφερειών και σε απτά έργα για κάθε περιοχή….
 
Κηρύσσοντας την έναρξη της συζήτησης, ο Juan Espadas (ES/PES) , δήμαρχος Σεβίλλης και πρόεδρος της επιτροπής «Περιβάλλον, κλιματική αλλαγή και ενέργεια» (ENVE) και της ομάδας εργασίας για την Πράσινη Συμφωνία της ΕτΠ, δήλωσε: «Η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία αποτελεί τον πυλώνα πάνω στον οποίο πρέπει να ανοικοδομήσουμε καλύτερα τις πόλεις και τις περιφέρειές μας, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, μειώνοντας τις εκπομπές COκαι καταπολεμώντας την κοινωνική ανισότητα.
 
Σήμερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών απέδειξε, για άλλη μια φορά, την ικανότητά της να λειτουργεί ως πλατφόρμα που συγκεντρώνει ουσιαστικά τους βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς, συμπεριλαμβανομένων των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, των τοπικών και των περιφερειακών αρχών, της κοινωνίας των πολιτών και των επιχειρήσεων, με στόχο την οικοδόμηση ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος για όλους μας.»
******
Η κρίση του κορονοϊού είναι και μία μεγάλη ευκαιρία να ανοικοδομήσουμε την οικονομία και τη χώρα καλύτερα, είπε ο αρχηγός της αυστραλιανής αντιπολίτευσης, περνώντας στην αντεπίθεση με αφορμή τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης Morrison. 
 
Η κρίση του κορονοϊού είναι και μία μεγάλη ευκαιρία να ανοικοδομήσουμε την οικονομία και τη χώρα καλύτερα, τόνισε ο κ. Albanese.
 

 
 

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,005


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα