Σοβαρή καταγγελία! Η κυβέρνηση Μέρκελ χρηματοδοτεί τους Antifa (βίντεο)

Σοβαρή καταγγελία! Η κυβέρνηση Μέρκελ χρηματοδοτεί τους Antifa (βίντεο)

20 Ιουνίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:294
Μοίρασέ το
Ο Petr Bystron του γερμανικού κόμματος AfD εξηγεί γιατί η γερμανική κυβέρνηση χρηματοδοτεί την βίαιη, εξτρεμιστική οργάνωση Antifa στο βίντεο που ακολουθεί.

 
 
 
Ο Petr Bystron του γερμανικού κόμματος AfD εξηγεί γιατί η γερμανική κυβέρνηση χρηματοδοτεί την βίαιη, εξτρεμιστική οργάνωση Antifa στο βίντεο που ακολουθεί.

 
Ο Petr Bystron, εκπρόσωπος του AfD στην Επιτροπή Εξωτερικής Πολιτικής της Γερμανικής Ομοσπονδίας, εξηγεί γιατί η γερμανική κυβέρνηση χρηματοδοτεί τους Antifa.
 
Ένα αίτημα του Bystron έδειξε ότι το 2019 η Ομοσπονδιακή Καγκελαρία χρηματοδότησε τη ΜΚΟ “Neue deutsche Medienmacher” που προωθεί τη μετανάστευση με πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ , ενώ εμπλέκει και την πρόεδρο της NdM Ferda Ataman, η οποία είναι μία από τις πιο σημαντικές φωνές της Γερμανίας υπερ της μετανάστευσης.
 
Δημοσίευσε και ένα βιβλίο, μια ζωηρή αλλά και ανυπόμονη έκκληση προς τη γερμανική κοινωνία, επιτέλους να φτάσει στο παρόν που κυριαρχείται από τη μετανάστευση: “Εμείς οι μετανάστες έχουμε ενσωματωθεί, τώρα είναι η σειρά σας” λέει.
 
Την Άταμαν κατηγορεί για υποστήριξη των Antifa ο Bystron και υποστηρίζει πως τα μέτρα προπαγάνδας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης είναι παράνομα και πρέπει να σταματήσουν αμέσως!

 

 

Πηγή

Προβολές : 294


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα