Σοβαρό πρόβλημα στο Blogspot

Σοβαρό πρόβλημα στο Blogspot

15 Μαΐου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 367 προβολές ( Μέτρηση έως 02:30:26 )

 

 

 

Δυστυχώς αυτό γίνεται σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες… και ιδίως με τις πατριωτικές σελίδες…

Και ακόμη δυστυχέστερα, πως ανά πάσα στιγμή, έχουν την δυνατότητα να μας κλείσουν όλοι αυτοί οι μεγαλοπλατφορμιστές…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

από Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

 

Σήμερα, γύρω στις 03:00 πμ, σημειώθηκε σοβαρό πρόβλημα στη δημοφιλή πλατφόρμα δημιουργίας και φιλοξενίας ιστολογίων, Blogspot.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες της πλατφόρμας αδυνατούσαν να αναρτήσουν δημοσιεύσεις, ενώ οι επισκέπτες έρχονταν αντιμέτωποι με μία ειδοποίηση που τους προειδοποιούσε ότι το ιστολόγιο ήταν ύποπτο για phishing, δηλαδή υποκλοπή προσωπικών δεδομένων.

Όλες οι πλατφόρμες που φιλοξενούνται από το blogspot αντιμετώπισαν πρόβλημα, όπως ο «Διόδοτος», το «Secret Real Truth», «Συνωμοσιολόγος», το «Αστεράκι», το «Δελτίο 11», η «Έσχατη γραμμή ανασχέσεως», η «Οδύσσεια TV», το «Ας μιλήσουμε επί τέλους», ο «Κόκκινος ουρανός» και πολλά άλλα.

Μέχρι αυτήν τη στιγμή που γράφεται το κείμενο, έχει διορθωθεί ένα μέρος αυτού του προβλήματος. Οι προειδοποιήσεις έχουν φύγει, αλλά οι χρήστες αδυνατούν ακόμα να αναρτήσουν άρθρα.

Ευχόμαστε σύντομα να διορθωθεί εντελώς το πρόβλημα, το οποίο πιθανόν να οφείλεται σε επίθεση hacker στους servers της Google που φιλοξενούν τη δημοφιλή αυτήν πλατφόρμα.

Τελευταία ενημέρωση: 05:33:

Η βλάβη έχει πλέον αποκατασταθεί και τα ιστολόγια της blogspot λειτουργούν κανονικά.

 

Πηγή

(Visited 366 times, 1 visits today)

Ετικέτες: GOOGLE, ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το