ΣΟΚάρει η βεβαιότητα Κατερινόπουλου για τον θάνατο των τριών παιδιών: «Υπήρχε συγκεκριμένο σχέδιο γι’ αυτό έγιναν τα εγκλήματα μόνο Σαββατοκύριακα»

ΣΟΚάρει η βεβαιότητα Κατερινόπουλου για τον θάνατο των τριών παιδιών: «Υπήρχε συγκεκριμένο σχέδιο γι’ αυτό έγιναν τα εγκλήματα μόνο Σαββατοκύριακα»

26 Μαρτίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:826
Μοίρασέ το

 

Μιλώντας στο Star, εξήγησε ότι δύο είναι οι λόγοι που τον κάνουν να έχει αυτή την άποψη. Ο πρώτος είναι το ανύπαρκτο γονιδιακό πρόβλημα και ο δεύτερος είναι ο παράγων Σαββατοκύριακο.

 

 

 

“Περίεργη” κατά την προσωπική μου άποψη είναι η ανάρτηση του κ. Κατερινόπουλου… το γιατί, δεν θα το εξηγήσω τώρα, γιατί έχω την αίσθηση πως “ρίχνει άδεια, για να πιάσει γεμάτα”…

Ποιούς “καθησυχάζει”;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Την πεποίθησή του ότι στην Πάτρα υπάρχει εγκληματική ενέργεια στις υποθέσεις των αιφνίδιων θανάτων των τριών μικρών κοριτσιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, επανέλαβε ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μιλώντας στο Star, εξήγησε ότι δύο είναι οι λόγοι που τον κάνουν να έχει αυτή την άποψη. Ο πρώτος είναι το ανύπαρκτο γονιδιακό πρόβλημα και ο δεύτερος είναι ο παράγων Σαββατοκύριακο.

«Δεν είμαι ειδικός ή επιστήμονας, αλλά αν υπήρχε γονιδιακό πρόβλημα θα είχαμε τους θανάτους των παιδιών “με τη σειρά”, δηλαδή θα πέθαιναν τα παιδιά από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο.

Εδώ όμως οι θάνατοι είναι σε διαφορετικές ηλικίες.

Ένα δεύτερο σημαντικό στοιχείο είναι ότι όλοι οι θάνατοι έγιναν το Σαββατοκύριακο.

Δηλαδή μόνο το Σαββατοκύριακο ισχύει η κληρονομικότητα, αν υπήρχε;

Προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει …

Οι δράστες ή ο δράστης, είχε συγκεκριμένο σχέδιο και γι’ αυτό έκανε τα εγκλήματα μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Ο Χάρος αποφάσισε Σαββατοκύριακο να ξεκληρίσει μία ολόκληρη οικογένεια;» είπε χαρακτηριστικά.

Ο απόστρατος Ταξίαρχος ήταν σαφής ως προς το τι συνέβη στην Μαλένα, την Ίριδα και τη Τζωρτζίνα: «Και οι τρεις περιπτώσεις είναι δολοφονίες. Εύχομαι να διαψευστώ. Θα είναι η έκπληξη του αιώνα, αν δεν είναι έγκλημα. Λυπάμαι τα άμοιρα παιδάκια και τους άμοιρους γονείς».

Σύμφωνα με τον Θανάση Κατερινόπουλο, υπάρχουν ευθύνες των Αρχών και ειδικά στην υπόθεση του θανάτου της εννιάχρονης Τζωρτζίνας:

«Οι επιστήμονες οφείλουν να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις. Βεβαίως, “μπούσουλας” θα είναι οι ιατροδικαστικές απαντήσεις, αλλά και η αστυνομία οφείλουν να ερευνήσουν και άλλα στοιχεία για να βρουν τους δράστες ή τον δράστη και να δώσουν μία απάντηση στην οικογένεια που έχει τον πόνο της από αυτούς τους θανάτους … Χάθηκε χρόνος, το τρίτο παιδί που πέθανε θα μπορούσε να είχε σωθεί, αν οι αρχές είχαν ερευνήσει νωρίτερα την υπόθεση».

 

Πηγή

Προβολές : 826


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα