ΣΟΚ! Ένζυμο με το όνομα του Σατανά, στο εμβόλιο του Μπιλ Γκέϊτς!   (βίντεο)

ΣΟΚ! Ένζυμο με το όνομα του Σατανά, στο εμβόλιο του Μπιλ Γκέϊτς! (βίντεο)

9 Ιουνίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,622
Μοίρασέ το

ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΝΖΥΜΟ ΛΟΥΣΙΦΕΡΙΑΣΗ, ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Το ενζυμο που αναβει το συστημα παραδοσης εμβολιασμου Bill Gates Human Implantable Quantum Dot Microneedle ονομαζεται Luciferase, το οποιο καθιστα το εμβολιο αναγνωσιμο πολυ μετα την ενεση του θυματος και αυτο που επιτρεπει τον απλο εμβολιασμο να λειτουργει ως μαρκα. Λουσιφεραση.

 

Γραφει Συντακτικη Ομαδα Χειλαδακη

Σοκ, οπως, αποδεικνυεται, ενα ενζυμο που ονομαζεται λουσιφεραση καθιστα τον Μπιλ Γκειτς το εμφυτευσιμο συστημα χορηγησης εμβολιων κβαντικης κουκιδας microneedle εμβολιο.

Ο Μπιλ Γκειτς δημιουργει αυτο που αποκαλουμε Human Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System και χρειαζεται ενα ενζυμο που ονομαζεται λουσιφεραση για να το λειτουργησει. Καταργηστε τη λεξη «ανθρωπινο»( Human) και θα ειναι 666.

Καθε μερα για οσους απο εμας πιστευουμε στη Βιβλο, γινεται ολο και πιο ξεκαθαρο οτι ζουμε σε μια πολυ μοναδικη εποχη. Πραγματι, ειναι τοσο μοναδικο που μπορουμε να δουμε το βασιλειο του Αντιχριστου και το συστημα του σημαδιου του θηριου που συγκεντρωθηκε μπροστα στα ματια μας. 100%. Οι σοφοι θα καταλαβουν. Εχετε ακουσει ποτε για τη Λουσιφεραση;

Δαν. 12,9 Και μου απηντησεν· “ελα, Δανιηλ, παψε να ερωτας. Οι λογοι αυτοι ειναι κλεισμενοι και σφραγισμενοι, εως οτου ελθη το τελος του καθωρισμενου καιρου.

Δαν. 12,10 Οι δικαιοι θα αναδειχθουν, θα λευκανθουν δια των θλιψεων, θα καθαρισθουν ως δια πυρος, θα αγνισθουν πολλοι. Οι παρανομοι ομως θα εκτραπουν εις περισσοτερας και μεγαλυτερας ανομιας. Ολοι οι ασεβεις δεν θα εννοησουν τιποτε, απο οσα εχουν προφητευθη. Οι ευσεβεις ομως θα εννοησουν καλως τα παντα.

Αυτη η εκφραση ειναι ενας παλιος αγγλικος ορος που σημαινει κατι τοσο απιστευτο που ειναι δυσκολο να το πιστεψεις. Τα στρατοπεδα συγκεντρωσης των Ναζι στο Ολοκαυτωμα ειναι ενα καλο παραδειγμα αυτου. Οταν ηρθαν στο φως οι ταινιες που συνεβαιναν, ηταν τοσο εκπληκτικο που ηταν δυσκολο να καταλαβουμε οτι κατι τετοιο θα μπορουσε να συμβει. Αλλα συνεβη. Και αυτο που συμβαινει, το αντιχριστιανικο συστημα, ειναι εξισου δυσκολο να καταλαβουμε, αλλα εδω ειμαστε.

How Bill Gates Monopolized Global Health

Ο Μπιλ Γκειτς χτιζει αυτο που αποκαλουμε Human Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System και αποτελειται απο πολλα πραγματα.

Η εστιαση ειναι στον εμβολιασμο COVID-19, τον οποιο θελει να δωσει σε ολους στη γη. Θα υπαρξουν κβαντικες κουκκιδες, ενα ψηφιακο αναγνωριστικο ID2020 και μια εμφυτευσιμη συσκευη για την αγορα και πωληση κρυπτονομισματων με αριθμο διπλωματος ευρεσιτεχνιας #. 060606. Η ψηφιακη ταυτοτητα εκδιδεται με τη μορφη του λεγομενου διαβατηριου ασυλιας.

Ολα αυτα τα πραγματα και ολα οσα χρηματοδοτουνται απο εναν ανδρα, τον Μπιλ Γκειτς, ειναι τουλαχιστον ενας εντυπωσιακος προδρομος του παγκοσμιου συστηματος του Χαραγματος του Θηριου. Τουλαχιστον αυτη ειναι μια εκτιμηση που θα οδηγησει στο λογικο της τελος. Θα μπορουσε καλλιστα να ειναι το πραγματικο συστημα Mark of the Beast.

Bill Gates Patent 666 We All Knew This Was Coming…

Αλλα σημερα θελουμε να επιστησουμε την προσοχη σας σε ενα συστατικο, τα κβαντικα κουκκιδες που χορηγουν τα εμβολια και ενα πολυ, πολυ μοναδικο βιοχημικο που κανει τα παντα να λειτουργουν.

Σημερα σας φερνουμε το ενζυμο βιοφωταυγειας λουσιφεραση στο εγγυς υπερυθρο, τη χημικη ουσια που καθιστα τον κβαντικο εμβολιασμο αναγνωσιμο για κινητες συσκευες μεσω μιας ειδικης εφαρμογης

Αυτο ειναι σωστο, το ενζυμο που αναβει το συστημα παραδοσης εμβολιασμου Bill Gates Human Implantable Quantum Dot Microneedle ονομαζεται Luciferase, το οποιο καθιστα το εμβολιο αναγνωσιμο πολυ μετα την ενεση του θυματος και αυτο που επιτρεπει τον απλο εμβολιασμο να λειτουργει ως μαρκα. Λουσιφεραση. Θα θελατε να δειτε τι κανει η Luciferase; Δειτε.

Το «ΣυστημαHuman Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System “ και αφαιρεστε τη λεξη «ανθρωπινο». Η αριθμητικη τιμη αυτης της φρασης ειναι 666, δειτε μονοι σας.

Bill Gates Mark of The Beast Agenda Exposed 2020

YOU CAN’T MAKE IT UP! LUCIFERASE AND THE MARK OF THE BEAST….

Shutdown Gallup, New Mexico @ the Crossroads of 66 & 666 !!!

THE OTHER BILL GATES C-19 AGENDA THAT NO ONE IS TALKING ABOUT…

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

 

Πηγή

Προβολές : 1,622


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα