«ΣΟΚ» (ή μάλλον όχι): Ο αμερικανικός Στρατός ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συνεργαστεί με τη νέα «κυβέρνηση»…ΜΠΑΙΝΤΕΝ.

«ΣΟΚ» (ή μάλλον όχι): Ο αμερικανικός Στρατός ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συνεργαστεί με τη νέα «κυβέρνηση»…ΜΠΑΙΝΤΕΝ.

25 Ιανουαρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:642
Μοίρασέ το
«ΣΟΚ» (ή μάλλον όχι): Ο αμερικανικός Στρατός ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συνεργαστεί με τη νέα «κυβέρνηση»…ΜΠΑΙΝΤΕΝ.

Σύμφωνα με αναφορές, υπάρχουν τουλάχιστον 800 κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι, από τον βαθμό του στρατηγού έως τον συνταγματάρχη, που υποστηρίζουν τον Τραμπ που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ στον Μπάιντεν να πατήσει πόδι στο Πεντάγωνο!

«ΣΟΚ» (ή μάλλον όχι): Ο αμερικανικός Στρατός ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συνεργαστεί με τη νέα «κυβέρνηση»…ΜΠΑΙΝΤΕΝ.

Γελάω με τους … βιαστικούς, που θεωρούν πως επειδή ορκίστηκε ο Μπάιντεν, έτσι όπως ορκίστηκε (αν ορκίστηκε και ποιός τον όρκισε), έχασε ο Τράμπ.

Δεν σας κάνει εντύπωση, που τέσσερεις μέρες τώρα, δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του νέου “προέδρου” με τους ανώτατους στρατιωτικούς, όπως είχαν κυκλοφορήσει του Τράμπ επί προεδρίας του στο οβάλ γραφείο;;;

Παιδιά, ηρεμήστε… όλα θα γίνουν όπως έχει προβλεφθεί…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Χμμμ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Η ακόλουθη είδηση ήδη αναφέρεται από τα ΜΜΕ…

«Θα ΓΥΡΙΣΩ είτε με τη μια είτε με την άλλη μορφή.» – Ντόναλντ Τράμπ


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη 


Ο Αμερικανός εκφωνητής David Hodges από την εκομπή  The Common Sense Show επισημαίνει τα εξής περίεργα -να πούμε το λιγότερο!– που παρατηρούνται ήδη στις σχέσεις Μπάιντεν και Ένοπλων Δυνάμεων…

– Είναι ή…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Αρχηγός των Ένοπλων Δυνάμεων ο Τζο Μπάιντεν???

 

-Και το λέμε αυτό διότι η νέα «κυβέρνηση» του Μπάιντεν παραπονιέται για το γεγονός πως οι Στρατηγοί των ΕΔ ΔΕΝ φαίνονται να είναι τόσο…ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ με τον «νέο τους πρόεδρο»…

 

-Τα στελέχη της «κυβέρνησης» Μπάιντεν έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για την έλλειψη μυστικών πληροφοριών που τους δίνει ο Στρατός….

-Όταν λοιπόν είσαι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, είσαι και ο ανώτατος άρχων των Ένοπλων Δυνάμεων, άνευ εξαιρέσεως!

-Πολιτικά και στην πράξη, ο Μπάιντεν θα έπρεπε να χαίρει πλήρους ελέγχου των ΕΔ, κάτι το οποίον ΔΕΝ το βλέπουμε!!!

-Και δεδομένων πάντων τούτων, μήπως οι ΕΔ ελέγχουν πλέον τον ίδιον τον Μπάιντεν;;;

Σύμφωνα με αναφορές, υπάρχουν τουλάχιστον 800 κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι, από τον βαθμό του στρατηγού έως τον συνταγματάρχη, που υποστηρίζουν τον Τραμπ που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ στον Μπάιντεν να πατήσει πόδι στο Πεντάγωνο!

Στο άρθρο μας με τίτλο ΑΡΝΗΘΗΚΕ στον Τζο Μπάιτεν την χρήση ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΦΟΥΣ για την ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση!!! Πετάει με στρατιωτικά αεροσκάφη ο…ΤΡΑΜΠ;;;, γράψαμε πως…

Ο Μπάιντεν, στις 19 του μηνός, επιβιβάστηκε σε ένα ιδιωτικό τζετ για τη σύντομη πτήση προς την Ουάσιγκτον.
Για τέτοιες περιστάσεις, το πρωτόκολλο πάντοτε ήταν ο επόμενος Πρόεδρος να πάρει ένα στρατιωτικό αεροσκάφος. Αυτή η παράδοση βασίζεται στη μεταφορά εξουσίας.

Αυτό είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε όλη την καταγεγραμμένη ιστορία των ΗΠΑ!!!

 

Ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ, από τότε, δηλαδή, που υπήρξε αεροσκάφος σε αυτόν για την δική του μετάβαση στην εξουσία, όταν εξελέγετο πρόεδρος, πάντοτε μετέβαινε στην Ουάσινγκτον με κυβερνητικό αεροσκάφος για να αναλάβει τα καθήκοντά του. 

 

Κι όμως, αυτό ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ στην περίπτωση του Τζο Μπάιντεν!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

Γράψαμε επίσης…

Στο παρακάτω βίντεο, μαθαίνουμε πως ο κος Τράμπ συνεχίζει, απ ‘ο, τι φαίνεται, να χρησιμοποιεί…στρατιωτικά αεροσκάφη και μπορεί και να ευρίσκεται αυτήν την στιγμή…ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? Και αφού δεν είναι πλέον πρόεδρος, ΓΙΑΤΙ επιτρέπεται στον ίδιο να χρησιμοποιεί κυβερνητικά αεροσκάφη???

 

Το Σύστημα Παρακολούθησης Πτήσεων (ή Temporary Flight Restrictions, TFR) που χρησιμοποιείται για τους πρώην προέδρους, δεν εμφανίζεται στα συστήματα ραντάρ της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας (Federal Aviation Administration, FAA) όσον αφορά για το που ευρίσκεται ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ. Χμμμμ….

 

Την ημέρα της ΨΕΥΔΟ-ορκωμοσίας του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ «προέδρου» των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο Τράμπ πέταξε στην…ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ (αφού την ημέρα πριν είχε πάει σπίτι του στη Φλόριδα) με ένα …C-17 αεροσκάφος της…ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ των ΗΠΑ και προσγειώθηκε εκεί στις 20:20 το βράδυ, έμεινε εκεί για 56 λεπτά, και μετά έφυγε πάλι για τη Φλόριδα• το Σύστημα Παρακολούθησης Πτήσεων των πρώην προέδρων ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

 

Και εδώ τίθεται το εξής ερώτημα: Αφού ο Τράμπ ευρίσκεται πλέον εκτός της εξουσίας της χώρας, κτλ., ΓΙΑΤΙ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ???

 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ >> http://greeknewsondemand.com/2021/01/22/%ce%b1%cf%81%ce%bd%ce%b7%ce%b8%ce%b7%c

 
 

greeknewsondemand

ΑΡΝΗΘΗΚΕ στον Τζο Μπάιτεν την χρήση ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΦΟΥΣ για την ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση!!!

Πετάει με στρατιωτικά αεροσκάφη ο…ΤΡΑΜΠ;;;

ΑΡΝΗΘΗΚΕ στον Τζο Μπάιτεν την χρήση ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΦΟΥΣ για την…ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση!!! Πετάει με στρατιωτικά αεροσκάφη ο…ΤΡΑΜΠ;;; -Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιω…

guteurls.deRead full article here
Άρα, είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ πλέον ότι τα πράγματα εκεί στην Ουάσινγκτον ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ μεταξύ Μπάιντεν και…ΤΡΑΜΠ.

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως αφού η Πελόσι διέταξε στα στρατεύματα να φύγουν από το κτίριο του Καπιτωλίου και να κοιμηθούν το βράδυ της ορκωμοσίας του Μπάιντεν, της 20 του μηνός, σε ένα γκαράζ πάρκινγκ όπου έκανε ΚΡΥΟ όλο το βράδυ, και αφού όλα αυτά τα παιδιά ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ την επομένη, τους υποδέχτηκε να κάτσουν στο δικό του ξενοδοχείο εκεί στην Ουάσινγκτον ο…ΤΡΑΜΠ;;;

Δείτε τώρα την ακόλουθη εικόνα και  τουίτ για αυτό.

Το παρακάτω αγγλικό άρθρο γράφει «”Αισθανόμαστε απίστευτα προδομένοι” – Χιλιάδες στρατεύματα αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το Καπιτώλιο»

 

 

-Περισσότερο για αυτό το θέμα εδώ >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/president-trump-gives-permission-us-troops-stay-trump-hotel-washington-dc/

Άρα, τι συμβαίνει τελικά εν προκειμένω;;;
Μήπως απλά ο στρατός δεν χωνεύει τον Μπάιντεν γιατί είναι Δημοκρατικός (και οι περισσότεροι στρατιώτες ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ) και γι’ αυτό δεν δείχνει (στα ανώτερα κλιμάκια) τόσο επιρρεπής στο να συνεργαστεί με τον Ακρο-αριστερό ή μήπως όλα αυτά έχουν να κάνουν με…ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ή έναν…ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΕΝΑΡΙΩΝ;;;
Όλα αυτά πάντως…ΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ!!!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!…

Και τέλος, ΑΝ ο Τράμπ γυρίσει θα τους…Γ….;;;… εσείς ξέρετε την υπόλοιπη ιστοριούλα….

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 642


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα