ΣΟΚ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ!

ΣΟΚ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ!

25 Ιουνίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,230
Μοίρασέ το

 

Το θέμα που ακολουθεί, είναι πολύ σοβαρό και αφορά όσους είναι ΕΛΛΗΝΕΣ.

Όσους νοιάζονται για την ΠΑΤΡΙΔΑ.

Όσους η ψυχή τους πονάει για το κατάντημά της…

Διαβάστε το προσεκτικά και διαδώστε το … μυστικά… γιατί οι ρουφιάνοι του διαδικτύου, καραδοκούν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ.

ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ, ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑΝ ΔΙΕΘΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ “ΕΛΛΑΣ 2021”, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ, “ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ 2020”.

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


ΑΛΛΑ ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ” ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ “ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ” ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΝΕΣΚΟ (Η κ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΥΝΕΣΚΟ).

ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ, ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑΝ ΔΙΕΘΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ
ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ 2020

https://www.thermopylaesalamis2020.gr/

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΙΒΕ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.

ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ, ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, (ΔΕΝ ΕΣΤΑΛΗ ΤΕΛΙΚΑ) ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ” ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 700 ΘΕΣΠΙΕΙΣ ΚΑΙ 400 ΘΗΒΑΙΟΙ.

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΣΥΖΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΡΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ …ΜΕ ΤΟ “ΔΙΚΤΥΟ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΠΕΝΟΥ – ΔΙΑΖΩΜΑ” !!!!

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ” ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ “ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ” ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ “ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ”, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΑΫΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ” ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΔΡΟΜΟΥΣ, ΓΕΦΥΡΕΣ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Δημοτικό Συμβούλιο Δ Αλιάρτου Θεσπιέων

https://www.youtube.com/watch?v=DqByFvkuW2Y

0:50΄
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ- ΘΕΣΠΙΕΩΝ

“Υπάρχουν 3 πράγματα που θέλω να επισημάνω. Υπάρχει ένα γεγονός. Το γεγονός των 2.500 χρόνων από την μάχη των Θερμοπυλών το οποίο είναι το 2020 και η ναυμαχία της Σαλαμίνας.
Η κυβέρνηση αποφάσισε και καλώς έκανε να προγραμματίσει κάποιες εκδηλώσεις.

 

1ο ΘΕΜΑ

Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ κ. ΝΤΑΣΙΩΤΗ.

1:35΄
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ
“…Και η κυβέρνηση μάλιστα κατά κάποιο τρόπο και δεν θέλω να παρεξηγηθεί η λέξη, εκχώρησε την διοργάνωση των εκδηλώσεων, την εκχώρησε στο Ίδρυμα “Μαριάννα Βαρδινογιάννη”. Αυτό δηλαδή συντονίζει και έχει τον προγραμματισμό αυτόν τον όποιον προγραμματισμό, ακόμα δεν ξέρουμε εμείς για αυτές τις εκδηλώσεις”.

Ο κ. ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΕΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ “ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ” ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

1:57΄
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

“Οι εκδηλώσεις αυτές τέθηκαν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και πολύ καλώς τέθηκαν γιατί πρόκειται για δύο πολύ σημαντικά γεγονότα της Ιστορίας μας και έτσι θα πρέπει η Πολιτεία να εκφράζει, να θέτει την αιγίδα στον ανώτατο βαθμό της σ’ αυτές τις εκδηλώσεις”.

2:14΄
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ
“Τώρα γιατί στο ίδρυμα Βαρδινογιάννη αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Δεν μας αφορά αυτήν την στιγμή”.

5:48΄
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ
“Διαμαρτυρηθήκαμε εντόνως και απαιτούμε να αποκατασταθεί η αδικία, το απαιτούμε εγγράφως και στον υψηλότερο βαθμό και επίπεδο που μπορεί να απευθυνθεί οποιοσδήποτε, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον πρωθυπουργό, να αποκατασταθεί η ιστορική αδικία. Δεν θα γονατίσουμε να τους παρακαλέσουμε και το λέω αυτό γιατί μου προτάθηκε, να πάμε σε κομματικά γραφεία να παρακαλέσουμε. Και απάντησα σε αυτόν που μου το είπε ότι εάν είναι να γονατίσω για τους 700 Θεσπιείς, θα γονατίσω για να προσκυνήσω την μνήμη τους και όχι να γλείψω ανθρώπους οι οποίοι είναι ανιστόρητοι”.

6:38΄
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

“Αυτό λοιπόν είναι ένα γεγονός που αφορά την εκδήλωση του ιδρύματος Βαρδινογιάννη, στο οποίο όπως είπα δεν συμμετείχαμε γιατί δεν προσκληθήκαμε, γιατί αυτοί που τα κανόνισαν είχαν πλήρη άγνοια”.

 

2ο ΘΕΜΑ

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ,
ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Η κ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΩΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΥΝΕΣΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

7:00΄
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

“Δεύτερο θέμα στην ίδια ενότητα είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο δήμος γι’ αυτό το γεγονός. Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο δήμος δεν αφορά ούτε το ίδρυμα Βαρδινογιάννη ούτε την κυβέρνηση. Αφορά εμάς εδώ την τοπική κοινωνία και την τοπική κοινότητα γιατί δεν είναι μόνο θέμα των Θεσπιών αυτό”.

ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΠΕΝΟΥ
ΩΣ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΠΕΝΟΥ
ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

 

3ο ΘΕΜΑ

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΠΕΝΟΥ

9:19′
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ
“Ένα πολύ δυνατό σχέδιο το οποίο δημιουργεί ένα δίκτυο δήμων και τις περιφέρειες με συγκεκριμένο οργανόγραμμα με υπηρεσίες με ανθρώπους που θα ασχολούνται με αυτό με χρηματοδότηση που είναι πολύ σημαντικό. Γιατί δεν μιλάμε στο κενό, μιλάμε για χρηματοδότηση”.

9:40′
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ
“Και ξέρετε και κάτι άλλο; Με βάθος χρόνου όχι τον Σεπτέμβριο που τελειώνουν οι εορταστικές εκδηλώσεις, αλλά 10ετή και με δυνατότητα ανανεώσεως του χρόνου. Δηλαδή μια δομή η οποία έχει σκοπό όχι να παρουσιάσει, θα το κάνει κι αυτό, αλλά δεν είναι ο σκοπός της, να παρουσιάσει φολκλορικές εκδηλώσεις στις πλατείες, αυτό το κάνουμε κι μόνοι μας και αυτό θα το κάνει το δίκτυο, αλλά έχει σκοπό να παρέμβει εκεί που είναι το πρόβλημα. Και το πρόβλημα είναι ότι η παρέμβαση πρέπει να γίνει στην Ιστορία. Εκεί απ’ όπου απουσιάζουν πραγματικά οι Θεσπιείς. Να γίνει στην Ιστορία και να αποκατασταθούν οι Θεσπιείς, όχι μεταξύ μας. Μεταξύ μας εμείς τους έχουμε αποκαταστήσει και ήμαστε περήφανοι γ’ αυτό…”

10:43′
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ
“Το γεγονός ότι δεν μας καλέσανε σ’ αυτήν την επιτροπή έχει αν το δείτε από μια άλλη άποψη, είχε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα. Ότι όλη η δομή του Ελληνικού κράτους και όλα τα μέσα ενημερώσεως μίλησαν για τους 700 Θεσπιείς, αυτό δεν είναι λίγο…”

11:18′
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ
“Όμως το δίκτυο αυτό που θα πούμε στο επόμενο συμβούλιο που θα το παρουσιάσουμε και θα είναι εδώ και ο δήμαρχος Λαμίας και θα προσπαθήσω να έχω και τον περιφερειάρχη εδώ, που συμμετέχουμε μαζί στο δίκτυο αυτό”.

11:35′
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ
“Θα είναι αυτό που χρειάζεται, η πλήρης αποκατάσταση της Ιστορίας. Μιλάμε για συνέδρια, μιλάμε για δράσεις, πέρα από τις εκδηλώσεις που όλα αυτά θα γίνουν, μιλάμε για δράσεις τέτοιες που παρεμβαίνουν και αλλάζουν, και αποκαθιστούν μάλλον για να μην πω αλλάζουν, αποκαθιστούν τα λάθη της Ιστορίας. Αυτό λοιπόν είναι ένα πολύ δυνατό πράγμα το οποίο, ούτε μας επηρέασε που δεν μας κάλεσε η κ. Βαρδινογιάννη στην επιτροπή της. Ήτανε σχεδιασμένο το βλέπουμε μήνες τώρα, κατέληξε σ’ αυτό και θα το δείτε και στην πράξη θα το δουν και οι επόμενες γενιές”.

Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ κ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ … ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΧΕΣ ΟΡΟΣΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Εισαγωγικό βίντεο για το Επετειακό Έτος ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ 2020
https://www.youtube.com/watch?v=3oW530ixQkg

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ
ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ – ΧΑΡΙΖΕΙ
ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΩΣ “ΚΟΙΝΟΥ ΑΓΑΘΟΥ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

https://www.youtube.com/watch…

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,230


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα