ΣΟΚ: «Οι Ουκρανοί θα βομβάρδιζαν τους Ρώσους με βιοχημικά που θα έριχναν τα τουρκικά drones»!

ΣΟΚ: «Οι Ουκρανοί θα βομβάρδιζαν τους Ρώσους με βιοχημικά που θα έριχναν τα τουρκικά drones»!

31 Μαρτίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:267
Μοίρασέ το

Ανακοινώσεις του ρωσικού υπουργείου Άμυνας με δημοσιοποίηση σχετικών εγγράφων

Αν πιστεύετε κάτι τέτοιο, είστε βαθιά νυχτωμένοι…
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ… αν και ο λαός, αυτοαφανίζεται με την ανοχή του στην λαθροεισβολή και τους εμβολιασμούς…
Καλλιόπη Σουφλή

Σήμερα το ρωσικό υπουργείο άμυνας αποφάσισέ να εκθέσει στην δημοσιότητα έγγραφα «φωτιά» στην επίσημη ιστοσελίδα του στο facebook, τα οποία δείχνουν όχι απλά μόνο την εμπλοκή των ΗΠΑ στην Ουκρανία στον τομέα των βιολογικών-χημικών όπλων αλλά και πως η ουκρανική πλευρά έψαχνε στα τουρκικά drones τους φορείς που θα έκαναν τις ρίψεις.

Δείτε τι  αναφέρεται στις αναρτήσεις:

Το έγγραφο με ημερομηνία 15 Δεκεμβρίου 2021 παρουσιάζει απάντηση σε αίτημα της ουκρανικής εταιρείας Motor Sich προς τον τουρκικό κατασκευαστή drone Baykar Makina.

Ο Τούρκος κατασκευαστής drone απαντά σε πλήθος ερωτημάτων της ουκρανικής πλευράς σχετικά με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της.

Οι ερωτήσεις 9 και 10 όμως θέλουν προσοχή. Απαιτούνται δεδομένα για το μέγιστο σύστημα/μηχανισμό ψεκασμού ωφέλιμου φορτίου και αερολυμάτων, χωρητικότητας άνω των 20 λίτρων.

Με δεδομένο το γεγονός ότι το ρωσικό υπουργείο Άμυνας γνώριζε ήδη για την εφαρμογή αμερικανικών στρατιωτικών βιολογικών προγραμμάτων στην Ουκρανία υπό την καθοδήγηση του DTRA, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ζητήθηκαν τα βαρύτερα UCAV ώστε  να προσαρμοστούν στον χημικό πόλεμο ψεκασμού ουσιών σε βάθος πάνω από εχθρικό έδαφος, επειδή το εύρος αυτού του UAV (Bayraktar Akinci) είναι σχεδόν 300 χιλιόμετρα (διπλάσιο από αυτό του κανονικού TB2).

Αυτός φαίνεται να είναι ο λόγος που αποφάσισε η ουκρανική πλευρά να προσφέρει τους κινητήρες στα τουρκικά αεροχήματα.

 

Ενημέρωση για την έναρξη συνεργασίας UNTC και Black & Veatch

Οι πληροφορίες που παρουσιάστηκαν καταδεικνύουν την άμεση εμπλοκή και το σημαντικό ενδιαφέρον της αμερικανικής κυβέρνησης και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση βιολογικών δραστηριοτήτων στην Ουκρανία, καθώς και τις κύριες προτεραιότητες της αμερικανικής στρατιωτικής με έναρξη εργασιών στο έδαφος της Ουκρανίας.

Συμφωνία εταιρικής σχέσης για την υλοποίηση του βιολογικού έργου UP-1, συνήφθη μεταξύ του αμερικανικού Υπουργείου Μείωσης Απειλών του ΥΠΕΝ (DTRA) και του Εθνικού Ινστιτούτου Επιδημιολογίας και Υγιεινής του Lviv, το Sci Ερευνητικό Ινστιτούτο Ύμνων. Mechnikova, καθώς και το Κεντρικό ΚΕΕ Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας.

Ξεχωριστά παρουσιάστηκε υπόμνημα του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ για την έγκριση του concept του έργου UP-1 για την υπογραφή του υφυπουργού Άμυνας για την παγκόσμια ασφάλεια. Έχει δηλωθεί ότι ένα τρίτο επίπεδο εργαστηρίου βιοπροστασίας είναι απαραίτητο για την έρευνα.

Τα έγγραφα ισχύουν για την άδεια εξαγωγής ερευνητικού υλικού στο εξωτερικό, ειδικότερα, χώρες της ΕΕ, ΗΠΑ, Καναδά και Ιαπωνία.

Οι πληροφορίες που παρέχονται αποδεικνύουν αδιάψευστα το γεγονός της άμεσης εμπλοκής και πρωταγωνιστικού ρόλου του αμερικανικού στρατιωτικού τμήματος στη διεξαγωγή του βιολογικού έργου UP-1.

Τα ντοκουμέντα, εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 267


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα