ΣΟΚ!!! Τι είναι το I.O.B που μας κρύβουν και γιατί μπορεί να έχει άμεση σχέση με τα εμβόλια

ΣΟΚ!!! Τι είναι το I.O.B που μας κρύβουν και γιατί μπορεί να έχει άμεση σχέση με τα εμβόλια

21 Απριλίου, 2021 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,605
Μοίρασέ το

Είναι γνωστοί πλέον  αυτοί που προωθούν τον Διανθρωπισμό και την αναμόρφωση του κόσμου με βάση την 4η βιομηχανική επανάσταση και την υποτίθεται  εξέλιξη του ανθρώπου.

Μία εξέλιξη που κατ’αυτούς είναι αναπόφευκτη καθώς θέλουν να δουν τον άνθρωπο(δούλο) να είναι ένα βιο-ρομπότ , άκρως ελεγχόμενο από αυτούς και ουσιαστικά να είσαι σκλάβος της Νέας Τάξης Πραγμάτων όπου θέλει έναν άβουλο σύγχρονο σκλάβο για να μην τους  χαλάει τα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και του                    δ υ σ τ ο π ι κ ο ύ κόσμου που θέλουν να φέρουν ,χωρίς την συγκατάθεση των ανθρώπων .

 

 

Πιο εφιαλτικό, δεν γίνεται.

Τελειώνουν το θαύμα του Θεού, τον άνθρωπο και τον  μετατρέπουν σε απόλυτα ελεγχόμενο δούλο.

Ο κορονοϊός – απάτη, είναι το εργαλείο τους και το πρώτο τους βήμα, με τα εμβόλια που αλλάζουν την ανθρώπινη υπόσταση.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;

Μα ήδη τους το επιτρέπουμε με τις μάσκες… τα τεστ και το εμβολιασμό μας.

Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τον Ιούλιο του 2020 το W.E.F.(ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ) έβγαλε ένα briefing paper (http://www3.weforum.org/docs/WEF_IoB_briefing_paper_2020.pdf)  το οποίο πέρασε σαν είδηση σχεδόν από παντού απαρατήρητο.

Μέσα σε αυτό εξηγεί τους τρόπους με τους οποίους θα ήταν καλό για την κοινωνία και τους ανθρώπους υποτίθεται να εξελιχθούν μέσα από την φιλοσοφία του Transhumanism(διανθρωπισμός).

Ουσιαστικά δείχνει τις θετικές επιπτώσεις υποτίθεται της ένωσης του ανθρώπου με την φυσική , ψηφιακή και βιολογική του ταυτότητα κάτι τι οποίο προωθήθηκε από τον Klaus Schweib στο GREAT RESET .( https://summit.news/2020/11/16/klaus-schwab-great-reset-will-lead-to-a-fusion-of-our-physical-digital-and-biological-identity/). 

O Klaus εξήγησε ότι ο διανθρωπισμός θα είναι ένα σημαντικό μέρος της μεγάλης επανεκίνησης(GREAT RESET). (https://www.weforum.org/agenda/2020/06/internet-of-bodies-covid19-recovery-governance-health-data/)

 

Τι είναι το I.O.B ;

Aς ξεκινήσουμε πρώτα να δούμε τί είναι το I.O.T(Internet of Things).

Έτσι ονομάζεται το δίκτυο των πραγμάτων .

Eίναι ένας όρος που δημιουργήθηκε αρκετά χρόνια πρίν και αναφέρεται στο σχέδιο ενσωμάτωσης κάθε πράγματος που υπάρχει στην γη με έναν αισθητήρα που του επιτρέπει να συνδέεται με το διαδίκτυο χρησιμοποιώντας συχνότητες πέμπτης γενιάς ( 5G ) και το Έξυπνο Δίκτυο ( Smart Grid ) και επομένως να παρακολουθούνται όλα τα πράγματα ( κυρίως κάθε ηλεκτρική και ηλεκτρονική συσκευή).

Το I.o.T. χρησιμοποιεί κόμβους στο δίκτυο αφού λαμβάνει και μεταδίδει όλες τις σχετικές πληροφορίες   που υπάρχουν έτσι ώστε να μπορεί να υπάρχει διαδραστικότητα μεταξύ σισκευών που τους έχει τοποθετηθεί αισθητήρας

Ο Klaus Schweib όμως το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και και προώθει το σχέδιο του Ι.O.Bnternet of Bodies) δηλαδή του δίκτυου των ανθρώπινων σωμάτων.

Όπως λέει και το FORBES(https://www.forbes.com/sites/bernardmarr/2019/12/06/what-is-the-internet-of-bodies-and-how-is-it-changing-our-world/?sh=31ceb9268b7a)

 

‘’ Όταν το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT) συνδέεται με το σώμα σας, το αποτέλεσμα είναι το Διαδίκτυο των Σώματος (IoB).

Το Διαδίκτυο των Σώματος (IoB) είναι μια επέκταση του IoT και συνδέει βασικά το ανθρώπινο σώμα με ένα δίκτυο μέσω συσκευών που απορροφώνται, εμφυτεύονται ή συνδέονται με το σώμα με κάποιο τρόπο.

Μόλις συνδεθούν, τα δεδομένα μπορούν να ανταλλαχθούν και το σώμα και η συσκευή μπορούν να παρακολουθούνται και να ελέγχονται από απόσταση.

Υπάρχουν τρεις γενιές του Διαδικτύου των σωμάτων που περιλαμβάνουν:

· Εξωτερικό σώμα: Πρόκειται για φορητές συσκευές όπως Apple Watches ή Fitbits που μπορούν να παρακολουθούν την υγεία μας.

· Εσωτερικό σώμα: Αυτά περιλαμβάνουν βηματοδότες, κοχλιακά εμφυτεύματα και ψηφιακά χάπια που περνούν μέσα στο σώμα μας για να παρακολουθούν ή να ελέγχουν διάφορες πτυχές της υγείας μας.

· Ενσωματωμένο σώμα: Η τρίτη γενιά του Διαδικτύου των Φορέων είναι ενσωματωμένη τεχνολογία όπου η τεχνολογία και το ανθρώπινο σώμα συνδυάζονται μεταξύ τους και έχουν σύνδεση σε πραγματικό χρόνο με ένα απομακρυσμένο μηχάνημα. “

Περιγράφει την ατζέντα αρκετά καθαρά.

Το πρόγραμμα IoB είναι το ίδιο με το ανθρώπινο πρόγραμμα μικροτσίπ, λίγο πιο προχωρημένο λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας.

Η ιδέα είναι να εισαγάγουμε σιγά-σιγά εξωτερικές, ξένες και συνθετικές συσκευές, σε στυλ βάτραχος-σε-βραστό δοχείο, έτσι ώστε οι άνθρωποι να εξοικειώνονται σταδιακά με αυτό.

Πρώτα είναι πάνω στο σώμα, μετά μέσα στο σώμα και μετά είναι βαθιά ενσωματωμένο στο σώμα, ώστε να συγχωνεύεται με το σώμα.

Έχω προειδοποιήσει για πράγματα όπως κατάποση, ψηφιακά, έξυπνα χάπια από τουλάχιστον το 2012.

Όλα αυτά είναι μόνο η πτυχή του Διαδικτύου των Φορέων όπου οι άνθρωποι λένε ανοιχτά τι συμβαίνει και η συναίνεση κατασκευάζεται, αλλά υπάρχει μια άλλη ολόκληρη μυστική πτυχή.

Άγγιξα στο προηγούμενο άρθρο μου (σχετικά με την αντι-ανθρώπινη φύση της ατζέντας COVID) όπου έχουμε ήδη καταστεί αναγκαστικά να εισπνεύσουμε και να καταπιούν νανοσωματίδια χωρίς τη γνώση και τη συγκατάθεσή μας (βλ. Παρακάτω παράγραφο για το COVID και τον Transhumanism.’’

Ο Klaus Schweib λοιπόν προωθεί το σχέδιο του Ι.O.B.

Όλα αυτά τα γεγονότα όμως (όπως οι συναντήσεις του WEF ,το GREAT RESET που θέλουν να προωθήσουν αλλά και η ραγδαία εξέλιξη της νανοτεχνολογίας με εμφυτεύσιμα nanochip ) μας κάνει πολύ σκεπτικούς για την εξέλιξή τους  αφού στο κέντρο αυτού του σχεδίου βρίσκεται ο άνθρωπος  και η υποτίθεται μετεξέλιξή του (κατ’αυτούς) σε ένα βιο-ρομπότ όπου ουσιαστικά θα μπορεί να ελέγχεται και να συνδέεται με το δίκτυό τους  .

Η τεχνολογία υπάρχει  (https://www.defenseone.com/technology/2020/03/military-funded-biosensor-could-be-future-pandemic-detection/163497/)  (https://tapnewswire.com/2020/08/fda-nears-approval-of-injectable-biochip-implants-for-covid-detection-linked-to-computers/)     (https://www.youtube.com/watch?v=No5Bz2eHNtA)

Πάμε τώρα στα συστατικά των εμβολίων της Pfizer για παράδειγμα  όπου είναι ένα εμβόλιο τεχνολογίας messenger RNA.

Τα συστατικά είναι αυτά .( ”Τέσσερα από αυτά είναι λιπίδια με πολύπλοκα χημικά ονόματα: (4-ydroxybutyl)azanediyl)bis(hexane-6,1-diyl)bis (ALC-3015), (2-hexyldecanoate),2-[(polyethylene glycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide (ALC-0159), 1,2-distearoyl-snglycero-3-phosphocholine (DPSC) και χοληστερόλη.)

Είναι νανολιπίδια δηλαδή νανοσωματίδια που εμπίπτουν στην ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. 

Ο Δρ Drew Weissman, καθηγητής στο Perelman School of Medicine του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας, πρωτοστάτησε στον τύπο εμβολίου που ονομάζεται Messenger RNA (mRNA) και συνεργάστηκε με την Pfizer και την BioNTech για την έκδοση του εμβολίου.

Η δε Paula Cannon, αναπληρώτρια καθηγήτρια μικροβιολογίας στο Keck School of Medicine του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας, δήλωσε στο The Independent ότι οι προγραμματιστές εμβολίων έχουν βελτιώσει το φυσικό RNA, το οποίο είναι βραχύβιο και εύθραυστο.

“Μπορούν να φτιαχτούν εντελώς συνθετικά, δεν χρειάζεστε έναν βιολόγο για να τα φτιάξετε χρειάζεστε έναν χημικό”, είπε η κ. Cannon.

“Μέρος της μυστικής πηγής αυτών των εμβολίων είναι ότι οι χημικοί έχουν βρει έναν τρόπο να τροποποιήσουν το RNA και να  βελτιώσουν αυτό που έχει αναπτύξει η φύση, για να αυξήσουν τη σταθερότητά του και να μειώνει την ικανότητα του οργανισμού να το αντιλαμβάνεται σαν κάτι ξένο για το σώμα. 

Δεν θέλουμε το σώμα να φρικάρει για αυτό το RNA που έχει εγχυθεί σε αυτό. 

Έτσι, υπήρξαν ορισμένες χημικές τροποποιήσεις για να κάνουν το RNA λίγο πιο κρυφό. “

Ενώ η ιδιαιτερότητα αυτών των χημικών τροποποιήσεων δεν είναι άμεσα διαθέσιμη, αυτό που είναι κοινό είναι ότι τα εμβόλια ενθυλακώνονται σε νανοσωματίδια λιπιδίων, ένα λιπαρό κάλυμμα για την προστασία των εύθραυστων μορίων mRNA.”

Τα νανολιπίδια λοιπόν θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι νανομποτ αφού η τεχνολογία είναι υπαρκτή. https://en.wikipedia.org/wiki/Nanorobotics)

(https://halithheia.blogspot.com/2020/12/blog-post_52.html)

Ενώνοντας το παζλ και με την ραγδαία ανάπτυξη της νανοτεχνoλογίας θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι όλα αυτά τα γεγονότα που μόνο τυχαία δεν μπορεί να τα πει κανείς μας κάνουν να είμαστε ιδιαίτερα σκεπτικοί με την τεχνολογία που ήδη εφαρμόζεται.

Αυτή η τεχνολογία που προωθείται από τα παγκόσμια οικονομικά φόρουμ αλλά και τα εμβόλια που προωθούνται από  την παγκόσμια πολιτική σκηνή μας κάνει και υποπτευόμαστε για την ασφάλεια αλλά και τις δυνατότητες που έχουν τα εμβόλια στο ανθρώπινο σώμα .

Θα μπορούσαν αυτή την στιγμή να κάνουν πειράματα προώθησης του Ι . Ο . Β . στην πράξη ,εγχύοντας μέσα στο ανθρώπινο σώμα nanochip που ουσιαστικά λειτουργούν σαν πομποδέκτες ; 

Aυτό ισχυρίζεται και αυτό το βίντεο που είχε πάρα πολλά views πριν αποκλειστεί από τις περισσότερες πλατφόρμες (https://vimeo.com/468539948).

Εάν συνέβαινε αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να αποδειχθεί.

Μιλάμε για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα αλλά  και για  θεμελιώδης νόμους περί βιοηθικής που καταπατώνται.

Ένα τελευταίο ύποπτο γεγονός είναι ότι όλα αυτά τα δεδομένα που καταγράφονται  είναι άγνωστο το που πηγαίνουν και δεν υπάρχει ενημέρωση πουθενά για την αποθήκευση αυτών των δεδομένων(https://www.rand.org/blog/articles/2020/10/the-internet-of-bodies-will-change-everything-for-better-or-worse.html)

Είναι γνωστοί πλέον  αυτοί που προωθούν τον Διανθρωπισμό και την αναμόρφωση του κόσμου με βάση την 4η βιομηχανική επανάσταση και την υποτίθεται  εξέλιξη του ανθρώπου.

Μία εξέλιξη που κατ’αυτούς είναι αναπόφευκτη καθώς θέλουν να δουν τον άνθρωπο(δούλο) να είναι ένα βιο-ρομπότ , άκρως ελεγχόμενο από αυτούς και ουσιαστικά να είσαι σκλάβος της Νέας Τάξης Πραγμάτων όπου θέλει έναν άβουλο σύγχρονο σκλάβο για να μην τους  χαλάει τα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και του                δ υ σ τ ο π ι κ ο ύ κόσμου που θέλουν να φέρουν ,χωρίς την συγκατάθεση των ανθρώπων .

Tώρα είναι η μεγάλη τους ευκαιρία…

 Θα τους αφήσεις ;

Νικόλαος Σακελλαρόπουλος

 

Πηγή

Προβολές : 1,605


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα