ΣΟΚ! PFIZER ΚΑΙ BIONTECH, κεκινούν εμβολιασμούς κατά Covid-19 σε μωρά από 6 μηνών!!! (φωτογραφίες που λένε πολλά)

ΣΟΚ! PFIZER ΚΑΙ BIONTECH, κεκινούν εμβολιασμούς κατά Covid-19 σε μωρά από 6 μηνών!!! (φωτογραφίες που λένε πολλά)

29 Απριλίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΣΟΚ! PFIZER ΚΑΙ BIONTECH, κεκινούν εμβολιασμούς κατά Covid-19 σε μωρά από 6 μηνών!!! (φωτογραφίες που λένε πολλά)

Τον Ιούνιο ξεκινάνε οι εμβολιασμοί στα παιδιά 12-15 ετών.

Και όλο αυτό… ενώ δεν είναι κανείς απολύτως βέβαιος ούτε για την αποτελεσματικότητα, αλλά ούτε και για την ασφάλεια των εμβολίων.

ΣΟΚ! PFIZER ΚΑΙ BIONTECH, κεκινούν εμβολιασμούς κατά Covid-19 σε μωρά από 6 μηνών!!! (φωτογραφίες που λένε πολλά)

Λίαν συντόμως, θα εμβολιάζουν και τα νεογέννητα και θα τα τσιπάρουν.

Αν ακόμα η πλειοψηφία του λαού, δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για για ένα παγκόσμιο πείραμα με στόχο τον αφανισμό του μεγαλυτέρου μέρους της ανθρωπότητας, τότε ας εμβολιαστούν οι ανεγκέφαλοι, και ας εμβολιάσουν και τα παιδιά τους, αφού δεν νοιάζονται για την υγεία και κυρίως για τις ζωές τους.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ…

ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΡΕ ΚΤΗΝΗ…

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΘΥΣΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Και μόνον η φάτσα του, λέει πολλά όχι μόνον για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΛΕΠΡΑ.

 

Υ.Γ.2. Δερμιτζάκη, αν τολμάς, δημοσίως να εμβολιαστείς κι εσύ και η οικογένειά σου, με τα εμβόλια της PFIZER, από παρτίδα που θα επιλέξει επιτροπή έγριτων ιατρων που δεν είναι ξεπουλημένοι στις κωλοφαρμακομαφίες που σας τα ακουμπάνε χοντρά, και από νοσηλευτικό προσωπικό επιλογής έγκριτων και ανεξάρτητων ιατρών και μετά από δυο χρόνια αποδειχθεί πως δεν έχετε νοσήσει, εγώ πρώτη θα βγω να κάνω το εμβόλιο και θα πρωτοστατήσω σε αγώνα υπέρ των εμβολίων.

 

Υ.Γ.3. Το φωτογραφικό υλικό επιλογής μου, λέει πολλά.

 

 

Σοκ έχει προκαλέσει η δήλωση του Τούρκου ιδρυτή της BioNTech Ογούρ Σαχίν, ο οποίος υποστήριξε πως μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα έχει αποτελέσματα από δοκιμές του εμβολίου που ανέπτυξε μαζί με την Pfizer για μωρά από έξι μηνών, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού σε μωρά!

 

Ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε πως πιθανότατα από Ιούνιο θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί στα παιδιά 12 έως 15 ετών. 

«Τον Ιούλιο μπορεί να είναι διαθέσιμα τα πρώτα αποτελέσματα για παιδιά από πέντε έως 12 ετών, τον Σεπτέμβριο για τα μικρότερα παιδιά», δήλωσε ο Ουγούρ Σαχίν στο Spiegel και πρόσθεσε πως χρειάζεται ένα διάστημα τεσσάρων με έξι εβδομάδων προκειμένου να αξιολογηθούν τα δεδομένα.

«Αν όλα πάνε καλά, μόλις αξιολογηθούν τα δεδομένα, θα μπορέσουμε να υποβάλουμε την αίτηση για έγκριση του εμβολίου για όλα τα παιδιά στην αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα σε διάφορες χώρες», είπε.

Εκπρόσωπος της BioNTech επιβεβαίωσε το χρονοδιάγραμμα για τα αποτελέσματα των δοκιμών σε παιδιά μικρότερης ηλικίας.

Στην τελευταία φάση για εμβολιασμό των παιδιών 12-15 ετών

Οι BioNTEch και Pfizer ζήτησαν από τις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ αυτόν τον μήνα να εγκρίνουν άδεια επείγουσας χρήσης του εμβολίου τους για εφήβους ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Ο Σαχίν δήλωσε στο Spiegel πως η εταιρεία είναι «στα τελευταία στάδια πριν από την υποβολή» στις ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές του εμβολίου της για παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω.

Η αξιολόγηση αναμένεται να διαρκέσει τέσσερις με έξι εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό το εμβόλιο της BioNTech να λάβει έγκριση για χρήση στην ΕΕ από αυτή την ηλικιακή ομάδα ήδη από τον Ιούνιο. 

Δοκιμή που δημοσιοποιήθηκε στα τέλη Μαρτίου έδειξε πως το εμβόλιο των δύο εταιρειών κατά της COVID-19 είναι ασφαλές, αποτελεσματικό και παράγει ισχυρή ανοσοαπόκριση σε εφήβους.

Το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech, που χορηγείται σε δύο δόσεις, έχει ήδη λάβει άδεια χρήσης για όσους είναι 16 ετών και άνω.

Οι νέοι είναι λιγότερο πιθανό να νοσήσουν σοβαρά από COVID-19 και πιο πιθανό να μολυνθούν χωρίς να παρουσιάσουν συμπτώματα, με αποτέλεσμα να μεταδίδουν τους την COVID-19 στους άλλους.

Δηλώσεις που προκαλούν συνάμα τρόμο, καθώς οι «ειδικοί», όπως ο Μανώλης Δερμιτζάκης έχουν υποστηρίξει τις προηγούμενες ημέρες πως για να επιστρέψουμε στην «κανονικότητα» θα πρέπει να εμβολιαστούν και τα παιδιά. 

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα παραπάνω «δικαιώματα» που θα έχουν οι εμβολιασμένοι, δημιουργώντας και με τη βούλα μία κοινωνία δύο ταχυτήτων.

Και όλο αυτό… ενώ δεν είναι κανείς απολύτως βέβαιος ούτε για την αποτελεσματικότητα, αλλά ούτε και για την ασφάλεια των εμβολίων. 
Πηγή

Προβολές : 519


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα