Στα πορθμεία του Άδη (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ)

Στα πορθμεία του Άδη (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ)

21 Ιουλίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,169
Μοίρασέ το

 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός με πειραματικά σκευάσματα που προκαλούν γονιδιακές μεταλλάξεις με άγνωστες συνέπειες, και η στέρηση των ελευθεριών των ανθρώπων, δεν είναι παρά ο προθάλαμος του μετανθρωπισμού και της θανάτωσης του είδους μας, με άλλα λόγια, ο δρόμος για τα πορθμεία του Άδη.

 

 

Εξαιρετικά αποκαλυπτικό για μια ακόμη φορά το άρθρο  της ερευνήτριας συγγραφέως κ. Χρυσούλας Μπουκουβάλα, θα πρέπει να μας αφυπνίσει, αλλά και να μας ενδυναμώσει σε όσα έχουν σχεδιαστεί από τα ιερατεία για μας, χωρίς εμάς.

Η ανατροπή μιας παγιωμένης εδώ και εκατοντάδες χρόνια, πολιτικής συμμορίας που λυμαίνεται την Πατρίδα μας για λογαριασμό ενός σατανικού παγκόσμιου ιερατείου, δεν είναι εύκολη κατάσταση και ας μην είμαστε αιθεροβάμονες.

Οι “λαγοί του συστήματος”, ήδη έχουν παρασύρει αρκετό κόσμο.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Ήδη τον τελευταίο καιρό, αποκαλύπτονται πολλοί για τον ρόλο που διαδραματίζουν.

Πρέπει να αντισταθούμε και κυρίως πρέπει να γνωρίζουμε τους τρόπους αντιμετώπισης του εχθρού.

Με κάθε κόστος, όσοι είμαστε αποφασισμένοι να υπαρασπιστούμε τη ζωή μας και την ελευθερία μας, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ και να παραμείνουμε μακράν των… “λαγών”.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Προς το παρόν σιωπώ σε μεγαλόστομες φανφάρες.

Περιμένω εξελίξεις και εύχομαι να μην είναι… τραγικές.

 

© Aπεροπία. Τα άρθρα του ιστολογίου aperopia.fr έχουν γραφεί κατόπιν κοπιαστικής έρευνας ή μετάφρασης. Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευσή τους από άλλες ιστοσελίδες ακόμα και με ενεργό σύνδεσμο, ή η αποστολή περιεχομένου με email. Επιτρέπεται η διακίνηση του άρθρου μόνον με αποστολή ενεργού link που οδηγεί απευθείας στο ιστολόγιο aperopia.fr


 

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


Mετά από την αποκάλυψη των καθημερινών περιστατικών παρενεργειών και θανάτων από αρκετά (μη καθεστωτικά) ΜΜΕ, πολλοί από όσους είχαν κάνει την πρώτη δόση των εμβολίων δεν πήγαν να κάνουν τη δεύτερη, με αποτέλεσμα να υπάρχει καθίζηση των εμβολιασμών και το αφήγημα της ασφάλειας των εμβολίων να κατακρημνιστεί πανηγυρικά.

Γι’ αυτό και η δικτατορική κυβέρνηση των ΚΥΑ, εκεί που επέμενε ότι ένα 70% εμβολιασμού είναι αρκετό για να επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης, ανασκεύασε και τώρα ζητά εμβολιασμό των πάντων, ακόμα και των ψύλλων, εκβιάζοντας με αντισυνταγματικά μέτρα Απαρτχάιντ τους Έλληνες πολίτες, πριν λήξουν τα εμβόλια που αγόρασε με τα δικά τους χρήματα.

Τι θα κάνει λοιπόν ένα δικτατορικό καθεστώς, όπως της κυβέρνησης Μητσοτάκη, προκειμένου να πιέσει τους πολίτες να εμβολιαστούν;

– Θα αφήσει τα μη εμβολιασμένα παιδιά να λιμοκτονήσουν;

– Θα εμποδίσει τα μη εμβολιασμένα παιδιά να πάνε σχολείο;

– Θα συλλάβει και θα φυλακίσει τους μη εμβολιασμένους ενήλικους;

– Θα τους διακόψει το ρεύμα;

– Θα γενοκτονήσει όσους αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, βαφτίζοντάς τους «ψεκασμένα αντιεμβολιαστικά φασιστόμουτρα» και «εχθρούς της κοινωνίας»;

– Θα το τερματίσει, διότι ήδη έχει τεντώσει πάρα πολύ το σχοινί (ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων οργανισμών αντί πινακίου φακής από ξένες εταιρείες, μουσουλμανικός λαθρεποικισμός, εξόντωση γηγενών Ελλήνων παντοιοτρόπως, και τελευταία, θέσπιση ομοφυλοφιλικής και παιδεραστικής διαπαιδαγώγησης από τη νηπιακή ηλικία);

– Θα δημιουργήσει μια λεγεώνα εθελοντών εκτελεστών, ικανών να εξοντώσουν ή να αναγκάσουν να μεταναστεύσουν μέσα σε λίγα χρόνια εφτά εκατομμύρια Έλληνες που αυτοπροσδιορίζονται ως Έλληνες, προκειμένου να τους αντικαταστήσει από τριτοκοσμικούς αλλόθρησκους και αλλοεθνείς;

Οι λαγοί του συστήματος

Αν απαντήσατε ΝΑΙ σε όλα αυτά, στην επόμενη διαδήλωση πηγαίνετε να διαδηλώσετε και μετά πείτε ότι χάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ότι άρχισε η πτώση της.

Είστε σίγουροι όμως ότι χάνει αυτή και όχι εσείς;

Στο σημείο αυτό αξίζει να εντοπίσουμε το εξής γεγονός: μετά από πολλά χρόνια, και συγκεκριμένα μετά τους Αγανακτισμένους, προσφάτως διαδήλωσαν αρκετές χιλιάδες Έλληνες. Ωστόσο, επί της ουσίας δεν υπήρχαν άλλα αιτήματα και δεν καταγγέλθηκε τίποτε άλλο, για παράδειγμα, ο λαθρεποικισμός της πατρίδας μας, το επαχθές χρέος και τα μνημόνια, η τρομακτική ανεργία των νέων και η σφαγή των συνταξιούχων, και η διαφθορά των κυβερνώντων, αλλά η διαμαρτυρία επικεντρώθηκε στην κατάργηση της υγειονομικής χούντας Μητσοτάκη.

Η διοργάνωση εκδηλώσεων διαμαρτυρίας δεν σημαίνει ότι σηματοδοτείται το τέλος ενός δικτάτορα και της δικτατορίας του.

Απόδειξη; Τα Κίτρινα Γιλέκα της Γαλλίας που αυτό το έχουν εμπεδώσει πολύ καλά. Μετά από εκατοντάδες διαδηλώσεις, νεκρούς, ανάπηρους και πολύ ξύλο, ο Μακρόν και οι νόμοι του παραμένουν ακόμα παντοδύναμοι.

Στα καθ’ ημάς, μετά από τις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις εναντίον της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας μας, οι προδότες και οι ξενοκράτες παραμένουν πάντα στις θέσεις τους και ουδόλως απώλεσαν το παραμικρό τους οφίτσιο.

Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν να μην βιώσουμε ακόμα μια σκληρή απογοήτευση όπως αυτή της κατάργησης της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού με το δημοψήφισμα του 2015 που αγνοήθηκε παντελώς και της υπογραφής της συμφωνίας των Πρεσπών παρά τις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις, είναι να μάθουμε να λειτουργούμε με τη λογική και όχι με το συναίσθημα.

Εφιστώ λοιπόν την προσοχή σε όλους όσους ίσως πίστεψαν ότι μετά από τις τελευταίες μαζικές διαδηλώσεις κατά των απολυταρχικών μέτρων της κυβέρνησης Μητσοτάκη, σηματοδοτήθηκε το τέλος αυτής της κυβέρνησης και των δικτατορικών μέτρων της, ότι τα ολοκληρωτικά καθεστώτα προβλέπουν με ακρίβεια:

− τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να ξεσπάσει η λαϊκή οργή στο διαδίκτυο,

− τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να ξεσπάσει η λαϊκή οργή κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων,

− τον εντοπισμό, τον διασυρμό και την καταστολή των αντιφρονούντων,

− την οργάνωση της αντίστασής τους,

− πώς μπορούν να ξεσπάσουν και να επεκταθούν αστικές ταραχές,

− τέλος, έχουν ήδη σχεδιασμένη την καταστολή αυτών των ταραχών από τα ΜΑΤ, και εν ανάγκη ακόμα και από ξένους ιδιωτικούς στρατούς, και πολλά άλλα.

Ωστόσο, τα ολοκληρωτικά καθεστώτα και οι Στοές αυτό που απεχθάνονται περισσότερο είναι τα απρόβλεπτα και τα αυθόρμητα περιστατικά. Διότι δεν θέλουν να ξεπεραστεί το σημείο που έχουν ορίσει ως σημείο ισορροπίας και να εμφανιστούν τα μακράν της ισορροπίας συστήματα, μετά τις λεγόμενες διχαλώσεις, πριν οι κυβερνώντες να έχουν ολοκληρώσει έναν συγκεκριμένο κύκλο σχεδίων.

Γι’ αυτό φροντίζουν επιμελώς να παρακολουθούν και να καθορίζουν ποια άτομα και ποιες καταστάσεις μπορούν να τους χρησιμεύσουν ως βαλβίδες εκτόνωσης των μαζών, μ’ άλλα λόγια ως false flags, και επίσης να τοποθετούν τα κατάλληλα πρόσωπα στις κατάλληλες κρατικές θέσεις προκειμένου να εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη συνέχεια της καταλήστευσης και της καταδυνάστευσης όσων δεν ανήκουν στην πολιτική τάξη που υπηρετεί τη διεθνή ολιγαρχία.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια προετοιμάζουν από καιρό και προβάλλουν τους λεγόμενους «λαγούς» πριν ξεσπάσει η λαϊκή οργή, οι οποίοι θα διοχετεύσουν τις οργισμένες αντιδράσεις σε ανώδυνες για το καθεστώς δράσεις, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν ανεπιθύμητες και απρόβλεπτες διχαλώσεις.

Μόνιμοι εχθροί

Για την ιστορία, υπενθυμίζω ότι η νεώτερη επίθεση της διεθνούς τραπεζοκρατίας κατά των μαζών και της επιβολής της Pax Americana, ξεκίνησε το 2001 με την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης που χρησίμευσε ως επιχείρημα για την επιβολή της νομοθεσίας Patriot Act, διεισδύοντας έτσι υπογείως στη νομοθεσία όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την δικαιολογία ενός αόρατου εχθρού, που τότε ήταν η τρομοκρατία της Αλ Κάιντα και άλλων οργανώσεων-φαντασμάτων.

Επειδή όμως κανένα αφήγημα δεν κρατάει για πάντα, η επικαιροποίηση του εχθρού βαφτίστηκε ιός Sars-Cov2 που οι διεθνείς ολιγάρχες ιδανικά ονειρεύονται να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι θα εξελίσσεται αενάως με αναρίθμητες μεταλλάξεις.

Αυτές τις μεταλλάξεις οι δουλικές κυβερνήσεις θα αγωνιστούν να τις κρατήσουν ζωντανές τουλάχιστον για εννέα ακόμα χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2030 που είναι και το έτος ορόσημο της Ατζέντας 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του ΟΗΕ.

Η γράφουσα εξ αρχής δεν πίστεψε ότι η ψευτοπανδημία Covid-19 δεν ήταν ακόμα ένα τσίρκο. Εξ αρχής δεν πίστεψε ότι η ψευτοπανδημία ξέσπασε εντελώς συμπτωματικά σε παγκόσμια κλίμακα εξ αιτίας ενός φονικού ιού της φύσης.

Και πώς να το πιστέψει όταν γνωρίζει ότι εδώ και τουλάχιστον τριακόσια χρόνια οι κεφαλές των ιερατείων της εξουσίας έχουν δηλώσει επανειλημμένως ότι ονειρεύονται έναν ελεήμονα αποπληθυσμό, σχέδιο που στα τέλη του 20ού αιώνα ανέπτυξαν λεπτομερώς στο Ευαγγέλιό τους που είχε τίτλο “Tα όρια της ανάπτυξης” (The limits to growth), που εξεδόθη για πρώτη φορά το 1972 από τη γνωστή και μη εξαιρετέα Λέσχη της Ρώμης, αλλά και σε πολυάριθμα άλλα εγχειρίδια.

Το σενάριο του Ιδρύματος Ροκφέλερ

Επίσης, μόνο κατά τον 20ό αιώνα, εκατοντάδες ήταν και οι ανερυθρίαστες δηλώσεις διάφορων εκπροσώπων των ελίτ στα ΜΜΕ ότι ο πληθυσμός της Γης πρέπει να μειωθεί.

Ένας από τους πυλώνες των ελίτ, το εκλεπτυσμένα ελεήμων Ίδρυμα Ροκφέλερ, έδειχνε πάντα και εξακολουθεί να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι’ αυτό το ζήτημα.

Συγκεκριμένα δε, το 2010 σε μία μελέτη του με τίτλο Scenarios for the Future of Technology and International Development (Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και τη διεθνή ανάπτυξη) είχε περιγράψει λεπτομερώς ένα σενάριο πανδημίας γρίππης που θα σκότωνε οκτώ εκατομμύρια ανθρώπους.

Και πράγματι, διαβάζοντας το κεφάλαιο με τίτλο Lock Step στη σελ. 18 του εγγράφου, που αναφέρεται στο πρώτο από τα τέσσερα πιθανά μέλλοντα που είχε προβλέψει το Ίδρυμα μέχρι το 2030, δεν μπορεί παρά να μείνουμε άφωνοι:

Περιγράφει μια πανδημία που θα ξεκινούσε το 2012 από την Κίνα, η Κίνα θα έκλεινε τα σύνορά της, θα απαγόρευε τις μετακινήσεις, αλλά θα ανένηπτε πρώτη, ο κόσμος θα φορούσε υποχρεωτικά μάσκες παντού, θα του μετρούσαν τη θερμοκρασία για να εισέρχεται στα σούπερ-μάρκετ και στους σταθμούς των μέσων μαζικής μεταφοράς, περιλάμβανε στάδια εγκλεισμών, έκρηξη της ηλεκτρονικής παρακολούθησης των πολιτών και των βιομετρικών μεθόδων ελέγχου των πολιτών από τις κυβερνήσεις, άνοδο του εθνικισμού και στροφή των κυβερνήσεων προς τον ολοκληρωτισμό.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας οι κυβερνήσεις θα έβαζαν σε λειτουργία προηγμένες μεθόδους σάρωσης (σκαναρίσματος) των ανθρώπων για να διαγνώσουν την υγειονομική τους κατάσταση (QR codes), οι τηλεδιασκέψεις και η τηλε-εκπαίδευση θα γενικεύονταν, και εντέλει οι κυβερνήσεις των ανεπτυγμένων κρατών θα έφτιαχναν τα δικά τους εθνικά δίκτυα ίντερνετ, μιμούμενες την …Κίνα.

Η πανδημία βεβαίως θα είχε θανατηφόρα επίδραση στις οικονομίες: η διεθνής κινητικότητα τόσο των ανθρώπων όσο και των αγαθών θα σταματούσε, εξουθενώνοντας βιομηχανίες όπως ο τουρισμός και σπάζοντας τις παγκόσμιες αλυσίδες ανεφοδιασμού. Τα συνήθως γεμάτα πολυκαταστήματα και τα κτίρια γραφείων θα έμεναν άδεια για μήνες, χωρίς εργαζόμενους και πελάτες.

Παράλληλα με την πανδημία, η αλλαγή του κλίματος θα οδηγούσε σε τόσο μεγάλες πλημμύρες, που πολλές πρωτεύουσες όπως η Νέα Υόρκη θα μετατρεπόταν σε λίμνες μετά από κάθε μεγάλη καταιγίδα, και όλα αυτά εξ αιτίας του φαινομένου του …θερμοκηπίου.

Σ’ αυτόν τον μετά την πανδημία κόσμο, η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής αναλαμβάνεται από τα Ηνωμένα Έθνη, και τελικά τα κράτη χάνουν την εθνική τους κυριαρχία, εις όφελος της ασφάλειάς τους.

Τέτοιες συνέπειες μιας πανδημίας γρίππης προέβλεπε το Ίδρυμα Ροκφέλερ εντελώς συμπτωματικά και τυχαία, που ωστόσο, φωτογραφίζουν αυτά ακριβώς που βιώνουμε σήμερα.

Όσο για τους εμβολιασμούς, προφανώς άφησε την οργάνωσή τους σε άλλους ελεήμονες οργανισμούς, όπως το Ευρωδιευθυντήριο, που, όπως όλα δείχνουν, εξαπατά τους πολίτες ασύστολα.

Ιδού πως:

Ο βρώμικος ρόλος του Ευρωδιευθυντήριου

Στις 7 Δεκεμβρίου του 2018, το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενέκρινε την Σύσταση αρ. 2018/C 466/01 για την ενίσχυση της συνεργασίας για την καταπολέμηση των ασθενειών που προλαμβάνονται με εμβολιασμό.

Ένας από τους στόχους της Σύστασης ήταν «η καταπολέμηση της παραπληροφόρησης σχετικά με τον εμβολιασμό στο διαδίκτυο και η ανάπτυξη τεκμηριωμένων εργαλείων και υλικού καθοδήγησης για την υποστήριξη των κρατών μελών στην αντιμετώπιση του δισταγμού απέναντι στον εμβολιασμό, και την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης στο διαδίκτυο».

Επίσης τόνιζε, ότι «θα πρέπει να εξεταστούν οι περιπτώσεις όπου τα ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης των εργαζομένων του τομέα της υγείας είναι ανεπαρκή σε σχέση με τις εθνικές συστάσεις, προκειμένου να προστατευτούν οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι και οι ασθενείς τους».

Λίγους μήνες αργότερα εξεδόθη ένας Χάρτης πορείας για την υλοποίηση των δράσεων για την ενίσχυση της συνεργασίας για την καταπολέμηση των ασθενειών που προλαμβάνονται με εμβολιασμό ο οποίος σκοπίμως δεν είναι μεταφρασμένος στα ελληνικά, και όριζε ότι «οι χώρες της ΕΕ έπρεπε να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν εθνικά σχέδια εμβολιασμού και πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της εμβολιαστικής κάλυψης, καθώς και να καθιερώσουν συστηματικούς ελέγχους της κατάστασης στον τομέα των εμβολιασμών».

Μέσα στις δεσμεύσεις των κρατών μελών για τον εμβολιασμό ήταν «η δημιουργία ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών πληροφοριακών συστημάτων ανοσοποίησης για αποτελεσματική παρακολούθηση των προγραμμάτων ανοσοποίησης» (σελ. 3).

Σημειωτέον ότι στον ίδιο χάρτη, σελ. 4, αναφέρονται «Οδηγίες για την υπέρβαση νομικών (και τεχνικών) εμποδίων στη διαλειτουργικότητα των εθνικών συστημάτων πληροφοριών ανοσοποίησης».

Eπιπλέον, στην σελ. 9, αναφέρεται ότι από το 2019 έως το 2022 προβλέπονται «δράσεις για τη διευκόλυνση του έγκαιρου διαλόγου με προγραμματιστές, εθνικούς φορείς χάραξης πολιτικής και ρυθμιστικές αρχές, προκειμένου να υποστηριχθεί η έγκριση καινοτόμων εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων των αναδυόμενων απειλών για την υγεία», μ’ άλλα λόγια φωτογραφίζεται η ψευτοπανδημία και τα «καινοτόμα» mRNA εμβόλια πρωτεΐνης ακίδας κατά της Covid-19.

Το πλάνο της υλοποίησης των δράσεων τελείωνε το 2022 με μια κοινή «κάρτα εμβολιασμού / διαβατήριο» για τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Είναι οφθαλμοφανές ότι o Xάρτης αφορούσε κυρίως πειραματικά εμβόλια που τότε δεν είχαν μεν παρουσιαστεί, αλλά προφανώς ήταν έτοιμα. Όχι, δεν αφορούσε τους γενικά αθώους εμβολιασμούς για φυματίωση, μηνιγγίτιδα, ιλαρά, παρωτίτιδα, ερυθρά, ανεμοβλογιά, τέτανο-διφθερίτιδα-κοκκύτη, και όλες τις άλλες ασθένειες που ξέραμε.

Όχι, το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν είναι επινόηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής όπως πιστεύουν οι αφελείς.

Έχει προβλεφθεί χρόνια πριν. Το αποδεικνύουν τα επίσημα έγγραφα του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που βρίσκονται σε κοινή θέα.

Αυτή είναι και η απάντηση σε όσους εξακολουθούν να απορούν πως πρόλαβαν τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης των κρατών μελών της ΕΕ να ετοιμάσουν τόσα νομοθετήματα και πως ήταν έτοιμες σε χρόνο μηδέν όλες οι σχετικές με τη ψηφιακή διαχείριση της ψευτοπανδημίας πλατφόρμες, όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε.

Τα ίδια τα γεγονότα μαρτυρούν το αντίθετο.

Η ψήφιση του νόμου 4675/2020 στην Ελλάδα για απαγόρευση αντιβιοτικών χωρίς συνταγή ιατρού και υποχρεωτικό εμβολιασμό ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας, στις 11.3.2020, δηλαδή την ίδια μέρα (!) της επίσημης κήρυξης της αναπνευστικής λοίμωξης του SARS-Cov2 από τον ΠΟΥ ως πανδημίας, αποδεικνύει το έγκλημα εκ προμελέτης κατά του ελληνικού λαού, και βεβαίως κατά όλων των λαών.

Όποιος αναρωτιέται ακόμα γιατί οι κυβερνήσεις δαπανούν τεράστια ποσά στα ΜΜΕ για την προβολή των εμβολιασμών, πρέπει να αντιληφθεί ότι αυτό επιβάλλεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή που υπακούει σε έξωθεν εντολές.

Οι λαοί φτωχοποιούνται, οι νέοι είναι άνεργοι, οι συντάξεις των Ευρωπαίων πετσοκόβονται, αλλά τα χρήματα των φορολογουμένων κατευθύνονται σε επιδόματα προς τους λαθρομετανάστες, σε πειραματικές επεμβάσεις αλλοίωσης του DNA και σε ποικίλες ηλεκτρονικές εφαρμογές παραβίασης των προσωπικών τους δεδομένων, καθώς και σε δήθεν πράσινη ενέργεια.

Η κρυφή παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τον Εμβολιασμό το 2019

Να ήταν μόνον αυτά…

Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, στις 12 Σεπτεμβρίου 2019, πάντα εντελώς συμπτωματικά, διοργανώθηκε στις Βρυξέλλες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τον Εμβολιασμό.

H επίσημη σελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την διάσκεψη, επίσης σκοπίμως, δεν είναι μεταφρασμένη στα ελληνικά. Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης ας ζητήσει βοήθεια για τη μετάφρασή της, ώστε να διαπιστώσει ο ίδιος το μέγεθος της εξαπάτησής του.

Η διάσκεψη που έχει αποσιωπηθεί παντελώς και οι πολίτες την αγνοούν, τελούσε υπό την αιγίδα του τότε προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλωντ Γιούγκερ, και του γενικού διευθυντή του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγιεσούς, ενώ στην τελετή έναρξης μίλησε ο τότε Επίτροπος για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων, Βιτένις Αντριουκάιτις, και η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου.

Εδώ επίσης μπορείτε να δείτε πολλές φωτογραφίες από την εν λόγω εκδήλωση.

Από αριστερά: Βιτένις Αντριουκάιτις, Ζαν-Κλωντ Γιούνκερ, βασίλισσα Ματθίλδη Βελγίου, και Τέντρος Γκεμπρεγιεσούς στη Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τον Εμβολιασμό, το 2019.

Ωστόσο, κανένα απολύτως από τα ευρωπαϊκά καθεστωτικά ΜΜΕ δεν την ανέφερε, προφανώς για να μην γίνουν ποτέ επικίνδυνοι συνειρμοί που οδηγούν κάθε νοήμονα άνθρωπο στο συμπέρασμα ότι η πανδημία είχε σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια χρόνια πριν την πυροδοτήσουν.

Ανακαλύπτουμε λοιπόν ότι η καλά οργανωμένη αυτή διάσκεψη συγκέντρωσε 400 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, που συμπεριλαμβάνουν πολιτικούς ηγέτες, υψηλού επιπέδου εκπροσώπους του ΟΗΕ και άλλων διεθνών οργανισμών, υπουργείων υγείας, κορυφαίους ακαδημαϊκούς, επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας, και φυσικά μάνατζερ μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών και ΜΚΟ.

Mάλιστα δε, στην πρώτη ομάδα ομιλητών συμμετείχαν η Μωντ Σακέ, μάνατζερ της δημόσιας πολιτικής της εταιρείας Mozilla (Firefox), ο Τζέισον Χιρς, αντίστοιχα υπεύθυνος δημόσιας πολιτικής του Facebook, ενώ στη δεύτερη ομάδα ομιλητών, συμμετείχε και η Νανέτ Κοσέρο, πρόεδρος της Pfizer του τομέα των εμβολίων για την Ευρώπη, υπεύθυνη για την ανάπτυξη «καινοτόμων» εμβολίων.

Η συμμετοχή ήταν εφικτή μόνο κατόπιν πρόσκλησης. Είναι δυνατόν ο Έλληνας υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας ή εκπρόσωπός του να μην προσκλήθηκε στη διάσκεψη ή να μην ήταν εν γνώσει των τεκταινομένων;


Ποιο ήταν το θέμα της διάσκεψης;

Η ενίσχυση των υφιστάμενων συνεργασιών με διεθνείς φορείς και πρωτοβουλίες όπως ο ΠΟΥ, η Στρατηγική Συμβουλευτική Ομάδα Εμπειρογνωμόνων για την Ανοσοποίηση (SAGE), η Ευρωπαϊκή Τεχνική Συμβουλευτική Ομάδα Εμπειρογνωμόνων για την Ανοσοποίηση (ETAGE), η Παγκόσμια Πρωτοβουλία για την Ασφάλεια στην Υγεία (Global Health Security Initiative), και η Παγκόσμια Ατζέντα για την Ασφάλεια στην Υγεία (Global Health Security Agenda).

Επίσης, με χρηματοδοτικές και ερευνητικές πρωτοβουλίες όπως η GAVI ​(Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση), δηλαδή η συμμαχία του Ιδρύματος Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς με την Παγκόσμια Τράπεζα και την Unicef, ο CEPI (Συνασπισμός για Καινοτομίες Επιδημιολογικής Ετοιμότητας), η GloPID-R (Παγκόσμια Ερευνητική Συνεργασία για την Ετοιμότητα έναντι των Μολυσματικών Νόσων) και η JPIAMR (Κοινή Πρωτοβουλία Προγραμματισμού για την Αντιμικροβιακή Αντίσταση).

Η διάσκεψη εστίασε ιδιαιτέρως στη διαπίστωση μιας έρευνας του Ευρωβαρόμετρου ότι «το ήμισυ σχεδόν των πολιτών της ΕΕ (48 %) πίστευαν ότι τα εμβόλια μπορούν συχνά να προκαλέσουν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, το 38 % θεωρούσαν ότι μπορούν να προκαλέσουν τις παθήσεις από τις οποίες προστατεύουν και το 31 % ήταν πεπεισμένοι ότι μπορούν να αποδυναμώσουν το ανοσοποιητικό σύστημα, τονίζοντας ότι τα στοιχεία αυτά είναι αποτέλεσμα της αυξημένης διασποράς της παραπληροφόρησης σχετικά με τα οφέλη και τους κινδύνους των εμβολίων από τα ψηφιακά μέσα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Αυτό τους απασχολούσε λοιπόν! Η δυσπιστία του κόσμου προς τα εμβόλια εξ αιτίας του ίντερνετ και πώς αυτή έπρεπε να εξαϋλωθεί.

Τι πίεζε τόσο πολύ τους πιστούς υπηρέτες των ιερατείων της εξουσίας να πείσουν το «παραπληροφορημένο» ευρωπαϊκό πόπολο για την ασφάλεια των εμβολίων;

Μα οι επερχόμενοι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί που οι ελίτ ήθελαν να επιβάλλουν στο τέλος, ιδανικά αποσπώντας την συναίνεση των μαζών στην ίδια την άμεση δολοφονία τους και στην καλύτερη περίπτωση, στον αργό τους θάνατο από μακροχρόνιες παρενέργειες.

Όπου δεν έπιπτε ο λόγος, θα έπιπτε η ράβδος / εκβιασμός / στέρηση ελευθεριών, όπως γίνεται σήμερα.

Γιατί άραγε τόση λυσσώδης επιμονή, που ποτέ άλλοτε δεν είχε εμφανιστεί στο παρελθόν για μία ασθένεια που δεν έχει τόσο μεγάλη διάδοση ούτε και θνητότητα;

Διότι αυτά τα εμβόλια δεν είναι παρά ο προθάλαμος του μετασχηματισμού του είδους Homo Sapiens 1.0 σε Homo Sapiens 2.0, το μέσον της αλλαγής του ανθρώπινου γονιδιώματος και της μετατροπής του ανθρώπου σε ένα άλλο υβριδικό είδος που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των επικυρίαρχων.

Διότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός με πειραματικά σκευάσματα που προκαλούν γονιδιακές μεταλλάξεις με άγνωστες συνέπειες, και η στέρηση των ελευθεριών των ανθρώπων, δεν είναι παρά ο προθάλαμος του μετανθρωπισμού και της θανάτωσης του είδους μας, με άλλα λόγια, ο δρόμος για τα πορθμεία του Άδη.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις εκείνης της διάσκεψης που αποσιωπάται, «οι χώρες της ΕΕ ενθαρρύνθηκαν να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν εθνικά σχέδια εμβολιασμού και πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της εμβολιαστικής κάλυψης, καθώς και να καθιερώσουν συστηματικούς ελέγχους της κατάστασης στον τομέα των εμβολιασμών».

Πόσο τυχαία και συμπτωματικά μπορεί να είναι όλα αυτά; Καθόλου τυχαία και καθόλου συμπτωματικά.

Pax Americana;

Να ήταν μόνο αυτά…

Πόσο τυχαίο και συμπτωματικό μπορεί να είναι το πρόγραμμα της περιβόητης αμερικανικής δεξαμενής σκέψης των νεοαντιδραστικών PNAC (Project for the New American Century) για την επίτευξη της νέας Pax Americana, δηλαδή της κυριαρχίας των ΗΠΑ σε όλον τον κόσμο, με τίτλο Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Ressources for a New Century (Ξαναχτίζοντας τις Άμυνες της Αμερικής: Στρατηγική, Δυνάμεις και Πόροι για έναν Νέο Αιώνα) που δημοσιεύτηκε το 2000, ακριβώς ένα χρόνο πριν την «επίθεση» στους Δίδυμους Πύργους;

Καθόλου τυχαίο και καθόλου συμπτωματικό.

Και τούτο διότι εκείνο το πρόγραμμα δήλωνε με θράσος στον κόσμο ότι «τα προηγμένα βιομηχανικά έθνη πρέπει να αποθαρρυνθούν να αμφισβητήσουν την ηγεσία μας ή ακόμη και να επιδιώξουν έναν μεγαλύτερο περιφερειακό ή παγκόσμιο ρόλο. Η διαδικασία του μετασχηματισμού του κόσμου μας, είναι πιθανό να είναι μακροχρόνια, εάν δεν υπάρξει κάποιο καταστροφικό και καταλυτικό γεγονός, όπως ένα νέο Περλ Χάρμπορ».

Το νέο Περλ Χάρμπορ ήταν βεβαίως η 11η Σεπτεμβρίου 2001, ωστόσο στο πρόγραμμα, μεταξύ των άλλων μεθόδων που προέβλεπε για την κυριαρχία των ΗΠΑ, ήταν και ο στοχευμένος βιολογικός πόλεμος, και πιο συγκεκριμένα, οι γονιδιακές παρεμβάσεις:

«Με την πάροδο του χρόνου, η τέχνη του πολέμου στον αέρα, τη γη και την θάλασσα θα είναι πολύ διαφορετική από ό,τι είναι σήμερα, και η «μάχη» πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί σε νέες διαστάσεις: στο διάστημα, στον κυβερνοχώρο, και ίσως στον κόσμο των μικροβίων. Και οι προηγμένες μορφές βιολογικού πολέμου που μπορούν να «στοχεύσουν» συγκεκριμένους γονότυπους, μπορεί να μετατρέψουν τον βιολογικό πόλεμο από βασίλειο του τρόμου σε ένα πολιτικά χρήσιμο εργαλείο».

Ως εδώ λοιπόν.

Ήρθε η ώρα όσοι συμπολίτες μας δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί ότι οι διαρκείς και υποχρεωτικές παρεμβάσεις στο γονιδίωμά μας δεν είναι παρά ένα μέσον επιβολής παγκόσμιας χούντας, να το αντιληφθούν μια για πάντα.

Το ποιος από τους δύο, το βαθύ κράτος των ΗΠΑ ή της Κίνας, βρίσκεται πίσω από την επινόηση της ψευτοπανδημίας και την επίθεση στους λαούς, δεν το ξέρουμε ακόμα, η ουσία είναι όμως ότι βιώνουμε τη μεγαλύτερη και την καλύτερα συντονισμένη συνομωσία όλων των εποχών εις βάρος μας και ότι πρέπει να την ανατρέψουμε πάση θυσία.

Εθνικές τραγωδίες προ των πυλών

Τούτων δοθέντων, εν όψει παγκόσμιου παρακράτους που θα διοικείται και επίσημα από τους CEO των τεχνολογικών κολοσσών, κάθε χώρα και ιδιαίτερα όσες ήταν δύσπιστες σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο απέναντι στα εμβόλια (δηλαδή στην παγκοσμιοποίηση), όπως η Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ευρωβαρόμετρου πρέπει να υποστεί αποπληθυσμό και σφαγή όσης εθνικής κυριαρχίας της έχει απομείνει.

Και πράγματι εκείνες που θα υποστούν τη μεγαλύτερη ζημία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι η Ελλάδα και η Κύπρος, άλλωστε οι μόνες που αντιπροσωπεύουν τεράστια αποθέματα ορυκτού πλούτου και η θέση τους έχει ανυπολόγιστη γεωπολιτική αξία στην Ανατολική Μεσόγειο.

Οπότε, είναι εξαιρετικά δύσκολο έως και αδύνατον να αφεθούν να οδηγηθούν σε εξέγερση από αγνούς και συνειδητοποιημένους πατριώτες. Στην περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, το πιθανότερο είναι ότι θα εμποδιστούν με κάθε τρόπο, και ο λαός θα παραπλανηθεί από «λαγούς» που φορούν το πετραχήλι του ελευθερωτή.

Πώς θα τους αναγνωρίσουμε;

Όσοι εμφανίζονται ως νέοι ηγέτες αλλά δεν προβάλλουν εθνικό λόγο, όσοι δεν καταδικάζουν ποτέ το Ευρωδιευθυντήριο, την παγκόσμια διακυβέρνηση, το ΝΑΤΟ, τον σατανισμό, τον μετανθρωπισμό και τον τεκτονισμό, όσοι είναι υπέρ της αντικατάστασης των γηγενών Ελλήνων από λαθρεποίκους και ισχυρίζονται ότι μόνον ψηφίζοντας το κόμμα τους θα σωθεί η Ελλάδα, είναι λαοπλάνοι που πληρώνονται από τους εχθρούς του ελληνικού έθνους.

Οι «λαγοί» εντοπίζονται επίσης από το γεγονός ότι προηγουμένως είτε ανήκαν σε φιλοκυβερνητικά κόμματα που κατέστρεψαν την χώρα, είτε συμμετείχαν σε κρατικά μορφώματα και ΜΚΟ που κατασπατάλησαν δημόσιο χρήμα, είτε συνεργάζονταν στενά με τις κρατικές υπηρεσίες πληροφοριών, είτε ανήκουν σε τεκτονικές στοές, είτε είχαν ανύπαρκτη πατριωτική πολιτική δράση και κανένα βιογραφικό τους παραδόξως δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά, είτε ανήκουν ήδη στις ελίτ και είναι συγγενείς ή φίλοι διεφθαρμένων πολιτικών, ή καταχρεωμένοι αποτυχημένοι επαγγελματίες, είτε τελικά είναι γραφικά ψώνια διψασμένα για αναγνώριση που χειραγωγούνται κατάλληλα από ξένες πρεσβείες.

Απαιτείται λοιπόν σαφής αίσθηση της πραγματικότητας και ψυχραιμία και όχι άλογη χαρά από την επιτυχία των τελευταίων μαζικών διαδηλώσεων στις μεγάλες ελληνικές πόλεις.

Για να μην είναι δε μακρά η αντιπαράθεση που ξεκινά μεταξύ της μερίδας του ελληνικού λαού που δείχνει επιτέλους να εξεγείρεται, και της πολιτικής τάξης που εξυπηρετεί την ολιγαρχία, και προκειμένου αυτή η αντιπαράθεση να μην εκτραπεί σε κάποια μακράν της ισορροπίας κατάσταση, πιθανόν να καταλήξει σε εθνική τραγωδία, ανάλογη με του 1974, αλλά μέσω υπογραφής διμερούς συμφωνίας τύπου Πρεσπών, δίχως καν πολεμικό επεισόδιο, το οποίο αν ποτέ υπάρξει, θα είναι απολύτως σκηνοθετημένο.

Οι επόμενοι μήνες είναι λοιπόν πολύ κρίσιμοι για τον ελληνισμό, και η συμπεριφορά της Τουρκίας στα Κατεχόμενα λίαν επικίνδυνη, οπότε οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου θα εντείνουν στο έπακρο τις επιθέσεις τους προς τους πολίτες.

Όσο οι δύο λαοί απασχολούνται καθημερινά με περιορισμούς που τους κάνουν τη ζωή αβίωτη, όσο ασχολούνται με πράσινα ψηφιακά πιστοποιητικά εμβολιασμού και άλλα πράσινα άλογα προκειμένου να πάνε …διακοπές, οι δύο χώρες παραδίδονται υπογείως στους αρχαιόθεν και παλαιόθεν ορκισμένους εχθρούς τους.

Τα ΚΥΤ της Ελλάδας αδειάζουν, αλλά οι λαθρέποικοι αντικαταστάτες μας εγκαθίστανται με τους δικούς μας φόρους σε διαμερίσματα μέσα στον αστικό ιστό, και το παγκόσμιο σύνταγμα που θέλουν να επιβάλλουν τα πλούσια γηραλέα ραμολιμέντα, δηλαδή οι 17 στόχοι και οι δεκάδες επιμέρους δράσεις της Ατζέντας 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του ΟΗΕ, περνούν κάθε μέρα στην εθνική μας νομοθεσία κάτω από τη γενική αδιαφορία και από την αδυναμία ελέγχου μιας τόσο κολοσσιαίας επίθεσης.

Μόνος τρόπος ανάσχεσης της επίθεσης είναι η άρνηση των καταναγκαστικών εμβολιασμών, η μαζική ψύχραιμη αντίδραση των Ελλήνων και των Κυπρίων πατριωτών και ο εντοπισμός και η απόρριψη των πάσης φύσεως ψευτοσωτήρων.

Ο κόσμος μετά

Αν η ωρίμανση των πολιτών δεν είναι μαζική και καταλυτική και αν δεν απαιτηθεί αλλαγή πολιτειακού μοντέλου, τότε είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Σ’ αυτήν την περίπτωση οι συνειδητοποιημένοι Έλληνες πολίτες οφείλουν να προετοιμαστούν για τα χειρότερα (οικονομική εξόντωση και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, που φυσικά θα τους αρνηθούμε μέχρι τέλους) και μετά από αυτά, για τον κόσμο που θα ακολουθήσει.

Oι αντιτιθέμενοι στην υγειονομική χούντα του ολοκληρωτικού κράτους της κυβέρνησης Μητσοτάκη, στην πραγματικότητα αντιτίθενται στον Homo Sapiens 2.0 και δεν χρειάζονται όλα όσα οι σατανιστικές ελίτ τους έφεραν με τη διαστροφή τους, και αυτά που θέλουν να τους πάρουν πίσω, νομίζοντας ότι έτσι θα διατηρηθούν στην εξουσία.

Η πολιτική τάξη που γλύφει την διεθνή και την ντόπια ολιγαρχία, μπορεί να βάλει εκεί που ορθώς υποθέτετε την δήθεν αντιπροσωπευτική δημοκρατία της, την δήθεν ελευθερία της, τη γαλλική επανάσταση των βαλτών Ιακωβίνων της και τα δήθεν Δικαιώματα του Ανθρώπου, τους παγκόσμιους πολέμους της, το ηλεκτρικό ρεύμα και τα ηλεκτρικά της αυτοκινητάκια, τις ξευτιλισμένες πλέον αεροπορικές πτήσεις της, τα ψευτονοσοκομεία που σκοτώνουν και τα ψευτοσχολεία ΛΟΑΤΚΙ διαπαιδαγώγησης που αποβλακώνουν τους νέους, τα ρυπαρά βιβλία και τις σκουπιδομουσικές εκδηλώσεις των «λαγών» της, τις στρατιές των πληρωμένων δημοσιογράφων και τα βορβορώδη ΜΜΕ της, τους ηλεκτρονικούς της υπολογιστές, τα λειτουργικά τους συστήματα και τα λογισμικά που αλλάζουν κάθε δυό μήνες, τα ηλίθια κινητά της τηλέφωνα που μας ρουφιανεύουν κάθε στιγμή, και, εν τέλει, το χασομέρικο διαδίκτυό της μαζί με όλα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Υπάρχει καλή και αυθεντική ζωή και χωρίς αυτά, όπως υπήρχε και πριν.

Από δω και πέρα για να παραμείνουμε πνευματικά ζωντανοί θα χρειαστεί να ζήσουμε χωρίς όλα εκείνα τα οποία μας είχαν πείσει ότι μας είναι απαραίτητα.

Θέλουν εκατό χρόνια δουλείας, βάζοντάς μας να βλέπουμε και να διαβάζουμε τα αποβλακωτικά τους ΜΜΕ και Netflix μέχρι θανάτου; Δεν θα τα έχουν ποτέ κυνηγώντας μας διαρκώς με μια σύριγγα στο χέρι.

Θα τη βάλουν εκεί που ορθώς υποθέτετε.

Όποιος ζει έντονα τη ζωή του, πεθαίνει ζωντανός.

Όποιος ζει μέσα στον φόβο, μια πνευματικά νεκρή ζωή βυθισμένος στις 17 εντολές για «υγεία – ασφάλεια – ευημερία» των νεκροζώντανων, όπως τις εννοεί η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, έχει ήδη πεθάνει.

 

Πηγήhttps://aperopia.fr/07-2021/sta-porthmeia-toy-adi/

Προβολές : 1,169


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα