Στα πρόθυρα Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου: Η Ρωσία κατηγορεί το ΝΑΤΟ για τον θάνατο Ρώσων στρατιωτών – Απειλεί με συντριπτικό πλήγμα

Στα πρόθυρα Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου: Η Ρωσία κατηγορεί το ΝΑΤΟ για τον θάνατο Ρώσων στρατιωτών – Απειλεί με συντριπτικό πλήγμα

5 Μαρτίου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:881
Μοίρασέ το

 

 

ΗΠΑ και Βρετανία έχουν εμπλακεί ενεργά εναντίον μας”

 

 

 

Η υφήλιος θα πιάσει φωτιά, μόλις θα είναι έτοιμη η Γερμανία εξοπλιστικά…

Ο πόλεμος, δεν παίζεται στην Ουκρανία, αλλά στην Γερμανία…

Κι όπως έλεγε ένας παλιός φίλος και αναγνώστης ο ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ, “να κοιτάς πάντα αντίθετα με αυτό που σου δείχνουν…”

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Στα πρόθυρα περιφερειακής, ακόμη και παγκόσμιας σύρραξης, βρίσκεται ο πλανήτης με επίκεντρο την Ουκρανία. Η Ρωσία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την Πολωνία και άλλες ΝΑΤΟϊκές χώρες για τον θάνατο εκατοντάδων Ρώσων στρατιωτών.

Σύμφωνα με Ρώσους αναλυτές αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος ενεργοποίησης των πυρηνικών Στρατηγικών Δυνάμεων Αποτροπής της Ρωσίας.

“ΗΠΑ και Βρετανία έχουν εμπλακεί πλέον σε ενεργές στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του ρωσικού Στρατού. ΗΠΑ-Βρετανία διεξάγουν συνεχώς ηλεκτρονικό πόλεμο εναντίον των ρωσικών δυνάμεων.

Οι Αμερικανοί δεν καθοδηγούν απλά σε πραγματικό χρόνο τις ουκρανικές δυνάμεις εναντίον μας παρέχοντας τους στόχους και συντεταγμένες αλλά υπάρχουν υποψίες ότι κάποια από τα κτυπήματα που έχουμε δεχτεί και έχουν προκαλέσει απώλειες, προέρχονται απευθείας από αμερικανικές δυνάμεις” σχολιάζουν υψηλόβαθμοι Ρώσοι αναλυτές.

Ρωσία: Κόμβος μεταφοράς όπλων & δυνάμεων η Πολωνία

Σύμφωνα με την ρωσική Υπηρεσία Πληροφοριών Εξωτερικού (SVR) αμερικανικές και βρετανικές ειδικές δυνάμεις χρησιμοποιούν το έδαφος της Πολωνίας για μεταφορά όπλων και μισθοφόρων προς την Ουκρανία.

Οι ΗΠΑ μοιράζονται πληροφορίες με την Ουκρανία σχετικά με κινήσεις και τις τοποθεσίες ρωσικών δυνάμεων. Υποκλέπτουν επικοινωνίες σχετικά με τα στρατιωτικά μας σχέδια.

Ανοίγουν πολλά κανάλια κοινής χρήσης πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης μιας πύλης στην οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση οι Ουκρανοί σχεδόν σε πραγματικό χρόνο

Δείτε βίντεο με πρόσφατες ρωσικές απώλειες

 

ΗΠΑ, Βρετανία, Καναδάς και άλλες χώρες μέλη του ΝΑΤΟ παρέχουν πληροφορίες στην Ουκρανία σχετικά με τα ρωσικά στρατιωτικά σχέδια και τις κινήσεις μας.

H Πολωνία έχει μετατραπεί σε βάση μεταφοράς μισθοφόρων και όπλων προς την Ουκρανία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας, στα τέλη του 2021, οι Αμερικανοί απελευθέρωσαν αρκετές δεκάδες τρομοκράτες από φυλακές στο Συριακό Κουρδιστάν.

“Στέλνουν δεκάδες τρομοκράτες από Μέση Ανατολή”

Όλοι τους υποβλήθηκαν σε ειδική εκπαίδευση στην αμερικανική βάση στο Et-Tanf, όπου εκπαιδεύτηκαν να διεξάγουν πόλεμο δολιοφθορών με βλέμμα στην περιοχή του Ντονμπάς. Μετά την εκπαίδευση, μεταφέρθηκαν μέσω Πολωνίας στο έδαφος της Ουκρανίας.

Οι πληροφορίες που έλαβε η Ρωσική Υπηρεσία Πληροφοριών Εξωτερικού δείχνουν ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ και της Βρετανίας τις τελευταίες εβδομάδες μετέτρεψαν de facto το έδαφος της Πολωνίας σε «κόμβο υλικοτεχνικής υποστήριξης» που χρησιμοποιείται για την προμήθεια όπλων και τη μεταφορά μαχητών μεταξύ άλλων και από τη Μέση Ανατολή στην Ουκρανία.

Ωστόσο, οι υπηρεσίες πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών και της Μεγάλης Βρετανίας δεν έμειναν σε αυτό. Αυτή τη στιγμή, στις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, σχηματίζονται νέες μονάδες μαχητών, οι οποίες θα μεταφερθούν στην Ουκρανία μέσω της Πολωνίας.

Ταυτόχρονα, Αξιωματικοί Πληροφοριών από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία, τον Καναδά και το ΝΑΤΟ έχουν αναπτυχθεί ευρέως στην πολωνική επικράτεια για να παρέχουν απευθείας στο Κίεβο πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια και την πρόοδο των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με αναφορές, η ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών έχει πάψει εδώ και καιρό να υφίσταται ως ανεξάρτητη δομή και λειτουργεί υπό την ηγεσία δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών.

Δείτε βίντεο με πρόσφατες ρωσικές απώλειες

Στο ίδιο μήκος κύματος και το ρωσικό κρατικό ΜΜΕ “Rossiya 24”:

“Ο Β. Ζελένσκι εισήγαγε την είσοδο χωρίς βίζα για αλλοδαπούς που είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν για την Ουκρανία. Περιμένουν τους λεγόμενους εθελοντές από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Δανία, την Κροατία, την Πολωνία και πολλές άλλες χώρες. Ο πυρήνας τους αποτελείται από νεοναζί.

Οι εθνικιστές παίρνουν ανθρώπους ομήρους και τους χρησιμοποιούν ως ανθρώπινες ασπίδες για να κρυφτούν . Στη Δύση το αγνοούν αυτό, όπως και τα εγκλήματα πολέμου τα τελευταία 8 χρόνια. Πράγματι, οι τακτικές των εθνικιστών που κρύβονται πίσω από παιδιά δεν έχουν αλλάξει από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως τα όπλα του ΝΑΤΟ παραδίδονται στην Ουκρανία μέσω των ουγγρικών συνόρων και συγκεκριμένα της συνοριακής πύλης  Chop-Zakhon στην Υπερκαρπάθια στο συνοριακό τρίγωνο Ουγγαρίας-Σλοβακίας-Ουκρανίας.

Είναι θέμα χρόνου να υπάρξει ρωσική απάντηση με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Ας ελπίσουμε στην καλύτερη περίπτωση, η Ρωσία να βομβαρδίσει τα κονβόι αυτά και να μην επεκταθεί περαιτέρω…

Δείτε βίντεο με πρόσφατες ρωσικές απώλειες

 

 

Image

Πηγή

Προβολές : 881


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα