Στην Αμερική, τελειώνουν την ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ. Ακολουθούν Ευρώπη και ... Ελλάδα!

Στην Αμερική, τελειώνουν την ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ. Ακολουθούν Ευρώπη και ... Ελλάδα!

20 Αυγούστου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 773 προβολές ( Μέτρηση έως 20:37:17 )

Μεγάλη αύξηση του πολυφυλετικού πληθυσμού – Ακολουθεί η Ευρώπη (και η Ελλάδα);

«Καμπανάκι» για την Ευρώπη των ώρα που εκατομμύρια Αφγανοί ετοιμάζονται να μπουν στην Ελλάδα

Στην Αμερική, τελειώνουν την ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ. Ακολουθούν Ευρώπη και ... Ελλάδα!

 

Σε πλήρη εφαρμογή το ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΚΙ… του εβραιοσιωνιστή Καλέργκι, η μιγαδοποίηση των λαών, προκειμένου να επιτευχθεί ο αφανισμός της ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, που γονιδιακά είναι ανώτερη από τις άλλες φυλές, προκειμένου να γεννηθεί η μιγαδική φυλή, που δεν έχει  το στοιχείο της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ μέσα της, όπως η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ.

Έτσι τα ερπετά της οικουμένης, χρηματοδοτούν την λαθροεισβολή σε όλα τα κράτη και πρωτίστως στην Ελλάδα.

ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, που ψήφισαν τα κουμμούνια, τον Δεκέμβριο του 2018 στο Μαρακές, ψήφισε υπέρ της εισβολής 120.000.000 εκατομμυρίων λάθρο στην Ελλάδα.

Τα έγραφα στο παλιό μου ιστολόγιο και προειδοποιούσα να μην τον ψηφίσει ο λαός, γιατί θα είναι “το τελευταίο καρφί στην κάσα της Ελλάδας”…

Όσο παραμένουμε απλοί θεατές, τόσο στην Πατρίδα μας θα εισβάλλουν εκατομμύρια λάθρο.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ή ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΕΤΕΥΣΟΥΜΕ, Ή ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Όσο για το σιωνιστικό ερπετό της Ηρώδου… ας ξεκινήσει απ’ αυτό, η ανανέωση, με πρόσωπο ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ.

Υ.Γ.2. Δώστε βάση σε όλο το φωτογραφικό υλικό που αναρτώ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ…

Διαβάστε και τι λέει αυτή η οβριά πρνη και σκεφθείτε …

 

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της τελευταίας απογραφής πληθυσμού στις ΗΠΑ, καθώς το ποσοστό των λευκών έχει υποχωρήσει σημαντικά και μάλιστα εάν αναλογιστεί κανείς πως το ποσοστό πέφτει ακόμη περισσότερο στις νέες ηλικίες το τέλος της «λευκής Αμερικής» φαίνεται να είναι αρκετά κοντά.

Όλο αυτό… την ώρα που η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με μια νέα μεταναστευτική κρίση, καθώς έως και 5 εκατομμύρια Αφγανοί έφυγαν από τη χώρα τους μετά την κατάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν και κατευθύνονται προς την Γηραιά Ήπειρο.

Η κατάσταση είναι βεβαίως ακόμα χειρότερη για την Ελλάδα, καθώς είναι η χώρα υποδοχής και θα κληθεί -ξανά- να αντιμετωπίσει ένα σημαντικό μέρος αυτής της κρίσης.

Θα πρέπει να τονιστεί εδώ πως ο ελληνικός πληθυσμός είναι γερασμένος, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου να ζητεί προσφάτως την «ανανέωση» του με παράνομους μετανάστες.

Τα βασικά δεδομένα της απογραφής

Σύμφωνα με τα στοιχεία της απογραφής το ποσοστό αυτών που δηλώνουν ότι είναι λευκοί μόνοι υποχώρησε κατά 8,6%, η πρώτη φορά που καταγράφεται τέτοια μείωση.

Πλέον όσοι δηλώνουν ότι είναι λευκοί μόνοι είναι 204,3 εκατομμύρια και εκπροσωπούν το 61,6% του πληθυσμού, ενώ το 2010 ήταν 223,6 εκατομμύρια και 72,4%.

Σε αυτούς προστίθενται και 31,1 εκατομμύρια που δηλώνουν ότι είναι λευκοί σε συνδυασμό με κάποια άλλη φυλή, μια κατηγορία με επίσης μεγάλη αύξηση.

Η αύξηση των ισπανόφωνων ή λατίνο αντιπροσώπευσε πάνω από τη μισή συνολική αύξηση του πληθυσμού των ΗΠΑ.

Από 50,5 εκατομμύρια (16,3% του συνολικού πληθυσμού) το 2010 αυξήθηκαν σε 62,1 εκατομμύρια (18,7%) 2020.

Σημειώνουμε εδώ ότι για τις αμερικανικές απογραφές οι ισπανόφωνοι ή λατίνο δεν αποτελούν φυλή αλλά εθνοτική κατηγορία ή φυλή.

Οι μαύροι ή αφροαμερικανοί Αμερικανοί αυξήθηκαν κατά 5,6% και είναι 41,1 εκατομμύρια, εκπροσωπώντας το 12,4% των Αμερικανών.

Κατά πολύ περισσότερο (88,7%) αυξήθηκαν όσοι δήλωσαν μαύροι ή αφροαμερικανοί σε συνδυασμό με άλλη φυλή,

Οι Αμερικανοί ασιατικής καταγωγής αυξήθηκαν κατά 35,5% και με 19,9 εκατομμύρια αποτελούν το 6% των Αμερικανών, ενώ άλλα 4,1 εκατομμύρια δήλωσαν ότι είναι ασιατικής καταγωγής σε συνδυασμό με κάποια άλλη φυλή.

 

Η μεγάλη αύξηση του πολυφυλετικού πληθυσμού

Ο αριθμός των Αμερικανών που δηλώνουν περισσότερες από μία φυλές είχε αναλογική τη μεγαλύτερη αύξηση. Καθώς από 2,9% του πληθυσμού και 9 εκατομμύρια το 2010, πλέον αντιπροσωπεύει το 10,2% του πληθυσμού και 33,8 εκατομμύρια ανθρώπους.

Η μεγαλύτερη τέτοια κατηγορία και αύξηση ήταν αυτή που περιγράφεται ως λευκός και κάποια άλλη φυλή (19,3 εκατομμύρια), λευκός και ιθαγενής Αμερικανός ινδιάνος ή ιθαγενής της Αλάσκας (4 εκατομμύρια), λευκός και μαύρος ή αφροαμερικανός (3,1 εκατομμύρια), λευκός και ασιάτης (2,7 εκατομμύρια) και μαύρος ή αφροαμερικανός και κάποια άλλη φυλή (1 εκατομμύριο).

Οι ισπανόφωνοι ή λατίνο δεν δηλώνουν πια στην ίδια κλίμακα «λευκοί»

Όπως είπαμε οι ισπανόφωνοι και οι λατίνο δεν θεωρούνται φυλή, αλλά εθνοτική κατηγορία ή καταγωγή.

Η βελτίωση του τρόπου που είναι οργανωμένο το ερωτηματολόγιο και η καλύτερη επεξεργασία των αποτελεσμάτων επέτρεψε μια καλύτερη εικόνα της ταυτότητας αυτής της μεγάλης πληθυσμιακής κατηγορίας.

Έχει λοιπόν μεγάλο ενδιαφέρον ότι το 42,2% ή 26,2 εκατομμύρια δήλωσαν ως φυλή τους το «κάποια άλλη φυλή», μια αύξηση 41,7% σε σχέση με το 2010. Αντίθετα, το ποσοστό των ισπανόφωνων ή λατίνο που δήλωσαν ότι μόνο λευκοί υποχώρησε κατά 52,9% και από 26,7 εκατομμύρια είναι σήμερα 12,6 εκατομμύρια.

 

Μια χώρα που αλλάζει

Διάφοροι λόγοι συντελούν σε αυτές τις τάσεις.

Η επιδημία της κατάχρησης οπιοειδών την προηγούμενη δεκαετία (που οδήγησε και σε αύξηση της συνολικής θνητότητας) μαζί με το γεγονός ότι μετά την οικονομική κρίση του 2008 οι γεννήσεις ήταν μικρότερες από το αναμενόμενο στη γενιά των millennial, ήταν μια παράμετρος που συνέβαλε στην υποχώρηση του λευκού πληθυσμού και εξηγεί εκτός των άλλων και γιατί υποχωρεί το συνολικό ποσοστό των λευκών παιδιών, την ώρα που αύξηση του αριθμού των παιδιών έχει κυρίως τροφοδοτηθεί από τους ισπανόφωνους, τους ασιατικής καταγωγής και τους πολυφυλετικούς.

Όσο θα αποσύρεται η γενιά της μεταπολεμικής αύξησης του πληθυσμού (οι baby boomers) τόσο θα αυξάνει η βαρύτητα των μη λευκών στον ενεργό αμερικανικό πληθυσμό.

Αυτό ταυτόχρονα διαμορφώνει και σημαντικές ηλικιακές και πολιτισμικές διαφορές.

Όσο πηγαίνουμε στις νεότερες ηλικίες τόσο λιγότερο «λευκή» και πιο πολύμορφή γίνεται η Αμερική.

Μάλιστα, η μεγαλύτερη αύξηση του πληθυσμού είναι σε Πολιτείες που δέχονται και περισσότερους μετανάστες.

Ήδη έξι Πολιτείες και η Περιφέρεια της Κολούμπια (όπου και η πρωτεύουσα Ουάσιγκτον) έχουν μη λευκή πλειοψηφία, συμπεριλαμβανομένης πλέον της Νεβάδα και του Μέριλαντ.

Το ποσοστό των λευκών υποχώρησε στα τρία τέταρτα των κομητειών και σε 35 Πολιτείες.

 

Πηγή

(Visited 772 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το