Στη σελίδα αυτή θα δείτε όλα τα αρμόδια λαμόγια που ενδιαφέρονται τόσο μα τόσο πολύ να σώσουν το πλανήτη από επιδημίες μικροβίων. “Τυχαίο” είναι επίσης που ο μετρητής τρομοκρατίας φτιάχτηκε από τους ίδιους (βίντεο)

Στη σελίδα αυτή θα δείτε όλα τα αρμόδια λαμόγια που ενδιαφέρονται τόσο μα τόσο πολύ να σώσουν το πλανήτη από επιδημίες μικροβίων. “Τυχαίο” είναι επίσης που ο μετρητής τρομοκρατίας φτιάχτηκε από τους ίδιους (βίντεο)

9 Ιουλίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:476
Μοίρασέ το

 

 

… αλλά μην ανησυχείτε θα μας σώσουν με “σωτήρια” ”φάρμακα” και ”εμβόλια” και απλά τυχαίο είναι ότι θα βγάλουν τρισεκατομύρια και τυχαίο θα είναι ότι οι παράπλευρες απώλειες τους θα ξεπεράσουν όσους θανάτους θα έχουν κάποια ταμπέλα COvid-19 ή Covid 1984 ή ότι άλλη ταμπέλα σκαρφιστούν σε κάτι που θα ”δούνε” να ξεπηδάει.

 

 

Όλοι αυτοί, έχουν συνωμοτήσει κατά της ανθρωπότητας και επιζητούν την μείωσή της… για να ελέγχουν τους εναπομείναντες που θα έχουν μετατρέψει σε ζόμπι με το εμβόλιο που αλλάζει το DNA.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Selected moments from the October 18th Event 201 Exercise

Στη σελίδα αυτή θα δείτε όλα τα αρμόδια λαμόγια που ενδιαφέρονται τόσο μα τόσο πολύ να σώσουν το πλανήτη από επιδημίες μικροβίων (αυτών των μικροοργανισμών που υπάρχουν εδώ και δισεκατομύρια χρόνια και δημιούργησαν τη ζωή στον πλανήτη και απλά περίμεναν τα αρμόδια λαμόγια και τους ειδικούς Virologists για να αρχίσουν να πηδάνε από τις νυχτερίδες, τις καμήλες, τα γουρούνια, κλπ με κακές προθέσεις για να μας φάνε λάχανο, αλλά μην ανησυχείτε θα μας σώσουν με “σωτήρια” ”φάρμακα” και ”εμβόλια” και απλά τυχαίο είναι ότι θα βγάλουν τρισεκατομύρια και τυχαίο θα είναι ότι οι παράπλευρες απώλειες τους θα ξεπεράσουν όσους θανάτους θα έχουν κάποια ταμπέλα COvid-19 ή Covid 1984 ή ότι άλλη ταμπέλα σκαρφιστούν σε κάτι που θα ”δούνε” να ξεπηδάει, άσχετα αν πάντα ήταν εκεί και απλά κανένας δε είχε τα ”ειδικά τεστ” για να τα βλέπει ή να ξεχνάει να δηλώσει ότι το είδε άρα όταν η ώρα έρθει οουυυπππςςςς ΕΥΡΗΚΑ, κοίτα αυτό πήδηξε από τις νυχτερίδες και εχθές δεν υφίσταται).

Y.Γ. μην ανησυχείτε τυχαίο είναι επίσης που ο μετρητής τρομοκρατίας φτιάχτηκε από τους ίδιους

-World Economic Forum (”The World Economic Forum provides a platform for the world’s 1,000 leading companies to shape a better future” – δεν εννοούν το δικό σας μέλλον ή των παιδιών σας φυσικά και ο νοών νοήτω)

-Bill & Melinda Gates Foundation

-Johns Hopkins center, Bloomberg School of Public Health

Τα 3 άνωθεν αγγελούδια σας στέλνουν το κάτωθι μήνυμα

”ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΣΑΣ (ουπς sorry, για τη δημόσια υγεία εννοούμε απλά γιατί χεστήκαμε για την ΥΓΕΙΑ σας)”

 

Πηγή

Event 201 Videos

Statement about nCoV and our pandemic exercise

Highlights Reel

Selected moments from the October 18th Event 201 Exercise (Length: ~12 minutes)

 

Videos of Event 201

These five segments include discussions among high-level leaders of global businesses, governments, policy and public health. (Length ~3 hours)

Segment 1 – Intro and Medical Countermeasures (MCM) Discussion

 

Segment 2 – Trade & Travel Discussion

 

Segment 3 – Finance Discussion

 

Segment 4 – Communications Discussion and Epilogue Video

 

Segment 5 – Hotwash and Conclusion

 

Πηγή

 

 

Πηγή

Προβολές : 476


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα