στη σιωπή των λέξεων, να ψάχνεις την αλήθεια... (3 μουσικά βίντεο και μια ταινία)

στη σιωπή των λέξεων, να ψάχνεις την αλήθεια... (3 μουσικά βίντεο και μια ταινία)

3 Μαρτίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:208
Μοίρασέ το

 

 

Έρχονται φορές, που πρέπει να σωπάσεις…

να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό, άλλοτε γιατί δεν βρίσκεις τις λέξεις για να εξηγήσεις όσα συμβαίνουν στο μυαλό και στην ψυχή σου, κι άλλοτε γιατί ξέρεις πως ότι και να πεις, χαμένο θα πάει…

Και σωπαίνεις… κι ας καταλαβαίνεις τα πάντα…

Στη σιωπή των λέξεων, να ψάχνεις την αλήθεια…

 

 

Καλησπέρα… ανυπόφορη απάντηση η σιωπή…

Καλλιόπη

μουσικό σεργιάνι… εδώεδώ… κι εδώ

η ταινία, εδώ

Προβολές : 208


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα