Στον έρωτα, ό,τι κερδίζεται σε μια ζωή, χάνεται σε ένα δευτερόλεπτο

Στον έρωτα, ό,τι κερδίζεται σε μια ζωή, χάνεται σε ένα δευτερόλεπτο

24 Απριλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:223
Μοίρασέ το

Πριν κάνεις το λάθος το χωρίς επιστροφή, μέτρα τι ρισκάρεις. Μέτρα τι χάνεις. Κι αν αυτό που μετράς δεν σου μοιάζει αρκετός λόγος για να μην προδώσεις, τότε κάντο. Ούτως ή άλλως, δεν την αγαπάς.

 

 

 

Χαμένες αγάπες… “αγάπες” με συμβιβασμούς…

Όταν αγαπάς, δεν έχεις τίποτε άλλο στη σκέψη και στην ψυχή σου, εκτός από τον άνθρωπό σου.

Όταν η σκέψη για τ’ απωθημένα γίνονται βίωμά σου και καψούρα, τότε δεν έμαθες ποτέ ν’ αγαπάς και κοροϊδεύεις και ‘σένα και τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου…

 

Καλλιόπη

Γράφει ο Αλέξανδρος Χωριανούδης

 

Μην ρισκάρεις την εμπιστοσύνη της. Μην παίξεις στο μπαρμπούτι την προσδοκία της. Αν δεν είσαι έτοιμος να την χάσεις, μην την ρισκάρεις. Μην την ρισκάρεις για κάτι εφήμερο και περαστικό.

Δεν θα μπορέσεις ποτέ να γυρίσεις το χρόνο εκεί που έκανες το λάθος. Δεν θα μπορέσει καμία συγγνώμη να σβήσει την προδοσία σου.

Αν δεν είσαι έτοιμος να την χάσεις, μην την πουλήσεις.

Είναι άτιμο πράγμα το λάθος. Δεν διορθώνεται πάντα.

Δεν μπορείς να καλύψεις την ρωγμή που προκαλεί, όσο κι αν προσπαθήσεις.

Μπορεί να συνεχίσεις να συνυπάρχεις, αλλά δεν θα γίνεις ποτέ ξανά “ένα” μαζί της.

Μπορεί να περάσει κι ο καιρός κι όλα να δείχνουν πως ξεχάστηκε, και μια τυχαία λέξη, μια τυχαία στιγμή, να γυρίσουν όλα στο μυαλό της.

Πριν κάνεις το λάθος το χωρίς επιστροφή, μέτρα τι ρισκάρεις. Μέτρα τι χάνεις. Κι αν αυτό που μετράς δεν σου μοιάζει αρκετός λόγος για να μην προδώσεις, τότε κάντο. Ούτως ή άλλως, δεν την αγαπάς.

 

 

Πηγή

Προβολές : 223


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα