Στον αέρα… τα διαβατήρια-πιστοποιητικά εμβολιασμού!

Στον αέρα… τα διαβατήρια-πιστοποιητικά εμβολιασμού!

7 Απριλίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:340
Μοίρασέ το

Ο Π.Ο.Υ δήλωσε δια εκπροσώπου του ότι δεν τα υποστηρίζει καθώς δεν τεκμαίρεται πως οι εμβολιασμένοι δεν μεταδίδουν τον ιό και γιατί θεσπίζουν διακρίσεις !!!!

 

 

 

Μετά από αυτή δήλωση του Π.Ο.Υ., ποιά άλλη απόδειξη θέλετε για τα εμβόλια του θανάτου;;;

ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Στον αέρα το διαβατήριο εμβολιασμού.. το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού. Ο ΠΟΥ αδειάζει την ελληνο-ισραηλινή πατέντα ψηφιακού πιστοποιητικού /διαβατηρίου.

Μια εκπρόσωπος του ΠΟΥ η Margaret Harris, δήλωσε πως ο ΠΟΥ δεν υποστηρίζει την χρήση αυτών των διαβατηρίων –πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά COVID-19 – γιατί δεν ξέρουμε αν αυτοί που εμβολιάστηκαν κατά του ιού είναι πάντα σε θέση να μεταδώσουν τον ιό.

Τότε τι έγκριση πήραν αυτά τα εμβόλια και που θα το μάθουν επί πτωμάτων;;

Πιο πειραματικό δεν γίνεται…..

Αυτή επικαλέστηκε τους προβληματισμούς της δικαιοσύνης ως έναν άλλο λόγο που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν έχει εγκρίνει ακόμη τη χρήση του.

Η Harris δήλωσε σε συνέντευξη τύπου στα Ηνωμένα έθνη:

“Εμείς ως Π.Ο.Υ λέμε σε αυτό το στάδιο ότι δεν θέλουμε να υπολογίσουμε την εγκυρότητα του εμβολιασμού ως μια προϋπόθεση εισόδου κι εξόδου γιατί δεν είμαστε σίγουροι σε αυτό το στάδιο ότι το εμβόλιο εμποδίζει τη μετάδοση της μόλυνσης “ Reuters.

“Υπάρχουν όλα αυτά τα άλλα ζητήματα, εκτός από το ζήτημα της διάκρισης κατά ατόμων που δεν μπορούν να εμβολιαστούν για έναν ή τον άλλο λόγο », πρόσθεσε.(Δηλ, τους το λέει κατάμουτρα είστε ρατσιστές που θεσπίσατε τέτοια μέτρα.)

Η Ελλάδα τα εγκαινίασε ήδη με το Ισραήλ θα πρέπει άμεσα ν΄αναθεωρήσει άμεσα αυτήν την πρακτική που στιγματίζει τη χώρα ως αντιδημοκρατική ρατσιστική,διακρίσεων, καταπάτησης Ανθρώπινων Δικαιωμάτων κι αποπροσανατολιστικής και προπαγαναδιστικής αφού η προνομιακή μεταχείριση των εμβολιασμένων καταρρίπτεται καθώς σύμφωνα και με ΠΟΥ δεν τεκμαίρεται ως τώρα ότι δεν μεταδίδουν τον ιό όποτε εκπίπτει το επιχείρημα για το οποίο θεσπίστηκαν…

Eκ τούτου εκπίπτει και κάθε άλλη διάκριση εις βάρος των μη εμβολιασμένων και αν το καθεστώς προβεί η προβαίνει σε αυτές απλά ασκεί κατάχρηση εξουσίας αυθαιρεσίας.

 

 

Πηγή

Προβολές : 340


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα