Στο Ισραήλ έπεσε θανατικό μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς Pfizer. Μύθος το Εμβόλιο Pfizer..

Στο Ισραήλ έπεσε θανατικό μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς Pfizer. Μύθος το Εμβόλιο Pfizer..

29 Ιανουαρίου, 2021 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:724
Μοίρασέ το

Το 30% νεκρών από covid19 πέθανε τον προηγούμενο μήνα και ενώ το Ισραήλ ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής εμβολιασμού.

Συνεχής επιδείνωση.

Σε Πανικό εμβολιάζουν ως κι εφήβους !!!!!!

(Δηλ. το εμβόλιο μύθος καταρρίπτεται στην πράξη…Η πραγματικότητα είναι αδίρητη. Αντί να υπάρχει βελτίωση υπάρχει σαφής επιδείνωση με τους μαζικούς εμβολιασμούς..).

 

 

 

Προφανώς, εμβολιάζουν απλούς εβραίους… όχι από τους άλλους τους… σιωνιστές.

Για διαβάστε τι λένες για τους … υπερ-Ορθόδοξους εμβολιασθέντες… 

Σαν αυτούς δηλαδή που έστελναν στα κρεματόρια στο Άουσβιτς…  

Οπότε και οι θάνατοι αυτοί, μια από τα ίδια μάλλον είναι…

ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Κι αν πιστεύετε πως ο Μπίμπι… ο Νετανιάχου καλέ, έκανε το εμβόλιο, μάλλον να το … κοιτάξετε… Κάτι δεν πάει καλά με την κριτική σκέψη σας. Απουσιάζει το … κριτική… 

Στο Ισραήλ έπεσε θανατικό μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς Pfizer. Μύθος το Εμβόλιο Pfizer..

Μύθος το Εμβόλιο Pfizer..

Στο Ισραήλ έπεσε θανατικό μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς.

Το 30% νεκρών από covid19 πέθανε τον προηγούμενο μήνα και ενώ το Ισραήλ ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής εμβολιασμού.

Συνεχής επιδείνωση….

Σε Πανικό εμβολιάζουν ως κι εφήβους !

Παρά το αυστηρό lockdown κι έναν γρήγορο εμβολιασμό η κατάσταση επιδεινώνεται στο Ισραήλ: “Το τρίτο κύμα είναι πιο σύνθετο” αναφέρει σε άρθρο της η βέλγικη la libre…

(Δηλ. το εμβόλιο μύθος καταρρίπτεται στην πράξη…Η πραγματικότητα είναι αδίρητη. Αντί να υπάρχει βελτίωση υπάρχει σαφής επιδείνωση με τους μαζικούς εμβολιασμούς..).

Πως εξηγούνται αυτά τα τελευταία νούμερα;

Το Ισραήλ μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί παγκόσμιος πρωταθλητής εμβολιασμού, η κατάσταση της υγείας παραμένει πολύ ανησυχητική.

Σε τέτοιο βαθμό που το νοσοκομείο Hadassah της Ιερουσαλήμ είναι στο χείλος της κατάρρευσης. “Το τρίτο κύμα μας χτυπάει διαρκώς”, εξήγησε η Claudia Foji, νοσοκόμα στην εντατική σε αυτό το νοσοκομείο στην τηλεόραση του Channel 12.

“Αυτό το κύμα είναι πιο σύνθετο.

Οι ασθενείς έχουν περισσότερες επιπλοκές.

Τ΄αναπνευστικά προβλήματα είναι πιο σύνθετα επίσης.

Βλέπουμε το φόβο στα μάτια των ασθενών”, προσθέτει μια από τις συναδέλφισσές της που ομολογεί την έλλειψη κρεβατιών κι εξοπλισμού για την καλύτερη φροντίδα των ασθενών.

Ποια είναι η κατάσταση;


Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ το 30% των θανάτων οφειλόμενων σε Covid στη χώρα επήλθαν κατά τον μήνα που κύλισε.

Παρά ένα αυστηρό lockdown, που εγκαθιδρύθηκε στις 27 Δεκέμβρη, οι μεταδοτικότητες ( κρούσματα) και οι νοσηλείες δεν μειώθηκαν).

Τα ερωτήματα είναι ακόμη πιο πιεστικά, καθώς το Ισραήλ είναι η χώρα που εμβολιάζει περισσότερο και ταχύτερα.

Ως υπενθύμιση, το εβραϊκό κράτος μπόρεσε να εξασφαλίσει ένα μεγάλο απόθεμα εμβολίου Pfizer σε αντάλλαγμα για την ταχεία κοινοποίηση δεδομένων εμβολίων.

Επί του παρόντος, οι επιστήμονες εκτιμούν ότι το 30% του πληθυσμού έχει λάβει μία δόση του εμβολίου και ότι το 15% έχει ήδη λάβει δύο δόσεις.

Η χώρα είναι τόσο προχωρημένη όσον αφορά τον εμβολιασμό που άρχισε ήδη τη χορήγηση δόσεων σε εφήβους το περασμένο Σαββατοκύριακο.(σσ. κάτι που γενικά αντενδείκνυται αφού δεν υπήρξαν κλινικές δοκιμές γι αυτό και οι χώρες εξουσιοδότησαν τον εμβολιασμό άνω των 18 με μόνη εξαίρεση την Αγγλία που έθεσε όριο το 16 αλλά και εκεί Αρμαγεδών θανάτου χτύπησε μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ θανάτων και κρουσμάτων και είναι η α΄ευρωπαική χώρα που ξεκίνησε μαζικούς εμβολιασμούς και η α’ ευρωπαϊκή χώρα που υπερέβη το φράγμα των 100.000 νεκρών πρόσφατα)

Γιατί μια τέτοια κατάσταση παρά το εμβόλιο;

Για κάποιους αυτό είναι σημάδι ότι τα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά αλλά καλά ακούσατε αυτό δεν είναι τόσο απλό. .

“Το εμβόλιο λειτουργεί πολύ καλά”, εξηγεί ο Hervé Bercovier, καθηγητής μικροβιολογίας στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ στοFrance Info.( σσ. φανταστείτε να μην λειτουργούσε)

Μελέτες έχουν πράγματι δείξει ότι η μεταδοτικότητα έχει ήδη μειωθεί μετά την πρώτη δόση και ακόμη πιο έντονα μετά τη δεύτερη.

Επιπρόσθετα, οι νοσοκομειακές νοσηλείες μειώθηκαν σε άτομα άνω των 65 ετών, πολλά από τα οποία έχουν λάβει το εμβόλιο.

“Αυτές οι μελέτες δείχνουν ότι το εμβόλιο λειτουργεί πολύ καλά στους ηλικιωμένους που ήταν οι πρώτοι εμβολιασμένοι.

Αυτό τείνει επίσης να αποδείξει μια πολύ υψηλή προστασία του εμβολίου”, υπογραμμίζει.

Η Anat Ekka Zohar, συγγραφέας μιας από τις μελέτες σχετικά με τη μόλυνση μετά το εμβόλιο στο Ισραήλ προχωρά ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η αποτελεσματικότητα του εμβολίου θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερη από ό,τι νόμιζε η Pfizer».

Αλλά τότε πώς εξηγείται μια τέτοια υγειονομική κατάσταση;

Για τον Δρ Bercovier, ο ισραηλινός πληθυσμός δεν προστατεύεται ακόμη πλήρως.

«Εφόσον το 80 έως 90% του πληθυσμού δεν έχει λάβει τις δύο δόσεις εμβολίου, ειδικά εκείνοι άνω των 65 ετών, δεν θα έχουμε σημαντική επίδραση».

Σύμφωνα με τον αυτόν που μίλησε στο France Info, δεν πρέπει να περιμένουμε βελτίωση πριν από τις αρχές Φεβρουαρίου. (σσ Και που πήγαν οι αρχικοί ισχυρισμοί που μιλούσαν για προστασία ως και 50% μετά την α΄δόση.

Εδώ η κατάσταση όχι μόνο δεν μετριάστηκε ως όφειλε έστω και με γενίκευση α΄δόσης αρχική πρόβλεψη αλλά εξακοντίστηκε και ο 1 στους 3 επί του συνόλου νεκρών από covid19 στη χώρα πέθαναν στο Ισραήλ μετά το κύμα των μαζικών εμβολιασμών.)

Πώς εξηγούνται τα τελευταία στοιχεία;

Παρόλο που τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα εμπορικά κέντρα και τα σχολεία είναι κλειστά, ο ιός συνεχίζει να εξαπλώνεται.

Ειδικά επειδή ορισμένες κοινότητες δεν συμμορφώνονται πλήρως με τα μέτρα.

Σύμφωνα με τον Cyrille Cohen, επικεφαλής του εργαστηρίου ανοσοθεραπείας στο Πανεπιστήμιο Bar-Ilan κοντά στο Τελ Αβίβ, οι υπερ-Ορθόδοξοι Εβραίοι και ο αραβικός πληθυσμός δεν τηρούν πλήρως τα μέτρα.

“Υπάρχει ένα υψηλό επίπεδο λοιμώξεων μεταξύ τους, το οποίο επηρεάζει τον υπόλοιπο πληθυσμό”, είπε στον Standaard.(σσ. Μάλιστα, τώρα φταίνε κάποιοι άτακτοι. Το Ισραήλ έχει αποδείξει κι επί covid19 αλλά και γενικότερα ότι δεν φείδεται πυγμής ότι είναι να επιβάλει αυτό που θεωρεί ορθό…)

(σσ.Και τώρα η κλασική δικαιολογία μετά την έξαρση κρουσμάτων θανάτων μετά μαζικούς εμβολιασμούς..)

Αλλά για τους ειδικούς, τα ευεργετικά αποτελέσματα της εκστρατείας εμβολιασμού και του τελευταίου lockdown καθυστέρησαν κυρίως λόγω της βρετανικής παραλλαγής, η οποία είναι πιο μεταδοτική.

Το 40 έως 70% των νέων λοιμώξεων οφείλεται επομένως σε αυτήν τη μετάλλαξη του ιού.

“Βρισκόμαστε σε έναν πόλεμο όπου έχουμε λίγες γνώσεις για τον εχθρό”, δήλωσε ο Yoav Kisch, Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.( ε αυτό είναι απίστευτο να πει και το Ισραήλ ότι είναι σε πόλεμο με τον ιό… όταν είναι μια από τις χώρες που εμπλέκονται άμεσα στο άλυτο μεσανατολικό επί δεκαετίες και μετέχει σε συνεχείς πολέμους με τον έναν ή τον άλλο)

«Πρέπει να προσαρμόζουμε συνεχώς τη στρατηγική μας (σσ.η Τσαχάλ κλεφτογελάει με αυτά που ακούει.)

Ο ιός χρησιμοποιεί τακτικές και μεθόδους ( σσ. δεν θεωρώ ότι είναι εμμονή αλλά το να χρησιμοποιείται στρατιωτική ορολογία για περιγραφή εκδήλωσης ασθένειας είναι κάτι νοσηρό από μόνο του και δεν πείθει δίπλα είναι η Συρία με 1.000.000 στο διαρκή πόλεμο που μετέχει καθημερινά το Ισραήλ, και με τη Γάζα έχει καθημερινά εχθροπραξίες, ούτε οι Ισραηλινοί δεν πιστεύουν σε αυτή την προσομοίωση ιού-πολέμου) που δεν γνωρίζουμε ακόμη».

Προκειμένου να αποφευχθεί η είσοδος της παραλλαγής στη χώρα, το Ισραήλ αποφάσισε να κλείσει το διεθνές αεροδρόμιο μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Οι συνοριακοί σταθμοί έχουν επίσης κλείσει.

Μένοντας κλεισμένη στον εαυτό της, η χώρα ελπίζει να έχει την ευκαιρία να συνεχίσει την εκστρατεία εμβολιασμού της, χωρίς η βρετανική παραλλαγή να επιβραδύνει τις προσπάθειές της.

lalibre 28/1/21

 

Πηγή

Προβολές : 724


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα