“Στο... ταψί θα χορέψει” Μπακογιάννη – Αρχηγό της Αστυνομίας και ... “δικαιοσύνη”, με κίνηση ΡΟΥΑ ΜΑΤ,  ο δικηγόρος ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ.

“Στο... ταψί θα χορέψει” Μπακογιάννη – Αρχηγό της Αστυνομίας και ... “δικαιοσύνη”, με κίνηση ΡΟΥΑ ΜΑΤ, ο δικηγόρος ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ.

26 Ιουνίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:786
Μοίρασέ το

 

 

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: ΑΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΩΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ !!!

ΘΕΛΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ;

ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ) :

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ !!!

Όταν σας έλεγα για το ρουά ματ της μήνυσής μου κατά του κ. Μπακογιάννη και του κ. Καραμαλάκη, Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, για την παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, κάτι ήξερα.

Την Δευτέρα το πρωί υποβάλλω στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο οποίος χειρίζεται τη μήνυσή μου κατά Μπακογιάννη-Καραμαλάκη, την καταδικαστική απόφαση της Ρόδου.

Και ζητώ τα αυτά για Δήμαρχο και Αρχηγό.

Να τελειώνουμε με την υποκρισία και τη ψευτιά!

Μια και καλή…

Όσοι δεν γνωρίζουν τον έγκριτο νομικό ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ίσως πουν διαβάζοντας την ανάρτηση, πως… “δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί το σύστημα είναι δυνατό”…

Θα τους διαψεύσω… επειδή τυγχάνει να γνωρίζω τι σημαίνει ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ.

Δεν καταλαβαίνει Θεό, γιατί ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ και γνωρίζει πως να τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί… το σύστημα…

Κι αν ήταν από μια γωνιά ο … Καραγκιόζης, θα έλεγε… “Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ”!!!!!!!!!!!!!!!

Κι επειδή τυγχάνει να γνωρίζω πως… ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ και μάλιστα πολύ δυνατές και με το σύστημα απέναντί του, θα προεξοφλήσω και την νίκη του…

Κώστα Μπακογιάννη, και αρχηγέ της Αστυνομίας, την έχετε βάψει…

Κύριοι δικαστές, που θα εκδικάσετε την μήνυση του κ. Αντωνιάδη, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ … γιατί αν υποκύψετε στην πολιτική εξουσία, σας βλέπω… ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ…

ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΑΚΟΥΤΕ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;

ΑΚΟΥΤΕ κ. ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ;

ΑΚΟΥΤΕ κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ;

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗΣΑΝ:

ΕΝΟΧΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ !!

6 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 285 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ (ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ)

Η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΗΝΥΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ !!

ΑΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΩΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ !!!

ΘΕΛΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ;

ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ) :

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ !!!

ΣΤΙΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

ΣΤΙΣ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΙΣΧΥ !!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !!! ΕΝΤΑΞΕΙ;

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ; ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!

Όταν σας έλεγα για το ρουά ματ της μήνυσής μου κατά του κ. Μπακογιάννη και του κ. Καραμαλάκη, Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, για την παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, κάτι ήξερα.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=288274765663786&id=100034437944878

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου καταδίκασε σε ποινή έξι μηνών αυτούς που έκαναν στις 18 Απριλίου την περιφορά του Επιταφίου στη Ρόδο. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι παραβιάστηκε το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα για την παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Και εξήχθησαν αντίγραφα από τη δικογραφία για την περαιτέρω εισαγγελική διερεύνηση της υπόθεσης, προκειμένου, λέει, να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στην περιφορά, πέραν αυτών που καταδικάστηκαν.

Τους οποίους “κάρφωσε” ένας καλός αστυνομικός στη Ρόδο, ο οποίος τους αναγνώρισε σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στις 4 τα ξημερώματα (!) και έσπευσε να αναφέρει την παράβαση και τους δράστες!

Δηλαδή, καταλαβαίνετε; Θα εξεταστεί το video από Αστυνομία και Εισαγγελία, για την ταυτοποίηση αυτών που συμμετείχαν στην περιφορά του επιταφίου, λες και έχουμε να κάνουμε με παιδεραστές, δολοφόνους με βιτριόλι ή τρομοκράτες !!!

Ώστε να σταλεί ένα σαφές μήνυμα στους Έλληνες πολίτες: “Σκασμός, και θα κάνετε αυτό που σας λέμε εμείς. Και όταν επιβάλουμε νέο lock down, και όταν κάνουμε υποχρεωτικό το εμβόλιο, μη διανοηθείτε να αντιδράσετε: Θα πάτε φυλακή”!!!

Στη Ρόδο, ο αστυνομικός “κάρφωσε” τους παραβάτες, έμπλεος “ιερής αγανάκτησης” για την παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας…

Στην Αθήνα, οι αστυνομικοί απλώς …συνόδευαν την Πρωτοψάλτη, στην παραβίαση των ίδιων μέτρων, μέχρι το Μαξίμου, όπου ο κ. Μητσοτάκης εξήλθε του Μεγάρου και συμμετείχε στην παραβίαση των μέτρων, επιδοκιμάζοντας ξεκάθαρα την παραβίαση!!!

Και για την παράνομη αυτή συμπεριφορά του Αρχηγού της Αστυνομίας, τον μήνυσα για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας!

Ο Αρχηγός, ο οποίος πριν τη μήνυση, απαντώντας στο εξώδικο που του έστειλα (όλοι αναγκάζονται να απαντήσουν σε μένα, όπως βλέπετε…), γύρισε και μου είπε το απίστευτο …”δεν είδα, δεν άκουσα”. Αυτό δηλαδή που είχε δει και είχε ακούσει όλη η Ελλάδα…!!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=280098136481449&id=100034437944878

Και μαζί με τους πολίτες που συμμετείχαν στην περιφορά του Επιταφίου καταδικάστηκε, λέει, και παραγωγός ραδιοφώνου που ανέβασε το βίντεο, για … “διέγερση σε ανυπακοή”!!

Για να σταλεί και ένα μήνυμα σε όλους εμάς που μέσα από το facebook αντιδράμε στα μέτρα περιορισμού των συνταγματικών ατομικών ελευθεριών μας και καταστροφής της οικονομίας μας!!

Ώστε, ένοχοι οι Ροδίτες και έξι μήνες φυλακή;

Κανένα πρόβλημα! Σύμφωνοι!

Ένοχοι και οι Αθηναίοι μας, όμως!!! Έτσι;

Δεν θα τα έχετε επιτέλους όλα δικά σας!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά στην εφαρμογή των μέτρων ,

Όχι και δύο μέτρα και σταθμά και στην ποινική αντιμετώπιση των παραβατών!!

Η ιστορία με τους παραβάτες ενός ανώτερου, και αυτούς ενός κατώτερου Θεού, δεν θα περάσει!!!

Η ανοχή μας ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ !!!

Τέλος !!!

Την Δευτέρα το πρωί υποβάλλω στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο οποίος χειρίζεται τη μήνυσή μου κατά Μπακογιάννη-Καραμαλάκη, την καταδικαστική απόφαση της Ρόδου.

Και ζητώ τα αυτά για Δήμαρχο και Αρχηγό.

Να τελειώνουμε με την υποκρισία και τη ψευτιά!

Μια και καλή…

 

Πηγή

Προβολές : 786


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα