Στο όργιο των απειλών, των συκοφαντιών, της παραπλάνησης και της προπαγάνδας των γκεμπελίσκων του διαδικτύου, ο Νίκος Αντωνιάδης, απαντά με μηνύσεις. ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ.

Στο όργιο των απειλών, των συκοφαντιών, της παραπλάνησης και της προπαγάνδας των γκεμπελίσκων του διαδικτύου, ο Νίκος Αντωνιάδης, απαντά με μηνύσεις. ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ.

24 Αυγούστου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:415
Μοίρασέ το
 
Νίκος Αντωνιάδης: “Φυσικά, τόσο για τον πρώτο, όσο και κυρίως για τον δεύτερο, προχωράω σε κατάθεση μηνύσεως.
 
Για τον δεύτερο όμως ειδικά θα ενημερώσω τον Διευθυντή Ασφάλειας Αττικής.
 
Για τη στοχοποίησή μου ως επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια. Για να ληφθούν άμεσα αστυνομικά μέτρα κατά του επικίνδυνου για τη ζωή τη δική μου και της οικογένειάς μου άθλιου υβριστή και συκοφάντη.
 
Φυσικά, είναι και ανόητοι. Γιατί μέσα από αυτήν την στοχοποίηση δεν αποδεικνύουν τίποτα άλλο από το αδιαμφίσβητο γεγονός ότι το σύστημα με φοβάται.
 
Οπότε, ναι! ΕΙΜΑΙ επικίνδυνος!
 
Αλλά όχι για τη δημόσια υγεία.
 
Για το σύστημα είμαι!
 
Το οποίο, για να κρύψει τον φόβο του, μεταθέτει τον κίνδυνο αλλού από εκεί που πραγματικά υπάρχει.”

 

 

Την … π@$τ#ίσανε οι λασπολόγοι και οι γκεμπελίσκοι, γιατί τα έβαλαν μ’ έναν ΑΝΘΡΩΠΟ, που μοχθεί για το Δίκαιο και την Αλήθεια…

Και φυσικά, δεν αφήνει στο απυρόβλητο, ούτε τους συστημικούς συναδέλφους του, τους οποίους προκαλεί.

Συκοφάντησαν έναν ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Μάλλον οι τυφλωμένοι από την υποταγή τους στο ΣΥΣΤΗΜΑ και τις κομματικές τους παρωπίδες, δεν αντιλήφθησαν πως… θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν, γιατί καθημερινά όλο και περισσότεροι αφυπνίζονται από τον αγώνα του Νίκου Αντωνιάδη, όπως και από τον αγώνα του Καθηγητή του Παν. Θράκης Κωνσταντίνου Βαθιώτη, όπως και από τον αγώνα του ιατρού Φαίδωνα Βόβολη.

Και οι αφυπνισμένοι πολίτες, μέσα από το διαδίκτυο, αφυπνίζουν κι άλλους… και ο αριθμός των αφυπνισμένων, κάθε μέρα μεγαλώνει με ραγδαία ταχύτητα.

Νίκο Αντωνιάδη, τράβα τους και μια αγωγή, και τα χρήματα, στοιχηματίζω πως θα τα δώσεις για καλό σκοπό.

Παρ’ τους και τα βρακιά που λέει ο λαός, και στείλ’ τα έτσι λερωμένα που θα είναι, στον Κούλη, στους υπουργίσκους του και στους λοιμωξιολόγους του.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ, ΤΩΝ ΧΥΔΑΙΩΝ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΩΝ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ,
ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΟΝΕΙΣ :
 
ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;;;
Ή ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΑΣ ;;;
ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ;;
 
ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ;;;
 
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ;;;
________________
Από το όργιο των απειλών, των προσβολών, των συκοφαντιών και της άθλιας προπαγάνδας των γκεμπελίσκων του διαδικτύου, ανεβάζω εδώ δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις, μεταξύ αυτών που θα στείλω αύριο στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
 
-Ο ένας με “καρφώνει” στην Νέα Δημοκρατία. Σε ένα ορθογραφικό παραλήρημα. Ως μεγάλο “αντιρρησία” !!! Δίνοντάς μου τον καλύτερο τίτλο τιμής που θα μπορούσε να μου δώσει ποτέ το σύστημα.
 
Αλλά είναι και ψεύτης. Κοινός συκοφάντης. Διότι με εμφανίζει να είμαι “υπέρμαχος των παιδιών χωρίς μάσκα στα σχολεία”. Εμφανίζοντάς με να διεγείρω σε ανυπακοή.
 
Ενώ εγώ είμαι υπέρμαχος του “όχι τα παιδιά με μάσκα στα σχολεία”.
Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Αλλά αυτό δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για τους συκοφάντες.
 
Και εμφανίζει τους κατά το χρόνο της άθλιας κοινοποίησής του στη σελίδα της Νέας Δημοκρατίας 19.000 φίλους και ακόλουθούς μου (αυτή τη στιγμή 23.200), ως άβουλα όντα που εγώ “επηρεάζω”.
 
 
 
-Ο άλλος είναι άθλιος υβριστής. Συκοφάντης κι αυτός. Ο οποίος με στοχοποιεί. Ως επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Με τη φωτογραφία μου.
Ενώ η Ελληνική Αστυνομία με προστατεύει με Διαταγή του Αρχηγού της επειδή η ζωή μου είναι σε κίνδυνο.
 
Ο οποίος υβριστής προτρέπει την Δικαιοσύνη “να κάνει το χρέος της και να με συλλάβει”. Διότι “παρακινώ τον κόσμο σε επικίνδυνες πράξεις επικίνδυνες [αυτός έχει βάλει τη λέξη δύο φορές στο παραλήρημά του] για την δημόσια υγεία”.
 
Όπου επικίνδυνη πράξη είναι η αποτροπή των γονέων να στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία με την επικίνδυνη για την υγεία και τη ζωή τους πολύωρη χρήση μάσκας υπό ούτως ή άλλως συνθήκες ούτε καν στοιχειώδους επιτήρησης από τους ελάχιστους δασκάλους και καθηγητές.
 
Και ότι “εχω μυριστεί δωρεάν διαφήμιση και πελατεία μεταξύ των αφελών”.
 
 
Εσείς είστε οι αφελείς. Οι οποίοι μου ζητάτε να κάνουμε ομαδικές αγωγές και μηνύσεις για να γίνω πλούσιος, αλλά εγώ αρνούμαι για να σας προστατεύσω. Αλλά για το άθλιο αυτό υποκείμενο εγώ είμαι “ένας παλιάνθρωπος που βρήκε πελατεία”.
 
Φυσικά, τόσο για τον πρώτο, όσο και κυρίως για τον δεύτερο, προχωράω σε κατάθεση μηνύσεως.
 
Για τον δεύτερο όμως ειδικά θα ενημερώσω τον Διευθυντή Ασφάλειας Αττικής.
 
Για τη στοχοποίησή μου ως επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια. Για να ληφθούν άμεσα αστυνομικά μέτρα κατά του επικίνδυνου για τη ζωή τη δική μου και της οικογένειάς μου άθλιου υβριστή και συκοφάντη.
 
Φυσικά, είναι και ανόητοι. Γιατί μέσα από αυτήν την στοχοποίηση δεν αποδεικνύουν τίποτα άλλο από το αδιαμφίσβητο γεγονός ότι το σύστημα με φοβάται.
 
Οπότε, ναι! ΕΙΜΑΙ επικίνδυνος!
 
Αλλά όχι για τη δημόσια υγεία.
 
Για το σύστημα είμαι!
 
Το οποίο, για να κρύψει τον φόβο του, μεταθέτει τον κίνδυνο αλλού από εκεί που πραγματικά υπάρχει.
 
 
Και για να τελειώνουμε και με τις επίσης άθλιες απειλές, ακόμη και με νομικά παραληρήματα συναδέλφων μου, για την αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών μας, επειδή επιλέγουμε, στη σύγκρουση του καθήκοντος της μόρφωσης των παιδιών μας με αυτό της προστασίας της υγείας και της ζωής τους, αυτονοήτως το δεύτερο, χωρίς ακόμη να παίρνουμε, ενώ το ζητάμε διαρκώς, έγγραφες διαβεβαιώσεις από τους κυβερνώντες και τους συνεργάτες τους επιστήμονες, ότι η μάσκα είναι ακίνδυνη για τα παιδιά μας, θα σας ρωτήσω εσάς του συστήματος, για μία και τελευταία φορά, και η συνέχεια στη Δίωξη και στην Εισαγγελία που πολύ τις επικαλείστε αλλά σε καλό δεν θα σας βγει :
 
Έχετε καθόλου επίγνωση τι λέτε, ή μπροστά στην αγωνία σας για το τσουνάμι της οργής που έρχεται καταπάνω σας, έχετε χάσει εντελώς το μέτρο και πάτε κατευθείαν στον γκρεμό;
 
Ξέρετε τι σημαίνει αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών από τους γονείς και απειλείτε χιλιάδες γονείς;
 
Είσαστε καθόλου με τα καλά σας;
 
Καταλαβαίνω τον πανικό σας, αλλά τόσο πολύ;
 
Εκτίθεστε! Έχετε ξεγυμνωθεί !
 
Έχετε αντιληφθεί τη βαρύτητα της απειλής και το μέγεθος της προσβολής και της συκοφαντίας σε βάρος χιλιάδων γονέων;
 
Απειλείτε με Διώξεις και Εισαγγελίες, αλλά δεν έχετε πραγματικά καμία ιδέα ότι ρίχνετε τη γροθιά στο μαχαίρι;
 
Όταν το μαχαίρι τρυπήσει τη γροθιά, θα είναι αργά…
 
 
Και κάτι τελευταίο :
Τα παπαγαλάκια σας λένε διαρκώς ότι εμείς είμαστε συνωμοσιολόγοι, ψεκασμένοι και επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία.
 
Και ότι η συντριπτική πλειοψηφία έχει καταλάβει τον κίνδυνο του κορωνοϊού, που εμείς αμφισβητούμε, και πειθαρχεί στα μέτρα.
 
Ωραία λοιπόν. Να κάνουμε ένα πείραμα;
 
Αφαιρέστε για μία εβδομάδα την απειλή του προστίμου για τη μη χρήση μάσκας και ελάτε να τα ξαναπούμε !
Αντέχετε;
 
Όχι, θα μας πείτε: “Δεν θα διακινδυνεύσουμε τη δημόσια υγεία για τα πειράματά σας!”.
 
Γιατί όμως θα διακινδυνεύσετε τη δημόσια υγεία βρε καλόπαιδα;
Αφού η συντριπτική πλειοψηφία έχει καταλάβει τον κίνδυνο και φοράει τη μάσκα αυτοβούλως. Αυτό δεν μας λέτε;
 
Ελάτε, λοιπόν! Για να σας δούμε πόσο αυτοβούλως τη φοράει και πόσο πιστεύει στην “πανδημία”!!
 
Αλλά δεν θα το κάνετε ποτέ :
Γιατί ξέρετε…
Γιατί ξέρετε ότι η “συντριπτική πλειοψηφία” πιστεύει τόσο πολύ στον κίνδυνο όσο και εσείς που παραβιάζετε τα μέτρα διαρκώς…
 
Αφαιρέστε τα πρόστιμα και θα το δείτε. Θα το δούμε όλοι.
Αλλά δεν θα το κάνετε…
 
Γιατί, όπως είπαμε :
Ξέρετε…

 

Πηγή

Προβολές : 415


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα