«Συγγνώμη, λάθος», είπαν οι... ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ, για το astrazeneca, ΑΛΛΑ... ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;;;

«Συγγνώμη, λάθος», είπαν οι... ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ, για το astrazeneca, ΑΛΛΑ... ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;;;

26 Μαΐου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:318
Μοίρασέ το

Τέλος το AstraZeneca στους νέους!

Η κυβέρνηση φρόντισε πριν λίγο καιρό να ψηφίσει ασυλία για την «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων» και έτσι κανείς δεν θα πληρώσει τα εγκληματικά λάθη που έγιναν.

Παρά μόνο βέβαια οι άτυχοι πολίτες που εμπιστεύτηκαν τους «ειδικούς», πήγαν να εμβολιαστούν γιατί τους έταξαν «ελευθερία» και δυστυχώς κατέληξαν με θρομβώσεις.

 

 

Όταν έχεις δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ, ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

ΤΟ… ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Και μπορεί να έχετε το ακαταδίωκτο, και τα “ελληνικά” δικαστήρια να μην σας καταδικάσουν, αλλά…

ΑΛΛΑ, ΜΗΝ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΘΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΑΝΑΣΚΕΛΑ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΠΟΣΕΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΤΝΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ;;;

ΠΟΣΕΣ;;;

Μετά τα πολλά περιστατικά θρομβώσεων στην Ελλάδα που φέρεται να συνδέονται με το εμβόλιο της AstraZeneca η Επιτροπή Εμβολιασμού συνεδριάζει εκτάκτως, όπου και αναμένεται να αποφασίσει πως σταματάει η χορήγηση του συγκεκριμένου σκευάσματος στους νέους. 

Μία απόφαση που δικαιώνει τους επιστήμονες (όπως η Αθηνά Λινού και ο Δημήτρης Κούβελας) που από την πρώτη στιγμή τόνιζαν πως είναι εγκληματική η απόφαση να εμβολιάζονται νέοι με το εμβόλιο της ΑstraZeneca, και κυρίως οι γυναίκες. 

Παρόλα αυτά η «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων» είχε αποφασίσει να εμβολιάσει τους νέους μόνο (!) με το συγκεκριμένο εμβόλιο και μόλις σήμερα επιτράπηκε στους 35 έως 39 ετών να επιλέξουν κάποιο άλλο εμβόλιο. 

Ενώ βεβαίως διαβεβαίωνε πως το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές. Όμως τις τελευταίες ημέρες τα περιστατικά θρομβώσεων αυξάνονται και αφορούν κυρίως νέους και νέες. Ενώ κατέληξε και μία 63χρονη γυναίκα στην Κρήτη.

Έτσι, μετά τα πολλά περιστατικά η Επιτροπή θα παραδεχθεί εμμέσως πως έκανε λάθος και θα αλλάξει την εισήγηση της.

Όμως για το λάθος της το οποίο οδήγησε σε θρομβώσεις ποιος θα πληρώσει;

Η κυβέρνηση φρόντισε πριν λίγο καιρό να ψηφίσει ασυλία για την «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων» και έτσι κανείς δεν θα πληρώσει τα εγκληματικά λάθη που έγιναν.

Παρά μόνο βέβαια οι άτυχοι πολίτες που εμπιστεύτηκαν τους «ειδικούς», πήγαν να εμβολιαστούν γιατί τους έταξαν «ελευθερία» και δυστυχώς κατέληξαν με θρομβώσεις. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν συγκεκριμένα πως η εισήγηση της Επιτροπής θα είναι να χορηγείται πλέον μόνο στους άνω των 55 ετών το συγκεκριμένο εμβόλιο. 

Τέλος, δημιουργείται και το εύλογο ερώτημα για το τι θα γίνει με όσους έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca και περιμένουν να κάνουν τη δεύτερη δόση, καθώς όπως είπε ο Μάριος Θεμιστοκλέους δεν πρέπει να γίνεται η δεύτερη δόση με άλλο εμβόλιο (εκτός εξαιρέσεων).

Οι «ειδικοί» θα τους εμβολιάσουν με AstraZeneca, παρόλο που παραδέχονται πως είναι λάθος ή θα αποφασίσουν τελικά πως δεν υπάρχει πρόβλημα να γίνεται η δεύτερη δόση με άλλο εμβόλιο.

 

Πηγή

Προβολές : 318


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα