Συγκλονιστική έρευνα του ψυχιάτρου Κλεάνθη Γρίβα. ΕΜΒΟΛΙΑ-FRANKENSTEIN: 59 ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – 29 ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Συγκλονιστική έρευνα του ψυχιάτρου Κλεάνθη Γρίβα. ΕΜΒΟΛΙΑ-FRANKENSTEIN: 59 ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – 29 ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

18 Ιανουαρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:606
Μοίρασέ το

Κλεάνθης Γρίβας: “Κατά την άποψη του γράφοντος, οι διαρκώς αυξανόμενες παρενέργειες των «εμβολίων» για την COVID-19 μόλις ξεπεράσουν ένα κρίσιμο όριο, θα οδηγήσουν στην ανατροπή του εν εξελίξει πραξικοπήματος που εκδηλώθηκε μέσω της «Επιχείρησης Κορωνοϊός». “

 

Κλεάνθης Γρίβας

 

Πάντοτε «ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με τις καλύτερες προθέσεις».

Samuel Johnson (1709-1784)

 

«Τα εμβόλια mRNA είναι απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά»

Η στρατιά των -με το αζημίωτο- «fake-επιστημόνων»  ανά τον κόσμο.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΙ

 

Στο «Σύστημα Αναφοράς Παρενεργειών Εμβολίων» (VAERS) των Ηνωμένων Πολιτειών, καταγράφηκαν από τις 15 Δεκ. 2020 μέχρι τις 15 Ιαν. 2021:

 

▪ 13 ΘΑΝΑΤΟΙ και 3.916 ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ μόνο τον Δεκέμβριο 2020. 

 

▪ 24 ΘΑΝΑΤΟΙ και 139 νοσούντες από… COVID (σε ένα σύνολο 190 εμβολιασθέντων) σε γηροκομείο της Νέας Υόρκης (μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου 2021).

 

▪ 22 ΘΑΝΑΤΟΙ επιπλέον από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι σήμερα. 

 

ΗΠΑ: ΣΥΝΟΛΟ ΘΑΝΑΤΩΝ: 59 (από τις 15 Δεκ. 2020 έως τις 15 Ιαν. 2021)

 

▪ ΝΟΡΒΗΓΙΑ: 29 ΘΑΝΑΤΟΙ ηλικιωμένων (μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2021) 

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ 

 

Το κείμενο που ακολουθεί οφείλεται στις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στις 16 και 17 Ιανουαρίου 2021 από την Children’s Health Defense (με πρόεδρο τον Robert F. Kennedy, Jr.) και την vaccine impact

 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

 

Δείτε οπωσδήποτε τα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ από την ιστοσελίδα Vaccine Impact:

https://vaccineimpact.com/2021/woman-warns-others-not-to-get-moderna-experimental-covid-vaccine-posts-video-of-herself-convulsing/

 

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ

 

Τον Δεκέμβριο 2020, η Αμερικανική «Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων» (FDA) έδωσε στην Pfizer/BioNTech και τη Moderna άδεια για χρήση «έκτακτης ανάγκης» προκειμένου να διαθέσουν στους Αμερικανούς τα πειραματικά τους εμβόλια mRNA για την COVID και έτσι άνοιξε ο δρόμος που θα ακολουθηθεί γρήγορα  πάρα πολλές άλλες χώρες.

 

Έως τις 11 Ιανουαρίου 2021, η Κίνα, η Ρωσία και άλλες 43 χώρες είχαν χορηγήσει στους πολίτες της τουλάχιστον 26 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου (ειδικά της Pfizer), ενώ οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν τα πολύ φιλόδοξα κερδοσκοπικούς τους στόχους: Για το 2021, η Pfizer/BioNTech σχεδιάζει παραδώσει παγκοσμίως δύο δισεκατομμύρια δόσεις και η Moderna τουλάχιστον 600 εκατομμύρια. Και γι’ αυτό, γίνονται προσπάθειες να «επιταχυνθεί η ζήτηση». 

 

Μετά την άδεια για χρήση «έκτακτης ανάγκης» που χορηγήθηκε στα εμβόλια των στην Pfizer και την Moderna από την «Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων» (FDA) των ΗΠΑ, με την εγκληματική αποσιώπηση των πολλών σήματα κινδύνου που εκπέμπονταν από τις κλινικές δοκιμές, αρχίζουν τώρα να εκδηλώνονται διαρκώς αυξανόμενες σοβαρές παρενέργειες σε όλο και πιο ευρύτερη κλίμακα, η συνεχής διεύρυνση της οποίας θα οδηγήσει στην ανατροπή του πραξικοπήματος που επιχειρείται με την εξέλιξη της «επιχείρησης κορωνοϊός». 

 

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα ενημερώνονται για τις σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων COVID και ενώ θα εκδηλώνονται όλο και περισσότερες παρενέργειες (που κυμαίνονται από αναφυλακτικές αντιδράσεις που είναι απειλητικές για τη ζωή  και προσφυγές σε πτέρυγες επειγόντων περιστατικών  έως  φλεγμονές του εγκεφάλου και θανάτους), το πλασάρισμα των πειραματικών «εμβολίων» θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

 

59 ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ

 

▪ Τον Δεκέμβριο 2020, σημειώθηκαν στις ΗΠΑ 13 Θάνατοι και 3.916 παρενέργειες που σχετίζονται με το εμβόλια-Frankenstein για την COVID, οι οποίες αναφέρθηκαν στο «Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων» (VAERS). 

 

▪ Και έκτοτε αναφέρθηκαν άλλοι 22 θάνατοι μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2021.

 

▪ Στις αρχές Ιανουαρίου 2021, αναφέρθηκαν άλλοι 24 θάνατοι ηλικιωμένων και 137 που νόσησαν από… COVID (!), μεταξύ των 193 ηλικιωμένων που εμβολιάστηκαν από τις 22 Δεκεμβρίου 2020, στο γηροκομείο The Commons, στην κομητεία Συρακούσες της Νέας Υόρκης (Βλ. παρακάτω).

 

Καθώς θα εκδηλώνονται όλο και περισσότερες παρενέργειες (που κυμαίνονται από αναφυλαξίες απειλητικές για τη ζωή μέχρι θανάτους) θα είναι όλο και πιο δύσκολο για τις φαρμακευτικές εταιρείες να «πουλήσουν» τα πειραματικά εμβόλιά τους.

 

Στις ΗΠΑ, ο μηχανισμός για την αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών των εμβολίων είναι το «Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων» (VAERS), ένα δυσλειτουργικό σύστημα παθητικής παρακολούθησης των παρενεργειών των εμβολίων που βασίζεται στην προθυμία και στην ικανότητα των γονέων και των επαγγελματιών να υποβάλλουν εθελοντικά αναφορές των παρενεργειών που εμπίπτουν στην αντίληψή τους. 

 

Όπως έγραψε o Robert F. Kennedy Jr, πρόεδρος της Children’s Health Defεnse  στις 18 Δεκεμβρίου 2020 στον συμπρόεδρο του νέου συμβουλευτικού συμβουλίου για την COVID-19, «το VAERS ήταν μια απόλυτη αποτυχία, δεδομένου ότι σ’ αυτό καταγράφεται λιγότερο από το 1% των παρενεργειών που συμβαίνουν», σύμφωνα με μια ομοσπονδιακή μελέτη του 2010 .

 

Με βάση αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 2020, είχαν αναφερθεί στο VAERS 13 θάνατοι σε ένα σύνολο 3.916 παρενεργειών μετά τον εμβολιασμό για την COVID-19, σύμφωνα με την μηχανή αναζήτησης MedAlerts).

 

9 ΘΑΝΑΤΟΙ μετά το εμβόλιο της Pfizer και 4 ΘΑΝΑΤΟΙ μετά το εμβόλιο της Moderna (βλ. τον πίνακα παρακάτω). Σχεδόν όλοι οι θάνατοι συνέβησαν σε γηροκομεία και ένας θάνατος στον τόπο εργασίας του άνδρα που το έκανε.

 

5 ΘΑΝΑΤΟΙ (και πιθανώς 6) συνέβησαν την ίδια ημέρα με τον εμβολιασμό, αφορούσαν σε γυναίκες και, μερικές φορές, συνέβησαν μέσα σε 60-90 λεπτά μετά την ένεση, χωρίς να έχει παρατηρηθεί «άμεση ανεπιθύμητη ενέργεια».

 

Στις σχετικές αναφορές, περιγράφεται ότι οι παρενέργειες κυμαίνονται από «αφρούς στο στόμα» έως «μαζικές καρδιακές προσβολές». Τρεις από τους νεκρούς ήταν μεταξύ 61-65 ετών.

 

Στις παρατηρήσεις που συνοδεύουν τις αναφορές του VAERS παρέχονται λεπτομέρειες γι’ αυτά τα τραγικά θύματα, συμπεριλαμβάνεται και το εκπληκτικό γεγονός ότι ορισμένοι από τους νεκρούς είχαν προσβληθεί και είχαν αναρρώσει από την COVID-19,  πράγμα που γεννάει το ερώτημα «γιατί εμβολιάστηκαν;».

 

Οι αναφορές δείχνουν επίσης την απέλπιδα προσπάθεια των αξιωματούχων της δημόσιας υγείας και της Big Pharma να αποδοθούν οι θάνατοι σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τους εμβολιασμούς για την COVID-19. 

 

13 COVID deaths reported in December


ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ

 

Οι 13 θάνατοι που αναφέρθηκαν στο VAERS δεν περιλαμβάνουν τους 24 θανάτους που σημειώθηκαν στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, ένα ανησυχητικό δημοσίευμα  στο Syracuse.com, απεκάλυψε ότι τα εμβόλια για την COVID-19 θα μπορούσαν να συνδεθούν με έναν συγκλονιστικό αριθμό 24 επιπλέον θανάτων ηλικιωμένων.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε ένα μόνο γηροκομείο, το The Commons, στην κομητεία Συρακούσες της Νέας Υόρκης όπου εμβολιάστηκαν 193 ηλικιωμένοι από τις 22 Δεκεμβρίου 3030, 24 εμβολιασθέντες πέθαναν μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων και 137 νόσησαν από την… COVID-19. Κι αυτό, ενώ σε κανένα γηροκομείο της κομητείας δεν υπήρξαν θάνατοι από την COVID-19  «μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου που αναφέρθηκαν οι τρεις πρώτοι θάνατοι» (δηλαδή μία εβδομάδα μετά την έναρξη των εμβολιασμών.

 

Ένας παρατηρητής επισημαίνει  ότι 24 θάνατοι μεταξύ 193 εμβολιασμένων ισοδυναμούν με ποσοστό θνησιμότητας 12,4%,  πράγμα που ισοδυναμεί με «μια αύξηση της θνησιμότητας που είναι κατά 124 φορές μεγαλύτερη ​​από το ποσοστό θνησιμότητας της COVID-19 στον γενικό πληθυσμό».

 

ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΣΗ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ

 

Μια άλλη διαθέσιμη πηγή στοιχείων για τους θανάτους μετά τη λήψη του πειραματικών «εμβολίων» Pfizer/BioNTech αφορά τον αυξανόμενο αριθμό παρενεργειών που αναφέρονται στα (μη-καθεστωτικά) έντυπα και διαδικτυακά μέσα όλου του κόσμου: 

 

Ισραήλ: Τέσσερα άτομα πέθαιναν «λίγο μετά τη λήψη του εμβολιασμού», συμπεριλαμβανομένων δύο ηλικιωμένων ανδρών, ηλικίας 75 και 88 ετών , που εμφανίζουν καρδιακή προσβολή 2 έως 3ς ώρες μετά το εμβόλιο της Pfizer.

 

Νορβηγία: Δύο κάτοικοι γηροκομείων πεθαίνουν μέσα σε «λίγες μέρες» μετά το εμβόλιο της Pfizer για την COVID-19.

 

Πορτογαλία: Η εργαζόμενη στον τομέα της υγείας Sonia Acevedo, 41χρονη μητέρα δύο παιδιών, πέθανε ξαφνικά δύο ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου της Pfizer.

 

Σουηδία: Ένας ηλικιωμένος άνδρας, 85 ετών, πέθανε από καρδιακή προσβολή μία ημέρα μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer.

 

Ελβετία: Ένας ηλικιωμένος άνδρας, ηλικίας 91 ετών, πέθανε αμέσως μετά τη λήψη του εμβολίου της Pfizer.

 

Ηνωμένες Πολιτείες: Στις αρχές Ιανουαρίου 2021, τα ειδησεογραφικά μέσα (στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ο The Defender) περιέγραψαν επίσης την τραγική υπόθεση του μαιευτήρα-γυναικολόγου Γκρέγκορι Μιχαήλ, στο Μαϊάμι, ο οποίος σε ηλικία 56 ετών πέθανε εντός δύο εβδομάδων από τη λήψη του εμβολίου Pfizer, με τον θάνατό του να αποδίδεται σε «εξαιρετικά ασυνήθιστη κλινική περίπτωση σοβαρής [ανοσο]θρομβοπενίας » (ITP).

 

Η ανοσο-θρομβοπενία (ITP) θεωρείται «αντίδραση υπερευαισθησίας τύπου ΙΙ» («υπερβολικές ή ακατάλληλες ανοσοαποκρίσεις έναντι ενός αντιγόνου ή ενός αλλεργιογόνου»). Επειδή ο Μιχαήλ δεν άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα μέχρι τρεις ημέρες μετά τον εμβολιασμό, η περίπτωσή του δεν καταγράφηκε στην Έκθεση των Κέντρων Ελέγχου των Νόσων (CDC) της 6ης Ιανουαρίου 2021 στις σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις μετά τον εμβολιασμό COVID-19 (γιατί τα CDC περιόρισαν την ανάλυση σε αντιδράσεις που εμφανίστηκαν εντός του πρώτου 24ώρου).

 

ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΣΗ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ

 

Οι ειδήσεις από όλο τον κόσμο εμπλουτίζουν διαρκώς την τρομακτική εικόνα των αλλεργικών αντιδράσεων μετά το εμβόλιο για την COVID-19: 

 

Ισραήλ: Εκατοντάδες Ισραηλινοί εκδήλωσαν «σοβαρό αναφυλακτικό σοκ» και άλλα συμπτώματα όπως οίδημα γλώσσας και λαιμού, μυρμηγκίασμα, ζάλη και αδυναμία. 

 

▪ Ηνωμένο Βασίλειο: Δύο εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο που υπέστησαν «αναφυλακτοειδείς αντιδράσεις» την πρώτη ημέρα της διάθεσης του εμβολίου Pfizer. 

 

Αλάσκα: Δύο εργαζόμενοι στο νοσοκομείο στην Αλάσκας εμφάνισαν ο  μεν ένας αλλεργικά συμπτώματα σοβαρής αναφυλακτικής αντίδρασης, ο  δε άλλος «πρήξιμο στα μάτια, ελαφριά κεφαλαλγία και γρατσουνιές στο λαιμό», μέσα σε 10 λεπτά από τη λήψη του εμβολίου της Pfizer. 

 

Βουγαρία: Τέσσερις Βούλγαροι πολίτες  παρουσίασαν «ήπιες έως μέτριες» παρενέργειες μετά τη χορήγηση του εμβολίου της Pfizer, στις οποίες συμπεριλαμβάνονταν πόνοι και ζάλη. 

 

ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΕΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ KAI ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΕΣ ΤΩΝ CDC

 

Κριτικοί εξοικειωμένοι με τις αδυναμίες του VAERS (και τους τρόπους με τους οποίους οι αξιωματούχοι μπορούν να χειριστούν τα δεδομένα του) καταγγέλλουν ότι το VAERS «είναι μέρος της συστηματικής προσπάθειας των αμερικανικών αρχών να καθησυχάζουν και να εξαπατούν το κοινό για την ασφάλεια των εμβολίων».

 

Σε ό,τι αφορά την «προσπάθεια καθησυχασμού» του κοινού, αρκεί μια ματιά στο δελτίο ειδήσεων των CDC της 6ης Ιανουαρίου 2021 σχετικά με τις αναφυλακτικές αντιδράσεις μετά τον εμβολιασμό και τις αλλεργικές αντιδράσεις χωρίς αναφυλαξία. 

 

Σε αυτήν την αναφορά, ο αριθμός των εκατοντάδων αναφορών στο VAERS των CDC που ελήφθησαν ανά ημέρα κατά τις πρώτες 10 ημέρες της διάθεσης του εμβολίου Pfizer ανήλθε σε 4.393 παρενέργειες (από τις 14 έως τις 23 Δεκεμβρίου 2020) στις οποίες συμπεριλαμβάνονται 175 παρενέργειες που επισημάνθηκαν από τα CDC «για περαιτέρω εξέταση ως πιθανές περιπτώσεις σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις, συμπεριλαμβανομένης της αναφυλαξίας, με βάση περιγραφές σημείων και συμπτωμάτων».

 

Εν συνεχεία, τα CDC επέλεξαν να συμπεριλάβουν μόνο 21 από τις 175 περιπτώσεις, εξαιρώντας τις 154 περιπτώσεις είτε επειδή δεν πληρούσαν τα στενά κριτήρια που ορίζονται από τη Συνεργασία του Μπράιτον (μια παγκόσμια ομάδα που δημοσιεύει «τυποποιημένους ορισμούς περιπτώσεων» για μετρήσιμα ανεπιθύμητα συμβάντα), είτε επειδή η εμφάνιση των συμπτωμάτων συνέβη «μετά το πρώτο 24ώρο από τον εμβολιασμό», είτε επειδή τα CDC έκριναν τα συμβάντα ως «μη αλλεργικά» παρά αντίθετα συμπτώματα.

 

Έτσι, με βάση αυτές τις 21 περιπτώσεις, τα CDC αποφάνθηκαν ότι αναλογούσαν 11,1 περιπτώσεις αναφυλακτικών αντιδράσεων ανά 1 εκατομμύριο δόσεις εμβολίου, ενώ εάν συμπεριλαμβάνονταν και οι 175 περιπτώσεις (που αναφέρθηκαν ως σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις αλλά «εξαιρέθηκαν») η αναλογία θα ήταν 92,4 περιπτώσεις αναφυλακτικών αντιδράσεων ανά 1 εκατομμύριο δόσεις.

 

Αλλά, ακόμα και μ’ αυτή την λαθροχειριακή εκτίμηση των CDC, η συχνότητα εμφάνισης αναφυλακτικών αντιδράσεων μετά τη χορήγηση των πειραματικών «εμβολίων» mRNA για την COVID-19 είναι περίπου 10 φορές μεγαλύτερη από ό,τι στα εμβόλια της γρίπης (συμπεριλαμβανομένων και των ατόμων που δεν είχαν προηγούμενο ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων).

 

ΑΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ «ΕΜΒΟΛΙΩΝ» mRNA

 

Οι αντιδράσεις δεν περιορίστηκαν στα αλλεργικά συμπτώματα. 

Πρόσθετες περιγραφές των ανεπιθύμητων ενεργειών περιλαμβάνουν:

 

▪ Ένα «σπάνιο, φλεγμονώδες σύνδρομο πολλαπλών συστημάτων», συμπεριλαμβανομένης της καρδιακής βλάβης, που αναπτύχθηκε από έναν 23χρονο άνδρα κοινωνικής λειτουργού στο Ισραήλ 24 ώρες μετά τη λήψη της ένεσης Pfizer.

 

Επιληπτικές κρίσεις και εγκεφαλομυελίτιδα (φλεγμονή του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού) που εκδηλώθηκε στην 32χρονη μεξικανής internis Karla Cecilia Perez ώρες μετά τη λήψη του Pfizer.

 

▪  Παράλυση του Bell εκδηλώθηκε σε νοσοκόμα των ΗΠΑ εντός τριών ημερών από την ένεση. Στο YouTube, προειδοποιεί τους Αμερικανούς: «Μην κάνετε αυτό το εμβόλια… Δεν θα το επιθυμούσα ούτε για τον χειρότερο εχθρό μου».

 

ΤΙ ΕΠΕΤΑΙ;

 

Μια αντικειμενική ανάλυση της χορήγησης των «εμβολίων» για την COVID-19 δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλειά τους και την εκτίμηση των κινδύνων έναντι των οφελών.

 

Οι αναφορές που υποβλήθηκαν στο VAERS έως τον Δεκέμβριο 2020, δείχνουν ότι πάνω από το μισό (53%) εκείνων που επηρεάζονται από παρενέργειες του εμβολίου mRNA είναι ηλικίας 17 – 44 ετών.

 

Περισσότερες από το 20% των παρενεργειών (1 στις 5 παρενέργειες – n = 877) οδήγησαν τους εμβολιασθέντες στα επείγοντα: 140 απ’ αυτές βαθμολογήθηκαν ως «σοβαρές», 100 χρειάστηκαν νοσηλεία, 41 ήταν «απειλητικές για τη ζωή» και 5 προκάλεσαν μόνιμη αναπηρία.

 

Συμπληρώνοντας το σύστημα VAERS, τα CDC προτρέπουν όσους κάνουν εμβόλια για την COVID-19 να χρησιμοποιούν μια εφαρμογή για smartphone που ονομάζεται v-safe για να «δηλώνουν γρήγορα στα CDC» τις παρενέργειες των εμβολίων mRNA. 

 

Στις 19 Δεκεμβρίου 2020, οι μετρήσεις του v-safe έδειξαν ότι κατά τις πρώτες 5 ημέρες του εμβολιασμού για COVID-19, από τους 215.362 εμβολιασθέντες που είχαν εγγραφεί στο v-safe, 5.052 άτομα ανέφεραν σοβαρά «συμβάντα επιπτώσεων στην υγεία» μετά την πρώτη δόση εμβολίου (ως «σοβαρά» χαρακτηρίζονται τα συμβάντα που απαιτούν φροντίδα από επαγγελματία της υγείας και καθιστούν το άτομο αδύνατο να εργαστεί ή να εκτελέσει κανονικές καθημερινές δραστηριότητες). Αυτό μεταφράζεται σε ποσοστό παρενεργειών 1 άτομα στα 432,3%) για την ομάδα v-safe.

 

Κατά το 2021, πολλές πολιτείες σκοπεύουν να κλιμακώσουν τη διάθεση των εμβολίων της Pfizer και της Moderna (που προκαλεί ακόμη πιο πολλές αντιδράσεις / reactogenic), μέσω φαρμακείωνσούπερ-μάρκετκαταστήματα τύπου Walmartοδοντιατρεία, και προσωρινούς χώρους όπως τα στάδια και ακόμη και τη Disneyland (!!!).

 

Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις πολλών αλλεργιολόγων που αμφισβητούν κάθε τέτοιου είδους «διανομή» δεδομένου ότι εξ’ αντικειμένου δεν θα επιτρέπει να αντιμετωπίζονται αμέσως οι αιφνίδιες παρενέργειες των δύο «εμβολίων» mRNA, που και τα δύο περιέχουν το διαβόητο αλλεργιογόνο συστατικό πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG).

 

Ένας αυξανόμενος αριθμός εμπειρογνωμόνων στον τομέα της υγείας προχωρεί ακόμη περισσότερο: ένας αξιωματούχος της δημόσιας υγείας του Ουαϊόμινγκ να χαρακτηρίζει αυτά τα «εμβόλια»  ως «βιολογικά όπλα μαζικής καταστροφής» και πολλοί άλλοι παροτρύνουν το κοινό να «πει απλώς όχι» στα πειραματικά «εμβόλια», για τα οποία οι υπάλληλοι της δημόσιας υγείας και οι κατασκευαστές των εμβολίων παραδέχονται: 

▪ ότι  δεν έχουν αποδειχθεί ούτε ότι προστατεύουν από την COVID, 

▪ ότι δεν μπορούν να ανακόψουν την μετάδοσή της νόσου, και 

▪ ότι δεν ξέρουν εάν θα μπορούν να προκαλέσουν ή όχι κάποια μακροχρόνια βλάβη.

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

 

Κατά την άποψη του γράφοντος, οι διαρκώς αυξανόμενες παρενέργειες των «εμβολίων» για την COVID-19 μόλις ξεπεράσουν ένα κρίσιμο όριο, θα οδηγήσουν στην ανατροπή του εν εξελίξει πραξικοπήματος που εκδηλώθηκε μέσω της «Επιχείρησης Κορωνοϊός». 

 

Κλεάνθης Γρίβας

 

 

Πηγή

Προβολές : 606


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα