Συγκλονιστικό βίντεο από την Vasoula. Ας δουν/ακούσουν αυτές τις γυναίκες όλοι, και ειδικά οι νέοι εκείνοι που παίζουν την υγεία τους (ή και τη ζωή τους) κορώνα γράμματα για ένα χαρτζηλίκι.

Συγκλονιστικό βίντεο από την Vasoula. Ας δουν/ακούσουν αυτές τις γυναίκες όλοι, και ειδικά οι νέοι εκείνοι που παίζουν την υγεία τους (ή και τη ζωή τους) κορώνα γράμματα για ένα χαρτζηλίκι.

3 Ιουλίου, 2021 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Συγκλονιστικό βίντεο από την Vasoula. Ας δουν/ακούσουν αυτές τις γυναίκες όλοι, και ειδικά οι νέοι εκείνοι που παίζουν την υγεία τους (ή και τη ζωή τους) κορώνα γράμματα για ένα χαρτζηλίκι.

 

Η πληροφορία δίνει γνώση
κι η γνώση είναι δύναμη…

Συγκλονιστικό βίντεο από την Vasoula. Ας δουν/ακούσουν αυτές τις γυναίκες όλοι, και ειδικά οι νέοι εκείνοι που παίζουν την υγεία τους (ή και τη ζωή τους) κορώνα γράμματα για ένα χαρτζηλίκι.

Κατ΄αρχήν ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς, για το τεράστιο έργο της ενημέρωσης και της αφύπνισης που επιτελεί η Vasoula, εδώ και χρόνια.

Παρακολούθησα πολλές φορές αυτό το βίντεο και κάθε φορά ένοιωθα τα ίδια συναισθήματα.

ΟΡΓΗ… ΟΡΓΗ… ΟΡΓΗ…

ΘΥΜΟ… ΘΥΜΟ… ΘΥΜΟ…

Έκλαψα, αλλά λυπάμαι… δεν τους λυπήθηκα…

Ίσως έχει παγώσει πια μέσα μου το συναίσθημα της λύπης και του οίκτου γι αυτούς που επέλεξαν να μπολιαστούν και να βάλουν τις ζωές τους σε διαδικασία αντίστροφης μέτρησης ως τον θάνατό τους.

Προτιμώ να δίνω όλη μου την ενέργεια στην ΑΦΥΠΝΙΣΗ του κόσμου και στην διάδοση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Στην εποχή του internet,  και με το δεδομένο ότι τουλάχιστον αυτές οι δυο γυναίκες που περιγράφουν τον Γολγοθά που βιώνουν οι ίδιες και τα παιδιά τους που τα παρέδωσαν ως πρόβατα επί σφαγή στις ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, δικαιολογίες δεν υπάρχουν… και σ’ αυτό είμαι κάθετη.

Δεν έχω οίκτο και έλεος για κανέναν που έκανε το μπόλι του θανάτου, εκτός από κάποια γεροντάκια που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

Όλους αυτούς που … “ήθελαν να πάρουν πίσω τις ζωές τους και να απολαμβάνουν μπαρ, ταβέρνες, ταξείδια και … ελευθερία” και μπολιάστηκαν τους εύχομαι κουράγιο για την κόλαση που ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ.

Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ, είναι γι αυτά τα ΚΤΗΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ – ΙΑΤΡΙΚΑ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ, που θέλουν να επιβάλλουν τα μπόλια σε όλους μας.

Και θάθελα να απευθυνθώ μόνον στους ΓΙΑΤΡΟΥΣ, στους ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ και στους ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ασκούν ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ και να τους ρωτήσω:

ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΩΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ;

ΠΟΣΑ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ;

ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΣΑΣ… ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

Από τους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, δεν θα ζητήσω παρά να διαδώσουν σε όσους περισσότερους φίλους και συγγενείς έχουν, αυτό το βίντεο.

ΙΣΩΣ ΣΩΣΟΥΝ ΖΩΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Εσείς τα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ TELEPERFORMANCE και των ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES, ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ή ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΘΟΛΟ, ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΥΣΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ (….) ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΣΕ.

 

Vasoula2908: “Συγχωρήστε με, αλλά εγώ αυτό το δηλητηριώδες (και συχνά θανατηφόρο) κοκτέιλ, που χορηγούν τρυπώντας αθώο κόσμο, εμβόλιο ΔΕΝ το λέω.

Με αυτό το βίντεο που σήκωσα πρωτομηνιά, καλό τον μήνα δεν τον λες…τον λες όμως διαφωτιστικό…

Η πληροφορία δίνει γνώση
κι η γνώση ειναι δύναμη…

Το ότι εδώ έχουμε μαρτυρίες παρενεργειών της ένεσης (π)φάιζερ δεν έχει να κάνει.
Τα δηλητήρια χορηγούνται κι από τις άλλες εταιρίες.

Το λόγο που έχουν κάποιοι και όχι όλοι άμεσες παρενέργειες, δεν τον ξέρω…

Ισως το DNA τους, για κάποιο λόγο δεν ανέχεται ούτε για λίγα δεύτερα την εγκληματικη παρέμβαση…

Σε κάθε περίπτωση, σε όσους δεν προκαλούν
άμεσες παρενέργειες αυτά τα λεγόμενα εμβόλια, οι πιθανότητες να χτυπήσουν μακροχρόνια τους πάντες, είναι τεράστιες και κραυγαλέες…

Μπροστά στο φρικτό έγκλημα της καταστροφής ή απώλειας της ζωής εκατομμυρίων
ανά τον κόσμο, ο Μπάμπης ο φονιάς (με την υπόθεση του οποίου μας έχουν ΠΡΗΞΕΙ 14 μέρες τώρα) είναι αγγελάκι.

Ας δουν/ακούσουν αυτές τις γυναίκες όλοι, και ειδικά οι νέοι εκείνοι που παίζουν την υγεία τους
(ή και τη ζωή τους) κορώνα γράμματα για ένα χαρτζιλίκι.”  γράφει η γνωστή Vasoula στην περιγραφή του νέου της αποκαλυπτικού βίντεο.


το λινκ του βίντεο εδώ

 

Πηγή

 

 

Προβολές : 1,339


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα