Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων.

Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων.

4 Ιουνίου, 2020 38 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,290
Μοίρασέ το

Η Hillary Rodham Clinton, πέθανε την ημέρα που μίλησε στην εκδήλωση της 9/11 και κατέρρευσε στο SUV όταν της είπαν ότι ήταν υπό σύλληψη.

Την έσπευσαν στο σπίτι της κόρης της, γιατί είχε ιατρική εγκατάσταση γι αυτήν. Μια σωσίας της βγήκε και είπε ότι ήταν εντάξει.

Σε αυτήν την ιατρική εγκατάσταση στο σπίτι της κόρης της Τσέλσι, χρησιμοποιούσε αδρενοχρώμιο για την αναζωογόνησή της, έχοντας εκεί ειδικό ιατρικό εργαστήριο για να το εξάγει από τα μωρά και το αίμα.

Η σορός της μεταφέρθηκε στη Γροιλανδία και μπήκε σε πάγο, όπου και διατηρείται σε κατάσταση φυτού.

Έγινε ειδικό δικαστήριο και καταδικάστηκε σε θάνατο διά απαγχονισμού.

Όλα αυτά είναι μαγνητοσκοπημένα από αναλογικό βίντεο.

Όλες οι ομολογίες βίντεο έγιναν σε αναλογικό βίντεο.

 

 

Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό, το αναρτώ, με την απόλυτη δική μου επιφύλαξη, για την πραγματικότητα ή μη της είδησης.

Προσωπικά, για να πεισθώ, θέλω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ.

Και μέχρι στιγμής, ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΩ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η λίστα με τους πρώτους 81 διάσημους, που έχουν συλληφθεί ή έχουν εκτελεσθεί.

Σας παρουσιάζουμε την λίστα με τα 81 ονόματα επωνύμων, πολιτικών, ηθοποιών, τραγουδιστών, που υπηρετούσαν το Βαθύ Κράτος, αλλά πολλοί από αυτούς έχουν συλληφθεί, αλλά και έχουν ήδη εκτελεστεί.

Σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα, αλλά και σε βίντεο, ότι θα γίνουν συλλήψεις, πολλών από αυτούς, οι οποίοι διαπράξαν τρομερά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Βέβαια πολλοί θεωρήσατε ότι γράφαμε και λέγαμε ανακρίβειες διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις.

Επειδή το θέμα αυτό με τις συλλήψεις είναι σοβαρό και ξέρουμε ότι γίνεται ένας «πόλεμος», ενάντια στον Τράμπ, από τα συστημικά ΜΜΕ, τα οποία έχουν πάρει πακτωλό χρημάτων για να φοβερίζουν τον κόσμο με θέματα όπως ο covid-19, τα εμβόλια, τα πρόστιμα και όλα τα αρνητικά πλέων για να κρατάνε τον κόσμο σε μια αρνητικότητα, προσέχουμε και εμείς να σας δίνουμε τις σωστές πληροφορίες.

Σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020, στην «Σφαγή», δημοσιεύουμε μια μεγάλη λίστα με 81 ονόματα διάσημων, οι οποίοι, άλλοι έχουν συλληφθεί και άλλοι έχουν εκτελεστεί.

Αυτό γιατί πρέπει να γνωρίζετε το τι ακριβώς συμβαίνει και να καταλαβαίνετε ποιοι σας κοροϊδεύουν.

Ήδη πολλοί ξεμπροστιαστήκανε στον κόσμο από τα μεγάλα ψέματά τους, όπως πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και άλλοι, προσπαθώντας να μας πείσουν για έναν ιό που σκοτώνει, για το πόσο απαραίτητα είναι τα εμβόλια και άλλα τέτοια χαζά, που αποδειχτήκανε ένα μεγάλο ψέμα.

Βέβαια σε όλο αυτό το παιχνίδι της κοροϊδίας, έχουν ανακατέψει και τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βέβαια, εδώ και 3 χρόνια πολεμάει το βαθύ κράτος και με την αφορμή του κορωναϊού, ξεκίνησε τις συλλήψεις όλων αυτών που έχουν εγκληματήσει κατά της ανθρωπότητας.

syllhpseis ekteleseis eponymon obamagate 04 - ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθύ κράτους
ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθύ κράτους.

Όπως σας είχαμε πει, ο Κορωναϊός ήταν το κάλυμμα για τις μαζικές συλλήψεις. Τα lock downs, γίνονται για να μην υπάρχει περιττή κυκλοφορία στους δρόμους και να διευκολύνεται το έργο της διεθνούς αστυνομίας.

Πρίν διαβάσετε τα ονόματα, θα πρέπει να σας εξηγήσουμε κάποια πράγματα.

 

Πώς γίνονται οι συλλήψεις.

Οι συλλήψεις γίνονται από ειδικές ομάδες αστυνομικών, με απλά πολιτικά ρούχα.

Είδαμε τη σύλληψη του Ομπάμα.

Η σύλληψη έγινε απλά και γρήγορα, για να μην γίνει αντιληπτή από το κοινό.

 

Δείτε στο βίντεο αυτό:

Όλες οι συλλήψεις αυτών των ανθρώπων έγιναν με αυτόν τον τρόπο.

Εάν το άτομο καταδικαστεί για εμπορία παιδιών, παιδοφιλία, ή για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, θα εκτελεστεί.

Εάν καταδικαστούν για προδοσία θα εκτελεστούν.

Πριν από τη δίκη, εάν το άτομο έχει αποδείξεις για κάποιον άλλο, για να βοηθήσει την επιχείρηση, ή είναι πρόθυμος να βοηθήσει τον Τραμπ και θέλουν να συνεργαστούν και να κάνουν τα πράγματα για να αφήσει ο Τραμπ μια πιθανή ποινή εκτέλεσης σε ισόβια κάθειρξη, τότε τους επιτρέπεται να το κάνουν αν έχουν σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία.

Όταν ολοκληρωθεί μια διαπραγμάτευση, ο εναγόμενος πρέπει να παρουσιάσει ό, τι έχει για να ελαφρύνει την ποινή του.

Αυτές οι πληροφορίες δίνονται στη δίωξη, την υπεράσπιση και τον δικαστή.

Εάν γίνει αποδεκτό, παρουσιάζεται η συμφωνία περί λόγου, και στη συνέχεια πρέπει να κάνουν γραπτή δήλωση και να παραδεχτούν την ένοχή για το έγκλημα με μια ομολογία βίντεο και τη γραπτή δήλωση.

Με αυτόν τον τρόπο λειτουργούν όλες οι διαδικασίες.

Όλοι οι άνθρωποι που συνελήφθησαν, ήταν προδότες ή συμμετείχαν σε σατανικές τελετές λατρείας, που αφορούσαν βασανιστήρια παιδιών και στη συνέχεια τα δολοφονούσαν ως θυσία. Στη συνέχεια, πίνανε το αίμα τους που περιείχε αδρενοχρώμιο. Αυτά ονομάζονται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και απαιτούνε τον θάνατο ως ποινή.

Ο Τραμπ υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα ζητώντας τη θανατική ποινή για όσους εμπλέκονται σε εγκλήματα ανθρωπότητας ή προδοσίας, να γίνει δικαστήριο και να καταδικαστούν σε εκτέλεση.

 

Πως χαρακτηρίζεται η Προδοσία.

Εάν οι συλληφθέντες έπαιρναν εντολές από το «βαθύ κράτος» και εκτελούσαν αυτές τις εντολές. Αυτό ονομάζεται προδοσία.

Ο Ομπάμα είπε “Ακολούθησα μόνο εντολές”. Ναι, αυτό τον έκανε να διαπράξει προδοσία. Έκανε μια συμφωνία και αφέθηκε για λίγο για να βοηθήσει τον Τραμπ, αλλά κατά την διάρκεια, παραβίασε τη συμφωνία περί παραίτησης και επανεμφανίστηκε, έτσι ώστε να τον εκτελέσουν, πυροβολώντας τον, στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Η γυναίκα του Big Mike, εκτελέστηκε λίγο μετά. Θα μάθουμε τον επόμενο χρόνο πότε θα κυκλοφορήσουν όλα αυτά. Ο Ομπάμα, βέβαια, πρόδωσε και τον Big Mike για να κάνει συμφωνία.

Όλοι όσοι συνελήφθησαν έκαναν μια ομολογία βίντεο, για να διαπραγματευτούν, ακόμη κι αν ήταν απλός θάνατος με τη θανατηφόρο ένεση αντί να πυροβολήθούν από ομάδα ή να απαγχονιστούν.

Η θανατηφόρα ένεση είναι ένας προτιμώμενος τρόπος να πεθάνεις. Απλά κοιμάστε και δεν ξυπνάς.

Είναι ανώδυνο και γαλήνιο.

Ο Big Mike επέλεξε τη θανατηφόρα ένεση.

 
 

Οι κλώνοι και οι σωσίες.

Κάποιοι που έχουν εκτελεστεί έχουν σωσίες ή κλώνους.

Αυτοί τοποθετούνται από τους «καλούς», για να κάνουν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι είναι ακόμα στο προσκύνιο.

Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που δεν είναι ξύπνιοι, δεν θα θυμώσουν ή δεν θα αναστατωθούν για να ξεκινήσουν ταραχές ενάντια στην κυβέρνηση για την εκτέλεση κάποιου που αγαπούσαν.  Όπως η Madonna, ο Tom Hanks, ή άλλη διασημότητα.

Ή να αναστατωθούνε τόσο που θα πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο. Πολλοί δεν θα μπορούν να δεχτούν ότι τους έχουν πει ψέματα σε όλη τους τη ζωή.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν πολλοί δημοκράτες εκεί έξω που αγαπούν ακόμα τον Ομπάμα και τη Μισέλ.

Η Μισέλ πρόσφατα ήταν στο PBS διαβάζοντας βιβλία σε παιδιά, ο Ομπάμα εμφανίστηκε μαζί της σε μία συνεδρία. Αυτά είναι βίντεο που γίνονται με CGI. Είναι ψεύτικα. Και οι δύο είναι νεκροί.

Ακόμα και στα Ελληνικά κανάλια, είδαμε καρτέλα με δηλώσεις της Ρίτα Γουίλσον, που έκανε σχόλιο για τον υποτιθέμενο θάνατο του George Froyd.

Τα C.G.I.

Εάν δείτε βίντεο ατόμου που συνελήφθη και εκτελέστηκε στην τηλεόραση, αυτό γίνεται την μέθοδο CGI (Computer Generated Imaginary).

Δηλαδή με τεχνολογία παραγωγής εικόνας με χρήση υπολογιστή.

Εάν το άτομο κάνει προσωπική εμφάνιση, θα είναι σωσίας ή κλώνος.

Ο Mike Pence, που έχετε δει στην τηλεόραση με τον Τραμπ είναι κλώνος.

Συνελήφθη πολύ καιρό μετά το πραξικόπημα με τον Paul Ryan

 

Εάν ανακοινώσουν πως ένα άτομο πέθανε από κορωναϊό – covid-19, δεν θα έχει σωσία ή κλώνο, επειδή οι άνθρωποι θα γνωρίζουν επίσημα ότι πέθανε.

Ο Χάροϊ Γουίνστεϊν είπανε ότι πέθανε από κορωναϊό – covid-19.

syllhpseis ekteleseis eponymon obamagate 05 - ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθύ κράτους
Harvey Weinstein (Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν)

Ο Τζον Μακέιν εκτελέστηκε και η κόρη του το παραδέχτηκε. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Η σύλληψη της Χίλλαρυ Κλίντον.

Η Hillary Rodham Clinton, πέθανε την ημέρα που μίλησε στην εκδήλωση της 9/11 και κατέρρευσε στο SUV όταν της είπαν ότι ήταν υπό σύλληψη.

Την έσπευσαν στο σπίτι της κόρης της, γιατί είχε ιατρική εγκατάσταση γι αυτήν. Μια σωσίας της βγήκε και είπε ότι ήταν εντάξει.

Σε αυτήν την ιατρική εγκατάσταση στο σπίτι της κόρης της Τσέλσι, χρησιμοποιούσε αδρενοχρώμιο για την αναζωογόνησή της, έχοντας εκεί ειδικό ιατρικό εργαστήριο για να το εξάγει από τα μωρά και το αίμα.

Η σορός της μεταφέρθηκε στη Γροιλανδία και μπήκε σε πάγο, όπου και διατηρείτε σε κατάσταση φυτού.

Έγινε ειδικό δικαστήριο και καταδικάστηκε σε θάνατο διά απαγχονισμού.

Όλα αυτά είναι μαγνητοσκοπημένα από αναλογικό βίντεο.

Όλες οι ομολογίες βίντεο έγιναν σε αναλογικό βίντεο.

 

Παρεμπιπτόντως, οι φυλακές του Γκουαντάναμο (GITMO) είναι γεμάτες. Μερικοί από τους ανθρώπους που συνελήφθησαν είναι σε κατ ‘οίκον περιορισμό ή στο GITMO, εξακολουθούν να βρίσκονται δικαστικές διαμάχες, διαπραγματεύονται μια καλύτερη συμφωνία καταδίκης.

Ο Μπίλ Γκέιτς, για παράδειγμα, δεν θα μπορεί να διαπραγματευτεί μια συμφωνία για ευνοϊκότερη ποινή, επειδή τα ίδια στοιχεία που χρησιμοποιεί δεν θα τον βοηθήσουν. Θα πάει για εκτέλεση.

Υπάρχουν πολλοί που έχουν συλληφθεί και δεν είναι σε αυτήν τη λίστα επειδή απλά δεν ήταν αρκετά διάσημοι. Πραγματοποιήθηκαν χιλιάδες συλλήψεις.

Και συνεχίζονται…

Δεν σας δίνουμε ημερομηνίες συλλήψεων ή εκτελέσεων, γιατί απλά δεν έχουμε αυτές τις πληροφορίες. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους κατηγορήθηκαν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Κάποιοι κατηγορήθηκαν για προδοσία. Ορισμένοι κατηγορήθηκαν και για τα δύο.

Παρακάτω η λίστα με τα 81 ονόματα επωνύμων.

(πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγένθυνση)

syllhpseis ekteleseis eponymon obamagate 01 - ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθύ κράτους
ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθύ κράτους

Α/Α – ΌΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ – ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 

syllhpseis ekteleseis eponymon obamagate 02 - ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθύ κράτους
ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθύ κράτους
syllhpseis ekteleseis eponymon obamagate 03 - ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθύ κράτους
ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθύ κράτους

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,290


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.