ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ... ΠΤΩΣΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ... ΠΤΩΣΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ!

9 Μαΐου, 2021 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 421 προβολές ( Μέτρηση έως 02:22:53 )

Γεγονός είναι πως όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας μας, έχουν τεθεί σε συναγερμό.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ... ΠΤΩΣΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ!

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στην Πολιτική Προστασία, καθώς κινέζικος  πύραυλος, εισέρχεται στην ατμόσφαιρα, και η Ελλάδα βρίσκεται στην ζώνη επικινδυνότητας της πτώσης του!

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος, αν και προβλέπεται “ζώνη κινδύνου”, η οποία περιλαμβάνει όλη την Αφρική, όλη σχεδόν την Αμερική, την Αυστραλία, μεγάλα τμήματα της Ασίας και της Ιαπωνίας, και την Νότιο Ευρώπη (Πορτογαλία, Ιταλία και Ελλάδα), απειροελάχιστες είναι οι πιθανότητας να … μας έλθουν στο κεφάλι, τα θραύσματα του πυραύλου, καθώς τα διαστημικά σκουπίδια καίγονται κατά την είσοδό τους στην ατμόσφαιρα της γης…

Γεγονός είναι πως όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας μας, έχουν τεθεί σε συναγερμό.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Να δούμε τι άλλο θα μας πέσει στο κεφάλι με την γκαντεμιά του Μητσοτακαίικου.

 

 

 

 

(Visited 420 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΚΙΝΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το