«Συναγερμός» από την Γαλλία με αφορμή τον κορωνοϊό. «Δεν είμαστε σκυλιά»!

«Συναγερμός» από την Γαλλία με αφορμή τον κορωνοϊό. «Δεν είμαστε σκυλιά»!

19 Ιανουαρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:323
Μοίρασέ το

«Αντιμετωπίζουν το προσωπικό σαν σκύλους;» ρώτησε η ένωση Confédération Française Démocratique du Travail (CFDT).

Όπως βλέπουμε αλλάζει ακόμα και ο χώρος εργασίας, πάντα για το καλό μας και για να μην κολλήσουμε… κορωνοϊό.

Εργαζόμενοι εκπέμπουν SOS για αυτά που συμβαίνουν

 

Είναι ο μετανθρωπισμός που μας ετοιμάζουν… άνθρωποι σε απόσταση… απομονωμένοι άνθρωποι… δηλαδή, ΖΟΜΠΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι εργαζόμενοι σε ένα γαλλικό εργοστάσιο παραγωγής χαρτιού τουαλέτας και άλλων προϊόντων υγιεινής αντιτίθενται στα σχέδια εισαγωγής «κολλάρων» με συναγερμό «κοινωνικής απόστασης».

 

Οι διευθύνοντας της εταιρείας ισχυρίζονται πως ότι οι συσκευές, οι οποίες βγάζουν ήχο, δονούνται, αναβοσβήνουν ή εκπέμπουν συναγερμό έως και 83 ντεσιμπέλ, σε περίπτωση που ο φορέας βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 2 μέτρων από έναν συνάδελφο, δοκιμάζονται για την προστασία της υγείας των εργαζομένων.

 

 

Ωστόσο, οι εκπρόσωποι των συνδικάτων κατηγόρησαν τα αφεντικά τους για «ιδιαίτερως παρεμβατική συμπεριφορά… που εμποδίζει τους εργαζόμενους», λέγοντας, σύμφωνα με τον Guardian, ότι το σύστημα είναι «συγκρίσιμο με εκείνο που προσπαθεί να αποτρέψει τους σκύλους από το να γαβγίσουν».

«Αντιμετωπίζουν το προσωπικό σαν σκύλους;» ρώτησε η ένωση Confédération Française Démocratique du Travail (CFDT).

Όπως βλέπουμε αλλάζει ακόμα και ο χώρος εργασίας, πάντα για το καλό μας και για να μην κολλήσουμε… κορωνοϊό.

 

 

Και άλλες παρόμοιες συσκευές έχουν αναπτυχθεί από εταιρείες τεχνολογίας και ερευνητές που επιδιώκουν να αξιοποιήσουν την συγκυρία με τον κορωνοϊό.

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 323


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα