Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή

Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή

20 Φεβρουαρίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:487
Μοίρασέ το

 

Οι φήμες περί επώνυμων καταγγελιών και καταθέσεων στη Δικαιοσύνη σε βάρος του, είναι πλέον γεγονός.

Οπως και το γεγονός ότι αναμένονται δικαστικές εξελίξεις που ενδεχομένως να αγγίζουν σκάνδαλα παιδεραστίας και παιδοφιλίας που θα συγκλονίσουν το Πανελλήνιο.

Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή

Και ποιοί δικαστές θα δικάσουν ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ;

Μήπως αυτοί που … ΑΘΩΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ;

Μήπως αυτοί που αναφέρει στις καταγγελίες της η πρ. Εφέτης ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ;

ΜΗΠΩΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΠΟΔΙΤΣΕΣ;

Μέχρι να τελειώσουν οι ανακρίσεις, μέχρι να τελειώσουν και να τελεσιδικήσουν οι δίκες, ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ.

Όπως θα είναι ζωντανοί και όλοι οι πολιτικοί, δικαστικοί, εκκλησιαστικοί, δημοσιογραφικοί, καλλιτεχνικοί και λοιποί παιδοβιαστές.

ΣΦΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με τον σκηνοθέτη Δ.Λιγνάδη καθώς συνελήφθη βάσει εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του με τις κατηγορίες να είναι ιδιαιτέρως ειδεχθείς καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο πρώην καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου και ο πρώην πλέον ευνοούμενος του Μαξίμου αποδεικνύεται να είναι ένα βιαστής κατά συρροή!

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα, και συγκεκριμένα, στις 15:45, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε μεταβεί στη ΓΑΔΑ, αυτοβούλως, συνοδεία του δικηγόρου του, όπου και ενημερώθηκε ότι δεν είχε εκδοθεί τότε ένταλμα σε βάρος του σύμφωνα με δήλωση του ίδιου και του δικηγόρου του.

Εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν μετά τις καταθέσεις ότι πρέπει να συλληφθεί ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Το ένταλμα αφορά βιασμό κατά συρροή και του έχει ασκηθεί δίωξη για το αδίκημα αυτό. 

Πλέον, η δικογραφία διαβιβάζεται σε ανακριτή για τα περαιτέρω.

Υπάρχουν πλήθος μαρτυρικών καταθέσεων οι οποίες «δένουν» το αδίκημα.

Ιδιαιτέρως επιβαρυντική ήταν μία νέα μαρτυρία για βιασμό από τον γνωστό σκηνοθέτη.

Μάρτυρας κατέθεσε τις προηγούμενες ημέρες στην εισαγγελία και υποστήριξε ότι έπεσε και αυτός θύμα βιασμού από τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη την τελευταία εξαετία.

Ο μάρτυρας κλήθηκε από τον εισαγγελέα στο πλαίσιο την διερεύνησης της πρώτης μήνυσης που υπεβλήθη από τον 40χρονο Βασίλη Κ. και φέρεται η μαρτυρία του να ήταν ιδιαιτέρως επιβαρυντική για τη δράση του σκηνοθέτη, καθώς τα όσα περιγράφει δεν είναι παραγεγραμμένα.

Στοιχεία-φωτιά φέρεται να κατέθεσε χθες υπό άκρα μυστικότητα η γυναίκα μάρτυρας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανήκε μέχρι το 2017 στο πολύ στενό περιβάλλον του σκηνοθέτη.

Φέρεται να αναφέρθηκε στη δράση του σκηνοθέτη και στον τρόπο που προσέγγιζε ανήλικους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίωξη εκτός από τη μήνυση που κατατέθηκε την Παρασκευή το πρωί στην Εισαγγελία για το αδίκημα του βιασμού που φέρεται να τελέστηκε το 2010, περιλαμβάνει και το βιασμό ενός ακόμα προσώπου.

Ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του ,ενώ αμέσως μετά την απολογία του ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Οι φήμες περί επώνυμων καταγγελιών και καταθέσεων στη Δικαιοσύνη σε βάρος του, είναι πλέον γεγονός.

Οπως και το γεγονός ότι αναμένονται δικαστικές εξελίξεις που ενδεχομένως να αγγίζουν σκάνδαλα παιδεραστίας και παιδοφιλίας που θα συγκλονίσουν το Πανελλήνιο.

Λιγνάδης και Μαξίμου

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη για τους «ευνοημένους» του Μαξίμου όπως ήταν ο πρώην Καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου τον οποίο από την κυβέρνηση έχουν αφήσει «ξεκρέμαστο» ενόψει των επερχόμενων διώξεων και τον οποίο η Λίνα Μενδώνη χαρακτήρισε «επικίνδυνο» (όντως είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για την… κυβέρνηση αυτή τη στιγμή) σημειώναμε χαρακτηριστικά εδώ

Αρχικά το πρώτο αδιάσειστο στοιχεία για τις στενές σχέσεις Λιγνάδη και Μαξίμου ήταν η ακύρωση του διαγωνισμού και η απευθείας πρόσληψή του ως διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και μάλιστα για «λόγους δημοσίου συμφέροντος» (φανταζόμαστε σε άλλες θέσεις τι γίνεται). 

Όσο κι αν το βάρος έχει πέσει πάνω στη Λίνα Μενδώνη όλοι γνωρίζουν πως δεν γίνεται ούτε διορισμός… νυχτοφύλακα αν δεν αποφασίσει απευθείας το Μαξίμου, αυτό άλλωστε είναι και το περίφημο επιτελικό κράτος.

Το μόνο πρόβλημα είναι όμως ότι εκτός των φημών που κυκλοφορούσαν εδώ και δεκαετίες ο κ.Λιγνάδης είχε ερευνηθεί στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2012 για παιδεραστία στο διαμέρισμα του στην οδό Ψαρών, ενώ το 2015 τον είχαν διώξει κακήν-κακώς από θεατρική σχολή Ίασμος για τον ίδιο λόγο, κάτι που τον θεωρητικά τον έκανε αυτόματα απορριπτέο για τη θέση όχι μόνο ηθικά αλλά και πολιτικά. 

Το ότι δεν το γνώριζαν στην κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί καν σαν επιχείρημα. 

Επιπλέον ερωτηματικά προκαλεί και η απόλυτη κάλυψή του επί μία βδομάδα από το Μαξίμου και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, όταν βγήκαν οι πρώτες καταγγελίες από τον Νίκο Σ.

Μάλιστα τα ΜΜΕ έβγαλαν μέχρι κι… αντικαταγγελία που κατήγγειλε τον άνθρωπο που κατήγγειλε τον Λιγνάδη. 

Η αναφορά του Δ.Λιγνάδη πριν από σχεδόν μια δεκαετία που ακόμα και σήμερα προκαλεί αίσθηση.

 

Είχε πει τότε ο Λιγνάδης:

«Είμαι εθισμένος στο σεξ. Και το θεωρούσα απολύτως φυσιολογικό. Μέχρι που με πληροφόρησαν ότι δεν είναι ακριβώς έτσι για όλους. Δεν είναι τόσο η πράξη αυτή καθαυτή, όσο η ερωτική πορεία προς αυτήν. Το σεξ λοιπόν είναι βασικό στοιχείο στη ζωή μου».

Επειτα από χρόνια, όμως, ο Δημήτρης Λιγνάδης βρέθηκε καλεσμένος στο Γρηγόρη Αρναούρογλου και όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό που είχε πει έκανε την ακόλουθη εξήγηση:

«Προφανώς δεν θα το ανέφερα και έτσι γιατί όταν το ακούω κι έτσι μου φαίνεται πολύ βλακεία. Όπως το ακούω έτσι, λέω «ποπο! είπα εγώ τέτοιο πράγμα;» Ακόμα και αν συνέβαινε, βγήκα και το είπα; Μπορεί όμως. Όχι εθισμό στο σεξ.

Νομίζω ότι όπως σε όλο τον κόσμο, μου αρέσει πάρα πολύ.

Το σεξ είναι ένα από τα ωραιότερα πράγματα στον κόσμο.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακούω κάποιον να λέει «έχω εθισμό». 

Δεν μπορώ να πω ότι έχω εθισμό στο σεξ, αλλά είναι ένα πράγμα που μου αρέσει πάρα πολύ.

Αν είμαι εξαίρεση, πείτε το μου.

Δεν έχει υπάρξει φάση που να μην ήθελα καθόλου. 

Όταν είμαι πολύ πιεσμένος ίσως, αλλά όχι , πάντα.

Τι να πω ρε παιδιά καταδικάστε με.

Το εθισμός είναι λίγο περίεργο» είπε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

 

Πηγή

Προβολές : 487


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα