Συνεχίζει την δημοσιοποίηση των πρακτικών για την παραπομπή του Φ. Βόβολη, ο Νίκος Αντωνιάδης, καταγγέλει ΤΑ ΨΕΥΔΗ του Πατούλη και κάνει ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. “κ. ΠΑΤΟΥΛΗ, ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ;”

15 Οκτωβρίου, 2020 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:840
Μοίρασέ το

Νίκος Αντωνιάδης: “Προς το παρόν θα αποκαλύψω ένα τεράστιο ψέμα που ακούστηκε και καταγράφηκε στην 1η συνεδρίαση της 2ας Ιουλίου. Ένα ψέμα από τον Πρόεδρο του Ι.Σ.Α, κ. Γιώργο Πατούλη, στην προσπάθειά του να πείσει το Δ.Σ. να παραπέμψει τον κ. Βόβολη.

 

Ο Πατούλης, μιλάει με την σιγουριά που του δίνουν οι σχέσεις του με τους Ρόταρυ, που αποτελούν τον προθάλαμο της ΜΑΣΣΟΝΙΑΣ… και με την… ελίτ του χρήματος… που πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού, δεκαετίες τώρα… 

Έρχεται όμως και η στιγμή που τα πάνω έρχονται κάτω… και τότε… τότε θα ψάχνουν όλοι τους, να βρουν λαγούμι να κρυφθούν.

Είναι τόση η μαζεμένη οργή του λαού, που κανένα λαγούμι δεν θα τους γλυτώσει.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Η παρακάτω συμβολική κίνηση, που ενώνουν τα χέρια, μήπως είναι καθαρά ΜΑΣΣΟΝΙΚΗ;;;

Την ώρα που ο Φαίδων Βόβολης δικαιώνεται απόλυτα από τις παγκόσμιες εξελίξεις.

Την ώρα που το μοντέλο της Σουηδίας δικαιώνεται, και μαζί ο Φαίδων Βόβολης.

Την ώρα που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αντιτίθεται στο lock down και δικαιώνει τον Φαίδωνα Βόβολη.

Την ώρα που ο Σωτήρης Τσιόδρας κάνει στροφή, μιλάει για τις αρνητικές συνέπειες του lock down, αντιτίθεται στη δαιμονοποίηση της ανοσίας της αγέλης και δικαιώνει τον Φαίδωνα Βόβολη.

Την ώρα που ο Ηλίας Μόσιαλος λέει τώρα ότι η συντριπτιπτική πλειοψηφία των 70ρηδων θα γλιτώσει και χωρίς θεραπεία από τον κορωνοϊό, δικαιώνοντας τον Φαίδωνα Βόβολη.

Την ώρα που η Αθηνά Λινού δηλώνει δημόσια ότι αυτή, ο Τσιόδρας, ο Σύψας και οι υπόλοιποι “ειδικοί”, παραπληροφορούσαν τον κόσμο για τις μάσκες και ότι εξαιτίας τους κλονίστηκε η εμπιστοσύνη του κόσμου στην ιατρική επιστήμη, αλλά αυτό έκανε πως δεν το είδε και δεν το άκουσε ο Ιατρικός Σύλλογος, και οι “ειδικοί” συνεχίζουν απτόητοι να παραπληροφορούν.

Την ώρα που η Ελένη Γιαμαρέλλου έλεγε ότι με τη θεία κοινωνία δεν κολλάς κορωνοϊό, κόντρα σε όλους τους άλλους “ειδικούς” που έλεγαν ότι κολλάει, αλλά στον Ιατρικό Σύλλογο, που και το είδαν και το άκουσαν, αλλά και το συζήτησαν (σε επόμενες δημοσιεύσεις θα διαβάσετε τα απίστευτα πράγματα που είπανε για να τη δικαιολογήσουν), και η Γιαμαρέλλου συνεχίζει να συμμετέχει σε επιτροπές και σε τηλεοπτικά πάνελ σαν να μη συνέβη τίποτα.

Την ώρα που ο ίδιος ο κ. Πατούλης με τη σύζυγό του συμμετείχαν σε παραβιάσεις των μέτρων, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στην κοινωνία, αλλά όλα καλά.

Δύσκολες ώρες για τον Πατούλη και την Πατουλαινα! Τους τσουβαλιάζουν στα δικαστήρια να λογοδοτήσουν για…

Την ίδια ώρα ο Ιατρικός Σύλλογος καλεί τον Φαίδωνα Βόβολη σε απολογία την 27.10.2020, που δεν έκανε τίποτα άλλο από το να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας και της λογικής πολύ νωρίτερα από Π.Ο.Υ., Τσιόδρα & ΣΙΑ.

Από προχθές άρχισα τη δημοσιοποίηση των πρακτικών των δύο συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της 2ας και της 23ης Ιουλίου 2020.

Στο τέλος της 2ης συνεδρίασης αποφασίστηκε η παραπομπή του Φαίδωνα Βόβολη, με 7 ψήφους υπέρ, 5 κατά και 1 λευκό. 

Σε επόμενες δημοσιεύσεις θα δούμε εάν η απόφαση αυτή και το κατηγορητήριο που συντάχθηκε συμφωνούν με το περιεχόμενο των συνεδριάσεων και τις απόψεις που καταγράφηκαν από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Προς το παρόν θα αποκαλύψω ένα τεράστιο ψέμα που ακούστηκε και καταγράφηκε στην 1η συνεδρίαση της 2ας Ιουλίου. Ένα ψέμα από τον Πρόεδρο του Ι.Σ.Α, κ. Γιώργο Πατούλη, στην προσπάθειά του να πείσει το Δ.Σ. να παραπέμψει τον κ. Βόβολη.

Διαβάζω, λοιπόν, στη σελίδα 57 των πρακτικών της συνεδρίασης της 2ας Ιουλίου:

Είναι δυνατόν ένας γιατρός από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών να βγαίνει επίσημα και να λέει ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός;” 

Ο κ. Πατούλης ισχυρίστηκε ενώπιον 12 μελών του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ότι ο κ. Βόβολης βγήκε επίσημα και είπε στον κόσμο ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κορωνοϊός :

Ποτέ δεν είπε αυτό το πράγμα ο Φαίδων Βόβολης!!!

Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ να πάτε να ρίξετε στην πυρά έναν επιστήμονα, επειδή τόλμησε να αμφισβητήσει τα ακραία και με καταστροφικές συνέπειες για κοινωνία και οικονομία μέτρα που επιβλήθηκαν, με τερατώδη ψέματα.

Ο Φαίδων Βόβολης όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό που είπε, και εξακολουθεί να λέει, είναι ότι υπάρχει κορωνοϊός αλλά δεν έχει την επικινδυνότητα που μας λένε ότι έχει. Και αμφισβήτησε τα μέτρα που επιβλήθηκαν.

Και ζήτησε να εξετάσουμε όλα τα δεδομένα και τις παραμέτρους πριν λάβουμε αποφάσεις που έχουν καταστροφικές συνέπειες για την κοινωνία και την οικονομία της χώρας.

Το ψέμα αυτό όμως για τον Φαίδωνα Βόβολη δεν το λέει μόνο ο Γιώργος Πατούλης.

Είναι η καραμέλα της παραπληροφόρησης και της συκοφαντίας του συστήματος εναντίον όλων όσοι επίσης αμφισβητούν την επικινδυνότητα του κορωνοϊού.

Επειδή η πραγματικότητα μας δικαιώνει καθημερινά όλους και την πραγματικότητα αυτή δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν, καταφεύγουν στη διαστρέβλωση της θέσης μας και παραπληροφορούν τον κόσμο ότι εμείς δήθεν αρνούμαστε την ύπαρξη του κορωνοϊού (“αρνητές του κορωνοϊού”).

Θυμίζω ότι σε πρόσφατη “πονηρή” (κουτοπόνηρη θα έλεγα) δημοσκόπηση, το ερώτημα που τέθηκε δεν ήταν αν “πιστεύετε ότι ο κορωνοϊός είναι τόσο επικίνδυνος και δικαιολογεί τον όρο ‘πανδημία’”, αλλά αν “πιστεύετε ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός“.

Και πάλι, ένα 17% απάντησε ότι δεν υπάρχει! Φανταστείτε να ετίθετο το ερώτημα όπως έπρεπε, τι ποσοστό θα είχαμε!

Προχθές απέστειλα στον κ. Πατούλη, για λογαριασμό του Φαίδωνα Βόβολη, έγγραφο “αίτημα για στοιχεία”, με το οποίο ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. καλείται να “υποδείξει τα συγκεκριμένα αποσπάσματα από τις επίδικες δημοσιεύσεις του καρδιολόγου στα οποία αυτός ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός“.

Φυσικά, δεν έχει απαντήσει. Τουλάχιστον, όχι ακόμη.

Του ζητήσαμε να απαντήσει αμέσως, δεδομένης της 15ήμερης προθεσμίας για την απολογία.

Δεν πιστεύω ότι θα απαντήσει. Γιατί για να απαντήσει κανείς σε ένα ερώτημα, θα πρέπει να υπάρχει και απάντηση για να δώσει.

Και απάντηση εδώ δεν υπάρχει. Γιατί ο Φαίδων Βόβολης ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός. 

Με ψέματα δεν γίνονται κατηγορητήρια, κ. Πατούλη.

Τουλάχιστον, όχι σε κράτη δικαίου.

Σε απολυταρχικά καθεστώτα ή σε εποχές μεσαίωνα και ιεράς εξέτασης, ίσως.

Αν είναι έτσι, ετοιμάστε από τώρα την πυρά ή το ικρίωμα.

Εικονικός πνιγμός : Ανήλικοι έστησαν αυτοσχέδια κρεμάλα σε πλατεία | in.gr

πυρά προσκόπων στοκ εικόνες. εικόνα από προσκόπων, πυρά - 17217136

Να ταιριάζει όλο το σκηνικό στις εποχές αυτές…

 

 

Πηγή

Προβολές : 840


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα