συνταγές επιτυχίας... (3 βίντεο και μια ταινία)

συνταγές επιτυχίας... (3 βίντεο και μια ταινία)

3 Ιουλίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:131

Η καλλίτερη συνταγή επιτυχίας, είναι …

συνταγές επιτυχίας... (3 βίντεο και μια ταινία)

Γενναίος γίνεσαι όταν πληγωθείς…

… μέσα από τα λάθη σου μαθαίνεις…

… γιατί αν δεν χαθείς, δεν θα βρεις καινούργιους δρόμους…

… γιατί αν δεν κάνεις λάθη, δεν θα μάθεις ν’ αγωνίζεσαι για το σωστό…

 

Η καλλίτερη συνταγή επιτυχίας, είναι … οι αποτυχίες… γιατί μέσα απ’ αυτές, γίνεσαι πιο δυνατός…

 

Καλησπέρα… άντε… την “φάγαμε” κι αυτή την εβδομάδα… εύχομαι να έχουμε ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο…

 

Καλλιόπη

τα μουσικοπερπατήματα εδώεδώ… κι εδώ

 

η ταινία, εδώ

 

 

 

Προβολές : 131

Ετικέτες:

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.