“Συντακτική Εθνοσυνέλευση”... Πόσες ακόμα απάτες, σε βάρος του λαού;;;

“Συντακτική Εθνοσυνέλευση”... Πόσες ακόμα απάτες, σε βάρος του λαού;;;

18 Αυγούστου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,756
Μοίρασέ το
Άλλο ένα βρωμερό κόλπο του σιωνισμού.

 
Το παρακράτος έχει πολλά παρακλάδια και συνεχώς πετάει άσσους από το μανίκι του!
 

 
 
Επειδή γίνεται πολύς ντόρος, γι αυτή την … “συντακτική εθνοσυνέλευση” της 3ης Σεπτέμβρη, θα παραθέσω δυο στοιχεία, και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…
 
Κατά πρώτον, μια φωτογραφία, που για όσους γνωρίζουν, λέει πολλά.
Είναι ο … διοργανωτής της “συντακτικής εθνοσυνέλευσης”, Σταύρος Βιτάλης, με τον Γιάννη Ιωαννίδη… τον γνωστό Γιάννη Ιωαννίδη, για τον ύποπτο ρόλο του στην Στέγη Αστέγων του Βοτανικού.
 
Και δεύτερον, μια παλαιότερη ανάρτησή μου, την οποία παραθέτω στο τέλος της ανάρτησης, μέσω της οποίας ο στρατηγός Γιώργος Αϋφαντής, αποκαλύπτει τον πραγματικό ρόλο του Βιτάλη, για όσους ξέρουν να διαβάζουν…
 
Λυπάμαι, αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΑΓΙΔΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Και μην με προκαλέσουν τα γνωστά τσιράκια του συστήματος, γιατί έχω πολλούς άσους στο μανίκι μου…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

 

 
Άλλο ένα βρωμερό κόλπο του σιωνισμού.
Η Συντακτική Εθνοσυνελευση με τον σφετερισμό του Καποδίστρια και στόχο την εξίσωση του Έθνους με τους αλλοδαπούς ελληνόφωνους που απαγορεύει την απέλαση τους και προβλέπει τον εξοπλισμό τους
 
 
Το παρακράτος έχει πολλά παρακλάδια και συνεχώς πετάει άσσους από το μανίκι του!
Αυτός που είναι συντονιστής της άμεσης δημοκρατίας του Καποδίστρια είναι πράκτοραΣ του παρακράτους και λειτουργεί για την διάσπαση Κρήτης υπόλοιπης Ελλάδας Νικαράγουα Σερβία η αποστολές που τον έστειλαν για να προδώσει τις θέσεις τους στους Σιωνιστές αμερικανούς και να τους βομβάρδισουν !
Είναι για κρέμασμα ο λόγο απατεώνας σταυρός Βιτάλης.
 

Πηγή

ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ο Στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής, ρίχνει τον “ψεύτικο μανδύα” των … Εθνοσυνελεύσεων… και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ο Στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής, ρίχνει τον “ψεύτικο μανδύα” των ... Εθνοσυνελεύσεων... και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

 

Γεώργιος Αϋφαντής: “Διότι η συγκρότησης της Εθνοσυνελεύσεως, εάν δεν προσέξουμε και ΔΕΝ μελετήσουμε καλά την συγκρότησίν της, από υγιή Εθνικά στοιχεία, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ θα μας βγάλει από την σκλαβιά, αλλά θα καταστρέψει τελείως και ανεπανόρθωτα τον Ελληνισμό δια πάντως.

Και έτσι θα ολοκληρώσει το όνειρό του ο Μεγάλος Αδελφός με τους αδελφούς Μασώνους, που θα προωθήσει μυστικά στα μέλη της Εθνοσυνελεύσεως.

Κατ’ εμάς αυτό ίσως είναι και το τελευταίο σχέδιο καταστροφής τελείως του Ελληνισμού.”

 

 

 

Φωνάζω καιρό τώρα για την “εθνοσυνέλευση” του Βιτάλη… κάποιοι αφελείς, αγνοώντας τι παίζει πίσω από το παρασκήνιο, ετοιμάζονται να συμμετάσχουν.. …

Για την έτερη “εθνοσυνέλευση”, δεν γνώριζα καν την ύπαρξή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΙΣ “ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ” ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΥΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

                                     ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

Σήμερα Αγαπητοί μου Έλληνες, είναι φανερό και πασιφανές, ότι τα παλαιά πολιτικά κόμματα, έχασαν την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού και δεν δύναται πλέον μέσω αυτών να διοικούν την Ελλάδα, οι εξουσιαστές μας και για να συνεχίσουν όμως την κατοχή μας, εσκέφθησαν να οργανώσουν με όλους τους μυστικούς πράκτορες των μια εθνική συνέλευσην πολύ διαφημισμένη,  Πατριωτική εκδήλωση του Ελληνικού λαού , που θα εκλέξει τους εκπροσώπους του για να  διοικήσουν την «ελευθερωμένη Ελλάδα» και έτσι θα εξαπατήσουν για άλλη μια φορά τους Έλληνες, ότι απελευθερωθήκανε και θα εκτελέσουν πιστά τις εντολές της εθνικής Συνελεύσεως.

Εγώ κατάλαβα αγαπητοί μου Έλληνες τι θα γίνει.

Θα συγκεντρώσουν  στο Σύνταγμα ή αλλού τους πιστούς δούλους των από όλη την Ελλάδα και θα εκλέξουν πανηγυρικά με χαρές και χειροκροτήματα τους αντιπροσώπους των ελλήνων, δια την Εθνικήν Συνέλευσην.

Στην ουσία θα παρουσιασθεί ο εκφωνητής της Εθνικής συνελεύσεως και θα λέειː Από την Ορεστιάδα έχουμε τους τάδε και τους τάδε, και θα αναφέρει 5-6 ονόματα.

Ποιόν να εκλέξουμε ως εκπρόσωπο της εθνικής συνέλευσης από αυτούς;

Και θα περιμένει για λίγο και κάποιος από τον όχλο θα φωνάξει τον Παπαφλέσσα.

Ο εκφωνητής με καμάρι θα πει. Τι λέτε αγαπητοί σύνεδροι; Ψηφίζετε τον Παπαφλέσσα;

Αμέσως από τον όχλο θα φωνάξουν ορισμένοι, ΠΑ-ΠΑ- ΦΛΕ-Σ-ΣΑ, ξανά και ξανά! Εν τέλει αγαπητοί μου για την Ορεστιάδα γράφουμε εκπρόσωπο της Συνελεύσεως τον Παπαφλέσσα.

Αυτό το θέατρο αγαπητοί μου, θα ακολουθηθεί για όλες τις Ελληνικές επαρχίες και έτσι θα εκλεγούν οι εκπρόσωποι όλων των επαρχιών της Ελλάδος.

Αυτό το θέατρο το έζησα το 1942-1944 Δεκέμβριο, όταν επέλεγαν οι επαναστατικές οργανώσεις «Δημοκρατικά» τους προέδρους των και τελικά παραδόξως ήσαν όλοι Κουμουνισταί.

Οι οργανωμένοι πιστοί δούλοι, του κατεστημένου και μάλιστα όσοι εξ αυτών έχουν κάνει σοβαρές προδοσίες  στα Εθνικά συμφέροντα μας και κρατούν τις αποδείξεις των οι κατακτητές και τις έχουν δείξει στους εκλεγμένους, προ των εκλογών και τους τόνισαν ότι θα σας επιλέξουμε εις την εθνικήν αντιπροσωπία, αλλά είσαστε υποχρεωμένοι να εκτελείτε πιστά τις εντολές μας.

Μόλις, όχι να αρνηθείτε να εκτελέσετε κάποια εντολή, αλλά απλώς να καθυστερήσετε να την εκτελέσετε, θα αποκαλύψουμε τις ενοχές σας και θα πάτε στο εκτελεστικό απόσπασμα ή θα πεθάνετε στην φυλακή.

Όποιο κόμμα της Βουλής και αν ψηφίσετε, Αγαπητοί μου Έλληνες, είτε ψηφίσετε ΚΚΕ ή Χρυσή Αυγή κατά τον ίδιο τρόπο θα κυβερνήσει  την χώρα μας, με εντολές του Μεγάλου Αρχηγού και θα οδηγούν την χώρα μας στην καταστροφή. Όπως έπραξε μέχρι σήμερα η Δεξιά κυβέρνηση . Μετά ψηφίσαμε την  Αριστερά, στην χώρα μας ,και την οδήγησε στην οικονομική καταστροφή πουλώντας όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της, στους τραπεζίτες, αντί πινακίου φακής.

Αν δεν συνειδητοποιήσουμε Έλληνες αυτή την πραγματικότητα που ζήσαμε από το 1980 έως σήμερα σημαίνει, ότι ο Ελληνικός λαός έχει πλέον εκφυλιστεί και οδηγείται σαφώς στην οριστική καταστροφή.

Γι αυτό απευθυνόμαστε στις ψυχές όλων των Ελλήνων να εγερθούν και να αντιδράσουν δυναμικά στα ολέθρια σχέδια των κατακτητών για να παραδώσουμε ελεύθερη πατρίδα στους απογόνους μας , στα παιδιά μας, να τους δώσουμε ελευθερία και τα πλούτη θα είναι εύκολα να τα αποκτήσουν εργαζόμενα με την αξία τους.

Όλα τα κόμματα εντός ή εκτός βουλής, όλοι οι πολιτικοί, οι πολιτευόμενοι, οι Δημοσιογράφοι και τα Μ.Μ.Ε., είναι υποχρεωμένοι να λάβουν σαφή θέσιν δια κάθε Εθνοσυνέλευση και των υποψηφίων αυτής εγκαίρως, ώστε ο λαός να ενημερωθεί πλήρως για όλα.

Αλλά και όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι υποχρεωμένοι, όχι απλώς να ρυθμίσουν την ψήφο των, κατά την ψηφοφορία, αλλά και να αγωνιστούν με σθένος και αυταπάρνηση και να διαφωτίσουν καθαρά και πλήρως όλους τους γύρω των πολίτες με κάθε μέσον περί του Εθνικού Σκοπού της Συνελεύσεως και περί του πατριωτισμού και το ήθος όλων των υποψηφίων για το προεδρίον της συνελεύσεως.

Η μεγαλυτέρα υποχρέωσης των Ελλήνων πολιτών είναι να γράψουν βαθιά στην ψυχήν των, την θέσιν και στάσιν , όλων των πολιτευόμενων Ελλήνων, όλων των κομμάτων και βάση αυτών να ψηφίσουν πατριώτες στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές. ΜΟΝΟΝ έτσι θα σώσουμε την Ελλάδα, άλλως καταστρεφόμαστε.

Διότι τώρα θα φανεί καθαρά τι πιστεύει κάθε Έλληνας, θα ακολουθήσει φανερά κάποια ιδεολογία και θα αγωνισθεί δυναμικά για αυτήν ή θα κρύβεται στις δημόσιες συγκεντρώσεις και θα σιωπά στις διάφορες συζητήσεις, δια να τα έχει καλά με όλους, καιροσκοπεί και κρύβει την πραγματικότητα και τα ένοχα αισθήματά τους.

Αφού συνειδητοποίησαν άπαντες την φθορά των πολιτικών κομμάτων, εδώ και δύο χρόνια περίπου, άρχισε να συζητάται στις παρέες των φίλων και στα καφενεία της χώρας μας, το θέμα μιας Εθνοσυνέλευσης, η οποία να συγκροτηθεί από υγειά στοιχεία και να αντικαταστήσει το σάπιο πλέον πολιτικό μας σύστημα και να οδηγήσει τη χώρα μας εις τον πολιτισμό και την πρόοδο. Το θέμα αυτό ηλέκτρισε βαθιά τις ψυχές όλων των Ελλήνων και σήμερα κατέστει το κύριο θέμα συζητήσεως εις όλες τις παρέες, όλες τις συγκεντρώσεις και όλα τα καφενεία της χώρας μας.

Ξύπνησε τα όνειρα των Ελλήνων για την ξανά ζωντάνευση του αρχαίου πολιτισμού μας και την ανέγερση ΌΧΙ νέου Παρθενώνα, αλλά πολλών!

Με αποτέλεσμα να μην ευρεθεί ένας ΜΟΝΟΝ που να ηγηθεί και οργανώσει μιαν Εθνοσυνέλευσιν, αλλά πολλοί.

Εμείς θα αναφέρουμε δύο από αυτούς που εργάζονται σήμερα για την συγκρότησίν της Εθνοσυνελεύσεως. Αυτούς που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν.

Και θα αναπτύξουμε τα βασικότερα στοιχεία της προσωπικότητας αυτών, τα πιθανά αίτια που τους ώθησαν εις αυτόν τον αγώνα και τον πιθανό τελικό σκοπό του καθ’ ενός.

Επειδή το έργο αυτό είναι δύσκολο και πιθανόν να απατηθούμε και να σας οδηγήσουμε εις λανθασμένα συμπεράσματα, αποφασίσαμε να αναπτύξουμε τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει για τον καθένα και να σας παρακαλέσουμε, εσείς να εκτιμήσετε τα στοιχεία που θα σας παρουσιάσουμε, συνεκτιμώντας τα με όλα όσα γνωρίζετε και όλα όσα θα συλλέξετε από τις συζητήσεις του θέματος και με τους φίλους σας, διότι η συγκρότησης της Εθνοσυνελεύσεως, εάν δεν προσέξουμε και ΔΕΝ μελετήσουμε καλά την συγκρότησίν της, από υγειά Εθνικά στοιχεία, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ θα μας βγάλει από την σκλαβιά, αλλά θα καταστρέψει τελείως και ανεπανόρθωτα τον Ελληνισμό δια πάντως. Και έτσι θα ολοκληρώσει το όνειρό του ο Μεγάλος Αδελφός με τους αδελφούς Μασώνους, που θα προωθήσει μυστικά στα μέλη της Εθνοσυνελεύσεως. Κατ’ εμάς αυτό ίσως είναι και το τελευταίο σχέδιο καταστροφής τελείως του Ελληνισμού.

Γι αυτό χρειάζεται πολύ και προσεκτική μελέτη η απόφασή μας.

Αρχίζω από τον πρώτο πυρήνα που απεφάσισε να οργανώσει ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Ανάσταση του Σωτήρας την άνοιξη του 2021. Είναι η συσταθείσα «ΦΑΝΕΡΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», τηλέφωνο, 2103473191, που έχει ως σκοπό της την απελευθέρωση των Ελλήνων από τα Δεσμά του Διεθνούς Κεφαλαίου και του Σιωνιστικού Ιερατείου. Και απεφάσισε να επιτύχει το σκοπό της, μέσω μιας Εθνοσυνελεύσεως.

Βρίσκουμε Εθνοσωτήριο το όνειρό της και υποχρεωτικό στις παρούσες στιγμές που ζούμε, αλλά από τις έρευνες μας καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι μάλλον κινούνται δραστικά από το συναίσθημα και το όνειρο της επιτυχίας της Σωτηρίας του Ελληνικού λαού και της Ιστορίας του και την καλλιεργούν ως την αναγέννησιν του πολιτισμού και ανθρωπισμού των προγόνων μας. Θαυμάσιος ο Σκοπός των και πανέμορφα τα όνειρά των, αλλά μάλλον κατ΄ εμάς ΔΕΝ έχουν μελετήσει λεπτομερώς τις αντιδράσεις του Μεγάλου Αδελφού, στο σκοπό τους, και ΔΕΝ έχουν δεθεί ισχυρά με ισχυρούς συμμάχους. Και φοβόμαστε μήπως αυτά τα δυο τα εκμεταλλευθεί ο Μεγάλος Αδελφός και τους εξουδετερώσει. Για αυτό το γράψαμε για να τα μελετήσουν περισσότερο και να ισχυροποιηθούν.

 

Ο δεύτερος που απεφάσισε να οργανώσει Εθνοσυνέλευση την 3η Σεπτεμβρίου 2020, είναι ο Σταύρος Βιτάλης.

Δια να γνωρίσουμε καλύτερα τον άνθρωπο και τις δυνατότητες του θα σας αντιγράψω μερικά στοιχεία από το βιογραφικό του που κρατώ στα χέρια μου και πιστεύω ότι το έγραψε αυτός ή κάποιος φίλος του, διότι έχει τόσες λεπτομέρειες για τη ζωή του που ήτο αδύνατον να τις συλλέξει κάποιος τρίτος.

 1. Γεννημένος στο χωριό Μάνδαλο του Ν. Πέλλας, το 1954, πατέρας 3 παιδιών. (Ακολουθεί λεπτομερής περιγραφή της καταγωγής όλων των προγόνων του πατέρα του και της μάνας του. Εδώ το θεωρώ περιττό να σας κουράσω. Στο ιντερνέτ το διαβάζει όποιος ενδιαφέρεται.)
 2. Σπουδές ː Εξατάξιο Γυμνάσιο στα Γιαννιτσά Πέλλας, Δημόσιο Πανεπιστήμιο της Πόλης της Νέας Υόρκης (CUNY), (Διεθνείς Σχέσεις Μαζών, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Minor),(1979-1983), ειδίκευση το Georgetown της Ουάσιγκτον στη Λατινική Αμερική με εξομοίωση (simulation), στον οργανισμό Αμερικανικών Κρατών (Organization of the American States), 1984, στη θέση του Β’ Γραμματέα της Πρεσβείας του Μεξικού.
 3. Εργασία πνευματικό έργο ː Εργάσθηκε από την μεταπολίτευση έως το 1986, ως δημοσιογράφος, συντάκτης, αρχισυντάκτης και διευθυντής, στον τύπο και στα ΜΜΕ. (σ.σ. Ακολουθούν λεπτομερώς οι θέσεις που υπηρέτησε τα χρόνια αυτά όποιος ενδιαφέρεται στο ιντερνέτ).
 4. Συνέγραψε και ποιητικές συλλογές»…. ένα θεατρικό μονόπρακτο… και πολιτικό επιστημονικό πόνημα, με τίτλο, «Πατριωτικό Μέτωπο τώρα, μια Ελληνική Πρόταση για Έλληνες». Παραγωγός σε δύο δίωρα ντοκιμαντέρ ….(σ.σ. τα υπόλοιπα στο ιντερνέτ).
 5. Κοινωνική-πολιτική παρουσία

1973 τραυματίζεται και συλλαμβάνεται στα γεγονότα του Πολυτεχνείου.

1974 σμηνίτης, παρουσιάζεται στην 112 Π.Μ. (σ.σ.     Λεπτομέρειες στο ιντερνέτ.)

1975-1974 (σ.σ. ….στο ιντερνέτ).

1976 συμμετέχει στους αγώνες του Πολισάριο για την απελευθέρωση της Δυτικής Σαχάρας.

Οργανώνει αποστολή φαρμάκων στους Σαχαούς. (σ.σ. Να μας εξηγήσει ο κ. Βιτάλης με δική του Πρωτοβουλία, πήγε το 1976 στους «Πολισάριο» με δικά του έξοδα, τα οποία ήτο σημαντικά και από που τα είχε τόσα χρήματα για πέταμα στον αγώνα των Πολισάριο» και ποιό σκοπό εξυπηρετούσε και από ποιά ανάγκη, τι τον συνέδεε αυτόν με την Δυτική Σαχάρα να κάνει τόσες θυσίες ηθικές και οικονομικές;

Εμείς οι απλοί άνθρωποι γνωρίζουμε ότι, τέτοιες αποστολές οργανώνουν οι κοσμοκράτορες με δοκιμασμένους, έμπιστους πράκτορες των και μάλιστα να τους κρατούν δυνατά, με παρανομίες των και εγκληματικές πράξεις. (σ.σ. Αυτές τις δύο τελευταίες λέξεις να τις θυμάστε αγαπητοί μου και να προσέξετε στη συνέχεια να προσδιορίσετε μόνοι σας με ποιό γεγονός που θα αναφέρω, πρέπει να τις συνδέσετε και να το ερευνήσετε. Εγώ εκεί ΔΕΝ θα συνδέσω τα δυο γεγονότα το παρόν με εκείνο).

1980 Επισκέπτεται τη Νικαράγουα και συμμετέχει στο κίνημα των Σαντινίστας FSLN. (σ.σ. σας παρακαλώ μετράτε όλες τις συμμετοχές του σε αγώνες αναρχικών. Γιατί; Αφού είναι επικίνδυνες και απαιτούν πολύ χρήμα και κανείς δεν διαθέτει τα χρήματά του, όσα και αν έχει, εις αβέβαιους και επικίνδυνους αγώνες;

Όταν κ. Βιτάλη πηγαίνει κάποιος εις μια ξένη χώρα, που ενδέχεται να μην γνωρίζει τη γλώσσα της, όσο χρήμα και αν διαθέτει, για να μπορέσει να οργανώσει το λαό για επανάσταση και να του επιβληθεί, να εκτελεί τις εντολές του, πόσα χρόνια χρειάζεται;

Πολλά κ. Βιτάλη.

Εσείς πως μπαίνατε τόσο γρήγορα στις εν δράση επαναστατικές οργανώσεις και σας άκουγαν και πειθαρχούσαν στις εντολές σας και οι παλιοί αρχηγοί των, διότι αν δεν πειθαρχούσαν οι παλιοί αρχηγοί των θα σε συλλάμβαναν και θα σε έδεναν με θλιβερά επακόλουθα.

Εάν δε Δεν συνεργαζόσουνα με τους παλιούς και έκανες νέα δικιά σου οργάνωση χρειαζόσουν φίλους δικούς σου που ΔΕΝ είχες σε όλες τις χώρες που πήγες. Τότε για να στεριώσεις σε μια ξένη χώρα μυστική οργάνωση, χρειάζεσαι πακτωλό χρημάτων «Τράπεζα δική σου και χρόνια πολλά για να την στεριώσεις». Ενώ εσύ σε ένα χρόνο τους οργάνωνες, τους πειθαρχούσες, επέβαλες το πρόγραμμά σου σε όλους και τον άλλο χρόνο έκανες το ίδιο εις άλλη χώρα.

 1. Στο Ελ Σαλβαδόρ, συμμετέχει στο Λαϊκό Μέτωπο FMLN κατά του Δικτάτορα Ναπολέων Ντουάρτε.

1982, Πρωτοστατεί στην οργάνωση των Ελλήνων Μικροπωλητών της Νέας Υόρκης (σ.σ. συνέχεια στο ιντερνέτ)

1983 Βραβεύεται από τη Δημοκρατική Αρχή της Νέας Υόρκης, για την κοινωνική προσφορά του στην Ελληνική Παροικία.

 1. κατατάσσεται μόνιμα στον Λαϊκό Στρατό των Σαντινίστας στη Νικαράγουα. Συμμετέχει στη Διεθνή Ταξιαρχία «Brignda internationalista» στην πολιτοφυλακή του FSLN… Η απορία μου είναι. Ήτο τόσο πολύ φανατικός ιδεολόγος και είχε και τόσα πολλά λεφτά (από που) και τα ξόδευε για να βοηθήσει τους λαούς να ξεφύγουν την εκμετάλλευση των ισχυρών, με προσωπικούς του επικίνδυνους αγώνες; Πιθανόν αυτό να είναι πραγματικότητα. Να μην το αποκλείσει κανείς προ εξονυχιστικής έρευνας. Υπάρχουν και τόσο φανατικοί ιδεολόγοι που διαθέτουν τα πάντα και τη ζωή τους για έναν Εθνικό ή ιερό σκοπό και έχουμε εμπρός μας ένα λαμπρό παράδειγμα.

Εάν δεν συμβαίνει αυτό, που εγώ θέλω να πιστεύω ότι συμβαίνει, τότε ερευνήστε ο κάθε ένας μόνος του, να βρει την αλήθεια.

1987, επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του ΜΑΝΔΑΛΟ ΠΕΛΛΑΣ. (σ.σ. Ακολουθούν κάθε χρόνο και σοβαρές δραστηριότητες του και ενεργή δράση του εις όλα τα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα της χώρας, στο ιντερνέτ).

1998, διορίζεται Γενικός Πρόξενος της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στη Θεσσαλονίκη…..

Πω! Πω! Πως τον γνώριζαν οι Βόσνιοι και τον εμπιστεύτηκαν να χειρισθεί τα εθνικά τους δίκαια και συμφέροντα.

1999, συμμετέχει στην οργάνωση της αντιαεροπορικής άμυνας στο Βελιγράδι…. την ίδια χρονιά (08,01,1999) του απονέμεται από τον Πρόεδρο της Σερβικής Δημοκρατίας το ανώτατο μετάλλιο του Σερβικού έθνους, ο Μεγαλόσταυρος Α’ Τάξεως και ονομάζεται κατ΄ απονομή Υποστράτηγος του Σερβικού Στρατού….

2000 οργανώνει τον Μακεδονικό κάμπο, οργανώνοντας τους αγρότες της Κεντρική Μακεδονίας σε ενιαίο Συνδικάτο….

2001 και 2002, στο διαδίκτυο

2003, με την από 24-03-2003 επιστολή του στην Ιρακινή Κυβέρνηση, θέτει το Σώμα Ελλήνων Εθελοντών Μαχητών, στη διάθεση του ΙΡΑΚΙΝΟΥ …….

2005,2006, Δεκαετία 2000-2010, και 2009, Συμμετέχει σε όλες τις προσπάθειες συγκροτήσεως Πατριωτικού Μετώπου…..

Ιούνιο του 2009, ιδρύει το Πατριωτικό Μέτωπο. Πολιτικό κόμμα επισήμως αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο και την Βουλή, με πολιτικό πρόγραμμα την Άμεση Δημοκρατία.

2011,12,13, και 2014 στο ιντερνέτ.

2015, επισκέπτεται το Ντόνετσκ της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, όπου παραμένει και οργανώνει δράσεις υπέρ του αγωνιζομένου λαού Ντόνετσκ. Για τη δράση του αυτή, ο Υπουργός Εξωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, του απονέμει την ανώτατη διάκριση της Δημοκρατίας το «Ρόδο του Ντόνετσκ».

Εδώ έχω κάποιες απορίες και παρακαλώ το Βιτάλη να με βοηθήσει να τις λύσω.

Πως γνώριζε που κείται το Ντόνετσκ; Εγώ δεν γνωρίζω!

Πως γνώριζε τι ακριβώς Πολιτικά προβλήματα αντιμετώπιζε και πως σε πολύ μικρό χρόνο μελέτησε και βρήκε την λύσιν αυτών των προβλημάτων, ενώ εδώ στην Πατρίδα μας ΔΕΝ τα έλυσε κανένας ούτε σε διακόσια χρόνια. Και έτρεξε γρήγορα και τα έλυσε και τον παρασημοφόρησαν.

Ποιός ήτο ο σοβαρός λόγος που τον ώθησε ως το Ντόνετσκ και εγκατέλειψε όλες τις σοβαρές δουλειές που είχε οργανώσει εδώ;

Και χωρίς δικιά του λαϊκή οργάνωση, πως επέβαλε τη θέλησή του στους εν βρασμώ ψυχής (σχεδόν εν επανάσταση) πολίτες της Ντόνετσκ;

Και τελικά ποιός πλήρωσε όλα τα έξοδα του και αυτά που δωροδόκησε αυτούς που θα εκτελούσαν της εντολές του, δεδομένου ότι ήτο ξένοι ΔΕΝ τον γνώριζαν ούτε ήσαν φίλοι του;

2016 οργανώνει τα βαλκάνια και συγκροτεί την οργάνωση «Ενωμένα Βαλκάνια». Μια οργάνωση με έδρα τα Σκόπια της Βουλγαρίας,.. σ.σ. στο διαδίκτυο.

Όπως διαπιστώνουμε, ο άνθρωπος αυτός, Δεν έχει σταθερή διαμονή και γραφείο σε καμία χώρα, ούτε σταθερά επαγγελματική ή φιλοσοφική ή επιστημονική εργασία. Κινείται όμως σχεδόν κάθε χρόνο εις άλλην χώρα, που δεν έχει καμία σχέσιν με την «πατρίδα» του, ξοδεύει μεγάλα ποσά και κάνει πολιτικές οργανώσεις με τις οποίες επιβάλει την πολιτικήν, με την οποίαν θα διοικείται η χώρα αυτή και αμέσως φεύγει εις άλλη χώραν, με πολιτικήν ανωμαλία και επιβάλει και εκεί σύντομα ηρεμία και φεύγει εις άλλην χωρών, για τον ίδιο σκοπό, χωρίς να μας γράφει κάπου, σε ποιόν ή ποιάν οργανωμένη ομάδα ανέθεσε την επίβλεψη και την Διοίκησιν της πολιτικής καταστάσεως που δημιούργησε;

Σε ποιόν ή σε ποιά πολιτικήν οργάνωση;

Όλα όσα εξόδεψε και οι κόποι του θα πάνε χαμένα αφού ΔΕΝ αφήνει πίσω του οργανωμένη διαδοχή.

Είναι τόσο Αφελής και απερίσκεπτος ή είναι κάποια Διεθνής ομάδα που αναλαμβάνει την μελλοντική διοίκησιν της πολιτικής της χώρας αυτής. Και αυτός τι κέρδος έχει για την προσφορά του;

ΜΟΝΟΝ τα ωρολόγια δουλεύουν χωρίς κέρδος. Άνθρωπος ουδείς! Εκτός και είναι ΘΕΟΣ, οπότε από σήμερα πρέπει να τον προσκυνούμε ως ΘΕΟ!

Πριν κλείσουμε το βιογραφικό του κυρίου Βιτάλη θα μιλήσουμε για λίγο, για το περίεργο και ανεξιχνίαστο αεροπορικό ατύχημα που έγινε, αν θυμάμαι καλά, στον ουρανό της Ρουμανίας, προ Δεκάδων ετών και σκοτώθηκε, ο Υπουργός μας Κρανιδιώτης και μερικοί ακόμα και οι άλλοι σώθηκαν ως και ο Βιτάλης.

Επειδή οι πληροφορίες μου είναι, ότι μέσα εις αυτό το αεροπλάνο ήτο και ο κύριος Βιτάλης θα ήθελα τις εξής απαντήσεις.

Ήτο ή όχι συνεπιβάτης εις αυτό το μοιραίο αεροπλάνο; Πως και γιατί ταξίδευε με αυτό το αεροπλάνο;

Ποιοί κάθονταν πίσω από τον Κρανιδιώτη;

Το όνομα του Κυβερνήτη του αεροπλάνου και το όνομα του ιατροδικαστή.

 

Διά να επιτύχει του σκοπού της μια Εθνοσυνέλευση, πρέπει οι οργανωτές της να οργανώσουν τα κάτωθιː

Α. Να ανακοινώσουν την Εθνοσυνέλευση, πολλούς μήνες πρίν.

Β. Να ορίσουν τον Αριθμό των μελών του Προεδρίου και τα καθήκοντα αυτών.

Γ. Να ζητήσουν όσοι θέλουν να υπηρετήσουν την Πατρίδα μέσα από την επιτροπή να το δηλώσουν Δημοσίως δια του τύπου και να συνοδεύουν την Δήλωσίν των με ένα σύντομο βιογραφικό των, και μιαν Υπεύθυνον Δήλωσιν ότι, Δεν ανήκουν σε καμίαν μυστικήν εταιρείαν ή οργάνωσιν, ούτε έχουν επαφή με ξένη Μυστικήν υπηρεσίαν.

Δ. Να επιτρέπετε εις όλους τους Έλληνας πολίτες να καταγγέλουν δια του τύπου ενυπογράφως τους Δηλωσίες, αυτούς που δήλωσαν να συμμετάσχουν στην Εθνοσυνέλευσιν ψεύτικα στοιχεία με τεκμηριωμένες αποδείξεις.

Οι δηλώσεις των υποψηφίων πρέπει να δημοσιεύονται στον τύπο και να κατατίθενται στην επιτροπή που οργανώνει την συνέλευση με την εφημερίδα που δημοσίευσε τα ονόματά τους, 3 μήνες προ της Συνελεύσεως, ώστε να δύναται όλοι όσοι θα ψηφίσουν να ελέγξουν τα προσόντα όλων και να ψηφίσουν τους καλύτερους για την Εθνικήν αντιπροσωπίαν.

 

Ο Πρόεδρος της

«ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ»

 

Γ. Αϋφαντής

 

 

Και ω του θαύματος… ο στρατηγός επιβεβαιώνεται, όπως επιβεβαιώνομαι και εγώ, που έγραφα πριν ένα χρόνο στον κ. Κανελλόπουλο, ότι πρόκειται για ένα ακόμα ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Λυπάμαι, αλλά σας τα είχα γράψει αυτά, κύριε Κανελλόπουλε… δεν μ’ ακούσατε…
Δεν ψάξατε να μάθετε τι εστί Σταύρος Βιτάλης

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ο Σταύρος Βιτάλης, σκόπευε να κάνει την Εθνοσυνέλευση, την 1-2-20, αλλά φαίνεται πως δεν του έβγαιναν τα… κουκιά… κι έτσι θα την κάνει στις 3 Αυγούστου…

Όσοι είναι … πρόβατα και ζητούν τσοπάνη, ας πάνε…

ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΑΝΟΙ… ΧΩΡΙΣ … “ΠΡΟΒΙΑ ΑΜΝΟΥ ΚΑΙ ΟΥΡΕΣ ΛΥΚΩΝ”…

 

 

 

Δήλωση παραίτησις από την κεντρική επιτροπή της συντακτικής εθνοσυνέλευσης της 1-2-2020

 

Με λύπη μου διαπίστωσα ότι υπάρχει τσοπάνης και τα σκυλιά για να γαυγίζουν στα πρόβατα και το όλα… σε ψηφοφορία πέθανε πριν γεννηθεί. Εγώ σε ένα ακόμη μαντρί δεν θα ενταχτώ.

ΔΥΟ ΚΑΙ

Αυτά στην φωτογραφία έλεγα εγώ, που έλεγα ότι τα πίστευαν και οι άλλοι???????

Η παραίτηση έχει ως εξής….

“Σταύρο αν έτσι την βλέπεις την δημοκρατία όπως μου προτείνεις , λυπάμαι παραιτούμαι για να μην δημιουργήσω φοβίες και να μην τρολάρω και το χειρότερο να μην πάρω πελάτες- το λεγόμενο (κοινό), σας εύχομαι καλή δύναμη.

Νόμιζα ότι κάποιος μπορεί σε αυτήν την δημοκρατία να έκφρασει τις απόψεις του δημοκρατικά και να μπουν σε ψηφοφορία.

Ποιον τρομάζει τέτοια διαδικασία?

Όσο για το κοινό δεν το χρειάζομαι, έχω αρκετό, βασικά δεν έχω ή είχα άλλη φιλοδοξία από τον λαό στην εξουσία.

Αγαπητέ Σταύρο, έχουμε μερικές βασικές διαφορές περί δημοκρατίας.

Και εφόσον δεν μπορώ να τις καταθέσω εδώ, θα τις καταθέτω εκεί που μπορώ, στην ιστοσελίδα μου και σε αυτούς που θέλουν να με ακούσουν.

Θα αναφερθώ σε μια εμπειρία μου, ήμουν μέλος διαφωτίσεως σε νομαρχιακό επίπεδο πριν δεκαετίες, είχαμε οργανώσεις δυναμικές, που έφεραν στην εξουσία τον πολιτικό χώρο, όνομα δεν λέω, τα σκουλήκια κάτω από τις παντόφλες του αρχηγού τον έτρωγαν, μέχρι που ενέδωσε και είπε όλες οι οργανώσεις να ανοίξουν τις πόρτες τους και να δεχτούν όποιον θέλει να γίνει ισότιμο μέλος…. Φοβερή δημοκρατική άποψη???

Έτσι και έγινε, μπήκαν άπαντες στις οργανώσεις, τα παλιά μέλη ήταν ας πούμε 20 μπήκαν 100 στην πρώτη ψηφοφορία άπαντα τα παλιά μέλη επήγαν στο σπίτι τους, ο πολιτικός χώρος αλώθηκε και τα αποτελέσματα τα απολαμβάνουμε σήμερα.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βγω λάθος για το καλό της πατρίδος μας και των παιδιών μας.

Αποχωρώ γιατί αγαπώ τους συμπατριώτες μου και δεν θέλω να τους λέω τα μισά και τα άλλα λόγω σκοπιμότητας να τα καταπίνω.

Από τα όσα έχω διαβάσει, η διαφωνία είναι η αρχή της συμφωνίας σε υγιέστερο υπόβαθρο και όχι τρολάρισμα.

Με λύπη μου διαπίστωσα ότι υπάρχει τσοπάνης και τα σκυλιά για να γαυγίζουν στα πρόβατα και το όλα… σε ψηφοφορία πέθανε πριν γεννηθεί. Εγώ σε ένα ακόμη μαντρί δεν θα ενταχτώ.

Ο λόγος της παραίτησής μου είναι επιτακτικός, για να μην υπάρχει κανένα άλλοθι επάνω στις καθαρές απόψεις μου περί άμεσης δημοκρατίας, από κανέναν.”

Φίλοι μου σας ευχαριστώ που με ανεχτήκατε!

Αυτή είναι επακριβώς η παραίτηση, Εύχομαι να είμαι λάθος.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Πηγή

 

Πηγή

Προβολές : 3,756


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα