ΣΥNΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ / Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ !! Από μια σκεπτόμενη Ελληνίδα

31 Αυγούστου, 2020 21 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,947
Μοίρασέ το

 

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΗ, ΠΟΥ ΕΛΑΧΕ ΣΕ ΕΜΑΣ Ο ΚΛΗΡΟΣ, ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΜΕ!

ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ!

ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!

 

 

 

Αν δεν αντιληφθούμε πως η αντίσταση θα πρέπει να είναι γενικευμένη και όλοι μας αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για τις ζωές όλων μας, είμαστε τελειωμένοι.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,

ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ!

ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ “ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ” Ή ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΥ!

ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ / ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ” Ή ΣΥΓΓΕΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ Ή ΜΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ!

Παρόλα αυτά, θα προσπαθήσω, να τα παρουσιάσω με όσο το δυνατόν απλούστερο τρόπο, ώστε, να γίνουν κατανοητά από τον καθένα σας, ακόμα και αν δε διαθέτετε εξειδικευμένες γνώσεις!

Πριν ξεκινήσω όμως, εξηγώ, τι είναι ιός:
Ο ιός είναι ένας ακύτταρος μικροοργανισμός, που αποτελείται από ένα τμήμα DNA Ή RNA και ένα πρωτεϊνικό περίβλημα.

Και συνεχίζω:

1) ΤΙ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ;
Αυτό που αναζητούν κάνοντας το μοριακό τεστ με τη μέθοδο PCR είναι μια αλληλουχία βάσεων DNA. Αν διέκρινα καλά στο παρακάτω βίντεο, πρόκειται για την εξής:
C-T-C-C-C-T-T-T-G-T-T-G-T-G-T-T-G-T
Αν κάποιος έχει αυτήν την αλληλουχία, τότε χαρακτηρίζεται ως θετικός στον SARS-CoV-2.
Ως εδώ όλα καλά! Μόνο που, γυναίκα επιστήμων -πιθανότατα γενετίστρια- παρατήρησε το εξής:

ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΒΑΣΕΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ) ΣΤΟ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑ 8 ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ!!!
Στο 13:20 και εξής…

2) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Αφού το τεστ ουσιαστικά ανιχνεύει μια αλληλουχία βάσεων DNA, που υπάρχει στο ανθρώπινο γονιδίωμα (δηλ. ένα τμήμα του DNA μας), ο νέος κορωνοϊός δεν υπάρχει και είναι όλα μια μεγάλη απάτη!
Θα μπορούσε, να είναι και έτσι αλλά γίνεται ακόμα χειρότερο!

Δηλαδή; Ο κορωνοϊός υπάρχει!

Και συγκεκριμένα:

3) ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΔΙΟΦΥΕΙΣ ΜΕΝ, ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΔΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΟΥΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΗΤΟ ΙΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ DNA!!!
Ουάου! Και γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο;
Μη βιάζεστε! Για να απαντήσουμε, θα πρέπει, να δώσουμε κάποιες ακόμα πληροφορίες:

 

4) ΜΕ ΤΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑ 8;
Το χρωμόσωμα 8 περιλαμβάνει γονίδια, που σχετίζονται:

α) Με τη ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ του ανθρώπου…
(Περιοχή του χρ. 8 μήκους 15 μεγαβάσεων έχει υψηλή μετάλλαξη και θεωρείται, ότι αποτελεί την ειδοποιό διαφορά ανάμεσα στον εγκέφαλο του ανθρώπου και του χιμπατζή!)

β) Με την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ του ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ…

Ενώ υπάρχουν ενδείξεις, ότι σχετίζεται και:

γ) Με την ομοφυλοφιλία…

δ) Με τη σχιζοφρένεια…

ε) Με την αναπαραγωγή…

 

5) ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ:

Ι) Θα μπορούσε ο ιός αυτός να είναι φονικός;
Πολύ δύσκολα, αφού είναι παρόμοιος με τμήμα του ανθρωπίνου DNA (ο κορωνοϊός είναι RNA ιός), επομένως ο ανθρώπινος οργανισμός τον αναγνωρίζει ως κάτι οικείο και όχι ως κάτι ξένο! Εξ ου και το γεγονός, ότι το 99% των κρουσμάτων είναι ασυμπτωματικοί!

ΙΙ) Ναι, όμως υπάρχουν άνθρωποι, που έχουν νοσήσει από τον ιό!
Πιθανότατα αυτοί έχουν μια παραλλαγή της προαναφερθείσης αλληλουχίας βάσεων, επομένως αναγνωρίζουν τον ιό, ως κάτι ξένο και νοσούν!
ιιι) Ναι αλλά υπάρχουν οπωσδήποτε και άνθρωποι, που έχουν πεθάνει από τον ιό, ακόμα και αν οι θάνατοι, σύμφωνα με παραδοχές από επίσημα χείλη (Τσιόδρας, CDC) δεν ήταν τόσοι, όσοι αρχικά υπολογίστηκαν!

 

Προσοχή! ΄Ολοι οι ειδικοί επιστήμονες συμφωνούν στο εξής:
Οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΛΛΑ Η ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ του οργανισμού, όταν είναι πολύ έντονη! Δηλ. η αντίδραση του οργανισμού, ο οποίος υπερενεργοποιείται, για να παράγει πολλά αντισώματα, που θα καταπολεμήσουν τον ιό!

Και πάμε στο εμβόλιο:
6) ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ “ΓΛΥΤΩΣΕΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΙΟ!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;

΄Ηδη κάποιες από αυτές έχουν προαναγγείλει, ότι το εμβόλιό τους βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο δοκιμών και σύντομα θα κυκλοφορήσει!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;

Προκαλεί την ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ του οργανισμού! Αυτό όμως ενέχει τους εξής κινδύνους:
α) ΄Οπως προαναφέραμε δεν είναι ο ιός που σκοτώνει αλλά η ανοσολογική απόκριση! Επομένως και το εμβόλιο μπορεί με τον ίδιο τρόπο, να σκοτώσει! (Αυτό το υποστηρίζουν ιατροί, όχι η αφεντιά μου)

β) Τα αντισώματα που θα παράγει ο οργανισμός δε θα δρουν μόνο εναντίον του ιού αλλά και εναντίον του τμήματος του χρωμοσώματος 8, στο οποίο ομοιάζει ο ιός και θα το καταστρέφουν!!!

Τι σημαίνει αυτό;
΄Οτι ο άνθρωπος που θα λάβει το εμβόλιο ουσιαστικά θα αποκτήσει ένα αυτοάνοσο νόσημα, εξαιτίας του οποίου:
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΟ Ή ΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑ TOY ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ…
ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ…

Τι λες τώρα!!! Και πάμε στο ψητό:

7) ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ; ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ;

Απάντηση: Δυστυχώς με πολλούς και ποικίλους τρόπους:

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ:

ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΝΟΣΗΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΟΣ 8, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ, ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΣΩΡΗΔΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ!
ΜΠΙΝΓΚΟ! ΝΑ ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!

Το σχέδιο είναι σατανικό! Πιο σατανικό πεθαίνεις!
(Η δε ομοφυλοφιλία και σχιζοφρένεια είναι δευτερευούσης σημασίας ενώ δεν είναι σίιγουρο, ότι σχετίζονται με το χρ. 8)

Αλλά, αν νομίζατε, ότι τελειώσαμε, πλανάστε πλάνην οικτράν!

Το έγκλημα δεν ολοκληρώθηκε ακόμα! Επειδή δεν τους αρκεί η ουσιαστική υποταγή μας! Θέλουν και την τυπική! Και πώς θα γίνει αυτό; Απλούστατα!

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΣ GMO (ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ)!!!
Δηλαδή;
Φαινομενικά θα είναι άνθρωπος (τουλάχιστον οι πρώτες γενιές), ουσιαστικά όμως θα είναι ανθρωποειδές, αφού το DNA του δε θα είναι ανθρώπινο!
Και τι συμβαίνει με τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMO);
΄Οταν μια εταιρεία δημιουργήσει έναν τέτοιο οργανισμό, τότε:
ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ!!!

΄Οπως ακριβώς ανήκουν στη Monsanto όλοι οι GMO σπόροι, έτσι ακριβώς θα ανήκουν και στην εταιρεία παραγωγής του εμβολίου (δηλ. σε Μπιλάκο και Σία) όλοι οι GMO άνθρωποι!!!

 

8) ΕΡΩΤΗΣΗ: ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ;
Απάντηση: Επί της ουσίας όχι! Η τροποποίηση (βλάβη) του χρωμοσώματος 8 και η μετατροπή του ανθρώπου σε γενετικά τροποποιημένο οργανισμό θα γίνει ούτως ή άλλως!

9) ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ;
Επειδή θα έχει κάποια επιπλέον ατού:

α) Θα κατοχυρώσει εκείνος την πατέντα του γενετικά τροποποιημένου οργανισμού, επομένως θα έχει εκείνος τον πλήρη έλεγχο επάνω του!

β) Θα δημιουργήσει τη λεγόμενη ψηφιακή ταυτότητα, για να μπορεί εύκολα, να ελέγχει ποιος έχει κάνει το εμβόλιο και ποιος όχι, ώστε, να δυσκολεύονται οι μη εμβολιασμένοι με διάφορους τρόπους (στα ταξίδια, στις συναλλαγές τους, στην κοινωνική τους ζωή κλπ.)

γ) Το εμβόλιο που θα ενσωματώνεται στο DNA θα είναι ακόμα χειρότερο, αφού θα μεταδίδεται από γενιά σε γενιά! Αυτό σημαίνει, ότι:

΄Οταν κάποια στιγμή αποκαλυφθούν οι καταστροφικές συνέπειες του όποιου εμβολίου, θα μπορούσαν οι ηγέτες των χωρών, να το σταματήσουν και οι βλάβες να περιοριστούν μόνο στους εμβολιασμένους! Αν όμως έχει γίνει η ενσωμάτωση στο DNA, η βλάβη δε θα μπορεί ούτε να περιοριστεί ούτε να αντιστραφεί αλλά θα διαιωνίζεται επ’ άπειρον στην ανθρωπότητα!!!

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΠΑΙΔΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ! ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!

Και επειδή δε μου αρέσει, να μακρηγορώ, θα περιοριστώ για τώρα στο βασικό σχέδιο και θα επανέλθω σε επόμενο άρθρο με διευκρινίσεις, επεξηγήσεις, λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες! Για τώρα παρακαλώ για τα εξής:

ΚΑΤΑΝΟΕΙΣΤΕ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ!

ΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΗ, ΠΟΥ ΕΛΑΧΕ ΣΕ ΕΜΑΣ Ο ΚΛΗΡΟΣ, ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΜΕ!

ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ!

ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
[email protected]

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

 

Πηγή

Προβολές : 2,947


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα