Σφίγγει ο κλοιός των ευθυνών: Η «Εθνική Συντονίστρια για τα προσφυγόπουλα», ο εργοδότης της Τ.Σόρος και η Solidarity Now

Σφίγγει ο κλοιός των ευθυνών: Η «Εθνική Συντονίστρια για τα προσφυγόπουλα», ο εργοδότης της Τ.Σόρος και η Solidarity Now

22 Φεβρουαρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:578
Μοίρασέ το
Σφίγγει ο κλοιός των ευθυνών: Η «Εθνική Συντονίστρια για τα προσφυγόπουλα», ο εργοδότης της Τ.Σόρος και η Solidarity Now

Όταν μιλάμε για πρωθυπουργικές πολιτικές ευθύνες είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό:

Για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που είχαν πέσει θύμα του Δ.Λιγνάδη, υπεύθυνο ήταν το γραφείο του πρωθυπουργού, κατόπιν απόφασης του ιδίου του πρωθυπουργου, όπως είδαμε, ο οποίος είχε διορίσει την πρώην υπάλληλο του Τ.Σόρος Ειρήνη Αγαπηδάκη, ως Ειδική Γραμματέα Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων.

Σφίγγει ο κλοιός των ευθυνών: Η «Εθνική Συντονίστρια για τα προσφυγόπουλα», ο εργοδότης της Τ.Σόρος και η Solidarity Now

Γιατί κυρά μου μόνο το 2017-2018;
Το 2019, το 2020, δεν πήγαιναν παιδιά στο σπίτι του διεστραμμένου;
Η εισαγγελία, ΟΦΕΙΛΕΙ να ψάξει όλα τα στοιχεία, από το 2015 που άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως, μέχρι σήμερα.
Αη σιχτίρ Αγαπηδάκη…
“Ειδική γραμματέας προστασίας ασυνόδευτων ανηλίκων”… σου λέει…
ΟΛΟΙ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΕΙΣΤΕ.

Και μόνον που βλέπεις τις φάτσες τους, ξερνάς…

Όταν μιλάτε για πρωθυπουργικές ευθύνες, να μην αφήνετε απ’ έξω και το άλλο … “παντί”… το Μηταράκι…

Όλοι τους μια παρέα είναι… της ίδιας γονιδιακής προέλευσης.

Κι αυτό, δεν είναι καθόλου τυχαίο.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Σε μία κίνηση «ξεκάρφωμα» που υπαγορεύθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου στο οποίο άλλωστε διοικητικά υπάγεται απ’ ευθείας, η Ειδική Γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Ειρήνη Αγαπηδάκη, η περίφημη «Εθνική Συντονίστρια» στο κυβερνητικό σχέδιο για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», κατέθεσε υπόμνημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, σχετικά με τη εμπλοκή «δομών ανήλικων προσφύγων σε μαθήματα στο θέατρο του Λιγνάδη». 

Βέβαια, δεν ζητεί να διερευνηθεί η περίοδος Μητσοτάκη, όπου ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε διοριστεί καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου «για λόγους δημοσίου συμφέροντος» (!), αλλά ζητεί να διερευνηθεί η περίοδος που ο Λιγνάδης ήταν απλός πολίτης, επί ΣΥΡΙΖΑ το 2018 και δεν είχε δυνατότητα να αγγίζει τις δομές με τα ανήλικα.

Zητά να διερευνηθεί αν ο Λιγνάδης έκανε εγκλήματα, αλλά πριν αποκτήσει το «όπλο» του διορισμένου από την κυβέρνηση, στελέχους!

Γιατί το έκανε αυτό, πλην της εντολής του Μαξίμου; Μήπως υπήρξαν καταγγελίες κατά της ΜΚΟ Solidarity Νow του Τζορτζ Σόρος (που διοικεί η εξαδέλφη του πρωθυπουργού, Νίκη Λυμπεράκη).

Κι έρχεται τώρα η Ε.Αγαπηδάκη, που ήταν υπάλληλος του Τ.Σόρος και εν συνεχεία ανέλαβε να συντονίσει την εγκατάσταση στην Ελλάδα ασυνόδευτων παιδιών, με την ίδρυση σχετικής Γενικής Γραμματείας από τον πρωθυπουργό, η οποία υπάγεται απ’ευθείας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να προβαίνει σε κίνηση «αθώωσης» της Solidarity Now που επίσης ανήκει στον Τζορτζ Σόρος, αλλά και της εξαδέλφης του πρωθυπουργού! 

Πόσο τυχαία είναι όλα αυτά;

Εκτός βέβαια, από το αυτoνόητο: Ότι αν υπήρξαν κακοποιήσεις και εξαφανίσεις ασυνόδευτων παιδιών επί των ημερών της, η Ε.Αγαπηδάκη έχει ακέραιες ποινικές ευθύνες.

Πόσα ασυνόδευτα παιδιά έχουν εξαφανιστεί; Θα μας πει; Πόσα καταγράφηκαν και πόσα δεν ξέρουν αυτή την στιγμή που βρίσκονται; Ζουν;

Ή ο σωλήνας που τα βίαζε ο Δ.Λιγνάδης προχώρησε πιο μέσα στο κορμάκι τους;

Και γιατί τόση πρεμούρα να «αθωώσει» την ΜΚΟ Solidarity Now;

Μήπως διότι η Ειρήνη Αγαπηδάκη, ψυχολόγος στο επάγγελμα η οποία ανακοινώθηκε ως «Εθνική Συντονίστρια» στο κυβερνητικό σχέδιο για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», βάσει των στοιχείων του βιογραφικού της, ήταν υπάλληλος… του Τζορτζ Σόρος; Και άρα ενδιαφέρεται σφόδρα για την αθώωση της ΜΚΟ του Τ.Σόρος;

Συγκεκριμένα η Ειρήνη Αγαπηδάκη ήταν Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο ανήκει σε fund, ιδιοκτησίας του Τζορτζ Σόρος, όπως αποκάλυψε το pronews.gr στις 25 Νοεμβρίου 2019.

Από όλη την Ελλάδα επιλέχθηκε αυτή για να «συντονίσει» την εγκατάσταση στην χώρα 6.000 παιδιών μουσουλμάνων που μυστηριωδώς βρέθηκαν ασυνόδευτα στην Ελλάδα!

Να τονίσουμε ότι ο τίτλος της «Εθνικής Συντονίστριας» είναι ανώτερος από αυτόν του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ισότιμος με αυτόν υπουργού και όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, «θα αναφέρεται κατ’ευθείαν στο πρωθυπουργικό γραφείο»! 

Δηλαδή όταν μιλάμε για πρωθυπουργικές πολιτικές ευθύνες είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό:

Για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που είχαν πέσει θύμα του Δ.Λιγνάδη, υπεύθυνο ήταν το γραφείο του πρωθυπουργού, κατόπιν απόφασης του ιδίου του πρωθυπουργου, όπως είδαμε, ο οποίος είχε διορίσει την πρώην υπάλληλο του Τ.Σόρος Ειρήνη Αγαπηδάκη, ως Ειδική Γραμματέα Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων.

Και βιαστής τους ήταν ο Δ.Λιγνάδης, ο οποίος επίσης διορίστηκε με πρωθυπουργική εντολή «για λόγους δημοσίου συμφέροντος» στο Εθνικό Θέατρο, καταργώντας μάλιστα τον σχετικό διαγωνισμό (για την φιλία με τον άλλο παιδόφιλο πρώην βουλευτή της ΝΔ και υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Ν.Γεωργιάδη, έχουμε κάνει ήδη τις σχετικές αποκαλύψεις).

Και φυσικά επί δύο εβδομάδες μέχρι την παραίτησή του καλυπτόταν «με νύχια και με δόντια» από την κυβέρνηση και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ

 

Πηγή

Προβολές : 578


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα