Σωτήριος Σοφιανοπουλος: Η Προδοσία της Ελλάδας!… Μια συνέντευξη, που άφησε ιστορία ,,,(βίντεο)

Σωτήριος Σοφιανοπουλος: Η Προδοσία της Ελλάδας!… Μια συνέντευξη, που άφησε ιστορία ,,,(βίντεο)

28 Σεπτεμβρίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,006
Μοίρασέ το

 

Ένας σπάνιος ΕΛΛΗΝ… ένα διαμάντι που πρόσφερε πολλά στην Πατρίδα, αλλά ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.

ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΑΝ…

Ακούστε αυτή τη συνέντευξη… μια συνέντευξη, που άφησε ιστορία, γιατί ο πρωταγωνιστής της, έγραψε ΙΣΤΟΡΙΑ… και την έγραψε με χρυσά γράμματα.

Σπανίζουν τέτοιοι ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο αείμνηστος Σοφιανόπουλος, ήταν ένας κολοσσός Φιλοσοφικών – Ιστορικών και Πολιτικών γνώσεων που πολεμήθηκε μέχρις εξοντώσεως προκειμένου να μην κάνει την Ελλάδα υπερδύναμη και άρα ανεξάρτητη.

Το ψευτο ρωμαίϊκο καλά κρατεί και θα κρατεί ες αει όσο οι Έλληνες δεν σκέφτονται Ελληνικά και εθνικα.

Φροντίζουν γι αυτό, οι φατρίες που κυβερνούν την Ελλάδα και ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ! Σωτήριος Σοφιανοπουλος: Η Προδοσία της Ελλάδας!

 

Προβολές : 1,006


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα