Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Paul Ehrlich, 113 άτομα στη Γερμανία έχουν πεθάνει μετά από εμβολιασμό για Covid19.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Paul Ehrlich, 113 άτομα στη Γερμανία έχουν πεθάνει μετά από εμβολιασμό για Covid19.

15 Φεβρουαρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:339
Μοίρασέ το
Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Paul Ehrlich, 113 άτομα στη Γερμανία έχουν πεθάνει μετά από εμβολιασμό για Covid19.

 

Ωστόσο οι επιστήμονες τ΄αποσυσχετίζουν.

 

 

Ποιοί “επιστήμονες” τα αποσυσχετίζουν;

Οι … του συστήματος;

ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Paul Ehrlich, 113 άτομα στη Γερμανία έχουν πεθάνει μετά από εμβολιασμό για Covid19.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Paul Ehrlich, 113 άτομα στη Γερμανία έχουν πεθάνει μετά από εμβολιασμό για Covid19. Σύμφωνα με την έρευνα Panorama, ωστόσο, δεν υπάρχει ούτε μία τεκμηριωμένη περίπτωση κατά την οποία ο εμβολιασμός είχε ως αποτέλεσμα θάνατο.

Μέχρι στιγμής, 113 άτομα στη Γερμανία έχουν πεθάνει μετά από εμβολιασμούς covid19 – αλλά οι επιστήμονες είναι ακάθεκτοι καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία ότι θα υπάρξουν αυξημένοι θάνατοι που θα σχετίζονται με τον εμβολιασμό.

Στην πέμπτη έκθεση ασφάλειας, οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Paul Ehrlich (PEI) απαριθμούν σχολαστικά τους θανάτους και τα ποσοστά θνησιμότητας σε σχέση με τον εμβολιασμό κατά του Covid-19. Το έγγραφο των 19 σελίδων είναι δύσκολο να κατανοηθεί από έναν κοινό πολίτη:

Εισάγουν τους 113 αναφερόμενους θανάτους ως τώρα .

Αιτία ανησυχίας ή όχι; Για τον Thomas Mertens, ιολόγο και πρόεδρο της μόνιμης επιτροπής εμβολιασμού (STIKO), ένας αριθμός είναι αρχικά σημαντικός: 85 χρόνια.

Αυτός δείχνει πόσο υψηλή είναι η μέση ηλικία του αποθανόντος: “Εάν εμβολιάζετε μια ομάδα ανθρώπων που ούτως ή άλλως έχουν στατιστικά υψηλό κίνδυνο θανάτου στο εγγύς μέλλον, τότε φυσικά μπορεί επίσης να συμβεί ότι κάποιος θα πεθάνει παρά αυτός ο θάνατος να σχετίζεται με τον εμβολιασμό. ”

Ωστόσο, αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον εμβολιασμό, αλλά αυτό ελέγχεται σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση.

Λίγο μετά τον εμβολιασμό με το Covid-19, υπήρξαν επίσης κρούσματα covid19 σε ορισμένες εγκαταστάσεις.

18 ηλικιωμένοι τρόφιμοι πέθαναν και σε γηροκομεία στο Λεβερκούζεν, και άτομα που είχαν ήδη εμβολιαστεί πέθαναν επίσης από τον ιό στο Uhldingen-Mühlhofen στη λίμνη της Κωνσταντίας. Μάλλον μολύνθηκαν χωρίς να εντοπιστούν τη στιγμή του εμβολιασμού ή η λοίμωξη έλαβε χώρα λίγο αργότερα.

Ο ιολόγος Ulrike Protzer από το Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου εξηγεί: «Αυτό ήταν σχετικά λίγο μετά τον εμβολιασμό, μην αναλάβει πλήρη προστασία εμβολιασμού. πρέπει.”

Στις πρώτες 14 ημέρες μετά τον εμβολιασμό, το σώμα συσσωρεύει την ανοσοποιητική μνήμη.

«Δεν υπάρχει ακόμη καλή προστασία από το ανοσοποιητικό σύστημα. Στη συνέχεια, μπορεί να συμβεί ξέσπασμα αμέσως μετά τον εμβολιασμό».

Το Ινστιτούτο Paul Ehrlich απαριθμεί επίσης 50 θανάτους μετά από εμβολιασμό για τους οποίους είναι άγνωστη η αιτία θανάτου.

Η αυτοψία δεν ήταν συχνά εφικτή επειδή οι συγγενείς αρνήθηκαν: “Πολλοί λένε:” Δεν θέλω να ανοίξουν τη μητέρα μου. Τώρα πέθανε στην ηλικία των 90 και ας την αφήσουν έτσι”, λέει ο Showers.

Χωρίς αυτοψία, ωστόσο, η αιτία θανάτου συχνά δεν μπορεί να αποσαφηνιστεί κατηγορηματικά.

Προκειμένου να ελέγξουν αν ο εμβολιασμός έχει επίδραση στη θνησιμότητα, οι επιστήμονες αναρωτιούνται επομένως ένα ερώτημα: Είναι η θνησιμότητα υψηλότερη από αυτήν που θα περίμενε κανείς χωρίς εμβολιασμό, ή όχι;

Πόσα άτομα συνήθως πεθαίνουν σε αυτήν την ηλικία;

Για το σκοπό αυτό, το ποσοστό θανάτου των ατόμων άνω των 65 ετών συγκρίνεται με το ποσοστό θανάτου των εμβολιασμένων ατόμων άνω των 65 ετών.

tagesschau 11.2.21

 

 

Πηγή

Προβολές : 339


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα