Τί ἐφιάλτη μᾶς ἑτοιμάζουν; Πρόσφυγες μέσα στην πατρίδα μας.

Τί ἐφιάλτη μᾶς ἑτοιμάζουν; Πρόσφυγες μέσα στην πατρίδα μας.

5 Οκτωβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:489
Μοίρασέ το

 Ἄν νομίζετε πώς τό θέμα τοῦ …ἰοῦ δημιουργήθηκε ὡς παροδική κατάστασις,πλανᾶσθε πλάνην οἰκτράν!

Μόνιμος θά εἶναι ὁ ἐφιάλτης καί μάλιστα θά κανονίζουν οἱ δημιουργοί του καί τά τσιράκια τους,νά τόν μετατρέψουν στόν χειρώτερο ἐφιάλτη μας.

 
Πριν ζήσουμε τον  χειρότερο εφιάλτη, υπάρχει κάτι πολύ σημαντικότερο: ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΝΑ… ΟΠΛΘΙΣΤΟΥΜΕ…
 
ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 

Συνολικά 1.200 ΜΕΘ και ΜΑΦ με μόνιμο προσωπικό έως το τέλος του χρόνου εξήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας από την Πύλο.

Στην επικείμενη μεταρρύθμιση για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, τα κέντρα υγείας θα παίξουν έναν κομβικό ρόλο

«Υπήρχε μια πολύ μεγάλη συζήτηση για το αν θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στον τουρισμό. Θέλω να θυμίσω το σύστημα διακομιδών και αεροδιακομιδών που τέθηκε σε εφαρμογή από το ΕΚΑΒ, τη διενέργεια πολλαπλού testing σε όλα τα επίπεδα, τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας που ενισχύθηκαν με 700 υγειονομικούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε ακριτικές περιοχές και στα νησιά μας, καθώς και τις 6.500 προσλήψεις επικουρικού προσωπικού».(Κικίλιας: Ως το τέλος του έτους 1.200 ΜΕΘ και ΜΑΦ με μόνιμο προσωπικό)

Γεμίζουν τήν Ἑλλάδα μέ μονάδες ἐντατικῆς θεραπείας ἕως τέλος τοῦ χρόνου,δῆλα δή ἐντός τοῦ προσεχοῦς 3μηνου.Γιατί; Διότι,βλέπετε χειμῶνας ἔρχεται,ἡ γρίπη καί τά κρυολογήματα θά ἐκλαμβάνονται ὡς κορονοϊός καί ἀντιλαμβάνεσθε τί ἔχει νά γίνῃ ! Καί βεβαίως δέν εἶναι μόνον τά τέστ πού πλέον βρίσκονται παντοῦ ὥστε νά μήν μπορῇ κανείς ν᾿ἀποφύγῃ μία …διάγνωσιν πού θά τόν στείλῃ στήν άπομόνωσι,ἀλλά καί ἡ ἀπόφασις περί συνταγογραφήσεων τῶν ἀντιβιοτικῶν.

Ὅποιος θέλει ἀντιβίωσι,ἀκόμη καί γιά ἕνα πρησμένο δόντι,θά πρέπῃ νά ἔχῃ συνταγή ἱατροῦ.

Τί σημαίνει αὐτό; Πρωτίστως τέστ κορονοϊοῦ ! 

Ποῦ βρισκόμαστε κάτω ἀπό αὐτές τίς συνθῆκες; Πρῶτον,ὅ,τι ἔχει νά κάνῃ μέ παρελάσεις καί ἐπετείους τῆς Ἑλληνικῆς Ἱστορίας,ξεχᾶστε το.

Δεύτερον,οἱ θρησκευτικές ἑορτές κυρίως Χριστουγέννων καί Πάσχα, ἡ ἐκκλησία καί τά θρησκευτικά καθήκοντα τοῦ Ἕλληνος πᾶνε νά καταστοῦν παρελθόν…

Τρῖτον,οἱ συγκεντρώσεις σέ κοινωνικές ἐκδηλώσεις τέρμα.Τό ἴδιο ἀκόμη καί γιά οἰκογενειακές! 

Μέ ἄλλα λόγια,διάλυσις τοῦ κοινωνικοῦ ἰστοῦ τῶν Ἑλλήνων. 

Ἀλλά εἶναι καί κάτι ἀκόμη πιό δυσοίωνο : 

η κυβέρνηση, δια των υπουργών Σκυλακάκη, Γεωργιάδη, Χρυσοχοΐδη, Βρούτση, Κικίλια και Θεοδωρικάκου, να ολοκληρώσει το έγκλημα και να εκδώσει στις 26 Σεπτεμβρίου την ΚΥΑ για τον υποχρεωτικό περιορισμό μας σε ιδιωτικές δομές (“χώρους φιλοξενίας” και “καταλύματα απομόνωσης”…).

Πρόσφυγες μέσα στην πατρίδα μας.

 

Στην κατάπτυστη απόφαση, που θα τη ζήλευαν τα αποκρουστικότερα απολυταρχικά και φασιστικά καθεστώτα των σκοτεινότερων περιόδων της παγκόσμιας ιστορίας, η οποία εκδόθηκε κατόπιν της από25.9.2020 εισήγησης της παρέας του Τσιόδρα και του Σύψα, προβλέπεται ότι θα αρπάζουν εμάς και τα παιδιά μας, όταν βρεθούμε θετικοί στο τεστ, ακόμη και αν είμαστε ασυμπτωματικοί.

  Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, δηλαδή ο Χαρδαλιάς, θα αποφασίζει ποιες δομές θα είναι αυτές οι φυλακές, οι οποίες θα λειτουργούν υπό την εποπτεία του.

Ο “θεράπων ιατρός” (σε μία παντελώς αόριστη περιγραφή της παραγράφου 4 του άρθρου μόνου της ΚΥΑ), θα δίνει οδηγίες για το επιβεβαιωμένο “κρούσμα”, που δεν θα χρήζει νοσηλείας ή περαιτέρω νοσηλείας, και θα ενημερώνει το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), το οποίο θα αναλαμβάνει τον συντονισμό της μεταφοράς, της δικής μας ή του παιδιού μας, σε “κατάλυμα απομόνωσης” που θα έχει ορίσει ο Χαρδαλιάς.

 

Εννοείται ότι το ΕΚΑΒ που θα έρθει δεν θα μας παρακαλέσει. Αν χρειαστεί θα ζητήσει τη συνδρομή της Αστυνομίας. (Ὁλόκληρο τό θέμα τοῦ Νίκου Ἀντωνιάδη,ἐδῶ)

Μήπως ὁ ἐφιάλτης πού ἔρχεται εἶναι πέρα ἀπό κάθε φαντασία; Σίγουρα !

Καί νά σᾶς βάλω ἀκόμη ἕναν ἐφιαλτικό στοιχεῖο; Εἴδατε πουθενά ἀναφορές περί θανάτων ἤ ἔστω κρουσμάτων τοῦ ἰοῦ σέ ἀλλοφύλους (νομίμους ἤ μή),νά νοσηλεύονται σέ ΜΕΘ;

Νά προσθέσω μία κατηγορία; Τούς γύφτους;

Καί μήν μοῦ πεῖ κανένας γιά τήν λέξι πού χρησιμοποιῶ,διότι ἔτσι λέγονται.

ἀπό βικιπαίδεια ΕΔΩ

Εἴδατε αὐτούς νά παθαίνουν τίποτα; Ὁλοκλήρους καταυλισμούς ἔβαζαν σέ καραντίνα,μετά ἀπό δεκάδες κρούσματα,ἀλλά αὐτοί,ἐπεί δή ἤξεραν πώς δέν τούς πιάνει τίποτα,ἔγραφαν τίς καραντίνες καί τούς περιορισμούς στά παλιά τους τά παπούτσια καί ἔκαναν ὅτι ἤθελαν.Καί βεβαίως οὐδείς τούς ἄγγιζε…! 

Αὐτές οἱ κατηγορίες (μουσλίμια καί γύφτοι),πού φαίνεται νά μήν ἔχουν ἐπίδρασι ἀπό τόν ἰό,μήπως μᾶς λέει κάτι; Προφανῶς. Ἄς ἑτοιμαστοῦμε γιά τά χειρώτερα πού μᾶς ἐπιφυλάσσουν οἱ σατανάδες πού μᾶς ἐξουσιάζουν.Ἀπό κάθε ἄποψιν. Ἀπό τήν προδοσία τῆς χώρας μας μέχρι τήν ἴδια μας τήν ζωή. 

 
Τά βδελύγματα ! 
 
 
Ἡ Πελασγική

 

Πηγή

Προβολές : 489


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα