Τα δεινά του έθνους μας δεν οφείλονται στους ξένους (τα συμφέροντά τους εξυπηρετούν), αλλά στους ανθέλληνες που έφτιαξαν ένα λαό αυτοκαταστροφικό. Ο λαός για να συσπειρωθεί χρειάζεται ηγεσίες, και στην Ελλάδα ήταν πάντα ψεύτικες.

Τα δεινά του έθνους μας δεν οφείλονται στους ξένους (τα συμφέροντά τους εξυπηρετούν), αλλά στους ανθέλληνες που έφτιαξαν ένα λαό αυτοκαταστροφικό. Ο λαός για να συσπειρωθεί χρειάζεται ηγεσίες, και στην Ελλάδα ήταν πάντα ψεύτικες.

30 Ιουνίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:253
Μοίρασέ το

 

Αυτούς που ναι μεν μίλαγαν για το έθνος, αλλά μας μάθαιναν να έχουμε μόνο ψευτοπατριωτισμό, τον οποίο μετά μας ονόμασαν εθνικισμό και έτσι τώρα φοβόμαστε ακόμη και να υψώσουμε φωνή υπέρ των Ελλήνων μην τυχόν και μας πουν εθνικιστές, ρατσιστές και φασίστες.

 

Διαβάζοντας το παρακάτω σχόλιο, ένοιωσα την ανάγκη να ουρλιάξω…

Μα την αλήθεια, έχουμε συνειδητοποιήσει την ΑΛΗΘΕΙΑ, για την χιλιοπροδομένη Πατρίδα μας;

Έχουμε συνειδητοποιήσει πως ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΑ;;;

Όχι αυτά που μας έμαθαν στο σχολείο… όχι αυτά που έχουν οι χάρτες, αλλά ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;;

Διαβάστε λοιπόν το σχόλιο και … ΟΡΓΗΣΤΕΙΤΕ, να πάρει ο διάολος…

ΟΡΓΙΣΤΕΙΤΕ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Και μια απάντηση στον σχολιαστή “Scorpion”: Ο Αμερικανός, σας απάντησε σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση της Αμερικής, η οποία ελέγχεται πλήρως από τον εβραιοσιωνιστικό λόμπι, το οποίο θέλει να προσαρτήσει όχι μόνον την Κρήτη και την Κύπρο, αλλά ολόκληρο το Αιγαίο στο Ισραήλ… κι εμείς, ο “ελληνικός” λαός, συνεχίζουμε να ψηφίζουμε ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 

Κάποτε (δεκαετίες πριν) βρέθηκα σε ένα σημαντικό γραφείο των ΗΠΑ, για μετακόμιση οικοσκευής!!

Με ρώτησαν ποιο ήταν το κοντινότερο σημείο εκκαθάρισης της οικοσκευής μου με την βοήθεια των αρχών των ΗΠΑ στην Ελλάδα!

Είπα η Σούδα στην Κρήτη!!

Δίπλα μου έκανε την ίδια δουλειά ένας «γαλονάς» των ΗΠΑ.

Γυρνάει, με κοιτάζει και μου λέει: H Κρήτη δεν είναι Ελλάδα!!

Τον κοιτάζω με «γουρλωμένα» μάτια και λέω: μάλλον δεν τα ξέρετε καλά!! Η Κρήτη είναι Ελλάδα!!

Όχι! Μου λέει με βεβαιότητα! Είναι ανεξάρτητο κράτος!!

Αφού του είπα ότι είμαι από την Ελλάδα και μάλλον ξέρω καλύτερα από εκείνο αν η Κρήτη είναι Ελλάδα, αυτός με θυμό μου δήλωσε ξανά, μάλλον γνωρίζετε λάθος! Η Κρήτη είναι ανεξάρτητο κράτος!! Αυτά γίνανε στη Γερμανία!!!

Τα λόγια του απέκτησαν νόημα, όταν πολλά χρόνια μετά, έμαθα για τη σημαία της «Ανεξάρτητης Κρήτης», για τη συμφωνία των 100 χρόνων, που θα αποφάσιζαν οι κρητικοί για το που θα ήθελαν να είναι, για τους Εβραίους που πάντα προωθούσαν μαζί με τους Μαλτέζους την ανεξαρτησία της Κρήτης κτλ!!

Θωρούμαι υψηλά σπουδαγμένος άνθρωπος, και αναρωτιέμαι ως γηραιό άτομο πλέον, γιατί ποτέ δεν έμαθα στο σχολείο για αυτά τα ζητήματα;

Κάποτε, περίπου 20 χρόνων, περιμένοντας σε ένα παγκάκι για να έλθει το λεωφορείο για τον προορισμό μου (ήταν μετά τον Αττίλα), ήλθε και έκατσε δίπλα μου ένας άγγλος ναύτης (είχε δέσει στη μικρή μας πόλη ένα αγγλικό πολεμικό).

Δεν θυμάμαι πως μου έπιασε κουβέντα και γιατί, αλλά σε κάποια στιγμή ήλθε η κουβέντα στο Κυπριακό.

Από αυτά που ειπώθηκαν ποτέ δεν ξέχασα, τα λόγια του απλού άγγλου ναύτη για την «σημαντική Τουρκία»!! Τι περιμένετε, μια τόσο σημαντική και μεγάλη χώρα, να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, στην αντίπερα όχθη της λίμνης σας; Το Αιγαίο ήταν η λίμνη μας και η «σημαντική χώρα Τουρκία αισθανόταν περιορισμένη στην αντίπερα όχθη»!!

Έτσι έβλεπαν ακόμη και οι απλοί ξένοι ναύτες το Αιγαίο, και ήταν 50 χρόνια πριν.

Άρα, δεν έχουμε φίλους, παρά μόνο εχθρούς και υποδουλωμένες κυβερνήσεις, με προδότες δικαστικούς, δικηγόρους, πανεπιστημιακούς, κληρικούς κτλ.

Έχουμε μόνο γενίτσαρους και κοτζαμπάσηδες, που δεν ήθελαν ποτέ το καλό του έθνους για αυτό δεν μας δίδαξαν την αληθινή ιστορία!

Κάποτε (1980), έκανα αίτηση για να περάσω τις εξετάσεις γλώσσας στις ΗΠΑ για να δώσω εξετάσεις άσκησης επαγγέλματος.

Έπρεπε να δηλώσω τη μητρική μου γλώσσα.

Ψάχνοντας τη λίστα γλωσσών, από έμφυτη περιέργεια, διάβαζα τις δηλωμένες ως επίσημες γλώσσες εθνών!!

Διαβάζω: Μακεδονική!!

Ξαναδιαβάζω και αναρωτιέμαι ηλίθια! Είναι δυνατόν να έχουμε στην Ελλάδα Μακεδονική γλώσσα και να μην το γνωρίζω αν και σπούδασα στη Μακεδονία;

15 χρόνια μετά κάνω στις ΗΠΑ μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις, αν και δεν είχε σχέση με τις πραγματικές μου σπουδές.

Πρώτο μάθημα «Διαπολιτισμικές Σχέσεις» και πρώτη απαίτηση από τον καθηγητή μου, εργασία μεγέθους σεμιναρίου προς χάριν των συμφοιτητών μου το «Μακεδονικό Ζήτημα» (αλλιώς Μακεδονική Σαλάτα)!!

Ένα μήνα στη δεύτερη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη του κόσμου, διάβασμα 10-15 ώρες την ημέρα, και όταν τέλειωσα μόνο θυμό είχα, αλλά όχι για τους κουμουνιστές του Στάλιν και του Τίτο, αλλά για τους έλληνες πολιτικούς, στρατιωτικούς, κληρικούς και κυρίως δασκάλους και πανεπιστημιακούς καθηγητές μου.

Τα δεινά του έθνους μας δεν οφείλονται στους ξένους (τα συμφέροντά τους εξυπηρετούν), αλλά στους ανθέλληνες που έφτιαξαν ένα λαό αυτοκαταστροφικό.

Αυτούς που ναι μεν μίλαγαν για το έθνος, αλλά μας μάθαιναν να έχουμε μόνο ψευτοπατριωτισμό, τον οποίο μετά μας ονόμασαν εθνικισμό και έτσι τώρα φοβόμαστε ακόμη και να υψώσουμε φωνή υπέρ των Ελλήνων μην τυχόν και μας πουν εθνικιστές, ρατσιστές και φασίστες.

Αυτά είναι κάποια παραδείγματα για τους λόγους που όσο και να θέλουμε κάποιοι να αντιδράσουμε, έχουμε χάσει κάθε ελπίδα μας εδώ και δεκαετίες.

Ο λαός για να συσπειρωθεί χρειάζεται ηγεσίες, και στην Ελλάδα ήταν πάντα ψεύτικες.

Scorpion

 

Πηγή

Προβολές : 253


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα