Τα διεθνή δικαστήρια υπάρχουν για να αποφασίζουν ότι τους λένε οι Αμερικανοί    Η προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης

Τα διεθνή δικαστήρια υπάρχουν για να αποφασίζουν ότι τους λένε οι Αμερικανοί Η προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης

4 Ιουνίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:347
Μοίρασέ το

Κανείς αφελής δεν πρέπει να μιλάει για «διεθνή δικαιοσύνη».

 

 

 

 

 

 

Για ποιά διεθνή δικαστήρια, και για ποιά “δικαιοσύνη”, μιλάτε μωρέ, όταν ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;

Ποιοί θα καταφύγουν εκεί, για να μας…”γλυτώσουν” από τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ;;;

Οι λαοί ξεσηκώνονται… και να είστε βέβαιοι πως θα έρθει και η ώρα των “κοκοριών”…

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ… “ΣΩΤΗΡΑ-ΜΠΑΤΡΙΩΤΗ”.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΤΩΝ … “ΣΩΤΗΡΩΝ”.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΣ.

Η ιστορική απάτη με τη δήθεν Διεθνή Δικαιοσύνη ήταν μια συμφωνία των Μπολσεβίκων της Νεας Υόρκης με του Μπολσεβίκους της Μόσχας, με διαιτητή τους Μπολσεβίκους της Οξφόρδης .

Ο υποκειμενικός Κομμουνισμός, της Μόσχας με τον αντικειμενικό Κομμουνισμό της Γουόλ Στριτ έστησαν το στρατοδικείο σκοπιμότητας της Νυρεμβέργης.

Αυτό ήταν το Κράτος Δικαίου. Η Νυρεμβέργη.

Και οι «ανεξάρτητοι» διεθνείς στρατοδίκες αποφάσισαν ότι τους είπαν οι «Άνωθεν».

Έκτοτε μας τα πρήζουν με το Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Το 1999 , όταν το κράτος Δικαίου επειδή έτσι ήθελε, βομβάρδιζε για ανθρωπιστικούς λόγους μια Κυρίαρχη και ανεξάρτητη χώρα και εκτελούσε παιδάκια, η κυβένρηση της Γιουγκοσλαβίας προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, όπου ήθελε να προσφύγει και ο Καραμάνογλου για την υφαλοκρηπίδα και ζήτησε από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ως θύμα μιας κατάφωρης παραβίασης του διεθνούς δικαίου, και παράνομης χρήσης βίας, να διατάξει με ασφαλιστικά την αναστολή των βομβαρδισμών.

Οι ανεξάρτητοι δικαστές που αποφασίζουν μόνο ότι τους πει το αφεντικό έκριναν ότι ήταν αναρμόδιοι για την επιβολή των εν λόγω προσωρινών μέτρων που ζήτησε η Γιουγκοσλαβία.

Ήταν 2 Ιουνίου 1999.

Έκτοτε κανείς αφελής δεν πρέπει να μιλάει για «διεθνή δικαιοσύνη».

 Όλα τα γεγονότα της 2ας Ιουνίου θα τα διαβάσετε εδώ
 http://ta-mavra-nea.blogspot.com/2018/06/455.html

 

Πηγή

Προβολές : 347


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα