Τα πάντα με το ζόρι στη νέα κανονικότητα που μας φέρνουν... (βίντεο)

Τα πάντα με το ζόρι στη νέα κανονικότητα που μας φέρνουν... (βίντεο)

18 Φεβρουαρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:337
Μοίρασέ το

Εμβολιασμοί ηλικιωμένων στα γηροκομεία με το ζόρι…

Κινα… κοβιντ τεστ με το ζόρι…
Μάσκα με το ζόρι…πανδημία με το ζόρι…

Υπομονή, αλληλεγγύη και αντίσταση… δεν θα προλάβουν να ολοκληρώσουν τους σατανικούς τους σκοπούς.
Καλλιόπη Σουφλή

Εμβολιασμοί ηλικιωμένων στα γηροκομεία με το ζόρι…(δείτε το όλο! τρία λεπτά διαρκεί)

Βίντεο που τράβηξε υπάλληλος γηροκομείου και το έστειλε στους Γερμανούς δικηγόρους που έχουν κάνει μηνύσεις για την απάτη της πανδημίας και οι οποίοι έχουν στα χέρια τους αμέτρητες παρόμοιες μαρτυρίες..(όλο το βίντεο εδώ :https://m.youtube.com/watch?v=u-9mIzS-Gq0…)

Κινα… κοβιντ τεστ με το ζόρι…

Μάσκα με το ζόρι…πανδημία με το ζόρι…

Τα πάντα με το ζόρι στη νέα κανονικότητα που μας φέρνουν…
Αλλά δυστυχώς, οι περισσότεροι δεν τραβάνε κανένα ζόρι… θα φορέσουν την τριπλή μασκούλα, θα πάνε να εμβολιαστούν, θα παίρνουν τη δόση τους και το πιστοποιητικό τους μαζί με κάθε μετάλλαξη που θα φέρνουν οι αφέντες τους όποτε γουστάρουν περισσότερους θανάτους και όλα καλά…
Εμετός…

 

Πηγή

Προβολές : 337


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα