Τα πάνω κάτω... Το CDC αυτοαναιρείται και αυτοδιαψεύδεται:  “ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ,  ΗΤΑΝ ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ”! (Αυτά να τα πείτε στους Μητσοτάκη – Τσιόδρα – Σήψα -Μαγιορκίνη – Δερμιτζάκη και... ΠΛΕΙΩΤΑ...)

Τα πάνω κάτω... Το CDC αυτοαναιρείται και αυτοδιαψεύδεται: “ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ, ΗΤΑΝ ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ”! (Αυτά να τα πείτε στους Μητσοτάκη – Τσιόδρα – Σήψα -Μαγιορκίνη – Δερμιτζάκη και... ΠΛΕΙΩΤΑ...)

25 Σεπτεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
- 470 προβολές ( Μέτρηση έως 17:30:01 )

 

Το CDC αναγνωρίζει ότι οι κατευθυντήριες γραμμές που δημοσίευσε στην αερομεταφερόμενη μετάδοση κορανοϊού ήταν λανθασμένες

 

 

 

Αυτά, η CDC, να πάει να τα πει στον Μητσοτάκη, και στους “τραμπούκους” Χαρδαλιάδες, Τσιόδρες, Σήψες, Μαργιοκίνηδες, Δερμιτζάκηδες και λοιπούς χρυσοπληρωμένους από τις διεφθαρμένες Φαρμακοβιομηχανίες.

Να το πείτε και στον Πλειώτα, παίδες…

Αυτόν που στέλνει εγκυκλίους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Να τα πείτε και στον εισαγγελέα Αντωναράκο…ξέρετε… αυτόν που ζήτησε να εξαιρεθεί από την διαδικασία του αυτοφόρου κατόπιν μηνύσεως του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, “το τσόλι” της δημοσιογραφίας… 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ε ρε και να γυρίσει ο τροχός… ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

 

 

Τα πάνω κάτω... Το CDC αυτοαναιρείται και αυτοδιαψεύδεται:  “ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ,  ΗΤΑΝ ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ”! (Αυτά να τα πείτε στους Μητσοτάκη – Τσιόδρα – Σήψα -Μαγιορκίνη – Δερμιτζάκη και... ΠΛΕΙΩΤΑ...)


“Υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι τα σταγονίδια και τα αερομεταφερόμενα σωματίδια μπορούν να παραμείνουν αιωρούμενα στον αέρα και να αναπνέουν από άλλους και να ταξιδεύουν σε απόσταση άνω των 6 ποδιών (για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της εξάσκησης της χορωδίας, σε εστιατόρια ή σε μαθήματα γυμναστικής)”, αναφέρει το πρακτορείο. . «Σε γενικές γραμμές, τα εσωτερικά περιβάλλοντα χωρίς καλό εξαερισμό αυξάνουν αυτόν τον κίνδυνο.»

Πηγή συνδέσμου: https://www.washingtonpost.com/nation/2020/09/21/cdc-covid-aerosols-airborne-guidelines/?utm_source=rss&utm_medium=referral&utm_campaign=wp_national

Συγγραφέας: Του Tim Elfrink, Ben Guarino και Chris Mooney

 

Πηγή

(Visited 469 times, 1 visits today)

Ετικέτες: , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.