Τα παιδιά στην Κίνα αναπτύσσουν ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ μετά από τα m-volια για τον COVID

Τα παιδιά στην Κίνα αναπτύσσουν ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ μετά από τα m-volια για τον COVID

23 Μαρτίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:513
Μοίρασέ το

 

ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ Μ-VOLIA

 

 

 

 

Το απόλυτο κουμμουνιστικό κράτος, δολοφονεί τα παιδιά ενός λαού ανίσχυρου να αντιδράσει…

Σε λίγο θα μετράμε και στην Ελλάδα ανάλογες τραγωδίες στα ελληνόπουλα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

Αρκετά παιδιά στην ηπειρωτική Κίνα εμφάνισαν λευχαιμία αφού έλαβαν το m-volιο κατά του κορωνοϊού της Wuhan (COVID-19). Πριν από την ένεση τα παιδιά έχαιραν άκρας υγείας.

Ένας πατέρας με το ψευδώνυμο Li Jun από την επαρχία Gansu της Κίνας μοιράστηκε πώς υπέφερε η κόρη του λόγω του m-volίου COVID-19. Η τετράχρονη κόρη του ανέπτυξε πυρετό και βήχα μετά την πρώτη δόση του m-volίου για τον COVID-19 τον Νοέμβριο του 2021, αλλά αυτά υποχώρησαν μετά από ενδοφλέβια θεραπεία. Ωστόσο, τα πράγματα επιδεινώθηκαν αφού η κόρη του Li m-volιάστηκε με τη δεύτερη δόση τον Ιανουάριο.

Το παιδί παρουσίασε πρήξιμο γύρω από τα μάτια, πόνο στα πόδια και μώλωπες στα κάτω άκρα. Λίγες εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση του m-volίου COVID-19, η κόρη του Li ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΜΦΟΒΛΑΣΤΙΚΗ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ. Τώρα ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ στο Λαϊκό Νοσοκομείο Lanzhou, το δεύτερο στην πρωτεύουσα της επαρχίας, μαζί με τουλάχιστον άλλα 20 παιδιά που εμφάνισαν παρόμοια συμπτώματα.

“Το μωρό μου ήταν απολύτως υγιές πριν από τη δόση του m-volίου. Την πήγα για έλεγχο υγείας, [και] όλα ήταν φυσιολογικά”, είπε ο Li.

Ένας άλλος πατέρας με το ψευδώνυμο Wang Long είπε ότι το 10χρονο παιδί του ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ Μ-VOLIO για τον COVID-19 υπό την ΑΠΕΙΛΗ ότι θα του ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ‘Το σχολείο μας είπε πέρυσι να τον πάμε για m-volιασμό τη συγκεκριμένη ημερομηνία, διαφορετικά δεν μπορεί να πάει στο μάθημα”, παρατήρησε ο γονέας από την επαρχία Shandong.

Ο 10χρονος έλαβε τη δεύτερη δόση του m-volίου για τον COVID-19 στις 4 Δεκεμβρίου, αλλά παρουσίασε κόπωση και χαμηλό πυρετό ένα μήνα αργότερα. Διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία στις 18 Ιανουαρίου και τώρα υποβάλλεται σε θεραπεία για την πάθηση στο νοσοκομείο Qilu του Πανεπιστημίου Shandong.

“Αν είχε κληρονομήσει [τη λευχαιμία] από την οικογένεια, θα το δεχόμασταν ως πεπρωμένο. Όμως αρρώστησε λόγω του m-volίου. Απλώς δεν μπορώ να συμβιβαστώ με αυτό”, σχολίασε ο Wang για τη δύσκολη θέση του γιου του.

 

ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ Μ-VOLIA

 

Οι διαγνώσεις λευχαιμίας των δύο παιδιών ήρθαν μήνες αφότου το Πεκίνο επέβαλε τον m-volιασμό για παιδιά μεταξύ 3 και 11 ετών για τον COVID-19 τον Οκτώβριο του 2021. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας, περίπου 84,4 εκατομμύρια παιδιά (!!!!!!!) – περισσότερα από τα μισά του πληθυσμού της κοόρτης – έχουν m-volιαστεί από τις 13 Νοεμβρίου 2021. (Σχετικό: Η Κίνα προσφέρει τώρα m-volια κατά του κορωνοϊού σε νήπια ηλικίας έως τριών ετών. )

Η ηπειρωτική Κίνα έχει χρησιμοποιήσει τα m-volια COVID-19 από τον ιδιωτικό κατασκευαστή φαρμάκων Sinovac Biotech και την κρατική Sinopharm για παιδιά. Το m-volιο Sinopharm ανέφερε ποσοστό αποτελεσματικότητας 79% με βάση κλινικές δοκιμές σε ενήλικες συμμετέχοντες. Εν τω μεταξύ, το m-volιο Sinovac ανέφερε χαμηλότερο ποσοστό αποτελεσματικότητας 50,4% κατά τις ίδιες δοκιμές.

Αποδεικνύεται ότι ο Li και ο Wang δεν ήταν τα μόνα άτομα των οποίων τα παιδιά υπέφεραν από βλάβες μετά το m-volιο. Χάρη σε μια ομάδα στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης WeChat, ο γονέας από την επαρχία Gansu γνώρισε περισσότερους από 500 ασθενείς καθώς και τα μέλη της οικογένειάς τους που είχαν την ίδια εμπειρία της λευχαιμίας μετά τον m-volιασμό . Παρά τις διαβεβαιώσεις των υγειονομικών αρχών για διερεύνηση του θέματος, ο ίδιος και οι υπόλοιποι δεν έχουν πειστεί.

Σύμφωνα με τον Li, οι αξιωματούχοι του είπαν ότι “μια ομάδα εμπειρογνωμόνων” θα αρχίσει να ερευνά τις αναφορές από το Gansu. Αλλά όταν τηλεφώνησε στην υπηρεσία υγείας της επαρχίας, αρνήθηκαν ότι γνώριζαν για τα κρούσματα και επέμειναν ότι δεν υπήρχαν τέτοιες αναφορές. “Τολμώ να πω ότι δεν έκαναν καμία επαλήθευση, αλλά έκαναν μόνο τις κινήσεις”, είπε. Ο κάτοικος του Gansu πρόσθεσε: “Οι πληροφορίες [για λευχαιμία μετά τον m-volιασμό] μπλοκάρονται τη στιγμή που προσπαθούμε να δημοσιεύσουμε κάτι στο διαδίκτυο. Δεν μπορείς να τις στείλεις”.

Ο Li ανέφερε μια τέτοια περίπτωση λογοκρισίας, όταν πρότεινε στην ομάδα WeChat να αναφέρουν την κατάσταση στην κεντρική κυβέρνηση. Αυτό τράβηξε την προσοχή των αρχών, γεγονός που οδήγησε στη διάλυση της ομάδας.

“Η αστυνομία μας κάλεσε έναν έναν. Είπαν ότι έχουμε επινοήσει όλα αυτά και μας διέταξαν να αποσυρθούμε από την ομάδα συνομιλίας”.

Επισκεφτείτε το VaccineDamage.news για να διαβάσετε περισσότερες ιστορίες σχετικά με τραυματισμούς και θανάτους από m-volια.

Δείτε το βίντεο για μια Αφρικανή που τραυματίστηκε από το m-volιο Sinovac COVID-19 παρακάτω.

(διάρκεια 4:28)

Αυτό το βίντεο προέρχεται από το κανάλι Puretrauma357 στο Brighteon.com

Περισσότερες σχετικές ιστορίες:

Η Κίνα m-volιάζει τώρα 3χρονα στην τελευταία κλιμάκωση της τρέλας του Covid.

Ένας υγιής κάτοικος του Χονγκ Κονγκ πάσχει από παράλυση προσώπου μετά από m-volιο του κορονοϊού Sinovac.

Το Χονγκ Κονγκ αναφέρει τρίτο θάνατο μετά τον m-volιασμό στη συνεχιζόμενη προσπάθεια ανοσοποίησης με το m-volιο Sinovac.

Κινέζος γιατρός: Το m-volιο της Sinopharm για τον κορωνοϊό “ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΑΣΦΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ” με 73 παρενέργειες.

Η Κίνα λέει ότι οι άνθρωποι που λαμβάνουν m-volιο Sinopharm χρειάζονται τώρα μια ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ για να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητά του.

 

More related stories:

China is now vaccinating 3-year-olds in latest escalation of covid madness.

Healthy Hong Kong resident suffers facial paralysis after Sinovac coronavirus jab.

Hong Kong reports third post-vaccination fatality in ongoing Sinovac immunization drive.

Chinese doctor: Sinopharm coronavirus jab “most unsafe in the world” with 73 side effects.

China says people who take Sinopharm vaccine now need a THIRD DOSE to boost its effectiveness.

 

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

GreatGameIndia.com

TheEpochTimes.com

Brighteon.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 513


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα