Τα πραγματικά δεδομένα για την ασφάλεια των εμβολίων στις έγκυες γυναίκες – Δεν υπάρχει ασφάλεια.

Τα πραγματικά δεδομένα για την ασφάλεια των εμβολίων στις έγκυες γυναίκες – Δεν υπάρχει ασφάλεια.

2 Αυγούστου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Τα πραγματικά δεδομένα για την ασφάλεια των εμβολίων στις έγκυες γυναίκες – Δεν υπάρχει ασφάλεια.

 

Και τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν τα συγκεκριμένα εμβόλια σε γυναίκες που είναι έτοιμες να κυοφορήσουν και έκαναν το εμβόλιο πριν μείνουν έγκυες;

Ποιες είναι οι ανεπιθύμητες παρενέργειες πέραν των “κλασσικών” όπως ναυτία, πόνος στο σημείο της ένεσης, πυρετός, και που δεν έχουν καταγραφεί πουθενά στη μελέτη αυτή;

Ποιος θα απαντήσει στα ερωτήματα αυτά;

 

 

 

 

 

 

Αυτός που μπορεί να απαντήσει θα πρέπει να πει και τις μεγάλες αλήθειες.

Πως γενικά τα εμβόλια, προκαλούν από θανάτους έως σοβαρές παρενέργειες, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ  ΠΟΛΥΕΤΕΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Τα πραγματικά δεδομένα για την ασφάλεια των εμβολίων στις έγκυες γυναίκες – Δεν υπάρχει ασφάλεια.

Επικεντρώσαμε την έρευνα μας σε μία και μοναδική μελέτη με τίτλο Preliminary findings of mRNA Covid-19 Vaccine Safety in Pregnant Persons.

Στην εν λόγω μελέτη, από τις 35691 γυναίκες, συμμετείχαν ενεργά ουσιαστικά οι 3958, από τις οποίες ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη είχαν οι 827. Με τον όρο όμως ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη, η μελέτη εννοεί και τις αποβολές. Ο πίνακας που περιέχει την κρυμμένη πληροφορία για τα πραγματικά νούμερα των αποτυχημένων και επιτυχημένων κυήσεων, είναι ο πίνακας 4.

 

Στον πίνακα 4 αναγράφεται ότι από τις 827 γέννες, οι 104, ήταν αποτυχημένες από αποβολή. Αρχικά χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες, να σχολιάσουμε ότι το ποσοστό θνητότητας εμβρύου με αυτά τα νούμερα που ανέρχεται σε 12,6% είναι υπερβολικά μεγάλο, αν τυχόν πάμε σε επίπεδο πόλης ή χώρας.

 

Στην περιγραφή με μικρά γράμματα, αναγράφει ότι από τις 827, οι 700 γυναίκες έκαναν το εμβόλιο, το τρίτο τρίμηνο. Αν κάνουμε την αφαίρεση, αυτό σημαίνει ότι οι  827-700 = 127 γυναίκες έκαναν το εμβόλιο είτε το πρώτο, είτε το δεύτερο τρίμηνο.

Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι, από τις 127 γυναίκες, οι 104 απέβαλαν. Μιλάμε δηλαδή για ένα ποσοστό θνητότητας εμβρύου μετά το εμβόλιο,  περίπου 82% για πρώτο ή δεύτερο τρίμηνο.

Λίγο πιο κάτω, αναγράφει ότι οι 96 από τις 104 γυναίκες απέβαλαν πριν την 13η εβδομάδα, δηλάδη πάνω στο στάδιο της οργανογένεσης, το οποίο είναι από τα πιο σημαντικά και βρίσκεται στο πρώτο τρίμηνο.  Μιλάμε για ένα ποσοστό της τάξης του 92,3%. Οι υπόλοιπες 8 που εμβολιάστηκαν στο 2ο τρίμηνο, αποτελούν το 7,7%.

Το ότι γεννήθηκαν 724 παιδιά από μητέρες που έκαναν το εμβόλιο στο τρίτο τρίμηνο, επουδενεί λόγω δεν διασφαλίζει ότι τα παιδιά αυτά μεγαλώνοντας δεν θα αποκτήσουν προβλήματα από ότι πέρασε μέσα από την μητέρα και το προσδόκιμο ζωής τους.

Το ποσοστό αποβολών συνδυαστικά για το πρώτο και δεύτερο τρίμηνο, είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ και ακόμα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ για το πρώτο τρίμηνο αποκλειστικά.

 

Άρα πόσο ασφαλή είναι τα εμβόλια για τις έγκυες γυναίκες;

Και τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν τα συγκεκριμένα εμβόλια σε γυναίκες που είναι έτοιμες να κυοφορήσουν και έκαναν το εμβόλιο πριν μείνουν έγκυες;

Ποιες είναι οι ανεπιθύμητες παρενέργειες πέραων των “κλασσικών” όπως ναυτία, πόνος στο σημείο της ένεσης, πυρετός, και που δεν έχουν καταγραφεί πουθενά στη μελέτη αυτή;

 

Ποιος θα απαντήσει στα ερωτήματα αυτά;

 

Πηγή

Προβολές : 170


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα