Τα πρώτα δημόσια σχόλια του Τραμπ, αφ’ ότου έφυγε από τον Λευκό Οίκο

Τα πρώτα δημόσια σχόλια του Τραμπ, αφ’ ότου έφυγε από τον Λευκό Οίκο

23 Ιανουαρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:735
Μοίρασέ το
 

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έκανε την Παρασκευή τα πρώτα δημόσια σχόλιά του μετά την αποχώρησή του, λέγοντας ότι “θα επιστρέψει με κάποιο τρόπο”, χωρίς περαιτέρω ανάλυση.

 

 

Το έχω ξαναγράψει και θα το υπενθυμίσω:

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. 

Η χρονιά που διανύουμε, θα είναι μνημειώδης και με τρομακτικές αλλαγές. 

Μην σας κάνει εντύπωση, αν δείτε να υπάρχουν δυο… κυβερνήσεις στην Αμερική.

Ο Τράμπ, θα βγει πιο δυνατός από τις πολιτικές καταστάσεις που θα συμβούν.

Ο Μπάιντεν δεν θα τελειώσει την θητεία του… 

Τα σκάνδαλα και τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν, θα αλλάξουν τον ρου των γεγονότων.

Υπομονή…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έκανε την Παρασκευή τα πρώτα δημόσια σχόλιά του μετά την αποχώρησή του, λέγοντας ότι θα επιστρέψει με κάποιο τρόπο, χωρίς περαιτέρω ανάλυση.

«Θα κάνουμε κάτι, αλλά όχι ακόμα», δήλωσε ο Τραμπ την Παρασκευή στον Ρομπ Κρίλι του Washington Examiner. Δεν παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Τραμπ έκανε το σχόλιο ενώ έπαιρνε το δείπνο του στο Trump International Golf Club στο West Palm Beach της Φλόριντα, σύμφωνα με το άρθρο του Examiner.

Την Τετάρτη το πρωί, πριν φύγει για τη Φλόριντα, ο Τραμπ έκανε παρόμοιες δηλώσεις σχετικά με το ότι θα «επέστρεφε σε κάποια μορφή».

«Θα σας πω ότι το μέλλον αυτής της χώρας δεν ήταν ποτέ καλύτερο. Εύχομαι στη νέα διοίκηση καλή τύχη και μεγάλη επιτυχία. Νομίζω ότι θα έχουν μεγάλη επιτυχία. Έχουν το θεμέλιο να κάνουν κάτι πραγματικά συγκλονιστικό», δήλωσε ο Τραμπ στους υποστηρικτές του λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία του προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Ο Τραμπ είπε στους υποστηρικτές του «θα δείτε απίστευτους αριθμούς να έρχονται» – αναφερόμενος στην οικονομία των ΗΠΑ – εάν η διοίκηση του Μπάιντεν αφήσει ανέγγιχτες τις πολιτικές του.

Ωστόσο, την πρώτη ημέρα της διοίκησής του, ο Μπάιντεν αναίρεσε ορισμένα προεδρικά διατάγματα του Τραμπ σχετικά με τη μετανάστευση, αναστέλλοντας τον αγωγό Keystone XL, αφαιρώντας την Επιτροπή του 1776  και πολλά άλλα.

«Θέλω να ξέρετε ότι το κίνημα που αρχίσαμε μόλις ξεκινά. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Τραμπ την Τρίτη σε ένα προ-ηχογραφημένο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.

Επίσης την Παρασκευή, ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ, Στέφεν Μίλερ, δήλωσε στο Washington Examiner ότι «η Φλόριντα είναι πραγματικά το ιδανικό μέρος για να γίνει το νέο αρχηγείο του κινήματος MAGA και ένα σημείο εκκίνησης για την επόμενη προσπάθεια του προέδρου».

Ο Μίλερ είπε ότι ο Τραμπ θα μπορούσε να διαδραματίσει έναν πολιτικό ρόλο.

«Φεύγει με τη σιγουριά ότι έβαλε ό,τι έχετε στην αποστολή», πρόσθεσε ο Μίλερ. «Αυτό το κίνημα ξεκινά. Αυτό το κίνημα είναι ένα νέο κίνημα. Είναι ακόμη στα σπάργανα και ο πρόεδρος – το δικό του ταξίδι έχει μόλις ξεκινήσει».

Ορισμένοι σύμβουλοι πρότειναν να συμμετάσχει στις μεσοπρόθεσμες κούρσες του 2022 και θα μπορούσε να διεκδικήσει την προεδρία του 2024.

«Ο Τραμπ έχει πολλούς στόχους τα επόμενα δύο χρόνια… κερδίζοντας πίσω τη Βουλή και τη Γερουσία για τους Ρεπουμπλικάνους το 2022 για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να σταματήσουμε τη δημοκρατική τρέλα», δήλωσε ένας άλλος πρώην σύμβουλος, ο Τζέισον Μίλερ, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο Μίλερ ισχυρίστηκε ότι ο Τραμπ θα «αναδυθεί ως ηγέτης του έθνους σχετικά με την ψηφοφορία και την εκλογική ακεραιότητα».

Η Γερουσία, που ελέγχεται τώρα από τους Δημοκρατικούς, στοχεύει να καταδικάσει τον Τραμπ αφότου η Βουλή τον κατηγόρησε.

Εάν η Γερουσία καταδικάσει τον Τραμπ, θα μπορούσε ενδεχομένως να αποκλειστεί από το να γίνει ξανά πρόεδρος.

Η Epoch Times απευθύνθηκε στον Οργανισμό Τραμπ για περαιτέρω σχόλια.

 

Πηγή

Προβολές : 735


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα