Τα σχολεία της Βρετανίας – Η σύγχρονη Βαβυλώνα και τα Σόδομα.

Τα σχολεία της Βρετανίας – Η σύγχρονη Βαβυλώνα και τα Σόδομα.

10 Απριλίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:983
Μοίρασέ το

Όση ψυχραιμία κι αν προσπαθήσεις να κρατήσεις, διαβάζοντας το παρακάτω καταγγελτικό άρθρο της Ελληνίδας Εκπαιδευτικού, συγκλονίζεσαι από τις αποκαλύψεις της.
Και μπορεί όλα αυτά που θα διαβάσετε να σας συγκλονίσουν, αλλά για θυμηθείτε τι γράφει η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. (εδώ).
Όλα έχουν την βάση τους και την εξήγησή τους.
Η διαστροφή, η ανωμαλία και ο κανιβαλισμός, είναι στο dna τους.
Και να θυμίσω, πως οι Αγγλοσάξωνες, είναι της γνωστής γονιδιακής προέλευσης, τόσον αυτοί, όσον και οι βασιλείς τους, από τους οποίους θα προέλθει ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.
Όπως καθίσταται αντιληπτό, τίποτα δεν γίνεται τυχαία.
Όπως δεν είναι τυχαίο πως και εδώ τα ίδια γονιδιακά ερπετά, εισήγαγαν στην εκπαίδευση των ελληνοπαίδων, τις διαστροφές.
ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ, ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Φαίνεται όμως πως … μας τέλειωσαν σχεδόν ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, και έχουμε γεμίσει ελληνόφωνους ανώμαλους και διεστραμμένους, που αδιαφορούν παντελώς για τα παιδιά τους και την ψυχική, νοητική και σωματική τους υγεία.
Καλλιόπη Σουφλή

Μαρία Οικονόμου από Βρετανία.

 

Κατόπιν σχετικής πρότασης, έλαβα το έναυσμα με μεγάλη μου λύπη για να παραθέσω τα κάτωθι αδιανόητα γεγονότα που βιώνουμε στα Δημοτικά σχολεία της Βρετανίας σήμερα.

Τα δύο θέματα που αναφέρω:
1. το πειραματικό ακόμα πρόγραμμα σεξουαλικής εκπαίδευσης «LGBTQΙΑ Drive» και
2. η σε λειτουργία εκπαιδευτική εγκύκλιος 35 μαθημάτων 4-11 ετών «All About Me»

 

  1. LGBTQIA DRIVE

 Επισήμως μέσω του Βρετανικού κυβερνητικού εκπαιδευτικού συστήματος, στα πλαίσια του προγράμματος σεξουαλικής εκπαίδευσης «LGBTQΙΑ Drive», στέλνουν Drag Queens και Transexuals στα σχολεία και μάλιστα στην 1η ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ για να «εκπαιδεύσουν» τα αθώα παιδιά μας!

Άρθρα αναφορικά με την επίσκεψη Τρανσέξουαλ σε σχολείο.

WHAT A DRAG
Parents furious as drag queen Flowjob who shares sexual content online visits P1 kids at Paisley primary school

DRAGGED DOWN
Drag queen Flow Job removes Paisley schoolkid pics from ‘highly sexualised’ Instagram after parent fury

Ο συγκεκριμένος Drag Queen, ανέβαζε τακτικά γραφικές εικόνες στα μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της προσομοίωσης σεξουαλικής πράξης με διαστροφικά εργαλεία και διάφορα άλλα που δυσκολεύομαι να αναφέρω.  Στη συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφίες με τα παιδιά από το σχολείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας περισσότερους από 1.000 μικρούς μαθητές οπαδούς, σε αυτά τα ίδια μέσα που ανεβάζει όλο αυτό το πορνογραφικό υλικό, άκρως ακατάλληλο ακόμη και για ενήλικες!  Τα παιδάκια που άρχισαν να τον ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Instagram etc) μετά από προτροπή του, είδαν σαφές περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων εξαιρετικά ακατάλληλων μηνυμάτων.  Μερικοί από τους γονείς, μετά από αυτό διαμαρτυρήθηκαν και οι εικόνες με τα παιδιά τους αφαιρέθηκαν από τη σεξουαλική σελίδα. Έτσι κιόλας βγήκε στη δημοσιότητα διότι οι γονείς δεν ενημερώθηκαν εκ των προτέρων για την επίσκεψη αυτή στο σχολείο.

Ο πίνακας ανακοινώσεων του σχολείου που άλλοτε ήταν για τις πρωτιές και τα καινοτομικά επιστημονικά προγράμματα, γέμισε με φωτογραφίες του Τρανσέξουαλ αγκαλιά με τους μαθητές.

Στις ραδιοφωνικές εκπομπές τις επόμενες ημέρες, με μεγάλη μου έκπληξη και κάτω από φανερό σοκ, άκουγα τους γονείς να υποστηρίζουν ένθερμα αυτήν την πρωτοβουλία του κράτους! Να λένε πως όσο πιο νωρίς, τόσο το καλύτερο για να μπορούν να διαλέξουν και το φύλλο που θέλουν να είναι!

Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής ανέφερε πως είναι φυσιολογικά όλα αυτά, ο ένας και μόνος γονέας που το αντέκρουσε αναφέρθηκε στη Βίβλο και πως αναφέρεται ξεκάθαρα σε αυτή πως η ομοφυλοφιλία και τα συναφή LGBTQIA (όπως έγινε τώρα εφόσον μεγαλώνουν τα ακρωνύμια προσθέτοντας νέες ανωμαλίες), δεν είναι αποδεκτά.

Ο παρουσιαστής με εμφανή έκπληξη ομολόγησε ότι δεν το γνώριζε και αυτό που γνώριζε έως τώρα είναι ότι είναι αποδεκτό και από την θρησκεία, ότι είναι φυσιολογικό! 

Αυτό είναι το αποτέλεσμα των αιρέσεων μετά από εκατοντάδες χρόνια δράσης όπου σήμερα πια διέλυσαν τα πάντα στην χριστιανοσύνη.

Ο κόσμος εδώ έχει μαύρα μεσάνυχτα!

Κανένας δεν γνωρίζει ακόμη και για το Άγιο Φώς!!!

Κανένας δεν ξέρει τίποτα, ακόμη και η Βηθλεέμ νομίζουν πως είναι φανταστικό μέρος και κομμάτι ενός παραμυθιού!

Κάτι σαν να λέμε Νάρνια!

Ακόμη και οι παραστάσεις των Χριστουγέννων πλέον είναι μια ύβρης, κοροϊδία και βλασφημία της θρησκείας μας και του Θεού.

Βρίσκομαι συνεχώς σε θέση να συντάσσω και να αποστέλλω επιστολές υπερασπίζοντας την θρησκεία μας αλλά και την υποχρέωσή τους να την σεβαστούν.

Λαμβάνω απολογητικές απαντήσεις που όμως όπως ξεκάθαρα αναφέρουν «είναι στα πλαίσια του προγράμματος του κράτους» και άρα δεν παρανομούν και άρα μπορούν να το κάνουν!

 

Ήμουν άρρωστη για το υπόλοιπο της ημέρας και δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω γνωρίζοντας την τεράστια ζημία, τη φθορά αλλά και διαφθορά που φέρνουν στα παιδιά μας.  Αυτά είναι τα χρόνια της αποστασίας που ζούμε, τα χρόνια του τέλους!

  1. «ALL ABOUT ME»

Και συνεχίζεται το με το ολοκληρωμένο σχέδιο καταστροφής της αθωότητας, ηθών και αρχών της ανθρωπότητας με την εισαγωγή της διαφθοράς με την Σεξουαλική ολοκληρωμένη αγωγή στα σχολεία, «All About Me», όπου είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ μάθημα, με τους γονείς να μην έχουν κανένα δικαίωμα να απαλλάξουν τα παιδιά τους από αυτό.

What every parent should know about these sinister sex lessons

Περιληπτικά αναφέρω:

4 ΕΤΩΝ: Τα παιδιά ενθαρρύνονται να σηκώνονται στην τάξη και να δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα ονομάζοντας τα με την ωμή ορολογία.

Εισαγωγή στους Τρανσέξουαλ, τους Τρανστσέντερ και την αποδοχή τους.

Αποδοχή ντυσίματος με κοριτσίστικα ρούχα στα αγοράκια και αντιστρόφως, ενθαρρύνοντας στην αθώα και αδαή αυτή ηλικία τη πορεία λάθους δρόμου.

5 ΕΤΩΝ:  Η σαρκική πράξη αυτόνομη και ανεξάρτητη χωρίς ηλικιακά όρια – καμία αναφορά για γάμο ή σχέση δέσμευσης ή ρομαντισμού βάζοντας ταυτόχρονα σε ρίσκο τα παιδιά σε ενδεχόμενη παιδεραστία. Η εφηβεία έχει να κάνει μόνο με σεξ, το οποίο πρέπει πάντα να είναι επιτακτικό για να είναι αποδεκτά μέλη και να μπορέσουν να συνεχίσουν στη ζωή.

Σε ηλικία μόλις 5 ετών, εκτίθενται σε σοκαριστική λεπτομερή ανάλυση της συνουσίας.

Πως ταιριάζει το ανδρικό όργανο μέσα στον κόλπο μιας γυναίκας παρουσιάζοντας το ως ένα ιδιαίτερα απολαυστικό παιχνίδι.

Τους μαθαίνουν ότι η σαρκική πράξη είναι κάτι επιτρεπτό και δεν είναι δα και σπουδαία υπόθεση, είναι σαν να παίρνεις τον… καφέ σου! Πως λοιπόν προστατεύεις αυτά τα παιδιά από σεξουαλική παρενόχληση;

6-7 ΕΤΩΝ: Μαθαίνουν πώς να διεγείρουν τον εαυτό τους, ότι είναι ΟΚ να αλληλοαγγίζονται στα ιδιαίτερα σημεία τους, απλά όταν είναι μόνοι τους όχι ανάμεσα σε άλλους. Ότι εάν δώσουν την άδεια, οποιοσδήποτε μπορεί να τους αγγίζει και διεγείρει για να νιώσουν όμορφα, βάζοντας τα παιδιά σε πρόσθετο κίνδυνο με τους παιδόφιλους οι οποίοι ακμάζουν στην χώρα αυτή και μάλιστα έχουν δαιμονοποιηθεί τελείως βιάζοντας ακόμη και 6 μηνών μωρά!

Προώθηση ομοφυλοφιλίας βάση της διδακτέας ύλης. Μπορούν δύο άντρες και δύο γυναίκες να αναπτύξουν σχέση και ότι αφορά στην αποδοχή της «διαφορετικότητας των φύλλων».

8-9 ΕΤΩΝ: Τα παιδιά θα παρακολουθήσουν την πρώτη τους ερωτική ομοφυλοφιλική «ρομαντική» ταινία με δύο αγόρια προβάλλοντας ελκυστικά τη ρομαντική πλευρά της σχέσης μεταξύ δύο αγοριών και την αποδοχή κάθε διαφορετικότητας. Σκηνές φιλιών, αγγιγμάτων και ερεθισμού σε ιδιαίτερα σημεία και ημίγυμνες σκηνές συνουσίας εμπεριέχονται στην ταινία.

10-11 ΕΤΩΝ: Ότι αφορά το σεξ μεταξύ όμοιου φύλλου άτομα, τα πάντα σχετικά με αυτό, πλήρης επιμόρφωση. Καμία αναφορά στους κινδύνους ή στο ότι δεν μπορούν να παράγουν παιδιά μεταξύ τους, ή οτιδήποτε θα το κάνει να μην φαίνεται φυσιολογικό ή και να δημιουργήσει οποιασδήποτε μορφής ανησυχία για κίνδυνο ή απαγόρευση της πράξης.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ: Στα 35 αυτά συνολικά μαθήματα, μαθαίνουν τα πάντα για την συνουσία τα όργανα και τις ονομασίες του, τον αυτό-ερεθισμό με ολοκλήρωση του τον αυνανισμό, την ομοφυλοφιλία τους τρανσέξουαλ και τρανστζέντερ ως μάθημα σχέσεως μεταξύ ανθρώπων και αποδοχής τους ως φυσιολογικό, την ενθάρρυνση αλληλοαγγίγματος με σκοπό την απόλαυση χωρίς ηλικιακά όρια άρα και ένας ενήλικας με ένα παιδί, η ερωτική πράξη είναι απλά σαν ένας καθημερινός καφές αυτόνομη και αυτεξούσια χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς ταμπού.

Ένιωσα τη βρωμιά μέσα στην ψυχή μου, την απωθητικότητα.  

Ένιωσα πώς μπορεί ένα αθώο παιδί να νιώσει σε όλη αυτή την επιθετική σύγχρονη… «εκπαίδευση», τον σχεδόν σίγουρο τρόμο που θα λάβει αλλά και την τρομερή σύγχυση του αναφορικά σε όλο αυτό ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες.

Σκεφτόμουν πως χάνεται απότομα η αθωότητα τους και πως μαυρίζει η ψυχή τους σε τέτοια ηλικία.

Πως χώνεται το πονηρό στο μυαλό και την ψυχή τους τόσο βίαια και απότομα όπου και το αποτέλεσμα που θα φέρει στα αθώα παιδάκια αυτά είναι εγκληματικό! Σκεφτόμουν πως οι σημερινοί γονείς είναι εγκληματίες!

Δεν έχω άλλα λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματά μου για τα δαιμονικά χρόνια που ζούμε.  Η θλίψη μου είναι τεράστια.

Χάσαμε τα πάντα! Το ήθος μας, τις αρχές μας, την πίστη μας, τις αξίες μας ως άνθρωποι, την αγνότητα της ψυχής μας, το καθαρό μυαλό μας, την καλοπροαίρετη φύση μας πλασμένη κατ’ εικόνα και ομοίωση Του να ζει στον Παράδεισο.

Είναι λυπηρό αλήθεια να σκέφτεσαι την κατάντια των ανθρώπων που κάποιος θα περίμενε 2021 χρόνια μετά την έλευση Του, τις διδαχές Του και τα Πάθη Του, η ανθρωπότητα όχι απλά να γίνει πολύ καλύτερη, αλλά σχεδόν αγγελική!

Όλα όσα γράφει η Αποκάλυψη και όλα όσα είπε ο Χριστός για τα έσχατα χρόνια στην Αγία Γραφή, όλα γίνονται!

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είπε: «όταν δείτε να βγαίνουν από τα σχολεία των παιδιών σας πράγματα που δεν θα τα πιστεύετε τότε να ξέρετε πως το τέλος είναι κοντά».

Πριν λίγα χρόνια δεν θα μπορούσαμε καν να διανοηθούμε τι μπορεί να βγει από τα σχολεία των παιδιών μας που δεν θα το πιστεύουμε!


Το ένα δένει με το άλλο, τον Ιό, τα Εμβόλια, η Στέρηση Ατομικών Ελευθεριών και Παγκόσμιος Έλεγχος της Ανθρωπότητας, ο Διασυρμός, Εμπαιγμός και Γελοιοποίηση της Θρησκείας μας, η Νομιμοποίηση της Ανωμαλίας, η Αθεΐα, ο Οικουμενισμός… Τι να πρωτοδεί κάνεις!
Για όλα φταίει η αποστασία μας.

Ένα καταπληκτικό βιβλίο που διάβασα μετά από προτροπή του Ιερομονάχου πνευματικού μου πατέρα που θεωρώ πως όλοι οι Χριστιανοί πρέπει να διαβάσουν ως ΟΔΗΓΟ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ, είναι μια Διδακτορική Διατριβή της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου του Διδάκτορος Βασίλειου Ταμιωλάκη:

«Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ».

Ένα άριστο έργο το οποίο αναλύει όλα τα σημεία των καιρών, ποιοι θα πλανηθούν από τον Αντίχριστο, τι να περιμένουμε και πώς να εξοπλίσουμε τον εαυτό μας την ώρα του διωγμού.

http://christianmovies-citizenbasil.blogspot.com/2020/12/blog-post.html?m=1

Κάποτε υπήρχαν αυτοί που πίστευαν και αυτοί που δεν πίστευαν και δεν ασχολούνταν.

Τώρα υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν και οι άλλοι που δεν πιστεύουν είναι επίσημα ενταγμένοι εχθροί Του, όχι απλά απλώς άπιστοι.

Ζούμε στα χρόνια του πονηρού, βλέπουμε τους ανθρώπους δαιμονοποιημένους πλέον όχι απλά αμαρτωλούς.

Η ψυχή μου κλαίει και ματώνει για το ποσό πολύ Τον απογοητεύουμε και Τον στεναχωρούμε! Για την κατάντια μας!

Ο Θεός να μας ελεήσει στην κατηφόρα αυτή που πήραμε και να μας δώσει φώτιση για μετάνοια!

ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ=  ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!

ΑΜΗΝ

Με εν Χριστό αγάπη, Τον Κύριο μου και Θεό μου, Τον Σωτήρα μας,

Μαρία Οικονόμου από Βρετανία.

The preposterous woman.

 

Πηγή

Προβολές : 983


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα