Τα Ellinika Xoaxes που προστατεύουν την Κυβέρνηση στο ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ κατά των πολιτών, έθεσαν “μάσκα” στο Νόμο 4862/20 . Αυτη τη φορά με τον Αθ.Περδικόπουλο

27 Αυγούστου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:619
Μοίρασέ το

Έριξαν τη μάσκα της δηθεν ψευδούς είδησης με σαθρή πραγματικά ΨΕΥΤΙΚΗ  αιτιολογια οτι δεν έχει ψηφιστεί Νόμος για να σου κρατά η Κυβέρνηση το παιδί και δια της βίας να του κάνουν φαρμακευτικό ελεγχο  και αγωγή χωρις την συγκατάθεση των γονέων.

Το Ρόλο του ΨΕΥΤΟΜΑΣΚΑΡΑ ανέλαβε στα Ellinika Xoaxes o AΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕΡΔΙΚΟΠΟΥΛΟΣ του ΑΡΣΕΝΙΟΥ απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Όλα αυτά τα καλοπληρωμένα παιδιά του εβραιοσιωνιστή Τζωρτζ Σόρος, σύντομα θα κληθούν να απολογηθούν για τον βρώμικο ρόλο τους σε βάρος του ελληνικού λαού.

Και η τιμωρία τους, θα είναι αμείλικτη και ανελέητη.

Και να είναι σίγουρα, πως το αφεντικό τους, δεν θα τους προστατεύσει.

ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΑΠΗΣΑΝ… ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΥΔΕΙΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πριν λίγες μέρες στις 21/08/20 δημοσιεύσαμε ενα θέμα με τιτλο Η Κυβέρνηση μπορεί να θέτει υπο κράτηση το παιδί σου από το σχολείο για 14 ημέρες και με υπότιτλο Με Νόμο θα αρπάζουν το παιδί σου και δια της βίας θα του κάνουν κλινικό φαρμακευτικό ελεγχο φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία χωρις την συγκατάθεση σας.

Τα Ellinika Xoaxes που προστατεύουν την Κυβέρνηση στο ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ κατά των πολιτών και τη Νεα Τάξη και αυτο πέρα από προσωπική εκτίμηση  είναι κάτι που το βλέπουν ολο και περισσότεροι συμπολίτες μας και το καταγράφουν στα σχόλια τους.

Έριξαν τη μάσκα της δηθεν ψευδούς είδησης με σαθρή πραγματικά ΨΕΥΤΙΚΗ  αιτιολογια οτι δεν έχει ψηφιστεί Νόμος για να σου κρατά η Κυβέρνηση το παιδί και δια της βίας να του κάνουν φαρμακευτικό ελεγχο  και αγωγή χωρις την συγκατάθεση των γονέων.

Το Ρόλο του ΨΕΥΤΟΜΑΣΚΑΡΑ ανέλαβε στα Ellinika Xoaxes o AΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕΡΔΙΚΟΠΟΥΛΟΣ του ΑΡΣΕΝΙΟΥ απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αυτή τη στιγμή παρακολουθεί το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Ο κύριος αυτός που είναι και απόφοιτος Νομικής και τα Ellinika Xoaxes  υποκαθιστώντας όργανα και Δικαιοσύνη, φόρεσε “μάσκα ψεύδους”  στην Κοινοποίηση του δημοσιεύματος  στο Facebook υποστηρίζοντας οτι δεν έχει ψηφιστεί Νόμος να σου πάρουν τα παιδιά για θεραπεία ….κλπ

Ο Νόμος κύριε Περδικόπουλε πρέπει απαραίτητα να γράφει οτι παίρνει παιδιά?

Δεν σου αρκεί που αναφέρει ρητά οτι αυτό θα γίνεται για κάθε Ελληνα πολίτη?

Εξαιρεί τα παιδιά κάποιο αρθρο του?

Μέσα στο αρθρο μας αναφέρουμε οτι ισχύει για όλους μας..συνεπώς δεν υπάρχει ΨΕΥΔΗΣ ΕΙΔΗΣΗ και υπάρχει Νόμος για ΚΡΑΤΗΣΗ και ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ κάθε Ελληνα πολίτη ακόμη και με υπόνοια για Κορωνοιό αρα και για τους μαθητές και τα παιδιά μας.

Το οτι ακόμη η Κυβέρνηση δεν άρχισε τις Κρατήσεις δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει Νόμος ούτε οτι είναι ψευδές διότι τον εχει στο οπλοστάσιο της και μπορεί να τον εφαρμόσει ανά πάσα στιγμή..

Κρίμα κυριε Περδικόπουλε που είσαι και απόφοιτος νομικής..

Κριμα για το πτυχίο που πήρες..Να μας πεις και την διεύθυνση του Γραφείου σου όταν θα ανοίξεις να σου κάνουμε διαφήμιση μπας και βρεις πελάτες!!!

Κρίμα και για το μουστάκι σου!!!

Καταλάβατε πως λειτουργούν τα Hoaxes και τα συνεργαζόμενα αστέρια που εχει μέσα?…

Να τα βλέπουν και στα Πανεπιστήμια για να στέλνουν φοιτητές για διατριβή…

Πως ενα Νόμο τον βγάζει ΨΕΥΤΙΚΟ  και παραποιεί την ΑΛΗΘΕΙΑ ενω στην πραγματικότητα  με αυτόν το Φασιστικό Αντισυνταγματικό Νόμο είμαστε όλοι ΣΤΟΧΟΙ ανα πάσα στιγμή συνεπώς και τα παιδιά μας μπορούν να τα αρπάξουν χωρις συναίνεση γονέα…

Πουθενά δεν λέει οτι εξαιρούνται τα σχολεία από ελέγχους. Ισχύει για ολη την Επικράτεια.

Θα μπορούσες να γράψεις οτι είναι Αντισυνταγματικός αλλά άλλη είναι η αποστολή σου.

Μην το παίζεται και τόσο ανεξάρτητοι σε αυτό τον οργανισμό .Βγάζει μάτι η αποστολή σας…

Τα παραμύθια σου Περδικόπουλε σε άλλη παραλία.

 

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

 

ΥΓ Ο Νόμος που κατά τα Hoaxes και τον Περδικόπουλο  δηθεν δεν υπάρχει!!! ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΜΑΣΚΑ Ο ΠΕΡΔΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ XOAXES

Η Κυβέρνηση μπορεί να θέτει υπο κράτηση το παιδί σου από το σχολείο για 14 ημέρες.

 

Πηγή

Προβολές : 619


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα