Τελικά, εξυπηρετεί τα σχέδια της ΝΤΠ η ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία;

Τελικά, εξυπηρετεί τα σχέδια της ΝΤΠ η ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία;

20 Μαρτίου, 2022 39 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,765
Μοίρασέ το

 

 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, κάνει αυτό που θεωρεί καλό για τη Ρωσία και το κάνει πάρα πολύ καλά!

Δε νομίζω να υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα το αμφισβητήσει αυτό.

Ωστόσο, το σχέδιο που έχει κατά νου ο ρώσος Πρόεδρος, είναι να εγκαθιδρύσει μία Ρωσική Τάξη Πραγμάτων!

Να δημιουργήσει έναν κόσμο όπου η Ρωσία θα είναι ο κυρίαρχος και πλανητάρχης.

Για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να γκρεμίσει την παντοδυναμία (εντός ή εκτός εισαγωγικών) των ΗΠΑ.

Και τα όπλα του τα έδωσε η ίδια η ΝΤΠ, όταν εκείνος ήταν ακόμη μέσα στο Σύστημα.

 

 

 

 

Είναι κι αυτό ένα σενάριο που δεν θα το αποκλείσω, αλλά και δεν θα το δεχθώ στο σύνολό του… γι αυτό και θα συνεχίσω να κρατώ πολύ μικρό καλάθι ως προς τις επιδιώξεις και τον ρόλο του Πούτιν, προσδοκώντας σε νίκη του κατά του ΝΑΤΟ – Ε.Ε. -ΗΠΑ και χωρίς να υποτιμώ τον σιωνιστικό ρόλο της Κίνας, για την οποία καμία αναφορά δεν γίνεται στο παρόν άρθρο.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Οπως και να το δει κανείς, ένας πόλεμος είναι πάντα ένα τραγικό γεγονός. Οπως έχω ξαναπεί, σε έναν πόλεμο δεν υπάρχουν νικητές κι ηττημένοι από πλευράς εμπλεκομένων. Μόνο οι έμποροι όπλων κερδίζουν. Κανένας άλλος.

Σε έναν πόλεμο, βγαίνουν άγρια και σχεδόν ζωώδη ένστικτα. Η βαρβαρότητα είναι δεδομένη. Δεν υπάρχει «άγιος» στρατός. Υπάρχει μόνο στρατός. Κι ο στρατός αποτελείται από ανθρώπους. Κι οι άνθρωποι είναι πάντα επιρρεπείς στο «σκότος», ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Υπάρχει όμως «δικαιολογημένος πόλεμος»; Πόλεμος που θα μπορούσε να γίνει για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας;

Ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια, η ανθρωπότητα βιώνει την παραφροσύνη αυτού που αποκαλούμε «Νέα Τάξη Πραγμάτων» (ΝΤΠ). Μία οργάνωση που παλαιότερα, την εποχή που η πληροφόρηση δε βρισκόταν στα επίπεδα που βρίσκεται σήμερα, είχε μία θολή και συγκεχυμένη μορφή.

Τότε κάναμε εικασίες. Αγοράζαμε τα «συνομωσιολογικά» περιοδικά, διψασμένοι να μάθουμε κάτι καινούριο. Εκείνη την εποχή που η έρευνα ήταν προνόμιο των λίγων, κάθε γνώση ήταν πολύτιμος θησαυρός. Και κάθε «συνομωσιολόγος», περίγελως!

Τώρα πλέον, η έρευνα είναι πιο εύκολη. Το διαδίκτυο – και κυρίως το βαθύ (deep web) και το σκοτεινό (dark web) – έχουν βοηθήσει πολλούς ερευνητές στην αναζήτηση της Αλήθειας.

Εκτοτε, τα πρόσωπα πίσω από τη ΝΤΠ, έγιναν πιο σαφή. Rothschild, Rockefeller, Morgan, Soros, Brown, Saint Germain, και πολλοί άλλοι, φάνηκαν μπροστά μας. Ανάμεσά τους και άνθρωποι που μέχρι πριν λίγα χρόνια αγνοούσαμε την ύπαρξή τους, όπως ο Klaus Schwab και ο Jacques Attali.

Μαζί με την πληροφόρηση όμως, ήρθε κι η παραπληροφόρηση. Καθώς τα ΜΜΕ άρχισαν να διαχωρίζονται σε συστημικά και αντισυστημικά, ο πόλεμος της πληροφόρησης κλιμακώθηκε σε σημείο παραπληροφόρησης.

Τα μεν συστημικά προσπαθώντας να προστατεύσουν τά «μεγάλα κεφάλια» της ΝΤΠ, τα δε αντισυστημικά προσπαθώντας να τα αποκαθηλώσουν.

Και το Σύστημα (ΝΤΠ), άρπαξε την ευκαιρία να βάλει προβοκάτορες ανάμεσα στα αντισυστημικά, ώστε να αμαυρώσει ακόμα περισσότερο την αξιοπιστία τους. Και το κατάφερε!

Κι εκεί που η δουλειά ενός ερευνητή είχε γίνει πιο εύκολη, τώρα είναι πιο δύσκολη απ’ όταν δεν υπήρχε καν το διαδίκτυο στη ζωή μας.

Τώρα, ο σωστός και αντικειμενικός ερευνητής, είναι υποχρεωμένος να φιλτράρει ακόμα περισσότερο την όποια πληροφορία έρχεται στα χέρια του, ώστε να είναι σίγουρος ότι αυτό που θα προβάλλει, θα είναι η αδιαμφισβήτητη αληθεια.

Φανταστείτε λοιπόν, τι γίνεται σε μία περίπτωση πολέμου, όπου διακυβεύονται πάρα πολλά. Ειδικά σε έναν πόλεμο που έρχεται μετά από μία διετία παραπληροφόρησης, ψεμμάτων και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, μέσα από μία ιατρική τυραννία παρανοϊκών εχθρών της ανθρωπότητας, που ονειρεύονται μείωση του πληθυσμού και παγκόσμια κυβέρνηση.

Και ναι! Η επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία, έδωσε αφορμή για να ξεκινήσουν πολλά σενάρια. Αλλα παντελώς ψευδή, άλλα με κάποια αληθή βάση κι άλλα αληθινά με αρκετή «σάλτσα», ώστε να φαντάζουν πραγματικά και τρομακτικά! Και σε όλον αυτόν τον πανικό, δεν έλειψαν κι οι διάφοροι «προφητολόγοι» που βάζουν τη δική τους πινελιά σε όλα τα σενάρια, δίνοντας ερμηνείες κατά το δοκούν κι εντελώς αυθαίρετα στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Ενα από τα σενάρια που κυκλοφορεί, είναι το ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία, εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ΝΤΠ στο να προχωρήσει το σχέδιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης (Great Reset), που ευαγγελίζεται ο Klaus Schwab μαζί με την παρέα του.

Πρόκειται για ένα σενάριο, το οποίο βασίζεται σε μία πραγματικότητα. Η πραγματικότητα αυτή, βασίζεται στο γεγονός ότι η ΝΤΠ είχε προσχεδιασμένο έναν πόλεμο.

Μάλιστα, το ιστολόγιό μας πρόσφατα δημοσίευσε ένα άρθρο που αφορούσε τον «προφήτη» της ΝΤΠ, Jacques Attali, ο οποίος είχε «προφητεύσει» τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Πράγματι! Ο πόλεμος ήταν προσχεδιασμένος.

Οταν όμως οι «δεξαμενές σκέψης» ετοίμασαν τα σενάρια του πολέμου αυτού, τα δεδομένα ήταν πολύ διαφορετικά από αυτά που είναι σήμερα.

Και τα δεδομένα αποκαλούνται με ένα όνομα: Βλαντιμίρ Βλαντιμίρεβιτς Πούτιν! Ηταν η εποχή που ο ρώσος Πρόεδρος, έπαιζε το παιχνίδι της ΝΤΠ, πριν ακόμη γίνει Πρόεδρος της Ρωσίας.

Κι εδώ, οφείλουμε να εξηγήσουμε κάποια πράγματα.

Ξέρουμε όλοι ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας, ήταν στέλεχος της ρωσικής αντικατασκοπείας, της KGB (νυν FSB). Εκείνοι όμως που δεν είναι εξοικειωμένοι με το σκεπτικό των πρακτόρων των μυστικών υπηρεσιών, δεν μπορούν να καταλάβουν το σκεπτικό τους και τον τρόπο δράσης τους. Οταν μία γυναίκα πράκτορας πρέπει να παραστήσει την πόρνη, αν δεν πείσει τους πάντες, έχει αποτύχει! Οταν ένας άντρας πράκτορας πρέπει να παραστήσει τον διεφθαρμένο, αν δεν πείσει τους πάντες, έχει αποτύχει!

Ενα από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνει ένας ρώσος πράκτορας, είναι το πώς να είναι αφοσιωμένος στην αποστολή του, χωρίς δισταγμούς, λειτουργώντας πιο ψυχρά κι από ρομπότ. Κι αυτόν το ζήλο και την εντατική – σχεδόν εξουθενωτική – εκπαίδευση σε αυτό το κομμάτι τα συναντάμε ΜΟΝΟ σε δύο μυστικές υπηρεσίες: την KGB (νυν FSB) και την ισραηλινή Mossad. Πουθενά αλλού! Ακόμα κι οι κινεζικές και οι βορειοκορεατικές μυστικές υπηρεσίες που θεωρούνται από τις πιο πειθαρχημένες του πλανήτη, δεν μπορούν να φτάσουν στο επίπεδο των ρώσων και των ισραηλινών.

Και πάμε στο κεφάλαιο Πούτιν…

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, έζησε φτωχά. Μεγάλωσε με δυσκολίες, αλλά και με αξίες.

Εφτασε στο κατώφλι της KGB, όπου γαλουχήθηκε με τα ιδανικά της ρωσικής αυτοκρατορίας.

Οντας στο πλευρό του Γέλτσιν, έζησε έναν ρώσο Πρόεδρο μέθυσο και παλιάτσο.

Εναν περίγελω της ΝΤΠ, ο οποίος όχι απλά δεν έκανε για Πρόεδρος της Ρωσίας, αλλά ούτε για κλόουν σε τσίρκο.

Ως ρώσος, έζησε έναν Αντρόπωφ που είχε σιδηρά πυγμή αλλά έζησε κι έναν Μπρέζνιεφ που από ένα σημείο και μετά τον απασχολούσε περισσότερο το πώς θα καλοπερνάει, παρά το πώς θα βοηθήσει τη Ρωσία.

Ως πράκτορας της KGB έζησε το φιάσκο της «απαγωγής» του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ που βραβεύτηκε και με Νόμπελ Ειρήνης…

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, είδε μία Ρωσία ισχυρή, να γίνεται ερείπιο από τον Γκορμπατσόφ και μετά.

Οι αξίες και τα ιδανικά με τα οποία μεγάλωσε, επαναστατούσαν μέσα του. Και τότε ήταν που αποφάσισε να γίνει πράκτορας του εαυτού του, έχοντας τη φιλοδοξία μία ημέρα να αναλάβει την κυβέρνηση της Ρωσίας. Είδε ότι για να το καταφέρει αυτό, έπρεπε να γίνει ένα διεφθαρμένο πιόνι της Δύσης. Δεν ήταν δύσκολο να βρει τον τρόπο. Το δύσκολο ήταν να πείσει τη Δύση.

Κι έπεισε τη Δύση! Εξελίχθηκε γρήγορα στην ιεραρχία της KGB και στη συνέχεια βρέθηκε στο πλευρό του Γιέλτσιν.

Δωροδοκήθηκε, έκανε χατήρια και γενικώς έκανε αυτό που του ζητούσαν να κάνει.

Ωσπου έφτασε η ώρα να πάρει την ανταμοιβή του.

Εγινε Πρόεδρος της Ρωσίας!

Και τότε, έβαλε σ’ εφαρμογή το δεύτερο μέρος του σχεδίου του.

Από τη μία έκανε τα χατήρια της Δύσης κι από την άλλη ξεκίνησε υπόγεια έναν αγώνα ενίσχυσης της στρατιωτικής κι επιστημονικής ισχύος της Ρωσίας.

Και ξαφνικά η Δύση ανακαλύπτει ότι η στρατιωτική ισχύς της Ρωσίας είχε τριπλασιαστεί.

Ανακαλύπτει ότι οι ρωσικές εταιρείες κατασκευής πολεμικών αεροσκαφών Μινγκ και Σουχόϊ, είχαν πάψει ν’ ανταγωνίζονται τις δυτικές και ανταγωνίζονταν πλέον μεταξύ τους.

Κι αυτό προκάλεσε τριγμούς στη ΝΤΠ, που κάλεσε εσπευσμένα τον Πούτιν στο Νταβός.

Κι εκεί ο Πούτιν φρόντισε να τους καθησυχάσει.

Ασχετα βέβαια αν η ανησυχία της ΝΤΠ μεγάλωνε. Και κυρίως γιατί τα πάντα είχαν γίνει κάτω από τη μύτη της CIA, που δεν είχε καταλάβει το παραμικρό.

Παρ’ όλα αυτά, το παιχνίδι συνεχίστηκε, ώσπου ήρθε η ώρα ο Πούτιν να δείξει τα πραγματικά του σχέδια!

Αυτήν τη φορά, στον οικονομικό τομέα. Αυτό έγινε χάρη στην Gazprom, μέσω της οποίας ο ρώσος Πρόεδρος κατάφερε να πετάξει έξω από τη Ρωσία της συστημικές εταιρείες πετρελαίου.

Κι έφτασε το 2006, να διώξει από τη ρωσική κεντρική τράπεζα τον Οίκο Rothschild, που μέχρι τότε ήλεγχε το ρωσικό νόμισμα. Το όνειρο του Πούτιν για μία πάλι ισχυρή Ρωσία, άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά!

Εννοείται ότι ο Οίκος Rothschild, δε χάρηκε καθόλου με αυτήν την εξέλιξη, και μάλιστα ο ίδιος ο Rothschild αποκάλεσε τον Πούτιν «προδότη της Νέας Τάξης» (βλ. βίντεο)! Το διαζύγιο με τη ΝΤΠ, σφραγίστηκε εκείνη ακριβώς τη στιγμή!

(Το βίντεο αυτό υπάρχει στο YouTube, αλλά καθώς το έριξαν από τον έναν λογαριασμό, προτίμησα να το ανεβάσω από τα δικά μου αρχεία. Ο τίτλος είναι «Vladimir Putin, traitor to the New World Order», δηλαδή «Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, προδότης της Νέας Τάξης Πραγμάτων»)

Τα σχέδια για τον πόλεμο στην Ουκρανία, υπήρχαν όμως ακόμα. Για τη ΝΤΠ, ο στόχος πλέον έγινε διπλός: από τη μία να προκαλέσουν έναν παγκόσμιο πόλεμο αν τα σχέδιά τους για επικράτηση μέσω της ιατρικής τυραννίας αποτύγχαναν, κι από την άλλη να δώσουν ένα καλό μάθημα στον «προδότη» που τους εγκατέλειψε.

Ετσι, το ΝΑΤΟ κι η CIA, σήκωσαν τα μανίκια και ξεκίνησαν δουλειά στην Ουκρανία, της οποίας το φιλορωσικό καθεστώς έπρεπε πάση θυσία να πέσει και ν’ αντικατασταθεί με ένα φιλοδυτικό. Κι έτσι φτάσαμε στα γεγονότα του 2014!

Παράλληλα, μία ακόμα επιχείρηση είχε ξεκινήσει.

Οι αμερικανοί είχαν «πλευρίσει» και τους Γεωργιανούς, οι οποίοι δεν τρέφουν καμία συμπάθεια για τη Ρωσία.

Με αυτόν τον τρόπο ξεκίνησαν να «φυτρώνουν» παράλληλα νατοϊκές εγκαταστάσεις σε Ουκρανία και Γεωργία, οι οποίες, ως επί το πλείστον ήταν στα σύνορα με τη Ρωσία.

Απώτερος σκοπός των νατοϊκών ήταν η επίθεση στη Ρωσία με βιολογικά όπλα, όταν θα ξεκινούσε ο πόλεμος στην Ουκρανία. Το ιστολόγιό μας έχει δημοσιεύσει σχετικά άρθρα πρόσφατα, τα οποία μπορείτε να τα βρείτε ε δ ώ και ε δ ώ.

Ο πόλεμος βέβαια κατά της Ρωσίας, είχε ξεκινήσει πολύ πιο πριν και περιελάμβανε διάφορα «κόλπα».

Ακόμη και απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν φαίνεται να είχε γίνει. Ενα άρθρο του 2016 από το Brutal Proof, παρουσιάζει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία, που νομίζω ότι αξίζει νά ληφθούν υπ’ όψιν.

Το πρόβλημα ήταν πως ο Πούτιν ήξερε τα σχέδιά τους. Η ΝΤΠ βασίστηκε στη θεωρία που θέλει τους ρώσους να μπαίνουν στη μάχη όπως οι αρκούδες. Δηλαδή περίμεναν ότι η Ρωσία θα επιτεθεί στην Ουκρανία σαρωτικά. Κι εκεί, «χάλασε η σούπα»!

Ο ρώσος Πρόεδρος, αντέδρασε πολύ ψύχραιμα και προτίμησε τη «χειρουργική» επίθεση, καταστρέφοντας τα νατοϊκά εργαστήρια αρχικά.

Στη συνέχεια, προχώρησε προσεκτικά στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ, όπου κατοικούν οι Ελληνες και οι Ρώσοι.

Και προχώρησε πολύ αργά, προκειμένου να φύγουν οι άμαχοι και μόλις προχθές το βράδυ η Μαριούπολη έπεσε στα χέρια των Ρώσων.

Και σειρά έχει πλέον το Κίεβο.

Οι ΗΠΑ, κάνουν τώρα στην Ουκρανία το ίδιο λάθος που πάντα τους γύριζε μπούμερανγκ: βάζουν μισθοφόρους νά πολεμήσουν στο πλευρό του παλιάτσου Ζελένσκι!

Το έκαναν στο Αφγανιστάν, το έκαναν στο Ιράκ, το έκαναν στη Συρία και παντού τους γύρισε μπούμερανγκ!

Οι μισθοφόροι δεν πολεμούν για ιδανικά.

Πολεμούν για το χρήμα. Συνεπώς, τι πιο φυσικό από το να πάνε με εκείνον που πληρώνει τα περισσότερα.

Στο Ιράκ, πήγαν με τις δυνάμεις του Σαντάμ Χουσεΐν. Στο Αφγανιστάν με την Αλ Κάιντα. Στη Συρία με το ISIS. Και τώρα, αν ο Πούτιν τους δώσει περισσότερα, θα εγκαταλείψουν τους ουκρανούς και θα πάνε με τους ρώσους.

Οι ΗΠΑ, δε βλέπουν μακρυά. Εχουν κοντή όραση. Δεν μπορούν να σκεφτούν ότι οι μισθοφόροι θα τους εγκαταλείψουν όταν δουν περισσότερα χρήματα. Κι αυτό το πληρώνουν κάθε φορά!

Αυτό άλλωστε τονίζει και ο ίδιος ο Πούτιν σε παλαιότερη συνέντευξή του.

 

 

Ο τρόπος επέμβασης της Ρωσίας στην Ουκρανία, στην πραγματικότητα μπλόκαρε τα σχέδια της ΝΤΠ.

Η Ρωσία δεν έδωσε αφορμή για γενικευμένη σύρραξη (ακόμη).

Κι αφού τα αρχικά σχέδια στράβωσαν, η ΝΤΠ ψάχνει να βρει τον τρόπο να τα εφαρμόσει.

Για να το κάνει, εξαπέλυσε το μόνο όπλο που ξέρει να χειρίζεται καλά: την προπαγάνδα!

Οι γνωστοί κύκλοι των πληρωμένων «αντισυστημικών», ξεκίνησαν να διαδίδουν ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία όπως έχει, ευνοεί τη ΝΤΠ, εμφανίζοντας τις συναντήσεις του Πούτιν με τους νεοταξίτες ως απόδειξη.

Η εμπιστοσύνη του κόσμου που δε γνωρίζει από διπλωματία και από KGB, άρχισε να κλονίζεται.

Η απογοήτευση ξεκίνησε να διασπείρεται, καθώς τα επιχειρήματα είναι αρκετά αληθοφανή για ν’ αγνοηθούν.

Ολα όσα διαβάσατε σε αυτό το άρθρο, «ξεχνάνε» να τα αναφέρουν, γιατί δε βοηθούν στην προπαγάνδα που θέλουν να διαδώσουν.

Και θα ρωτήσει κάποιος: δηλαδή ο Πούτιν έχει ταχθεί κατά της ΝΤΠ κι είναι ο σωτήρας των λαών;

Πρόκειται για δύο διαφορετικές ερωτήσεις σε μία. Θα απαντήσω λοιπόν και στις δύο, στεγνά: «Ναι!» για την πρώτη ερώτηση και «Οχι!» για τη δεύτερη.

Σας μπέρδεψα;

Ναι! Εχει ταχθεί κατά της ΝΤΠ, αλλά όχι, δεν είναι ο σωτήρας των λαών!

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, κάνει αυτό που θεωρεί καλό για τη Ρωσία και το κάνει πάρα πολύ καλά!

Δε νομίζω να υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα το αμφισβητήσει αυτό.

Ωστόσο, το σχέδιο που έχει κατά νου ο ρώσος Πρόεδρος, είναι να εγκαθιδρύσει μία Ρωσική Τάξη Πραγμάτων!

Να δημιουργήσει έναν κόσμο όπου η Ρωσία θα είναι ο κυρίαρχος και πλανητάρχης.

Για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να γκρεμίσει την παντοδυναμία (εντός ή εκτός εισαγωγικών) των ΗΠΑ.

Και τα όπλα του τα έδωσε η ίδια η ΝΤΠ, όταν εκείνος ήταν ακόμη μέσα στο Σύστημα.

Αυτήν τη στιγμή, ο παγκόσμιος πληθυσμός που δεν εργάζεται για τη ΝΤΠ έμμεσα ή άμεσα, έχει μίσος γι’ αυτήν τη διεστραμμένη ελίτ των δολοφόνων και των παιδοβιαστών.

Οταν η Ρωσία πετύχει τη νίκη της εναντίον τους, η Ρωσία θα εμφανιστεί ως σωτήρας της ανθρωπότητος, με αποτέλεσμα η Ρωσική Τάξη Πραγμάτων, να γίνει αποδεκτή πολύ πιο εύκολα, ως η δύναμη που γκρέμισε την ανηθικότητα και τον απανθρωπισμό.

Και τότε είναι που πλέον η Ρωσία θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Οι Ρώσοι έχουν και μία ακόμη πεποίθηση, που έχει να κάνει μ’ εμάς τους Ελληνες.

Πιστεύουν ότι πλέον, μετά την απιστία που έδειξε ο ελληνικός λαός απέναντι στο Θεό, εκείνοι είναι τώρα πια ο «περιούσιος λαός» του Θεού.

Πιστεύουν ότι η Χάρη του Θεού έφυγε από την Ελλάδα και πήγε στη Ρωσία. Οπότε εκείνοι δικαιούνται να αναλάβουν την παγκόσμια κυριαρχία και να εξαπλώσουν το Λόγο του Θεού στις γωνίες της Γης!

Σε αυτό έχουν ένα δίκιο, αλλά ταυτόχρονα κάνουν κι ένα λάθος!

Τόσο τα δυτικά έθνη, όσο και η Ρωσία (κυρίως ως ΕΣΣΔ), έχουν προβεί σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας πολλές φορές.

Κι αυτό, δεν είναι κάτι που συγχωρείται εύκολα.

Αντίθετα οι Ελληνες ουδέποτε προέβησαν σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Το μόνο έγκλημα των Ελλήνων, είναι κατά του Θεού και είναι η απιστία μας προς Αυτόν!

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος που ξεκίνησε, είναι ένας πόλεμος ΚΑΘΑΡΣΗΣ της ανθρωπότητας!

Τα έθνη που διέπραξαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, είναι καταδικασμένα να διαλυθούν.

Η Ελλάδα όμως, είναι καταδικασμένη να υποφέρει ένα διάστημα, προκειμένου να καταλάβει επί τέλους το λάθος της και να επιστρέψει στην πίστη στο Θεό.

Καταδικασμένη να διαλυθεί, είναι ΚΑΙ η Ρωσία.

Μόνο που αυτό θα γίνει μόλις η Ελλάδα σταθεί ξανά στα πόδια της.

Η Ρωσία, πολύ πιθανόν να θελήσει να κατακτήσει κι άλλα εδάφη.

Πολύ πιθανό να φτάσει μέχρι την Παλαιστίνη ή το Ισραήλ.

Αν όμως επεκταθεί τόσο, θα είναι το λάθος που θα την διαλύσει. Κι αυτό κρατήστε το στο μυαλό σας.

Λογικά, αυτό πρέπει να είναι το μεγαλύτερο κείμενο που έχω γράψει μέχρι σήμερα. Εύχομαι να μη σας κούρασα και τουλάχιστον να κατάφερα να λύσω κάποιες απορίες σας.

 

Πηγή

Προβολές : 1,765


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα